2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar,
bence çok doyuyordur belkide mamayı bırak istersen,sadece anne sütü ver,bi de öyle dene

günaydın kızlar,
bence çok doyuyordur belkide mamayı bırak istersen,sadece anne sütü ver,bi de öyle dene

Teşekkür ederim canım.
zaten meme almıyo sağıyorum öle içiyo ancak.İşte onuda fazla içmez oldu yani eskiden daha ii yiyodu.Canım sıkılıyo ya üzülüyorum iştahı gttimi diyee.mafoldumben

canım arada benim kızımda almıyor çok zor yiyor.sadece ya anne sütü ver ya da amam bide öyle dene.tükürük olması mormal benimki tükürükle valla her yerini sırılsıklam ediyordu::)

slmlar hayırlı cumalar

kızlar fulyayaı merak etttim aradım ama açmadı????

msj attım bakalım cvp gelecekmi çok öptüm babam çok hastaymış adapazarındaydı sabah gelmiş annem zorla dr götürmüş çok fazla enfeksiyon kapmış serum takılacakmış hala inat ediyomuş gidicem işlerim var die offff bu adam işi var die mahfoldu canının kıymetini bilmiyo..bide şeker hastası ya düşünün neyse akşam ugararım fındıkzadedeki cuma pazarına gidicez bizimkilerle byee

nurten babana geçmiş olsun
o pazarı bende biliyorum çok uygun oluyor iyi yaparsın beim yerimede gezz

ben okuldan geldim biber aldım pazardan közlüyorum şimdi patlıcan aldım közlüycem
fasulyeyide konserve yapacağım onu yarın yaparım barbunyayı da şimdi koydum

az sonra kızımla gezmeye gideceğizz bu hafta akıllı durmanın ödülünü vericem kızımaa:))

babannesi bakacak canım alıştırmaya çalışıyorum :))

maşallah kuzuma nasıl yakışıklı olmuşş

herkese selam güzel bi gün ama bugün fazla tenha geçmişi okumam hiç böyle kolay olmamıştı nurtencim babana geçmiş olsun allah şifa versina.s. dün inanılmaz bi gelişme oldu kızlar kaynanam eşime bu hafta 4 12 vardiyasındasın nasılsa evde yoksun sema kütahyaya gitsin dedi oda olur dedi delikafaduldençok şaşırdım kendi kendine iftar iftar:sm_cool: etmesin diye demiş ayyy çok mutluyum eşim hiç memnun değil ama ben oğlumsuz nasıl 1 hafta durcam diyo 2 gün sadece diyo bende nasılsa sadece karşıdan bakıyosun ben sana internetten gösteririm dedimlülülülülülü:roflol:

semacım sevindim senin adına
bende akşam kız arkadaşımla birlikte bir saat gezeceğim kendime ödül verdim bu akşam için kız kıza takılacağız:)))) eşimde annemde rahatlarsın sıkıldın dediler nasılsa yemeğimde var annemde kızları bir saat fazla bakmış olacak birkaç eksiğim vardı arkadaşımla onları alacağım birde onda mama sandelyesi aktivite oyuncağı falan vardı bebişi büyüdü onları duruya verecek:)))

banucum iyi edersin valla.bizde eşimle bugün sinemya gidelim dışarda yemek yiyelim dedik.ben zaten iş yüzünden çok stresliyim biraz farklılık olsun.eğer bir aksilik çıkmassa mama sandalyesi ve yoğurt makinasını bizde alacağız bugün.

benim eşimde akşam iftara davetli. bende boş dururmuyum hiç? hemen arkadaşlarımı çağırdım:) birazdan gelicekler. akşamlayacaz.

sema canım çok sevindim değişiklik olur.

banucum ohh gez,antalya'nın tam mevsimi şimdi. sıcaklar azalmıştır.

kız esen iyi gez bakalım:) şu biberi,patlıcanı nasıl közlüyorsun? fırında mı? bide nasıl saklıyorsun?

canım fırında közlüyorum kabuklarını soyup biberi öylece poşetleyip koyuyorum patlıcanı alinaziklik yapıp koyuyorum
patlıcanı kızartıpta koyucam sonra yoğurtla çok güzel oluyor

esencim közmatiklerde de güzel oluyorlar.bide dik dik kavnoza koyup zeytinyağı sirke ve sarımsak çok azda tuz koyup konserve şekli yaparsan oda güzel bir aperatif oluyor.

sağolun kızlar stres atarım biraz iş ev çocukla derken çok bunaldım eşim alacak işten çıkınca beni ozamana kadar bir saatten fazla zamanım var
tülaycım iyi yaparsın :))

kızlaar canım çekti:))) biraz boğazımıza düşkünüzde
bende bu arada hemen bir keşkül yaptım. birde meyveli kek attım fırına çayın yanına:lepi: bide tuzlu basit bişi yapsam ama aklıma gelmiyor. gelmek üzere kızlarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…