Herkese selamlar..
Annişler gezmelerde galiba..Ya benim kız acaip kusuyo üstünü değiştirmekten bi hal oldum.ilaç verirsem (gaviscon infant) kusmuyo ya hep ilaç mı vercem ne zaman bitcek bu kusmuk mafoldumben
Arkadaşlar başka bebeği kusan var mı neler yapıyonuz.Benim kız reflüymüş galiba doktor öle dedi..
Herkese selamlar..
Annişler gezmelerde galiba..Ya benim kız acaip kusuyo üstünü değiştirmekten bi hal oldum.ilaç verirsem (gaviscon infant) kusmuyo ya hep ilaç mı vercem ne zaman bitcek bu kusmuk mafoldumben
Arkadaşlar başka bebeği kusan var mı neler yapıyonuz.Benim kız reflüymüş galiba doktor öle dedi..
evet canım Ahsen benim kızımın adı seninkinin adı da çok güzel ikinci serramızda geldi:))senin minik de ahsen dimi annesi
canım benim kız en çok hero baby nin karışık meyvalısını ve meyvalı tahıllısını sevdi birde beblac ın pirinçli meyveli muhallebisini sevdi ben bu gün elmayı rendeleyip suyunu sıktım verdim çok sevdi benim kız kaşıkla bişiler yemeye bayılıyo yaa
söylediklerinde haklısın heryeri tarih kokan bu memleketimde hergün olanlarıda yok ediyorlar zaten olan tarihimizide unutturmaya çalışıyorlar bizde hergün yozlaşıp susuyoruz.ve bigün bakıcaz hiçbişeyimiz kalmamış.Artık konuşmaya bile korkar olduk.Herşeyi kaybedince konuşsak ne yarar.
ek gıdaya başlamışsın gözün aydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?