2009 Mayıs Anneleri

günaydınlarrrrrrrrrrr uykusuz gece sonrası sekizbucukda sızan ben saat 10 da kalktım gece sahur için bile ömer kalkdrıdı bizi..........
neyse uykumu almışım bugün full temizlik günü çocuklar ve eşim şuan uyuyorrrrrrrrrr ben salondan başlayacammm ...........

kıvılcım açtığın kavonozları ağzı kağalı dolapta 48 saat saklaya bilirsin normal toz muhallebiyi mama gibi 4 ahfta sakalayabilirsin.........

semra cnm ipek diye bir pirinçunu buldum 7 vitamin var içinde ek gıda diye yazıyor ben yaptığım meyvelerin içine katmak için aldım cnm ....onda al yedir nazlıya....hee bide nazlı hasta olduğu için belki yemiyor çocuğa sadece mama ver cnm zorlama ek gıda için ..........

hülya ,tutkun esra,tweety,sema merhabalar kızlar.......

bengi maşşallah senin oğlana valla biz 4 ayı bitirdik öle başladık valla dönmelere 5 ayın içinde yani...

bu arada kızlar aliş yüzükoyun yattığından burnu kanıyorduya rabbime çok şükğr artık kendi yan yatıyor biz onu yüz üstü yatırıyoz o yan dönüyor koca adam gibi yaa öle masum ki offfffffff çok seviyorum ama çok yoruyolar yaaaaaaaaaa.......

eşimde asla üçüncü bebeği yapmam diyorrr istemiyorum diyorr...bilmem ne olacak..........zaman iyi gelecek bizee

günaydın herkese hayırlı pazarlar
bizde kızımla kalktık emzirdim sona meyvesini yedirdim tekrar emdi üstüne meğer oynamak için emmiş hep damakladı zilli
şimdi kahvaltı yapıcam
birsen kolay gelsin canım ben temizliği dün bitirdim bugün toz ve ütü var sadece akşamda annemlere gidecez iftaraa
sema iyi yolculuklar canımm

aman yaa salonu temizledim yatak odasını temizledim mutfak savaş alanı gibiydi bulaşıkları attım makinaya aygaz batıktı onun üzerine kızartma yapınca iyice batmış detrajn döktüm birazda su
bekliyorum azcık yumuşasın sonra yerini sileceğim çamaşır atacam makinaya
sonra çocukların odası kalıyor kilinmi silkeleyecem yerleri silecem toz alacm ........

banyo antre var balkon varrr bitmiyor bu iş yaa

kızlar ya ben de mayıs annesiyim.15 mayıs.hamileliğimden beri burayı okuyorum.sizleri takip ediyorum,kim ne zaman doğum yaptı,kimin neyi oldu diye.ama hiç katılmadım aranıza.şimdi katılsam çok mu geç olur

Herkese selamlar..
Annişler gezmelerde galiba..Ya benim kız acaip kusuyo üstünü değiştirmekten bi hal oldum.ilaç verirsem (gaviscon infant) kusmuyo ya hep ilaç mı vercem ne zaman bitcek bu kusmuk mafoldumben

Arkadaşlar başka bebeği kusan var mı neler yapıyonuz.Benim kız reflüymüş galiba doktor öle dedi..

canım benim kızımda kusuyo özellikle üşütmemeye çalış eğer emziriyosan kendinde üşütme sütten geçiyo çünkü 6. aydan sonra geçer diyolar ama bende bekliyorum sabırla kusma işi zor gerçekten bide uykuda sürekli gözetimim altında ödüm kopuyo kusarda nefes alamaz die zor valla Allah kolaylık versin hepimize mafoldumben

malesef benim kızımda sürekli kusanlardan...bende ilaç falan vermiyorum ama dr lar bize fazlasını çıkartıyor dediler..
size nasıl reflü teşhisi koydular cnm ??

kızlar bu gün kızım ilk defa döndü günlerdir dönmek için büyük çaba sarf ediyodu ama poposunu kaldıramıodu ama nihayet becerdi çokkk mutlu oldu sonrada zilloşum :)

canım merak etmem bizimkilerde çok kusuyo
bebek bu kusacak tabi
el kadar bebeye nasıl reflü tanısı koydu merak ettim
benim bildiğimde fazlasını çıkarıyorlar

bugün ek gıdaya başlayayım dedim zeynebe
mama alırken hero baby nin sütlü yulaflı buğdaylı muhallebisinden aldım
iyi geceler içinmiş
az önce uyandı acıkmış yaptım vereyim dedim
kaşıkla biraz denedik olmadı hepsini çıkardı çok iğrenç bişey yiyiyo gibi tiksiniyo bide yananiknanik
neyse dedim yemeyecek biberona doldurdum üzerine de az daha su ilave ettim hani böyle başlayalım bari diye
bi kaç kere çekti bıraktı
suratı çok şekerdi ya
bakalım belki uyku sersemi yer
televizyon izliyo şimdi
bebeişler en çok hangi muhallebiyi beğendi acaba
bi anket gibi bişey yapsak da öyle başlasak bari

he kızlar bi de şeyi sorucam
ülkerin hem hero baby si var hemde gogly diye bi maması var
aralarındaki fark ne acaba
zeyneple gittik de markete iyice bakamadım

canım benim kız en çok hero baby nin karışık meyvalısını ve meyvalı tahıllısını sevdi birde beblac ın pirinçli meyveli muhallebisini sevdi ben bu gün elmayı rendeleyip suyunu sıktım verdim çok sevdi benim kız kaşıkla bişiler yemeye bayılıyo yaa

cnm benım oglusumda cok kusuyor fazlasaının cıkartıyordur dıye dusunuyorum drumuzda oyle dedı merak etme bızımkı sankı yavas yavas azalıyor gıbı ınsallah tamamen gecer

senin minik de ahsen dimi annesi
evet canım Ahsen benim kızımın adı seninkinin adı da çok güzel ikinci serramızda geldi:))

oh oh maşallah bakalım bizimki nasıl yiyecek yarın listemizi alıcaz

Bu kadar karamsar olma canim, icimizde hep bir umut olsun, hicbirsey icin gec kalinmis sayilmaz.

Ek gidalara gectik sayilmaz tam, tattiriyorum sadece birer ikiser kasik. Ama bugün ishaldi sanki, 6-7 kere kaka yapti ve sabah yaptigi kötü kokuluydu epey. Ya üsüttü ya da tattirdiklarim bünyesine agir geldi. Ben en iyisi emzirmeye devam edeyim, bir süre rafa kaldiralim ek gida isini.

Birsen bilgi icin sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…