valla annem yarın gidiyor en azından ev işlerini yapıyordu şimdi bayrama kadar yok hala ev bulamadık ve bugün arabamızı sattık içim bi tuhaf oldu ilk arabamızdı 5 yıldır biniyorduk 5-6 ay almam diyor eşim ama bakalım tam ev bakarken çk lazımdı iyi birine vedim ondan dedi tamam dedim.Artık kızımın arabasına bineriztutkun cnm çok normal yetişmemesii
doğru kitlendiktabi herkez aşkı memnu bakıyo demi kimsecikler yoook
maşallah ya çok tatlı
Ay hadi kız evin evindir herzaman kaynanan hemen damlamsa barikocam inmişşş eve gidiyozzz tuaff oldummmm yaaa 10 gündür buradayızz
kız çok tatlı seninkini ne zamandır görmemiştik gittikçe yakışıklımı oluyor kızbi göz atın bakalım paşamayerimseniben
2009 mayıs bebişlerının son halleri.... - Sayfa 34 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Iyi Aksamlar Kizlar,
Yatmadan önce ancak göz atabiliyorum. Bugün doktor randevum vardi, sag elimin orta parmaginda egzama olustu birkac haftadir ve giderek yayiliyordu. Cilt doktoruna gittim ve bir krem hazirlayip verdiler, emzirdigimi söyledim özellikle, üstüne basa basa. Ama icinde azicikta olsa kortizon varmis, eve gelip kullandiktan sonra prospektüsü okudum. Ne bileyim söylemistim kadina, illaha modullamak mi gerekiyor anlamiyorum. Umarim bir zarari olmaz...Bariz bir bicimde düzelme oldu ama.
Sibel'cigim sagol canim, ciddi bir sorun olarak görmüyor doktorlar, ameliyat olsa bile cok basitmis. Ama bu ihtimali düsünemiyorum bile. Baklavaya gelince, su yesil görünüslü olanlardan yiyiyorum ben ama agir gelmeye basladi, baska bir formül bulmam gerek.
Pinar, 4 ay emzirmek önemli bir asama canim, zaten en az 4 ay emmeli mümkünse 6.ayin bitimine kadar emzirin diyor danisma aldigim tüm doktorlar. Umarim sütündeki azalma gecicidir ve eski temponu yakalarsin bir an önce. Bu arada bizim Doruk Pasa'da memesiz asla uyumuyor, nasil memeden ayrilacak bilmiyorum.
Claires, hosgeldin canim. Kizin cok büyümüs, tatlilasmis. Umarim uzun süreli kaybolmazsin bir dahakaydirigubbakcemile3
Meltem Fenugreek'i unutmusum, hatirlattigin iyi oldu canim. Baklava ise yarayinca, onu B plani olarak rafa kaldirmisim. Baklava kalori bombasi olduguna göre, yarin Fenugreek'e baslayayim bakalim. Bu arada stres benimde bas düsmanim, hemen yansiyor süt yogunluguna. Bu yüzden kimseyle görüsmüyorum tatsiz birsey söylenirde kafaya takarim diye.
Doktor'unuza gelince, gercekten cok acemiymis. Bir kere yogurt bizim en iyi yapabildigimiz sey, hakikisini yapmak varken, ne diye uyduruk Fransiz markalarini kullanalim ki? Annem cok güzel yogurt yapiyor, ben püf noktalarini ondan alacagim yogurt yedirmeden önce. Bakalim ne kadar tutturacagim.
Esra iyi yapmissin kendine alis-veris yapmakla. Suna-buna yetiselim derken, kendimizi unutuyoruz. Güle güle kullan aldiklarini.
Ayse oglun cok tatli. Bu arada benim esimde bir meme eksik, tüm bakimini yapabiliyor Doruk'un. Ama bilmiyorum, beceremiyorum ayaklarina yatiyor.
kızlar günaydın nasılsınız? birsencim iyi ilaçlarını bulmuşssun çok sveindim canım.boşver işide h.sonu temizlersin.kızlar bugün yıllarımı verdiğim işyeri kapanacak.kendi evim ve işim gibiydi içimde çok büyük bir burukluk var::((((((((((((((
birsencim burası aracı bir kuruluş bizim ortakların destek verdiği yurtdışı bağklantılı.ama şu an ortaklar aracı olarak kullanmayı istemiyorlar.o yüzden kapanacak.
birsencim bizim firmaya benzeyen bir iki ihracat firması var şirket kapansın haklarını al görüşelim dediler ama bakalım hayırlısı hangisi bana uyarsa çalışma saati olarak sonuçta kızımıda düşünmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?