onuda yapıcam canım haftaya biraz daha alıcam biz biberi çok severizz güzel oluyoresencim közmatiklerde de güzel oluyorlar.bide dik dik kavnoza koyup zeytinyağı sirke ve sarımsak çok azda tuz koyup konserve şekli yaparsan oda güzel bir aperatif oluyor.
ablamın kızı da öyle canım ya küçük kardeşinin canını çıkarıyor ama alışacaklar illaki mecburkızlar ya ablası yağmur uyurken kaldırmış ayaklarının üzerine offff yaaaaa nasıl canım sıkıldı bebeğe bir rahat vermiyor doğmadan ne kadar çok istiyordu doğdu duruya yapmadığını bırakmıyor
Herkese selam bacılar a.s.
Biz hala kayınvalidemlerdeyiz. Akşam Defne uyusun seni dışarı çıkarayım dedi eşim. O yüzden burda kaldık. Güzel bi akşam geçirdik benim ince odunla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende birazdan kuaföre gidip kaş-bıyık-manikür-pedikür işini halledeceğim.
Bu arada bu ay reglim 3-4 gün geçince dün gece test yaptım. Sonuç Allah'tan negatif :teytey: Ayyy o test yaparken beklenen 3 dk geçmek bilmedi valla kaydirigubbakcemile3
Eşimde iyice tırstı. Randevu aldım. Yarın kısmetse doktoruma gidip spiral taktıracağız. Anam her ay bu sıkıntı çekilmez valla :bbo:
Kızım sabah ve akşamları mamayı 30 ya 50 cc yiyor. Sadece öğlenleri 120 cc yiyor. Tabi gece süt birikince sabah çok emiyor ve mamaya gerek kalmıyor. Öğlende 120 yiyince bide üzerine havuç püresi götürünce ve aralarda emince akşamda az yiyor. Ama en azından ağlamıyor artık kuzum. Maşallah pek keyifli. Şimdide yaklaşık 1,5 saattir uyuyor :lepi:
Kızıma dün Nuby'nin tamamen silikon biberonunu aldım. Ucu tam anne memesi gibi ve uzayabiliyor. Defne benim mememide sürekli çekiştirdiği için biberona bayıldı. Hemde yumuşak olduğundan çok kolay tutuluyor. Biberon almayan bebişlerimin anneleri denemenizi tavsiye ederim a.s. 270 cc'lik falan hemde güzel yani a.s
Bende böyle bacılar. Ya akşam yada yarım evimize gideriz artık. Önümüzdeki hafta içide annem ve kayınvalidem gelip evi temizleyeceklermiş. Hemde iftar yapmış olucaz hep birlikte. Kayınvalidem öyle dedi zemuszemus
Eeeee yetiştiremiyorum diyince demek ki yapıcak birileri çıkıyomuş. Bunca zaman hem anamı hem kendimi boşuna yormuşumklava: klava: klava:
iyi akşamlar canımben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi
Slm mayıs anneleri sizden bi konu hakkında fikir almak istiyorum ikili testi riskli çıkıp 3 lü temiz çıkan varmı.
slm kızlar,
hazırlıklarım bitti,valizler yerleşti,Allah izin verirse yarın sabah Didime doğru yola çıkıyoruz,ikinci tatil için,anneannemizi ziyaret ettik şimdi sıra babaannemizde,heyecanla bekliyorlar,torunlarını tabiki beni değil :))
Sizlerden bir süre daha ayrı kalıcam,eğer fırsat bulursam,girabilirsem bakıcam size,tekrar ayrılmak zor olacak hepinizi çok özlücem kendinize iyi bakın,oğlum erken uyudu,kocişde yattı çoktan sabah çıkıcaz diye,bende yavaş yavaş yatıyım.Ben gelmeden buluşmayın ne olur..Şimdiden bayramınızı kutluyorum oruç tutan arkadaşların oruçlarını,ibadetlerini kabul etsin Allahım!Bebişlere iyi bakın..Hakkınızı helal edin,
Görüşmek dileğiyle
Esen cim okul nasıl seminerler falan arkadaşlarınla görüşünce muhabbetler falan rahatladın mı biraz?nasıl geçiyor günlerin?
Tülay ılginle sizde mi buluşuyorsunuz?
Bursalılar ne yaptı ya ıNCıHANCIM buluştunuz mu?
Erzencim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?