semacım iyi olmuş senin için kaynanan düşünceliymiş canım.
selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye hepinizi çok özledim geçmişi oku oku bitmedi bende bi yerden sonra vazgeçtim gülcede yaklaşık1 haftadır mama yemeye başladı çünkü sütüm yetmiyo artık arada birde kavanoz maması muhallebi veriyoruz bayıldı yerken keyiften homurdanıyo kız kaşığa 1 metre uzaktan sarılıyo kaşıkla yemeyi çok sevdi inşallah tamamen bırakmaz beni bir kaç oyuncak aldım ama henüz ilgilenmiyo bütün derdi parmaklarını emmek zilloşun
buda son halimiz teyzeleri
merhaba hatunlarrr çok yorgun ve susuzum yawwww
doktora gittim arkadaşıma gittim doktorum bebeklerin gelişimlerini beğendi banada kızdı çocukları rahat bırak diye........şimdiye kadar 700-800 arası kilo almışlar hemde 25 günde ek gıda ile iyi gidiyorsunuz dedi..
dedim 4aydan itibaren olan herşeyi verdim dedim ohh iyi etmişsin dedi....
artık sebzeye geçebilirsin elinden geldiği kadar kendin yap dedi kavonuzlar güsel olmuyor dedi...dışardayken kavonozu dene dedi.....meyve yapımımı anlattım ohh çok iyi yapabilirsin yedir dedi masraftan kurutlursun dedi....yorutta erimiş dondurma gibi oluyor dedim yedilermi dedi yediler dedim o zaman devam dedi.....alişim için ciğerlerde hiçbişi yok antibiyotiğe başlanmasaydı keşeke dedi çünki antibiyotik bize daha zor zamanlarda lazım olacak bağışıklık yapmasın vücudu dedi.....şimdi başlandığı için 5 gün daha devam edin dedi....ama böle kuru öksürük olursa ıhlamur alın demleyin verin dedi
ilaca gerek yok dedi....ama poşet ıhlamur olamyacak dedi......
bu arada kocama gölek aldım kocama doğum günü için kravat hediyeli 22 eylül doğum günüde
ben geldim
sabah okuldaydım kızı da kayınvalideme bıraktım sonra orda oturdum babannesi bakarken bende biraz uyudum
benim kız kaşıkla almamış sütü biberonlada zorla içmiş çok ağlamış alışıcak inşallah ofyaaa çalışmak çok zor
eşime çok kızıyorum tam gerekli zamanlarda yatırım yapmaya gerek yok diye ama yaptı bir kere inşallah en kısa sürede düzeliriz
ben geldiim
ay gnlerdir o kadar çok alıntı yaptım ki imkansız hepsine cevap veremem diyodum ki sağolsun internetin azizliği beni o dertten de kurtardı. bütün alıntılarım silinmiş. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. neyse aklımda kaldığı kadarıyla....
sütümün azaldığını yazdığımda bana destek olan canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. beni çok mutlu ettiniz. tek tek alıntı yapmıştım ama:gitme:
ayşecim evine hoşgeldin... ve geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelirsin... ve işe başlamışsın hem hayırlı olsun hem kolay gelsinyerimseniben
claries sen de hoşgeldin.
esen, tutkun, bengi... işe başlayan diğer arkadaşlarım sizlere de hayırlı olsun. inşallah kolayca ve sorunsuzca alışırsınız...
yaw daha yazmaya başladığımda bile bi sürü şey vardı aklımda uçup gitti
KIVILCIm filizcim FENUGREEK demişsin. aslında bildiğimiz çemen otu ama yurtdışında kapsül olarak satılıyormuş. ben de yurtdışındaki bir akrabamdan rica ettim getirdi. 2kutu fenugreek (çemen otu) 1 kutu da nettle (ısırganotu) tableti. baya faydasını gördüm. hatta sütüm o kadar artmıştı ki mamayı azaltayım diyodum ama belki duymuşsundur bir can sıkıntısı ertesi sütüm neredeyse kesildi. ondan sonra bir 10 gün kadar falan daha kullandım. şimdi sütüm yine geliyor ama eskisi kadar mı bilemiyorum çünkü oğlum o kadar hızlı ve güçlü emiyor ki süt beş dakkada bitiyor. ama azaldı diye mi yoksa oğlum güçlü emiyor diye mi ayırt edemiyorum artık. bu arada kapsüller de bitti maalesef. şimdi babam hazır çemen alacakmış bana. kaydirigubbakcemile3 haa bir de hapları alırken yürüyen pastırma gibi geziyosun. hatta sağlık ocağına gittiğimde hemşireler dalga geçti benimle. imkanın varsa dene sen de tek dezavantajı koku oluyor o kadar ::))
hmmm başka ne dicektim ki ben yaa:uhm:
ya kızlar benim kafama bi şey takıldı. bana bi şey söleyin. ben oğlumun dr undan memnunum. çok zor bulduk bu adamı. gittiğimiz bütün dr lar mamaya yönlendirirken bu adam memede direndi. olabildiğince her şeyi denedi. ama bu ay ek gıdaya geçmek için gittiğimizde bana danino ya da büyümix ver dedi. inanamadım şok oldum. arkadaşlarım meyve püresi ve ev yapımı yoğurt yediriyo dedim. meyve püresi benim için anlamsız illa protein olmalı meyve tek başına sadece vitamin, beyin gelişimine bi katkısı yok dedi. e hadi tamam eyvallah diyeliim ama danino ne yaaa??? yoğurt mayalamaktan sıkılırsın bir ay sonra bunlar çok güvenilir hiç bir katkı maddesi yok dediiiii. ben çok bozuldum. allak bullak olduğumu görünce istersen evde kendin de yapabilirsin ben sana yapma demiyorum ama bu da aynı şey dedi. napıcamı bilemedim. sibelin tarifine göre yoğurt mayalamaya çalıştım ama tutmadı iki gündür büyümix veriyorum. feci vicdan azabı içindeyim imdaaat
Merhabalar artık eskisi gibi giremiyorum hiçbişey yetişmiyor çok yoğunum bugün kendime alışveriş yaptım kendime inanılmaz harcama yaptım çanta yelek gömlek bluz pantalon ayakkabı bide Türkize kıyafet haftaya yine iftar var şık bişeylere ihtiyacım vardı aldım gözümü kırpmadan eşim görünce nediycek bakalım.sizler nasılsınız iyimisiniz?çok yorgunum çooook eşim üzümsuyu verdi kızıma bişey yapmaz heralde
kızlar paşamın bugünkü hali. vakit bulsam ekleyecem de yeni resimler, aha reklam da bitti!!kaydirigubbakcemile
Iyi Aksamlar Kizlar,
Yatmadan önce ancak göz atabiliyorum. Bugün doktor randevum vardi, sag elimin orta parmaginda egzama olustu birkac haftadir ve giderek yayiliyordu. Cilt doktoruna gittim ve bir krem hazirlayip verdiler, emzirdigimi söyledim özellikle, üstüne basa basa. Ama icinde azicikta olsa kortizon varmis, eve gelip kullandiktan sonra prospektüsü okudum. Ne bileyim söylemistim kadina, illaha modullamak mi gerekiyor anlamiyorum. Umarim bir zarari olmaz...Bariz bir bicimde düzelme oldu ama.
Pinar, 4 ay emzirmek önemli bir asama canim, zaten en az 4 ay emmeli mümkünse 6.ayin bitimine kadar emzirin diyor danisma aldigim tüm doktorlar. Umarim sütündeki azalma gecicidir ve eski temponu yakalarsin bir an önce. Bu arada bizim Doruk Pasa'da memesiz asla uyumuyor, nasil memeden ayrilacak bilmiyorum.
günaydınlarrr...........biz kalktık zaten uyusak şaşrdım ben yaaa herifler kaçta yatarsa yatsınnn 8 de uyanıyolarr........gün içinde kapatıyolar açığııı ama biri uyuyor diğeri uyanıyor ikisi aynı anda uyumuyorrr
olan bana oluyor ..............dün gece eve geldik babamız geldiii bizi aldı eve geldikk....giderken tezgah bulaşık doluydu makinadada yıkanmışlar vardıı aman sesiz sesiz makinayı boşalttım pisleri koydum tezgah dolu sahur hazırlayamazdım ..........neysee bi baktım aksam su bitmiş sürahi dolu vs.bu arada alerjik astım aşım annemdeydii onu aldımaşı olacam çünkii onun buzla dolaşması lazım aman dedim hemen eve gidecez bişey olmaz dedim sırt çantasının kenarında file kısımlar var oraya koydum çocukların surubu ile eve geldim çantaları yerleştiriyorum ilaç yokk kafayı yiyecem heryeri boşalttım yokkkkkkkkkkkkkk.........kahroldum inanın bir dozu 25 tl 4 doz vardı 100 tl 2,5 aylık aşımdı o benim şöförü aradık saat 12 geçiyordu adamcağız evden inmiş arabaya bakmış yok dedi....anneme diyorum bakıyor yok.....allahım diyorum helal para ile aldık neden böle oldu diye içimden konuşuyorum...hayır ilaç soğukta durmalı yoksa bozulurrr ondan telaşımm...bulamadık yattık rüyamda çocukların ilaç kutusuna koyduğumu gördüm .....sabah kalkarkalkmaz oraya baktım orayadıı ve serin yerdeydii
inanın o kadar mutlu oldumkiii anlatamam ağlayacaktım...eşimi aradım dedim böle böle ben sabah baktım yoktu dedi orada buldum işte dedim.....
neyse çok mutlu oldumm ...
evimizdeyiz bu gün sadece yemek yapacam h.sonu evi temizleyeceğimm
günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız
işteyim yorgunum yarın ve pazarda sınavım var öyle işte
esencim duruda yabancılara gidince dudağını büzüp ağlamaya başlıyor ama anneannesinde dedesinde huzurlu maşallah senin bebişe kim bakacak canım
birsencim canım arkadaşım nasılsın bebişler nasıl hayatım
kızlar günaydın nasılsınız? birsencim iyi ilaçlarını bulmuşssun çok sveindim canım.boşver işide h.sonu temizlersin.kızlar bugün yıllarımı verdiğim işyeri kapanacak.kendi evim ve işim gibiydi içimde çok büyük bir burukluk var::((((((((((((((
Bütün annelere ve bebişlere günaydınlarr.
Çalışan annelere kolaylıklar dilerim.Arkadaşlar benim kızım bu ayın 15 inde 4.ayı bitircek.Mama ve anne sütü birlikte besliyorum.Ya iki üç gündür ne sütü nede mamayı isteyerek almıyo yada çok az alıyo anlamadım :uhm: Acaba muhallebi falan başka şeyler denesem mi henüz ek gıdaya geçmedik ama..
Bide tükürük yapmaya başladı..Ne yapmalıyım sizcee...
slmlar hayırlı cumalar
kızlar fulyayaı merak etttim aradım ama açmadı????
msj attım bakalım cvp gelecekmi çok öptüm babam çok hastaymış adapazarındaydı sabah gelmiş annem zorla dr götürmüş çok fazla enfeksiyon kapmış serum takılacakmış hala inat ediyomuş gidicem işlerim var die offff bu adam işi var die mahfoldu canının kıymetini bilmiyo..bide şeker hastası ya düşünün neyse akşam ugararım fındıkzadedeki cuma pazarına gidicez bizimkilerle byee
herkese selam güzel bi gün ama bugün fazla tenha geçmişi okumam hiç böyle kolay olmamıştı nurtencim babana geçmiş olsun allah şifa versina.s. dün inanılmaz bi gelişme oldu kızlar kaynanam eşime bu hafta 4 12 vardiyasındasın nasılsa evde yoksun sema kütahyaya gitsin dedi oda olur dedi delikafaduldençok şaşırdım kendi kendine iftar iftar:sm_cool: etmesin diye demiş ayyy çok mutluyum eşim hiç memnun değil ama ben oğlumsuz nasıl 1 hafta durcam diyo 2 gün sadece diyo bende nasılsa sadece karşıdan bakıyosun ben sana internetten gösteririm dedimlülülülülülü:roflol:
semacım sevindim senin adına
bende akşam kız arkadaşımla birlikte bir saat gezeceğim kendime ödül verdim bu akşam için kız kıza takılacağız:)))) eşimde annemde rahatlarsın sıkıldın dediler nasılsa yemeğimde var annemde kızları bir saat fazla bakmış olacak birkaç eksiğim vardı arkadaşımla onları alacağım birde onda mama sandelyesi aktivite oyuncağı falan vardı bebişi büyüdü onları duruya verecek:)))
banucum iyi edersin valla.bizde eşimle bugün sinemya gidelim dışarda yemek yiyelim dedik.ben zaten iş yüzünden çok stresliyim biraz farklılık olsun.eğer bir aksilik çıkmassa mama sandalyesi ve yoğurt makinasını bizde alacağız bugün.
benim eşimde akşam iftara davetli. bende boş dururmuyum hiç? hemen arkadaşlarımı çağırdım:) birazdan gelicekler. akşamlayacaz.
sema canım çok sevindim değişiklik olur.
banucum ohh gez,antalya'nın tam mevsimi şimdi. sıcaklar azalmıştır.
kız esen iyi gez bakalım:) şu biberi,patlıcanı nasıl közlüyorsun? fırında mı? bide nasıl saklıyorsun?
kızlar ya ablası yağmur uyurken kaldırmış ayaklarının üzerine offff yaaaaa nasıl canım sıkıldı bebeğe bir rahat vermiyor doğmadan ne kadar çok istiyordu doğdu duruya yapmadığını bırakmıyor
pınarım annem makinaya çamaşır atayım diye bir dakikalığına ayrılmış yağmurda tv syrediyormuş o anda olmuş olan Allahtan hemen müdahale etmişte almış elinden akşama kızacağım zaten
pınarcım denedim hemde kaç defa oturdum konuştum arkadaş oldum ama anlamaıyor dayağa karşıyım herzaman asla vurmam kızlarıma kızmak biraz ceza vermek anlamında tatlım yoksa azarlayıp terslemem yoksa yağmurda ters tepki yapar fazlasıyla ikinciyi düşünenler bir daha düşünsünler yada hemen yapsınlar:=) çatışma yaşıyor sonra çocuklar
tülaycım bitanem Allah korusun yavrularımızı böyle büyüyecekler düşe kalka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?