kızlar mesala bebegim 15,20dakka emiyo nekadar sonra yeniden emzirmeliyim
Kızlar selam a.s.
Kayınvalidemlerdeyim. defnoş uyurken bi bakaım dedim size. Dişçi için geldim ama dişçim hasta olmuş. Kaldı yine yani. Neysem dün akşamdan beri DEfnoş'uma mama takviyesine başladık. 6 gibi 120 cc yedi. Sonra aralarda beni emdi. 9:30 gibi uyumadan önce 30 cc yedi. Tabi yemeden önce beni emiyor mutlaka. Sonra yine emmek istedi. emerken uykuya daldı. Sabaj 8 gibi beni emdikten sonra 60 cc yedi. 11'e kadar uyuduk yine. Uyandık beni emdi. Yıkadık falan. Saat 1 gibi 125 cc yedi yine kuzum. Sonra da beni emerken uyudu. Dünki havuçtan sonra bi kaka yapmış ölürsünüz gülmekten kaydirigubbakcemile3 Hem yoğun he turuncu hemde belinden çıkmış kaydirigubbakcemile3
Yani uzun lafın kısası kuzum artık mamaya başladı. Şimdi daha sakin. Yere bırakınca kendi kendine oyalanıyor en azından. Veartık sadece naz için ağlıyor. Eminim ki şu geçen günki sıkıntıdan sonra azaldı sütüm. İnşallah normale döner. Dönmese de canı sağolsun kuzumun. 4 ay sadece anne sütü aldı. Buda bişey. Şimdi he mama hem süt alır artık. Ama meme emerken uyumaya alışmış ya uyku akıyo gözünden memememe diyo yavrum ya a.s Memeyi verince küt uyuyor zemuszemus
Haftaya da ek gıdalara başlayacağım. Bu ayki kilo alımı nasıl olacak bakalım :uhm:
Benden bu kadar bacılar. Ben kaçar. Azcık kayınvalideme yardım edeyim. Sonra Defnoş uyuanınca da Kadıköye falan ineceği. Öptüm sizi a.s.
hava durumuna bakmak için açtım pcyi size bakamdn geçmiyim dedim pazar günü hain planlarım varda:jeyyar::jeyyar:
neyseki pazar hava iyimiş sonraki günler yagmurlu diyor...
cerencim iilk iş günün hayırlı olsun kocanında buna alışması lazımdı ilk günden olmuş iyi olmuş alışmış işte artık daha korkmazsın..
sibelim sana kolay gelsin bende elektirl,i alayım ozaman sagol tatlım..
sema kız sende buluş tabi zati kimsen yoktu bursada iyi gelir sana bizim kızlar hişşşş bursalılar semayıda alın bakım aranızaaaa..
kızıma kabak,havuç ve prinç haşalayıp blendırdan geçtim bakalım begenecekmi???
az öncede kavonoz meyvesi verdim heronun karışık olanından az yedi ama sevdi galiba
yiyen bebek çok güzel ya insanın keyfi geliyo ama yemeyip dilinle itince bide dilini oraya sıkıştırınca deliriyorum tüm keyfim kaçıyooooo
gelirim yine bye
Kızlar selam a.s.
Kayınvalidemlerdeyim. defnoş uyurken bi bakaım dedim size. Dişçi için geldim ama dişçim hasta olmuş. Kaldı yine yani. Neysem dün akşamdan beri DEfnoş'uma mama takviyesine başladık. 6 gibi 120 cc yedi. Sonra aralarda beni emdi. 9:30 gibi uyumadan önce 30 cc yedi. Tabi yemeden önce beni emiyor mutlaka. Sonra yine emmek istedi. emerken uykuya daldı. Sabaj 8 gibi beni emdikten sonra 60 cc yedi. 11'e kadar uyuduk yine. Uyandık beni emdi. Yıkadık falan. Saat 1 gibi 125 cc yedi yine kuzum. Sonra da beni emerken uyudu. Dünki havuçtan sonra bi kaka yapmış ölürsünüz gülmekten kaydirigubbakcemile3 Hem yoğun he turuncu hemde belinden çıkmış kaydirigubbakcemile3
Yani uzun lafın kısası kuzum artık mamaya başladı. Şimdi daha sakin. Yere bırakınca kendi kendine oyalanıyor en azından. Veartık sadece naz için ağlıyor. Eminim ki şu geçen günki sıkıntıdan sonra azaldı sütüm. ınşallah normale döner. Dönmese de canı sağolsun kuzumun. 4 ay sadece anne sütü aldı. Buda bişey. Şimdi he mama hem süt alır artık. Ama meme emerken uyumaya alışmış ya uyku akıyo gözünden memememe diyo yavrum ya a.s Memeyi verince küt uyuyor zemuszemus
Haftaya da ek gıdalara başlayacağım. Bu ayki kilo alımı nasıl olacak bakalım :uhm:
Benden bu kadar bacılar. Ben kaçar. Azcık kayınvalideme yardım edeyim. Sonra Defnoş uyuanınca da Kadıköye falan ineceği. Öptüm sizi a.s.
slm pınarcım özledik valla..
mamaya başlamışsın çok iyi olmuş kızının yiyişine bakılırsa iştahı iyiymiş tabi huysuzlanır sütün yetmiyosa..
boşver dogru diyosun kızın ilk 4ay anne sütünü aldı depoları doldurdu artık başlayacacaktın zati maş. diyorum ve sizi çok öpüyorummm
pınarcım yinede iyi 4 ay maşşallah. havuç yiyince kaka rengide değişiyor sanırsam:)))ama karnı doyunca daha bir huzurlu olmuştur kuzcuğum.öptük seni kolay gelsin
benimde sütüm yetmiyor artık kuzuma pınarcım. 5-6 gündür bizde başladık mama takviyesine. ama ben senin kadar çok vermiyorum. bilmiyorum,belki yine doymuyor ama nedense çok da vermek istemiyorum mamayı. üstüme yenge gibi geldi be o biberon!! beni emerken elimi tutuyordu annem, şimdiyse biberonu tutuyor, kıskanıyorum vallaa!!Çok üzgünüm çoook
bende 12 eylülde,4 ayımız bitince ek gıdalara başlayacam.
Ayşecim eşine tebrikler valla benimki onuda yapamaz sanmam.Yenge gibi heee çok güldüm valla.Kuzun doymuyosa ver tatlım vermek istemiyorum deme onun gelişimi için çok önemli sütünüz doyurmuyorsa ve çocuk hala açsa mama verdiğinde silip süpürüyorsa emzirmede ısrarcı olmanında anlamı yok.Mama yiyince meme emmiyecek değil ya.Bıraksa benim kuzum bırakırdı ilk aydan beri mama takviyesi yapıyoruz azıcık sütüm var ona bile nasıl dalıyo emecem diye.
Pınar kuzum ben sana dedim ama dimi bu çocuk doymuyo diye sütün yeterli olsa 120 cc yermi hiç.Hayırlısı olsun inşallah bu ay diğer ayların iki katını alacak kiloda defnem bir bakmışsın ayda 1 kilo.
Nurtencim bizde 15 gün sonra çorbalara geçicez bakalım benimki yiyecekmi.
benimde sütüm yetmiyor artık kuzuma pınarcım. 5-6 gündür bizde başladık mama takviyesine. Ama ben senin kadar çok vermiyorum. Bilmiyorum,belki yine doymuyor ama nedense çok da vermek istemiyorum mamayı. üstüme yenge gibi geldi be o biberon!! Beni emerken elimi tutuyordu annem, şimdiyse biberonu tutuyor, kıskanıyorum vallaa!!çok üzgünüm çoook
bende 12 eylülde,4 ayımız bitince ek gıdalara başlayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?