2009 Mayıs Anneleri

kızlar iyi akşamalr.eşim gelicek alışverişe sinemaya gidip eşimle eve gidip temizlik yapıcam yarın misafirlerim var.öptüm sizi ve kuzucukları.

Son düzenleme:
esencim közmatiklerde de güzel oluyorlar.bide dik dik kavnoza koyup zeytinyağı sirke ve sarımsak çok azda tuz koyup konserve şekli yaparsan oda güzel bir aperatif oluyor.
onuda yapıcam canım haftaya biraz daha alıcam biz biberi çok severizz güzel oluyor
ablamın kızı da öyle canım ya küçük kardeşinin canını çıkarıyor ama alışacaklar illaki mecbur

oh iyi olur evin temizlenecek süper valla
benimde bugün kayınvalidem ben okuldayken kız uyumuş o da evi toparlamış bulaşıkları falan yıkamış kilerimi toplamış çok mutlu oldum vallazemuszemus
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi
iyi akşamlar canım

Slm mayıs anneleri sizden bi konu hakkında fikir almak istiyorum ikili testi riskli çıkıp 3 lü temiz çıkan varmı.

bana genetik yapılmıştı o yüzden ikiliye bile gerek görülmedi canım ama ablamın başına böyle bişe geldi
yaptırmadı nasıl olsa ben bu bebeği doğurucam dedi ve çok şükür sağlıklı bir bebeği var
ayrıca ablam kadın doğumcu ve bu tür vakalardan bahsetti ikilisi riskli çıkıp üçlü temiz çıkan varmış

eee kimseler yok mu hala yemek mi yiyiyonuz lennn:))
biraz takılıp yatıcam ben Ahsen bugün erken yattı

ben varım canım. diziler bitti,oğluşum uyuyor, kociş daha gelmedi takılıyor erkek erkeğe:) bende ek gıda araştırması yapıyorum. kafayı yicem-tatlicadiarzu-

slm kızlar,
hazırlıklarım bitti,valizler yerleşti,Allah izin verirse yarın sabah Didime doğru yola çıkıyoruz,ikinci tatil için,anneannemizi ziyaret ettik şimdi sıra babaannemizde,heyecanla bekliyorlar,torunlarını tabiki beni değil :))
Sizlerden bir süre daha ayrı kalıcam,eğer fırsat bulursam,girabilirsem bakıcam size,tekrar ayrılmak zor olacak hepinizi çok özlücem kendinize iyi bakın,oğlum erken uyudu,kocişde yattı çoktan sabah çıkıcaz diye,bende yavaş yavaş yatıyım.Ben gelmeden buluşmayın ne olur..Şimdiden bayramınızı kutluyorum oruç tutan arkadaşların oruçlarını,ibadetlerini kabul etsin Allahım!Bebişlere iyi bakın..Hakkınızı helal edin,
Görüşmek dileğiyle

cnm hayırlı yolculuklar allah yolunuzu açık etsin sende kendine çok iyi bak tabi bebişede..sende hakkını helal et bacım iyi tatiller...

iyi yolculuklar ve iyi tatiller canım.

KIZLAR SELAM BEN GELDıM bittim bugün 2 toplantım vardı ve iki ayrı yerde tükendim annemde gitti yarında çalışıyorum pazartesi izne çıkıyorum oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy
ılgincim üzüldüm ya kıskanması doğal Yağmurun benim arkadaşların hepsinde var hepsi şikayet ediyor biraz sabır bir yıl içinde normale dönecek herşey.sen yinede anlat ona.
Pınarım sütün azalmış üzüldüm ama hala var yoluna bak ve emzirebildiğin kadar git.bu arada sizinkiler valla süperler maşallah iyice kanki oldular
civcivim Gazelin bayramlıklarını gördüm çok şekerler çok beğendim hele o şapka eski Türk filmlerindeki küçük hanfendiler gibi olacak.
ceren arkadaşlarla iftar ve keyif iyi yapmışsın.
Böcekçm gittin annem de bugün gitti orda karşılaşırsınız belki ama tanımadığınız için geçip gidersiniz.
Aysun bu ara azalttı girmeyi kız küstünmü?
Dırımcım senin şu oğlanlar süper maşallah diyorum hep çok tatlılar evin nasıl rahatladınmı?
Semacım hadi kaynanan jest yapmış.

Esen cim okul nasıl seminerler falan arkadaşlarınla görüşünce muhabbetler falan rahatladın mı biraz?nasıl geçiyor günlerin?
Tülay ılginle sizde mi buluşuyorsunuz?
Bursalılar ne yaptı ya ıNCıHANCIM buluştunuz mu?
Erzencim nasılsın?

teşekkür ederim canım iyiyim :)sen nasılsın?

Son düzenleme:
tutkuncum çok saol cnm beğendiğine sevindimm :))
hadi seninde gözün aydın izne çıkıyosun kızınlada ilgilenirsin bol bol :)

ferdacım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller

tutkun ya alışamadım hala offf ya çok kötü oluyorum seminerlerde sıkıcı müdür bildiğin konu anlatıyorkafamçokkarıştıdeli oluyorumm

Ahsen uyandı emzirdim uyumuyorr

esracım gecen yazmıstım hastayım oksuruyorum dahada gevcmedı ogluma bulascak dıye cok korkuyorum ılac kullancam o yuzden bıraz keyıfsızdım tatlımm
bu arada benım oglan bu ay toplamda 2oo gr almıs demıstım saglık ocagının dru 10 gun sonra tekrar bakalım demıstı ona gore ekgıdaya baslarız demıstı bugun gıttık oglusum 12 gunde 300gr almıs cok sevındım dr ıstersen evdekı meyvelerın tadına baktır corbaların tadına baktırabılırsın dedı yogurt corbas falan dedı ama gerek yok bencehihoyyyt 1 ay daha emdımı sadece benı herseyı yedırcem vallla

ya kızlar oyun halısı alan varmı bebeğine aldıysan hangi marka ve memnunmusun bilgilendirirseniz sevinecem çünkü alacam ama karar veremedim:uhm:

Günaydın kızlar herkese iyi haftasonlarıhihoyyyt

İki kez yaklaşık 20 sayfalık alıntı yapmıştım hepsi uçtu ay tekrar yapamıycam kalbim dayanmaz bir daha silinirse.akannehir

Bende 2 gündür gezenti modundayım dünde kadın geldi evim mis gibi oldu.Bugün sadece ütü yapıcam.3 gibide çıkıp babamızın yanına gidicez.

Beraber çıkıp oğluma bişeyler bakıcaz.Gezeriz birazda.Kartaldan eminönüne tek başıma ilk defa çıkıcam Yağız inşallah sorun çıkarmaz gerçi dışarıyı inanılmaz seviyor.

Ben oğlan uyurken bir kahvaltı edeyim.cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…