2009 Mayıs Anneleri

Günaydın Bacılarım....

Umarım iyidir tüm annişler ve bebişler.Ay ben bu haftasonu bir gezdım pir gezdim valla.Gece 12 lerde girdim eve 2 gun.Cok güzel geldi cok.Oğluma alışveriş yaptık,kışlıkları almaya başladık yavastan.Babasına kalsa mont ta alıyordu ama 1 ay daha bekliyelim öyle alalım onu da.

Alp evdeyken hiç yorulmuyorum ya sağolsun hep o bakıyor Boraya.Bende dergı kıtap kahve keyfi yapıyorum.Keske hep evde olsa koçişim iple cekıyorum hafta sonlarını.

Kızlar Bora bi gülüyor katıla katıla cok tatlı ya.Neyse Dün hipp havuç verdim Boraya 5-6 kasık yedi.Bakalım cuma dr listeyi vericek inşallah severek yer ya iştahsız bir cocukla uğrasmak cok zor.

Birsom yıne tam gaz calışıyorsun.DıKKAT ET ARTIK KENDıNE CANIM.Az az yap şu işleri

Dünürüm hadı izinlisin gözun aydın canım.

Tuba korktum ya su ek gıdadan.Ama sen cok vermıyormusun bacım ya.Yoğurt,sebze,meyve,muhallebi maşallah.Serroş bı et yemiyor galiba

günaydınlarr bana gelince şu netimde bişi var varken yok gibi görünüyo adamı hasta ediyorr

bu sabah alişe çavdarlı mısırlı kahvaltı verdim hepsini yediiiii
numune üründü ömere yoktu ama alacam artık kahvaltı meyve çorba yoğurt muhallebi olarak gidecem
meyveleri kendim yapacam ......evdeyken onları yesinlerr çorbayı zaten kendim yapacam
yoğurtta ölee baya masraftan yırtacazz mamada az yerlerr sadece 6 aya kadar hazır kahvaltı verecemm bide muhallebiyi alacam ama vaktim olursa onuda yapacamm....

ıNCıııııı KII bugün yürüyüşe başlıyorum 20 dk olarak girecem olaya haftada 5 gün emme ve çarşamba ve perşembe yapmayacam yada gündüzden vakit bulursam yapacam yapmadığımı h.sonuna kaydıracam ..
diziler malummmm..........

kızlar günaydın nasılsınız? birsencim yine işbaşındasın.valla bu hafta tam gün çalışınca benim de işler çok birikti.misafirdi yemekti temizlikti derken dün anneminde evini toparladık valla her yerlerim ağrıyor(

kızlar hipin elmalı ve havuçlusunu alıyorsunuz yoksa sadece havuçlunu.ben sadece elmalı ve havuçlu bulabildim.

incim başka altarnatifim yok tatlım yaaa mecburum cnm yapsanda olmuyor biz kışlık almayacaz....

kışın giyecekleri evde pijama ve eşofman takımları var .....artı örgü yelekelr var onları giysinler belki kazacak vs. alırız annem kapşonlu fermuarlı şeyler alacakmış mont işine gelince düşünmedik ama gerekecek ama seneye iki yaşında olacaklar bu sene artık sezonda alırzda sezon sonu seneye giyecekleri montları alırım valla hatta 3 yaş alırım devamlı mont alamam veletlere

evet cnm benimde hafta sonu misafirim olacak banada menü verinb bakayım ben şöle düşündüm 4 kişi gelecek

mercimek çorbası
bezelye yada barbunya
karnıyarık yada patlıcan oturma
pilav salataçok şey yapamayacam valla
kızlar hipin elmalı ve havuçlusunu alıyorsunuz yoksa sadece havuçlunu.ben sadece elmalı ve havuçlu bulabildim.

cnm yeni ek gıdaya geçiyorsan bütün meyvelerin tek tek olanından yani sadece havuç sadece elme sadece armut gibi ve 3 gün arka arkaya aynı meyveden ver....her meyveyi denedikden sonra elmalı havuçlı ,elmalı armutlu gibi karışım dene

Kötü olmuş canım ya ama napacaksın iş.Benim sütümde hastaneli olduğumdan beridir inanılmaz azaldı yok denecek kadar az.O kadar azki yağız mememi almak istemiyor :sinifsinif:

Yeni saçın hayırlı olsun resim koysana merak ettim valla bende kestirmek istiyorum ama bana kısa saçta pek yakışmıyor.

Hoşgeldin canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.a.s.

Çok geçmiş olsun tatlım allah yardımcın olsun tek olmakta çok zor.:teselli:

Biberonla vermeyi denedinmi tatlım benim oğlanda muhallebiyi kaşıkla yemiyor ama biberonla sulu olunca hiç ayır etmiyor.Bide hasta olduğu için iştahı yoktur Semracım.

Hayırlısı olsun ek gıdalara başlamışsınız kavanozlar 48 saat buzdolabında saklanabiliyor.Benim oğlumun en sevdiği hipp havuç bütün kavanozu bitirdi bu sabah.

Benimki aptamil sütlü armutlu portakallı,muzlu sütlü,hero baby irmikli sütlü çok sevdi.Şimdi hipp pirinçli yiyoruz ama pek severek değil.akannehir

Bence yediklerinin ağır geldiğinden değildir ek gıdaya başlayan bebeğin kakası kötü kokocak çok doğal doktorumuz bizi başlamadan önce bilgilendirmişti korkma kokar rengi değişir diye.Bence ara verme devam et derim sonra çok sorun yaşarsın.

Hadi gözün aydın bari gündüz uyuyabiliyosun oda bi başarı.alkisalkisalkis
Beslenmelerini ona göre ayarlasan nasıl olur acaba ben yağızı uyku düzenini çok küçükkenden düzene soktum hep aynı gidiyor maşallah.Gece uykusuna geçiş öncesinde banyosunu yaptırıyordum,iyice acıkmasını bekliyordum 3 saat ara gibi.Ozaman bende sadece meme veriyordum sonra banyodan çıkınca pijamalarını değiştiriyordum.(Pijama okuyunca çok komik gelmişti ama bir kitapta yatmadan önce kıyafetleri değiştirmenin bile çocukta uykuya geçişin sinyali olduğu yazıyordu.) Sonrasında karnı doyunca uzun uzun uyuyordu.Uyduğu oda karanlık ve ses kesinlikle yok.Yatak odasında yatırıyorum.Birde bunları dene bakalım.Banyolarını sadece akşam yaptır bakalım nasıl etki edecekmi.

Tubacım muhallebiyi biberonla vermeyi denesene yesin diye erken veriyorsun ama üzerine mama verdiğin için çabuk uyanıyordur.

Ben saat 10 da meyve veriyorum 1 saat sonra mama,mamadan 3 saat sonra meyve suyu,1 saat sonra yine mama,5 de yoğurt 8 dede muhallebi ama biberonde ve yaklaşık 200 cc yiyor.Koyu yapıyorum boza kıvamında.Yağız 21 de yatıyor 5 de kalkıyor.Birde bu düzeni dene bakalım.Saatlere alışınca düzen devam eder.Mühim olan saatleri kesinlikle kaçırmamak.

Günaydın Banucum sınavların iyi geçmiştir umarım.Kızkardeşin için hayırlı olsun allah tamamına erdirsin .Yağızın alt iki dişide baya beyazladı bakalım ne zaman çıkacak.

Doktorunun tavsiyesi burda en önemli olanı ama 4 ayda başlarsanda adapte olması çok kolay olur diye düşünüyorum.

birsencimya ben tek tek olanı hiç göremedim bir sürü markete baktım gerçi şu an alerji olmadı gibi 2 gün aynı şeyi verip deniyorum.

birsencim erken dişi için ama belirmiş doktora gideceğiz

sibelcim nasılsın yağızında incisi geliyor sanırım

tülaycım merhaba canım nasılsın

birsencim erken dişi için ama belirmiş doktora gideceğiz

sibelcim nasılsın yağızında incisi geliyor sanırım

tülaycım merhaba canım nasılsın

hee patlmadı yaniiiiii bende patladı sandım yawwww o belirme bizdede var cnm 4 ayda başladı 5 ay bitecek yarınn....doktora gösterdim altta 4 diş yeri belli hatta doktor normal ama çıkacak gibi değil dedii

Ay hadı bakalım basla spora bırso.Ben 67 oldum 70 dim.Birazda dikkat edıyorum yemeklerıme.Bende montu buyuk alıcam vala bol bol gıysın.Seneye hazır olur.

Banucum dısınız hayırlı olsun.Kardesınınde allah tamamını erdırsın insallah.

getmişsin bacımmm ama yazam evet baslayacam hayırlısı ileee babamız geç gelecekmiş ama yapacaz bişilerr

offf çocukların odasını toplayamadım uyuyolar veletler aksama artık yaparımm

Kızlar biz geldikkk, şükür kavuşturana,anneannedeyiz bayram sonu mevlütümüzüyapıp öyle dönücez marmarise,kağanımda bende hepinizi çok özledik, geçmiş çoooooooooook uzun olduğu için okumadım, herkesin bebişleri iyidir umarımopuyorumnanaktan

hosgeldın burcucum valla cok ozledık sızı bızoglusumla ıyıyız ıste bayramsonuda bız ızmıte gıtcez anaannesı gorsun torununu dıyee ama bız kısa kalcaz yaaa

hosgeldın burcucum valla cok ozledık sızı bızoglusumla ıyıyız ıste bayramsonuda bız ızmıte gıtcez anaannesı gorsun torununu dıyee ama bız kısa kalcaz yaaa

Hoşbulduk bidenemmm :)) sen kal annende eşin dönsün bak bende yolladım eşimi kendim takılıyom oğluşla :)) Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…