2009 Mayıs Anneleri

semacım iyi olmuş senin için kaynanan düşünceliymiş canım.

çok teşekkür ederim kızlar yaaaa canım kaynanam hiç düşünmez böyle şeyleri gitmemide istemez pek onun için şaşırdım zaten ama yinede allah razı olsun valla buna ihtiyacım vardı anamı babamı özledim gurbet çooook zor offf:çok üzgünüm::gitme:

kızlar ya ablası yağmur uyurken kaldırmış ayaklarının üzerine offff yaaaaa nasıl canım sıkıldı bebeğe bir rahat vermiyor doğmadan ne kadar çok istiyordu doğdu duruya yapmadığını bırakmıyor

Aynen canım bende 3 gündür mama takviyesi yapıyorum. Birde havuç püresi veriyorum. Acaip güzel yiyor maşallah Ama memeyi gördüğü anda deliriyor. Sütüm geldiği sürece kolay kolay bırakacağını sanmıyorum a.s.

buda son halimiz teyzeleri

Maşallah tatlım ya çok güzel olmuş zilli

Ohhh maşallah paşalarıma

bu arada kocama gölek aldım kocama doğum günü için kravat hediyeli 22 eylül doğum günüde

Güle güle kullansın kocişin a.s.

Alışır bacım zamanla inşallah sıkma canını a.s.

Hoşgeldin canım a.s. Sütün artmış çok sevindim hihoyyyt

Valla benim komşumda oğluna ve kızına 3,5 aylıktan itibaren danino yedirmeye başlamıştı ama bence çok saçma. Evde kendin yap hiç olmadı içine meyvede ez koy. Al sana ev yapımı mis gibi katkısız danino :lepi:

Ohhh iyi yapmışsın canım güle güle kullan cicilerini a.s.

kızlar paşamın bugünkü hali. vakit bulsam ekleyecem de yeni resimler, aha reklam da bitti!!kaydirigubbakcemile

Oy maşallah

Canım geçmiş olsun a.s.

Sağolasın tatlım ne yapalım başladık artık mamaya. Aman kuzum doysunda gerisi hiç önemli değil. Gerçekten de şu memede uyuma işini nasıl halledicez bilmiyorum :uhm:

Kalbin temizde o yüzden yeri sana malum olmuş bacım a.s.

Ayyy Banuş niye sınavları hatırlattın kafamçokkarıştı Girmeyeceğim ya çalışamadım ki :çok üzgünüm:

İnşallah çok daha iyi bi iş bulursun canım a.s.

Tükürük olayı hepimizde var canım takma kafana a.s Tek tek vermeyi dene. Bi gün sadece süt ver mesela. Belki karışınca artık hoşuna mı gitmiyor :uhm:

Canım çok geçmiş olsun a.s.

Oooo helal olsun kaynanana alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ohhh bugün keyif günü kızlar afferim size a.s.

Ay canım ya aman dikkatli olun :1no2:

pınarım annem makinaya çamaşır atayım diye bir dakikalığına ayrılmış yağmurda tv syrediyormuş o anda olmuş olan Allahtan hemen müdahale etmişte almış elinden akşama kızacağım zaten

Herkese selam bacılar a.s.

Biz hala kayınvalidemlerdeyiz. Akşam Defne uyusun seni dışarı çıkarayım dedi eşim. O yüzden burda kaldık. Güzel bi akşam geçirdik benim ince odunla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bende birazdan kuaföre gidip kaş-bıyık-manikür-pedikür işini halledeceğim.

Bu arada bu ay reglim 3-4 gün geçince dün gece test yaptım. Sonuç Allah'tan negatif :teytey: Ayyy o test yaparken beklenen 3 dk geçmek bilmedi valla kaydirigubbakcemile3

Eşimde iyice tırstı. Randevu aldım. Yarın kısmetse doktoruma gidip spiral taktıracağız. Anam her ay bu sıkıntı çekilmez valla :bbo:

Kızım sabah ve akşamları mamayı 30 ya 50 cc yiyor. Sadece öğlenleri 120 cc yiyor. Tabi gece süt birikince sabah çok emiyor ve mamaya gerek kalmıyor. Öğlende 120 yiyince bide üzerine havuç püresi götürünce ve aralarda emince akşamda az yiyor. Ama en azından ağlamıyor artık kuzum. Maşallah pek keyifli. Şimdide yaklaşık 1,5 saattir uyuyor :lepi:

Kızıma dün Nuby'nin tamamen silikon biberonunu aldım. Ucu tam anne memesi gibi ve uzayabiliyor. Defne benim mememide sürekli çekiştirdiği için biberona bayıldı. Hemde yumuşak olduğundan çok kolay tutuluyor. Biberon almayan bebişlerimin anneleri denemenizi tavsiye ederim a.s. 270 cc'lik falan hemde güzel yani a.s

Bende böyle bacılar. Ya akşam yada yarım evimize gideriz artık. Önümüzdeki hafta içide annem ve kayınvalidem gelip evi temizleyeceklermiş. Hemde iftar yapmış olucaz hep birlikte. Kayınvalidem öyle dedi zemuszemus

Eeeee yetiştiremiyorum diyince demek ki yapıcak birileri çıkıyomuş. Bunca zaman hem anamı hem kendimi boşuna yormuşum klava: klava: klava:

pınarım annem makinaya çamaşır atayım diye bir dakikalığına ayrılmış yağmurda tv syrediyormuş o anda olmuş olan Allahtan hemen müdahale etmişte almış elinden akşama kızacağım zaten

Canım bence kızmakta çözüm değil. Sen ona kızdın diye bu sefer Duru'ya daha fazla cephe alabilir. Karşına alıp büyük bir insanla konuşuyormuş gibi konuşsan belki daha faydalı olur. Hani bak o senin kardeşin, sen onu korumalısın, o daha fazla sevilmiyor sadece küçük olduğu için daha çok ilgiye ihtiyacı var şeklinde...

Belki denemişsindir ama bence bu yöntem daha faydalı olur tatlım a.s.

pınarcım denedim hemde kaç defa oturdum konuştum arkadaş oldum ama anlamaıyor dayağa karşıyım herzaman asla vurmam kızlarıma kızmak biraz ceza vermek anlamında tatlım yoksa azarlayıp terslemem yoksa yağmurda ters tepki yapar fazlasıyla ikinciyi düşünenler bir daha düşünsünler yada hemen yapsınlar:=) çatışma yaşıyor sonra çocuklar

tülaycım bitanem Allah korusun yavrularımızı böyle büyüyecekler düşe kalka

Anlıyorum canım gerçekten zor Allah kolaylık versin :çok üzgünüm:

sağol pınarcım zor ikiside ilgi istiyor tabi yağmur kendi ihtiyaçlarını karşılıyor artık durununda öyle olmasını istiyor küçük olmasını kabul edemiyor ama zamanla alışacak inşallah duru oturmaya oyun oynamaya başlasın ozaman aralarındaki bağ artar diye düşünüyorum inşallah

biberonunuz hayırlı olsun tatlım :)) defnem güle güle kullansın

duru memeyi almıyor bugün göğüs için koruyucu silikon başlıklar varya ondan alayım deneyim diyorum kullanan oldumu hiç kızlar

banucum ben kullandım ama benim kız ilk aldı sonra almadı kandırdığımı anladı.ama bugün sabah ilginçtirki öylesine emmesi için göğsümü evrdim şapur şupur emdi şaşırttı beni bakalım akşam eve gidince yine denicem.

bugün tembel günü ilan ettim hiçbişi yapmadımmm

ama bu ömer çok kuduruyoooooooooooo kafayı yedirtcek bana bide dudak büküp ağlamasıııııııııı offffffffffff

bu uyuyuş şekliii dönüyoyaaa paşaaa
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

inşallah tülaycım benim haftaya cumartesi selinide al bize gel bir aksilik olmazsa tatlım annende müsait olursa getir özledim sizi bende annemi çağırırım bu hafta sonu sınavım var olmasa bu hafta davet edecektim haftaya işin yoksa plan yapma bekliyorum bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…