iyiyim canım ya geç oldu amateşekkür ederim canım iyiyim :)sen nasılsın?
sağol bitanem ya alışamadım kızımda kalıyor aklımtutkuncum çok saol cnm beğendiğine sevindimm :))
hadi seninde gözün aydın izne çıkıyosun kızınlada ilgilenirsin bol bol :)
hep öyle canım ne müdür ya uykusu gelir insanınferdacım hayırlı yolculuklar canım iyi tatiller
tutkun ya alışamadım hala offf ya çok kötü oluyorum seminerlerde sıkıcı müdür bildiğin konu anlatıyorkafamçokkarıştıdeli oluyorumm
Ahsen uyandı emzirdim uyumuyorr
geçmiş olsun canım ya çorba için erken olabilir daha ki sen emziriyon meyve ben Türkze veriyorum ama armut kabarttı cildini meselaesracım gecen yazmıstım hastayım oksuruyorum dahada gevcmedı ogluma bulascak dıye cok korkuyorum ılac kullancam o yuzden bıraz keyıfsızdım tatlımm
bu arada benım oglan bu ay toplamda 2oo gr almıs demıstım saglık ocagının dru 10 gun sonra tekrar bakalım demıstı ona gore ekgıdaya baslarız demıstı bugun gıttık oglusum 12 gunde 300gr almıs cok sevındım dr ıstersen evdekı meyvelerın tadına baktır corbaların tadına baktırabılırsın dedı yogurt corbas falan dedı ama gerek yok bencehihoyyyt 1 ay daha emdımı sadece benı herseyı yedırcem vallla
ben tekmele oyna aldım çok memnunum Sibel dede ondan var tavsiye edermya kızlar oyun halısı alan varmı bebeğine aldıysan hangi marka ve memnunmusun bilgilendirirseniz sevinecem çünkü alacam ama karar veremedim:uhm:
gez canım çalışınca vaktin olmuycak evde temiz daha neGünaydın kızlar herkese iyi haftasonlarıhihoyyyt
İki kez yaklaşık 20 sayfalık alıntı yapmıştım hepsi uçtu ay tekrar yapamıycam kalbim dayanmaz bir daha silinirse.akannehir
Bende 2 gündür gezenti modundayım dünde kadın geldi evim mis gibi oldu.Bugün sadece ütü yapıcam.3 gibide çıkıp babamızın yanına gidicez.
Beraber çıkıp oğluma bişeyler bakıcaz.Gezeriz birazda.Kartaldan eminönüne tek başıma ilk defa çıkıcam Yağız inşallah sorun çıkarmaz gerçi dışarıyı inanılmaz seviyor.
Ben oğlan uyurken bir kahvaltı edeyim.cokacimcoook
benim böyle bir sorunum olmadı cnm
bana genetik yapılmıştı o yüzden ikiliye bile gerek görülmedi canım ama ablamın başına böyle bişe geldi
yaptırmadı nasıl olsa ben bu bebeği doğurucam dedi ve çok şükür sağlıklı bir bebeği var
ayrıca ablam kadın doğumcu ve bu tür vakalardan bahsetti ikilisi riskli çıkıp üçlü temiz çıkan varmış
günaydınlarrr...........biz kalktık zaten uyusak şaşrdım ben yaaa herifler kaçta yatarsa yatsınnn 8 de uyanıyolarr........gün içinde kapatıyolar açığııı ama biri uyuyor diğeri uyanıyor ikisi aynı anda uyumuyorrr
olan bana oluyor ..............dün gece eve geldik babamız geldiii bizi aldı eve geldikk....giderken tezgah bulaşık doluydu makinadada yıkanmışlar vardıı aman sesiz sesiz makinayı boşalttım pisleri koydum tezgah dolu sahur hazırlayamazdım ..........neysee bi baktım aksam su bitmiş sürahi dolu vs.bu arada alerjik astım aşım annemdeydii onu aldımaşı olacam çünkii onun buzla dolaşması lazım aman dedim hemen eve gidecez bişey olmaz dedim sırt çantasının kenarında file kısımlar var oraya koydum çocukların surubu ile eve geldim çantaları yerleştiriyorum ilaç yokk kafayı yiyecem heryeri boşalttım yokkkkkkkkkkkkkk.........kahroldum inanın bir dozu 25 tl 4 doz vardı 100 tl 2,5 aylık aşımdı o benim şöförü aradık saat 12 geçiyordu adamcağız evden inmiş arabaya bakmış yok dedi....anneme diyorum bakıyor yok.....allahım diyorum helal para ile aldık neden böle oldu diye içimden konuşuyorum...hayır ilaç soğukta durmalı yoksa bozulurrr ondan telaşımm...bulamadık yattık rüyamda çocukların ilaç kutusuna koyduğumu gördüm .....sabah kalkarkalkmaz oraya baktım orayadıı ve serin yerdeydii
inanın o kadar mutlu oldumkiii anlatamam ağlayacaktım...eşimi aradım dedim böle böle ben sabah baktım yoktu dedi orada buldum işte dedim.....
neyse çok mutlu oldumm ...
evimizdeyiz bu gün sadece yemek yapacam h.sonu evi temizleyeceğimm
canım hayırlısı olsun senin için de. çok zordur heralde insanın bi yakınından ayrılması gibi... o kadar emeğin geçmiş kolay mıkızlar günaydın nasılsınız? birsencim iyi ilaçlarını bulmuşssun çok sveindim canım.boşver işide h.sonu temizlersin.kızlar bugün yıllarımı verdiğim işyeri kapanacak.kendi evim ve işim gibiydi içimde çok büyük bir burukluk var::((((((((((((((
spiral taktırıyomuşsun hayırlı olsun bacım. ama bak hiç hoşuma gitmedi bu durum. seneye bi tane daha yapalım diyodum ben ama siz böyle uzun vadeli kapıları kapatınca bi tuhaf oluyorum bennnHerkese selam bacılar a.s.
Bu arada bu ay reglim 3-4 gün geçince dün gece test yaptım. Sonuç Allah'tan negatif :teytey: Ayyy o test yaparken beklenen 3 dk geçmek bilmedi valla kaydirigubbakcemile3
Eşimde iyice tırstı. Randevu aldım. Yarın kısmetse doktoruma gidip spiral taktıracağız. Anam her ay bu sıkıntı çekilmez valla :bbo:
Kızım sabah ve akşamları mamayı 30 ya 50 cc yiyor. Sadece öğlenleri 120 cc yiyor. Tabi gece süt birikince sabah çok emiyor ve mamaya gerek kalmıyor. Öğlende 120 yiyince bide üzerine havuç püresi götürünce ve aralarda emince akşamda az yiyor. Ama en azından ağlamıyor artık kuzum. Maşallah pek keyifli. Şimdide yaklaşık 1,5 saattir uyuyor :lepi:
Eeeee yetiştiremiyorum diyince demek ki yapıcak birileri çıkıyomuş. Bunca zaman hem anamı hem kendimi boşuna yormuşumklava: klava: klava:
he canım ben de öyle diyorum işte... spiral falan taktırmayın kızlar seneye hep birlikte ikincileri yapalım diyoruuuummmpınarcım denedim hemde kaç defa oturdum konuştum arkadaş oldum ama anlamaıyor dayağa karşıyım herzaman asla vurmam kızlarıma kızmak biraz ceza vermek anlamında tatlım yoksa azarlayıp terslemem yoksa yağmurda ters tepki yapar fazlasıyla ikinciyi düşünenler bir daha düşünsünler yada hemen yapsınlar:=) çatışma yaşıyor sonra çocuklar
tülaycım bitanem Allah korusun yavrularımızı böyle büyüyecekler düşe kalka
ohhh tadını çıkar iyi eğlenceler iyi yolculuklar....slm kızlar,
hazırlıklarım bitti,valizler yerleşti,Allah izin verirse yarın sabah Didime doğru yola çıkıyoruz,ikinci tatil için,anneannemizi ziyaret ettik şimdi sıra babaannemizde,heyecanla bekliyorlar,torunlarını tabiki beni değil :))
Sizlerden bir süre daha ayrı kalıcam,eğer fırsat bulursam,girabilirsem bakıcam size,tekrar ayrılmak zor olacak hepinizi çok özlücem kendinize iyi bakın,oğlum erken uyudu,kocişde yattı çoktan sabah çıkıcaz diye,bende yavaş yavaş yatıyım.Ben gelmeden buluşmayın ne olur..Şimdiden bayramınızı kutluyorum oruç tutan arkadaşların oruçlarını,ibadetlerini kabul etsin Allahım!Bebişlere iyi bakın..Hakkınızı helal edin,
Görüşmek dileğiyle
ay çok sinir bozucuuu. sadece bu hafta sonu mu yoksa daha sürer miyaa bende çatlayacam sinirden!!kaydirigubbakcemile eşimin geçen yıl görevlendirmeyle çalıştığı okulun kadrolu ingilizce öğretmeninin tayini çıkmış. yapılacak bütün bütünleme ve ortalama yükseltme sınavları kaymakam onayıyla eşime kalmış.klava: hemde cumartesi-pazar. klava: hemde sınav limitini doldurduğu için ücret de alamayacak! klava: üstelik biz birer sınav sanıyorduk. 8 buçukta başlayıp 10 gibi gelecek sanıyorduk. bi gittiki okulaaa..... bütün 9-10-11 ve 12. sınıfların sınavlarını vermişler, akşam altıda anca gelicek!! bütün gün evde yalnız pinekleyecem anlayacağınız. işlerim var aslında ama hiç onları da yapasım gelmiyor:çok üzgünüm:
zaten sütümde gittikçe azalıyormafoldumben çok canım sıkkın çoookk!!mafoldumben
yaaa o kadr uykusuzum ki hiçbişey yapmadım sadece alişi yıkadım ortalığı topladım
eşim gelsin patates oturtma yapacam isterse pilavda yaparım salata oldu bittiiii
ama eşimde uykusuz o yüzden ben hem çocukları hemde bu dediklerimle baş edecezzz
sadece bu hafta sonu canım. bugün 4, yarın 4 sınav. zaten sınav haftası bitiyor. ondan sıkıştırmışlar işte böyle. hemde yönetmelik gereği sınavları okulda hazırlayıp, cevapları okulda değerlendirmesi lazım. ücretini alsa, yine katlanır. böyle emekleri de hep boşa. üstelik kendi okulu bile değil. ne bu öğrencileri ne de idareyi bidaha görmeyecek. çok can sıkıcıbirsencim çok sevindim ilaçlarını bulmana bak gerçekten helal malmış..
spiral taktırıyomuşsun hayırlı olsun bacım. ama bak hiç hoşuma gitmedi bu durum. seneye bi tane daha yapalım diyodum ben ama siz böyle uzun vadeli kapıları kapatınca bi tuhaf oluyorum bennn
bu arada mamayı az alıyosa demek ki yine artmaya başladı sütün. inşallah hemen toparlarsın. hipp in natal aktif çayını denesene bi bakalım??
ay çok sinir bozucuuu. sadece bu hafta sonu mu yoksa daha sürer mi
kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim şimdi daha iyi dün serum taktılar ilaçlara dvm ama ateşi çok çıkıyo.. annem güzel bakıyo babama..
ferdacım gidiyormuş güle güle cnm..
semacımda gidiyormuş kız kayananın kafasına taşmı düştü??? iyi olmuş açılırsın ilaç olur sana valla..
tutkunum çok yorma kız kendini?? ev meselesini ne yaptınız cnm?? allah kolaylık versin ama tempona bayılıyorum bazen keşke bende çelışsam diorum ama asla senin gibi enerjik olamam maş. sana...
sibelcim iyi gezmeler.. benmde eminönüne gitmem lazım hvuzluhandan alacaklarım var haftaiçi giderim ablamla,defneyede annem bakacakk..
cerencim hakkaten sinirlik bi durum olmuş..
hu huuuu hülya gazelin bayramlıgı ne ciciymiş kız?? valla bizim ev eşya dolu gelenlerden giysin birini kurbbana alıcam bayramlık falan..
gülhancım bizdede aynı durum var 4-5 saatte bir 90lık mama yiyor onuna dibinde muhahakak bırakıyor
ne yapacagımı şaşırdım muhallebi bizimkide yemedi meyve veriyorum oda doyurmaz.. valla biberon evde dolanıyom accık içsin die..
kız gülhan hatırlıyonmu bora yeni dogdugunda mama vermeye korkuyordun,şimdide yesin die aglıyosun ahhh ahhh daha neler görecegiz...
kızlar dün kafama esti saçlarımı kestirdim.. ohh be dünya varmış önler uzun arkalar kısa victoria beckham modeli oldu..
şimdi kuzenim aradı illa akşam sultanahmete gidelim dior bende defeye güvenemiyorum dün kuaförümü yabancıladı adam zor kesti saçlarımı bide çok aglıyo zor durduruyorum ne yapsamki??
gerçi iftardan sonra gidilicek en fazla 2 saat mıkırdanır ondan sonra gece uykusuna geçer bilemiyom bide havada çok güzel sıcacaık akşamlarıda çok esmiyo ooo benimde gidesim varmış baksanıza iyi sebebler çok..
neysem işte bakıcaz çok öptm iyi haftasonlarııı
canııım yorma kendiniii. bak ne güzel işte eşin de uykusuz uykusuz bunlarla baş etmenin ne demek olduğunu görüyor böyleceeeyerimseniben
sen öyle her işe atılma bakiim. yardım etsin babaları daaa
Nurtencım gecmış olsun babana.Saclarda tarz oldu diyosun yanı koyda bi resim görelim.
Gercekten ya cocuğa mama verelim dediklerinde cıldırıyordum.Zararı olucak gibime geliyordu işte.Cahıllıkmiş ya bilmiyorsun kı ne olduğunu.Simdıde sebek oldum mama yesin diye.Daha neler görücez bakalım.Git kız havada cok guzel.Bende koçış gesin atıcam kendımı sokaklara.
Birsen ya senınkıler ıyıce aktıf anlaşılan.Yuruyuş noldu bacımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?