2009 Mayıs Anneleri

kızlar selam...bugün çok yoruldum bütün evi sildim süpürdüm, perdelerim çok kirlenmişti hepsini yıkadım astım. yemek yapcak halim kalmadı. dorukda uyanmış içerden mıkmıklıyooo yerimden kalkamıyorum biri bana yardım etsiiiin::)))) eşimde dışarı çıkalım çocuk hava alsın diyor yaa...

ayy herkezcikler gezmelere gidiyormuş bugün ben gerimi kaldım yani (

nurtencim geçmiş olsun babana...
bende özellikle bayramlık diye almadım doğmadan önce bi kaç parça almıştım sürekli alış veriş yaptığım mağazadan üstüne olmayanlar vardı onları değiştirdim yoksa bizim dolapta hiç giymediği elbiselerle dolu..

cerencim anam kendini üzme yahu damadıma bol bol sütünü vermeye çalış..

birso sende bir günü kendine keyif günü ilan et bacım sadace çocuklarla ilgilen yemeğide bırak kocan düşünsün bir kerede ...

selam kızlar nasılsınız nurtencim geçmiş olsun canım
benim oğluşum 2,5 aylık dönmeye başladı şimdi yüzüstü yatarken sırt üstüne dönmeye çalışıyo 5 aylık emekleyecek sanırım:)

merhaba kızlar ben geldin ama kimsecikler yok galiba,kızım bir gülücükler atıyorki çok tatlı bide ağlarken sanki anne diye ağlıyormuş gibi oluyor,ağladıkça ben yanaklarını ısırmamak için zortutuyorum kendimi büyüdükçe daha tatlı oluyor bu bebkler offnasıl işe başlıycam bilmiyorum gezmeyede çok alıştım hiç evde durmuyorum ayın 2 sinde evlilik yıldönümümüzdü eşim çalışıyordu kutlayamadık yarın akşam yemeğe çıkıcaz bide akşam hediyeni vericem dedi gece 12 de gelicek heycanla bekliyorum bakalım e almış kocişim gerçi ben ona bişey almadım:kedi: ama napayım çocukla hala tek başıma cesaret edip biryere gidemiyorum ben geçmişi okumaya çalışaym gerçi sizin hızınıza yetişemem ma okuya bildiğim kadarokuyacağım

herkeslere merabalar... ya bu ara giremedim ramazan çok yorucu geçiyo... misafir filan derken oğlumun düzeni iyice bozuldu... beni o kadar yoruyo kii çok yorgunum... bide hasta oldum... ses gitti öksürük...ağrı göğsüme indi...bu sabah aynı zamanda bağırsaklarım bozuldu bi karın ağrısı zaten bütün bi hafta oğlum o kadar yormuştu ki elimi kaldırcak halim yoktu hastalıklar tuz biber oldu... bu kadarla kalır mı? hayır perşembe gecesi de tabureden düştüm ayağım kesildi ve 8 dikiş attılar... hala ayak sargıda...iki günde bi pansuman dkişler alınana kadar....anlıycağınız ben sefilleri oynuyorum...tüm ailem de ist.da burda bi akrabamız var ama o da annesinde kalıyo zaten normalde de pek gelip gitmez...bakalım nereye kadar idare edicem... yada en kısa zamanda ist.a kaçıp gidicem...

off canım ya hersey ust uste gelmış cok gecmış olsun cocukların duzenı bır bozuldumu huysuzlukları gunlerce suruyor boşver mısafırı falan sen cocuklu bır bayansın ayagınıda ksmışsın bakabılıyormusun oglusuna Allah yardımcın olsun canım ya

bacılar cok sessız kalmış buralar herkesın bebışlerı huysuzmu bu aralar bızı ek gıdalar cok yoruyor
bu arada nazlı kızım hasta bıraz dr gıttık grıp kapmış dedı ama antıbıyotıklık dgılmış şurup verdı ıyı sımdı ama iştahı hıc yok yemıyor ek gıdları zaten red edıyor almadıgım marka muhallbı kalmadı ama yok yemıyor hatta 3 gundur kendı mamasını bıle cok az yıyor bugun arı mama yaptım yedı delırtcek benı ac duruyor resmn arı mama da cok ıyı degıl sanırım ama ne yapayım ac durmasın dıye verdım kafayı sıyırmak uzereyım anlıycanız
burak beyde gece 4 de kalkıyor ve bıdaha yatmıyr cok yorgunum cook

çok saol cnm ya.....valla dediğin gibi herşey üst üste... ama artık misafir almıycam bi süre bi yerlere de gitmiycem... yoruldum....neyse ki oğlum bugün biraz daha iyiydi...ya fiziksel yorgunluktan geçtim gün boyu ağlması yoruyo beni geçen gece yorucu bi günün ardından ağlamaları devam edince benim sinirler boşaldı o ağlıyo ben ağlıyorum allah tan eşim yardım ediyo işten fırsat buldukça...napalım annelik zor iş...umarım şu hastalığı çabuk atlatırım ve dikişlerimde çabuk iyileşir yoksa ist.a gidicem annemin yanına eşimi ramazan da bırakmak istemiodum ama onada faydam olmuyo valla...

cnm ek gıda ve iştahsızlık konusu herkesin sorunu sanırım... bide grip salgın benim tüm arkadaşlarım ve bebişleri kapmış...iftarda bi araya geldiklerinde bi ufaklıktan geçmiş sonra ondan ona derken hepsi kapmış şifayı.... benim oğlum da önceleri mamayı coku cokur içerdi şimdi zorla... bu arada senin işin iki kere zor ben çocuk olduktan sonra hep tüm annelere ve özellikle ikiz üçüz... annelerine çooook dua ediyorum...senin de yardımcı olucak kimsen yok mu cnm...anne kayınvalide filan??

nice senelere canımma.s.

ayyyy geçmiş olsun yaa hep üstüste gelmiş yaaa Allah yardımcın olsun
daha benim kuzu dönmüyor hiç. ne kadarlık oldu civcivler birsecim? ya da ne zaman dönmeye başladılar?
benimkide daha dönmüyor canımm
masallah her çocuk farklı şeyleri önce yapıyor Ahsende beni taklit ediuyorr karşısına gecip oksürüyorum o da öksürüyor zilli:))ama henuz kıçını kaldıramıyor

Iyi Aksamlar Kizlar,

Bizde bugün gezmeye gittik, ancak firsat bulup bakabildim foruma. Daha gecmisi tam okuyamadim ama Nurten'in babasi hastaymis, gecmis olsun Nurten'cigim, Allah sifasini versin babanin, iyilesir umarim bir an önce.

Nazli kizin nazli sanirim Seherim, üzülme, benim oglumda mizmiz bu aralar. Böyle böyle büyürler canim, cok evham yapinca daha kötü. Ben emmiyor diye öyle cok strese giriyordum ki, sonunda bugün emmesen emme, senin sorunun dedim ve sabrettim. Tam dört saat dayandi sipa. Dört saat sonra nasil meme araniyor görsen:)

Pinar, hani seneye ikinciyi istiyordun, vazgectin sanirim. Bende ayni senin durumundayim, adet göremiyorum 2 aydir ve en ufak bir hamilelik belirtisinde test aliyorum hemen. Ama adet görememem emzirmeyle ilgiliymis. Oysa 2 kere adet görmüstüm, düzenli olurum saniyordum...

Bugün erkenden, uzun süredir gitmek istedigim Romalilardan kalma Arkeolojik bir park vardi, oraya gittik. Gisedeki kadin Doruk'a neredeyse bilet kesecekti, esim acayip dalga gecti, kadin utandi kem-küm falan yapti sonra. Birde kisi basi 9 Euroydu, "Yuh" dedim icimden. Sit alanina girip gezmeye baslayinca, benim icim ciz etti sürekli. Adamlar, uyduruk uyduruk ne bulmuslarsa, müzeye koymus, birde güzel tasnif etmisler, kazi yaptiklari alani cok güzel modernize edip, görsel bir sov yapmislar adeta. Öyle cok detay vardi ki, cok sasirdik...Tek tek anlatmak uzun sürer, cenem malum düsük biraz:)
Uzun lafin kisasi, Türkiye'de hangi tasin altini kaldirsan tarih fiskiriyor ama öylesine az ilgi ve bakim var ki! Birde komik giris ücreti uyguluyorlar evlere senlik. Böyle olmamali...

Doruk Pasa'ya gelince, ek gidalara mini bir giris yaptik dün. Hipp bana bir katalog yollamisti, sectigim bazi ürünlerini postayla yollamislar. Havuc püresi verdim dün ilk olarak. Gülmekten bayiltti bizi:) Önce agzini sapirdata sapirdata acti, sonra sok gecirdi tükürdü. Yüzündeki ifade cok komikti. Sonra yavas yavas alisti ve yemeye basladi. Ama nasil yemek...Dilini üst damagina dogru sürte sürte...Son kisimda da, kasigi kapti elimden. Yüz göz havuc oldu. Bugünde tam Türkce'sini ceviremeyecegim, (irmikli muhallebi olabilir) birsey verdim. Onu nispeten daha iyi yedi. 2-3 kasik kadar yiyebiliyor ama fazla vermiyorum. Bir soru sorayim bu noktada. Actigim kavonozlari ne kadar sürede tüketmeliyim ve nasil muhafaza etmeliyim kizlar? Hepsini bir kerede bitiremeyiz cünkü...

Son olarak bugün eve döndügümüzde Özlem teyzemizin hediyelerini aldik, cok begendik ve cok cok cok tesekkür ediyoruz kendisine. Cok yakisacak ogluma kiyafetleri. Resimleri yüklemeye calisacagim en kisa zamanda.

çok saol cnm...yavaş yavaş atlatıcam inş.. bugün biraz daha iyiyim.. bu arada benim oğlan kıçını kaldırıp dönüyo ama geri dönemiyo basıyo çığlığıııı :)))) bu arada senin ki pek bi zilliymiş yaa maşallah valla...

ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler...a.s.

canım ya misafir çocuklar iyice yorulmuşsun.temizlikmi işin zor nedeyim

oh gez bakalım.nasılsın iyimisin artık az görüyorum seni kız
kız sendemi gezmeye gittin gez gez az kaldı sonra görürüm seni
dünürüm naber herkes gezmelerde baksana.mamayı sevmedi alışır bence sen yılma.
sınavları yapmak zor okuması daha zor kötü olmuş yorgunluk bide.nedesek boş
gez kız işte okul başlayınca zor olur havalarda güzel

canım baban iyimi şimdi geçmiş olsun ya.
saçlarda gitmiş yeni tarz süper nedeyim.sende gez valla.
çalışmak hem iyi hem kötü alışınca herşey rayına oturuyor.sadece biraz hırpalanıyorsun.
ev e gelince arıyoruz şimdi satın alma fikride oluşmaya başladı çünkü ev bulmada zorlanıyoruz bayrama kadar netleşcek bakalım.haftaya görümcem kaynım hepsi geliyor çok yoğun olacam.sen nasılsın
maşallah bunlar hep hamarat valla çık gez iş herzaman yapılır.
kız sen nasıl evde kaldın bugün
maşallah kız bebişine
insan hergün büyüdüklerini gördükçe çıldırıyor sevinçten
canım geçmiş olsun ya hepsi üst üste gelmiş dikkat et

bugün pazar ya kimse yok.kızım hala uyumadı aaktayım ya bi uyku düzenine sokamadım bu kızı ya deli oluyorm.uyumuyor bi türlü neyse şimdi yanımda ellerini yiyor
GÜNAYDIN UYKUCULAR

bugün pazar ya kimse yok.kızım hala uyumadı aaktayım ya bi uyku düzenine sokamadım bu kızı ya deli oluyorm.uyumuyor bi türlü neyse şimdi yanımda ellerini yiyor
GÜNAYDIN UYKUCULAR

Günaydın tutkun09;bende azönce uyandım yani geceleride uyandımbikaç kere.şimdide oğlanın mamasının suyunu hazırlıycam su ısıtıyorum.kaynamasını bekliyorum.termosa koyacağım sonra uyuyacağım inş..tabi o zamana kadar oğlan uyanmazsa.sen bu ayki aşılarını yaptırdın mı bebişine?kaç tane var bu ay?bizim .p.tesi aşımız var bakalım hayırlısı.

herkese günaydın biz herzamanki gibi saat 8 de uyandık oynadık odaları gezdik balkonda hava altık ve 10da uyuduk 11de tekrar uyanır mehmet bi ara hatırlıyorsanız saat 6da 7 de gece uykusuna geçiyodu şimdi düzelttik çok şükür şimdide 11 den aşağıya uyumuyo illaki 11bekliyo tabi benbim gözden uyku akıyo o cin gibi bu arada ben bavullarımı topluyorum saat 1 otobüsüyle gidicem mehmet inşallah hep uyur saat 3 e kadar uyur tam uyku saati ama kütahya 3 saat 4 e kadar uyuması lazım idare etmeliyiz mehmetin öyle çok ıvır zıvırı varki arabası bezi eşyaları ben 2 tişört 2 pantalon tamam annemlerin haberi yok süpriz yapcam
oğlanı çocuklarla eve göndericem bu sizinmiş dedirticem sonrada arkasından ben gidicem nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…