2009 Mayıs Anneleri

teşekkür ederim canım iyiyim :)sen nasılsın?
iyiyim canım ya geç oldu ama

tutkuncum çok saol cnm beğendiğine sevindimm :))
hadi seninde gözün aydın izne çıkıyosun kızınlada ilgilenirsin bol bol :)
sağol bitanem ya alışamadım kızımda kalıyor aklım
hep öyle canım ne müdür ya uykusu gelir insanın

geçmiş olsun canım ya çorba için erken olabilir daha ki sen emziriyon meyve ben Türkze veriyorum ama armut kabarttı cildini mesela
Artık takip edemiyorum kaçırmışım yazdıklarını
ya kızlar oyun halısı alan varmı bebeğine aldıysan hangi marka ve memnunmusun bilgilendirirseniz sevinecem çünkü alacam ama karar veremedim:uhm:
ben tekmele oyna aldım çok memnunum Sibel dede ondan var tavsiye ederm
gez canım çalışınca vaktin olmuycak evde temiz daha ne
Ay Türkiz bi yazdırmadı ha beni tekmeleyip duruyor yaramaz kız bende giyinip işe gidicem daha bugün haftasonu olunca 10-3 çalışıyorum öpüldünüz len Türkiz böbreklrimi deşti haaaa

günaydınlar ...böcek güle güle cnm tutkun izne çıkıyormuşsun süperrr

siboooo gezz bakalımmm..........

bana gelince sinir harbindeyimm ama bu sefer uykusuzluktannn
aksam yemeği yedik siniyi attım tezgaha yattımm sonra kalkarım dedimmmm
hanımın çiftliğini izliyoruz eşimin iş arkadaşının eşi arıyoo ne yapıyon hoş beşş
kız dedi müsayitseniz şöel beş dk.uğrayacağız geleme diyemedik tabii
ben hemen mutfağı toplamaya başladım alide ömerde kuduruyoo
eşimde bana mama yap şunu yap dedim körmüsün yaa dedim mutfağı topluyorum
kızartma yapmıştım ocakda batıkdı .......dedim kusura bakmayacak o kadar
neyse onlar gelene kadar alişle ömer uyuduuu
onlar uyurken seyretmek zorunda kaldırlar tabi oturduk vs.saat 12 olmuşş dedimm kalın yarın hepbirlikte çıkarsınız ................nasıl olsa hepsi aynı yerde çalışıyorr...yok yenge dedi çocuk ben şortle geldim dedi............eee saat 1 gelmişş sahur yapın dedim ...eşim sahur yemeğini hazırladıı yedik içitk onların gitmesi 2.30 buldu bizim yatmamız saat 3.30 oldmu sabah 6 da alii ağlıyoo gözler faldır faldırr yaa yemek yedi susmuyorrr ayy kafayı yiyecem öle böle uykum var sonucda uyumadılar uyutmadılarrrbölüm pörçük uyudummm şimdi mecbur kalkltım ömerde uyumudaaa bugünde uyuyamam çünki eşim uykusuz gelince direk uyur .........bende şimdi çamaşır katalayacam çamaşır atacam yarın temizlik yapacammm

herkese günaydın

biz uyandık 8 gibi babamızı yolcu ettik bugün sınavı vardı öğleden sonra gelicek arkadaşımızla buluşca z kadıköyde gezcez iftar yapıcaz

kızımla oynadık emiştik şimdi uyuyor benimde kalkıp banyo ve kişisel temizlik yapmam lazım

incihan günaydın canım nasılsın

Oh herkes gezmelerde olacak bugün ne güzel.Bende oğlanı ancak uyuttum hemen ütüye girişeyim bari çok fazla var ancak öğleden sonra biter arad uyanır kesin.Ondan sonrada yavaştan hazırlanır çıkarım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın Kızlar,

Bugun herkes geziyor galiba.Valla catlarım evde esım gelsinde bizde cıkalım.

Goncacım iyiyim.Borayı sallıyorum ayaklarımda.Sizede iyi gezmeler.

Kızlar hepimizin sorunları aynı herhalde.Bora dun ne emdı ne de mama yedı.Tabı karnı ac durmuyor,uyumuyor.Sinir harbindeydım yanı.Koşa koşa gittım aptamıl kasık maması aldım.Ama hıç yemedı ya böğğğğğ yapıyor ben agzına verince.Haftaya ek gıdda cok zorlanıcam sanırım.

Herkes iyidir umarım.Ben azıcık kahvaltı yapayım gelirım.

yaa bende çatlayacam sinirden!!kaydirigubbakcemile eşimin geçen yıl görevlendirmeyle çalıştığı okulun kadrolu ingilizce öğretmeninin tayini çıkmış. yapılacak bütün bütünleme ve ortalama yükseltme sınavları kaymakam onayıyla eşime kalmış.klava: hemde cumartesi-pazar.klava: hemde sınav limitini doldurduğu için ücret de alamayacak!klava: üstelik biz birer sınav sanıyorduk. 8 buçukta başlayıp 10 gibi gelecek sanıyorduk. bi gittiki okulaaa..... bütün 9-10-11 ve 12. sınıfların sınavlarını vermişler, akşam altıda anca gelicek!! bütün gün evde yalnız pinekleyecem anlayacağınız. işlerim var aslında ama hiç onları da yapasım gelmiyor:çok üzgünüm:
zaten sütümde gittikçe azalıyormafoldumben çok canım sıkkın çoookk!!mafoldumben

günaydın oh valla bugün herkes geziyor ben evdeyim poffffffff çıksam mı ki biryerlere??
sabah 10 da kalktık kızımla emzirdim sonra havuçlu meyve püresi verdim bikaç kaşık yedi valla:)):lepi:
üstüne birdaha emdi şimdi uyusada bende kahvaltı yapsam

benim böyle bir sorunum olmadı cnm

sağolun kızlar cvpladığınız için.

yaaa o kadr uykusuzum ki hiçbişey yapmadım sadece alişi yıkadım ortalığı topladım

eşim gelsin patates oturtma yapacam isterse pilavda yaparım salata oldu bittiiii

ama eşimde uykusuz o yüzden ben hem çocukları hemde bu dediklerimle baş edecezzz

birsencim çok sevindim ilaçlarını bulmana bak gerçekten helal malmış..

canım hayırlısı olsun senin için de. çok zordur heralde insanın bi yakınından ayrılması gibi... o kadar emeğin geçmiş kolay mı

spiral taktırıyomuşsun hayırlı olsun bacım. ama bak hiç hoşuma gitmedi bu durum. seneye bi tane daha yapalım diyodum ben ama siz böyle uzun vadeli kapıları kapatınca bi tuhaf oluyorum bennn
bu arada mamayı az alıyosa demek ki yine artmaya başladı sütün. inşallah hemen toparlarsın. hipp in natal aktif çayını denesene bi bakalım??

he canım ben de öyle diyorum işte... spiral falan taktırmayın kızlar seneye hep birlikte ikincileri yapalım diyoruuuummm
banucum allah sana sabır versin ama napalım bi şekilde büyüyecekler işte. her ne olursa olsun insanın kardeşi olması her şeye değer. bir gün onlar da çok mutlu olacaklar ama işte o zamana kadar senin biraz canın çıkacak

ohhh tadını çıkar iyi eğlenceler iyi yolculuklar....

ay çok sinir bozucuuu. sadece bu hafta sonu mu yoksa daha sürer mi

nurtencim babana geçmiş olsun canım..

canııım yorma kendiniii. bak ne güzel işte eşin de uykusuz uykusuz bunlarla baş etmenin ne demek olduğunu görüyor böyleceeeyerimseniben
sen öyle her işe atılma bakiim. yardım etsin babaları daaa

kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim şimdi daha iyi dün serum taktılar ilaçlara dvm ama ateşi çok çıkıyo.. annem güzel bakıyo babama..

ferdacım gidiyormuş güle güle cnm..

semacımda gidiyormuş kız kayananın kafasına taşmı düştü??? iyi olmuş açılırsın ilaç olur sana valla..

tutkunum çok yorma kız kendini?? ev meselesini ne yaptınız cnm?? allah kolaylık versin ama tempona bayılıyorum bazen keşke bende çelışsam diorum ama asla senin gibi enerjik olamam maş. sana...

sibelcim iyi gezmeler.. benmde eminönüne gitmem lazım hvuzluhandan alacaklarım var haftaiçi giderim ablamla,defneyede annem bakacakk..

cerencim hakkaten sinirlik bi durum olmuş..

hu huuuu hülya gazelin bayramlıgı ne ciciymiş kız?? valla bizim ev eşya dolu gelenlerden giysin birini kurbbana alıcam bayramlık falan..

gülhancım bizdede aynı durum var 4-5 saatte bir 90lık mama yiyor onuna dibinde muhahakak bırakıyor
ne yapacagımı şaşırdım muhallebi bizimkide yemedi meyve veriyorum oda doyurmaz.. valla biberon evde dolanıyom accık içsin die..
kız gülhan hatırlıyonmu bora yeni dogdugunda mama vermeye korkuyordun,şimdide yesin die aglıyosun ahhh ahhh daha neler görecegiz...

kızlar dün kafama esti saçlarımı kestirdim.. ohh be dünya varmış önler uzun arkalar kısa victoria beckham modeli oldu..
şimdi kuzenim aradı illa akşam sultanahmete gidelim dior bende defeye güvenemiyorum dün kuaförümü yabancıladı adam zor kesti saçlarımı bide çok aglıyo zor durduruyorum ne yapsamki??
gerçi iftardan sonra gidilicek en fazla 2 saat mıkırdanır ondan sonra gece uykusuna geçer bilemiyom bide havada çok güzel sıcacaık akşamlarıda çok esmiyo ooo benimde gidesim varmış baksanıza iyi sebebler çok..
neysem işte bakıcaz çok öptm iyi haftasonlarııı

sadece bu hafta sonu canım. bugün 4, yarın 4 sınav. zaten sınav haftası bitiyor. ondan sıkıştırmışlar işte böyle. hemde yönetmelik gereği sınavları okulda hazırlayıp, cevapları okulda değerlendirmesi lazım. ücretini alsa, yine katlanır. böyle emekleri de hep boşa. üstelik kendi okulu bile değil. ne bu öğrencileri ne de idareyi bidaha görmeyecek. çok can sıkıcı

bu arada sen ikinci çocuk mu dedin? şaka olmalı bu!akannehir ya tamam bende istiyorum inşallah ikinci bebeyi ama şimdi değil:1shok: en az 3-4 yıl sonraa.s

hayırlı olsun saçların canım. değişiklik iyi geliyor. hele de saçlar tutam tutam dökülürken:1shok:
iyi gezmeler akşam için:lepi:

canııım yorma kendiniii. bak ne güzel işte eşin de uykusuz uykusuz bunlarla baş etmenin ne demek olduğunu görüyor böyleceeeyerimseniben
sen öyle her işe atılma bakiim. yardım etsin babaları daaa

cnm benim yemeği ocağa attım allah yardım etti aliş uyudu ömerde vızırdıyordu aldım mindere koydummm sesi çıkmadı attım iki dk.pialv zaten uzun sürecek bişey değil salatada öleee

yaaa biraz önce ali ytakda ağlıyo diye kaltım onu anakucağına koymaya o arada ömer sen tam dçönüyordu resmen uctum çekyata yaaaoff hiç bırakamam artık bunu kanepe üzerinede..............

eşim şimdi çıkmış uyuz oluyorum patronlarına yaa bu insanlar oruçlu demiyor yaaaaa

allaha havale ediyorum bildiği gibi yapsın rabbimmm

nurtencnm saçların hayırlı olsun ve bence git gez cnm ben tek bebekle olsam gezerdim vallaa

Nurtencım gecmış olsun babana.Saclarda tarz oldu diyosun yanı koyda bi resim görelim.
Gercekten ya cocuğa mama verelim dediklerinde cıldırıyordum.Zararı olucak gibime geliyordu işte.Cahıllıkmiş ya bilmiyorsun kı ne olduğunu.Simdıde sebek oldum mama yesin diye.Daha neler görücez bakalım.Git kız havada cok guzel.Bende koçış gesin atıcam kendımı sokaklara.

Birsen ya senınkıler ıyıce aktıf anlaşılan.Yuruyuş noldu bacımmmmmm

nurtencim sacların hayırlı olsun çık gez bacım oh valla
beni de annem çağırdı balık yapacaklarmış şimdi almaya gelecekler gidecez giyineyim ben

bacım unuturmuyummmm p.tesi baslıyorum habr edecektim sanaa

inci cnm çok fena oldular cnm yaaa bunlar aya tam bassınlar beşikten atlarlar yaaaa

hele o ömer varyaa fırrrr fırrrrr aliş ona kezaa canımı çıkarıyolar yaaaaaaa 3 saatlik uyku ile duruyorum cnm düşünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…