daha benim kuzu dönmüyor hiç. ne kadarlık oldu civcivler birsecim? ya da ne zaman dönmeye başladılar?
herkeslere merabalar... ya bu ara giremedim ramazan çok yorucu geçiyo... misafir filan derken oğlumun düzeni iyice bozuldu... beni o kadar yoruyo kii çok yorgunum... bide hasta oldum... ses gitti öksürük...ağrı göğsüme indi...bu sabah aynı zamanda bağırsaklarım bozuldu bi karın ağrısı zaten bütün bi hafta oğlum o kadar yormuştu ki elimi kaldırcak halim yoktu hastalıklar tuz biber oldu... bu kadarla kalır mı? hayır perşembe gecesi de tabureden düştüm ayağım kesildi ve 8 dikiş attılar... hala ayak sargıda...iki günde bi pansuman dkişler alınana kadar....anlıycağınız ben sefilleri oynuyorum...tüm ailem de ist.da burda bi akrabamız var ama o da annesinde kalıyo zaten normalde de pek gelip gitmez...bakalım nereye kadar idare edicem... yada en kısa zamanda ist.a kaçıp gidicem...
off canım ya hersey ust uste gelmış cok gecmış olsun cocukların duzenı bır bozuldumu huysuzlukları gunlerce suruyor boşver mısafırı falan sen cocuklu bır bayansın ayagınıda ksmışsın bakabılıyormusun oglusuna Allah yardımcın olsun canım ya
bacılar cok sessız kalmış buralar herkesın bebışlerı huysuzmu bu aralar bızı ek gıdalar cok yoruyor
bu arada nazlı kızım hasta bıraz dr gıttık grıp kapmış dedı ama antıbıyotıklık dgılmış şurup verdı ıyı sımdı ama iştahı hıc yok yemıyor ek gıdları zaten red edıyor almadıgım marka muhallbı kalmadı ama yok yemıyor hatta 3 gundur kendı mamasını bıle cok az yıyor bugun arı mama yaptım yedı delırtcek benı ac duruyor resmn arı mama da cok ıyı degıl sanırım ama ne yapayım ac durmasın dıye verdım kafayı sıyırmak uzereyım anlıycanız
burak beyde gece 4 de kalkıyor ve bıdaha yatmıyr cok yorgunum cook
nice senelere canımma.s.merhaba kızlar ben geldin ama kimsecikler yok galiba,kızım bir gülücükler atıyorki çok tatlı bide ağlarken sanki anne diye ağlıyormuş gibi oluyor,ağladıkça ben yanaklarını ısırmamak için zortutuyorum kendimi büyüdükçe daha tatlı oluyor bu bebkler offnasıl işe başlıycam bilmiyorum gezmeyede çok alıştım hiç evde durmuyorum ayın 2 sinde evlilik yıldönümümüzdü eşim çalışıyordu kutlayamadık yarın akşam yemeğe çıkıcaz bide akşam hediyeni vericem dedi gece 12 de gelicek heycanla bekliyorum bakalım e almış kocişim gerçi ben ona bişey almadım:kedi: ama napayım çocukla hala tek başıma cesaret edip biryere gidemiyorum ben geçmişi okumaya çalışaym gerçi sizin hızınıza yetişemem ma okuya bildiğim kadarokuyacağım
herkeslere merabalar... ya bu ara giremedim ramazan çok yorucu geçiyo... misafir filan derken oğlumun düzeni iyice bozuldu... beni o kadar yoruyo kii çok yorgunum... bide hasta oldum... ses gitti öksürük...ağrı göğsüme indi...bu sabah aynı zamanda bağırsaklarım bozuldu bi karın ağrısı zaten bütün bi hafta oğlum o kadar yormuştu ki elimi kaldırcak halim yoktu hastalıklar tuz biber oldu... bu kadarla kalır mı? hayır perşembe gecesi de tabureden düştüm ayağım kesildi ve 8 dikiş attılar... hala ayak sargıda...iki günde bi pansuman dkişler alınana kadar....anlıycağınız ben sefilleri oynuyorum...tüm ailem de ist.da burda bi akrabamız var ama o da annesinde kalıyo zaten normalde de pek gelip gitmez...bakalım nereye kadar idare edicem... yada en kısa zamanda ist.a kaçıp gidicem...
benimkide daha dönmüyor canımmdaha benim kuzu dönmüyor hiç. ne kadarlık oldu civcivler birsecim? ya da ne zaman dönmeye başladılar?
masallah her çocuk farklı şeyleri önce yapıyor Ahsende beni taklit ediuyorr karşısına gecip oksürüyorum o da öksürüyor zilli:))ama henuz kıçını kaldıramıyorselam kızlar nasılsınız nurtencim geçmiş olsun canım
benim oğluşum 2,5 aylık dönmeye başladı şimdi yüzüstü yatarken sırt üstüne dönmeye çalışıyo 5 aylık emekleyecek sanırım:)
nice senelere canımma.s.
ayyyy geçmiş olsun yaa hep üstüste gelmiş yaaa Allah yardımcın olsun
benimkide daha dönmüyor canımm
masallah her çocuk farklı şeyleri önce yapıyor Ahsende beni taklit ediuyorr karşısına gecip oksürüyorum o da öksürüyor zilli:))ama henuz kıçını kaldıramıyor
canım ya misafir çocuklar iyice yorulmuşsun.temizlikmi işin zor nedeyimgünaydınlar ...böcek güle güle cnm tutkun izne çıkıyormuşsun süperrr
siboooo gezz bakalımmm..........
bana gelince sinir harbindeyimm ama bu sefer uykusuzluktannn
aksam yemeği yedik siniyi attım tezgaha yattımm sonra kalkarım dedimmmm
hanımın çiftliğini izliyoruz eşimin iş arkadaşının eşi arıyoo ne yapıyon hoş beşş
kız dedi müsayitseniz şöel beş dk.uğrayacağız geleme diyemedik tabii
ben hemen mutfağı toplamaya başladım alide ömerde kuduruyoo
eşimde bana mama yap şunu yap dedim körmüsün yaa dedim mutfağı topluyorum
kızartma yapmıştım ocakda batıkdı .......dedim kusura bakmayacak o kadar
neyse onlar gelene kadar alişle ömer uyuduuu
onlar uyurken seyretmek zorunda kaldırlar tabi oturduk vs.saat 12 olmuşş dedimm kalın yarın hepbirlikte çıkarsınız ................nasıl olsa hepsi aynı yerde çalışıyorr...yok yenge dedi çocuk ben şortle geldim dedi............eee saat 1 gelmişş sahur yapın dedim ...eşim sahur yemeğini hazırladıı yedik içitk onların gitmesi 2.30 buldu bizim yatmamız saat 3.30 oldmu sabah 6 da alii ağlıyoo gözler faldır faldırr yaa yemek yedi susmuyorrr ayy kafayı yiyecem öle böle uykum var sonucda uyumadılar uyutmadılarrrbölüm pörçük uyudummm şimdi mecbur kalkltım ömerde uyumudaaa bugünde uyuyamam çünki eşim uykusuz gelince direk uyur .........bende şimdi çamaşır katalayacam çamaşır atacam yarın temizlik yapacammm
oh gez bakalım.nasılsın iyimisin artık az görüyorum seni kızherkese günaydın
biz uyandık 8 gibi babamızı yolcu ettik bugün sınavı vardı öğleden sonra gelicek arkadaşımızla buluşca z kadıköyde gezcez iftar yapıcaz
kızımla oynadık emiştik şimdi uyuyor benimde kalkıp banyo ve kişisel temizlik yapmam lazım
incihan günaydın canım nasılsın
kız sendemi gezmeye gittin gez gez az kaldı sonra görürüm seniOh herkes gezmelerde olacak bugün ne güzel.Bende oğlanı ancak uyuttum hemen ütüye girişeyim bari çok fazla var ancak öğleden sonra biter arad uyanır kesin.Ondan sonrada yavaştan hazırlanır çıkarım.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dünürüm naber herkes gezmelerde baksana.mamayı sevmedi alışır bence sen yılma.Günaydın Kızlar,
Bugun herkes geziyor galiba.Valla catlarım evde esım gelsinde bizde cıkalım.
Goncacım iyiyim.Borayı sallıyorum ayaklarımda.Sizede iyi gezmeler.
Kızlar hepimizin sorunları aynı herhalde.Bora dun ne emdı ne de mama yedı.Tabı karnı ac durmuyor,uyumuyor.Sinir harbindeydım yanı.Koşa koşa gittım aptamıl kasık maması aldım.Ama hıç yemedı ya böğğğğğ yapıyor ben agzına verince.Haftaya ek gıdda cok zorlanıcam sanırım.
Herkes iyidir umarım.Ben azıcık kahvaltı yapayım gelirım.
sınavları yapmak zor okuması daha zor kötü olmuş yorgunluk bide.nedesek boşyaa bende çatlayacam sinirden!!kaydirigubbakcemile eşimin geçen yıl görevlendirmeyle çalıştığı okulun kadrolu ingilizce öğretmeninin tayini çıkmış. yapılacak bütün bütünleme ve ortalama yükseltme sınavları kaymakam onayıyla eşime kalmış.klava: hemde cumartesi-pazar. klava: hemde sınav limitini doldurduğu için ücret de alamayacak! klava: üstelik biz birer sınav sanıyorduk. 8 buçukta başlayıp 10 gibi gelecek sanıyorduk. bi gittiki okulaaa..... bütün 9-10-11 ve 12. sınıfların sınavlarını vermişler, akşam altıda anca gelicek!! bütün gün evde yalnız pinekleyecem anlayacağınız. işlerim var aslında ama hiç onları da yapasım gelmiyor:çok üzgünüm:
zaten sütümde gittikçe azalıyormafoldumben çok canım sıkkın çoookk!!mafoldumben
gez kız işte okul başlayınca zor olur havalarda güzelgünaydın oh valla bugün herkes geziyor ben evdeyim poffffffff çıksam mı ki biryerlere??
sabah 10 da kalktık kızımla emzirdim sonra havuçlu meyve püresi verdim bikaç kaşık yedi valla:)):lepi:
üstüne birdaha emdi şimdi uyusada bende kahvaltı yapsam
canım baban iyimi şimdi geçmiş olsun ya.kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim şimdi daha iyi dün serum taktılar ilaçlara dvm ama ateşi çok çıkıyo.. annem güzel bakıyo babama..
ferdacım gidiyormuş güle güle cnm..
semacımda gidiyormuş kız kayananın kafasına taşmı düştü??? iyi olmuş açılırsın ilaç olur sana valla..
tutkunum çok yorma kız kendini?? ev meselesini ne yaptınız cnm?? allah kolaylık versin ama tempona bayılıyorum bazen keşke bende çelışsam diorum ama asla senin gibi enerjik olamam maş. sana...
sibelcim iyi gezmeler.. benmde eminönüne gitmem lazım hvuzluhandan alacaklarım var haftaiçi giderim ablamla,defneyede annem bakacakk..
cerencim hakkaten sinirlik bi durum olmuş..
hu huuuu hülya gazelin bayramlıgı ne ciciymiş kız?? valla bizim ev eşya dolu gelenlerden giysin birini kurbbana alıcam bayramlık falan..
gülhancım bizdede aynı durum var 4-5 saatte bir 90lık mama yiyor onuna dibinde muhahakak bırakıyor
ne yapacagımı şaşırdım muhallebi bizimkide yemedi meyve veriyorum oda doyurmaz.. valla biberon evde dolanıyom accık içsin die..
kız gülhan hatırlıyonmu bora yeni dogdugunda mama vermeye korkuyordun,şimdide yesin die aglıyosun ahhh ahhh daha neler görecegiz...
kızlar dün kafama esti saçlarımı kestirdim.. ohh be dünya varmış önler uzun arkalar kısa victoria beckham modeli oldu..
şimdi kuzenim aradı illa akşam sultanahmete gidelim dior bende defeye güvenemiyorum dün kuaförümü yabancıladı adam zor kesti saçlarımı bide çok aglıyo zor durduruyorum ne yapsamki??
gerçi iftardan sonra gidilicek en fazla 2 saat mıkırdanır ondan sonra gece uykusuna geçer bilemiyom bide havada çok güzel sıcacaık akşamlarıda çok esmiyo ooo benimde gidesim varmış baksanıza iyi sebebler çok..
neysem işte bakıcaz çok öptm iyi haftasonlarııı
maşallah bunlar hep hamarat valla çık gez iş herzaman yapılır.kızlar selam...bugün çok yoruldum bütün evi sildim süpürdüm, perdelerim çok kirlenmişti hepsini yıkadım astım. yemek yapcak halim kalmadı. dorukda uyanmış içerden mıkmıklıyooo yerimden kalkamıyorum biri bana yardım etsiiiin::)))) eşimde dışarı çıkalım çocuk hava alsın diyor yaa...
kız sen nasıl evde kaldın bugünayy herkezcikler gezmelere gidiyormuş bugün ben gerimi kaldım yani(
nurtencim geçmiş olsun babana...
bende özellikle bayramlık diye almadım doğmadan önce bi kaç parça almıştım sürekli alış veriş yaptığım mağazadan üstüne olmayanlar vardı onları değiştirdim yoksa bizim dolapta hiç giymediği elbiselerle dolu..
cerencim anam kendini üzme yahu damadıma bol bol sütünü vermeye çalış..
birso sende bir günü kendine keyif günü ilan et bacım sadace çocuklarla ilgilen yemeğide bırak kocan düşünsün bir kerede ...
maşallah kız bebişineselam kızlar nasılsınız nurtencim geçmiş olsun canım
benim oğluşum 2,5 aylık dönmeye başladı şimdi yüzüstü yatarken sırt üstüne dönmeye çalışıyo 5 aylık emekleyecek sanırım:)
insan hergün büyüdüklerini gördükçe çıldırıyor sevinçtenmerhaba kızlar ben geldin ama kimsecikler yok galiba,kızım bir gülücükler atıyorki çok tatlı bide ağlarken sanki anne diye ağlıyormuş gibi oluyor,ağladıkça ben yanaklarını ısırmamak için zortutuyorum kendimi büyüdükçe daha tatlı oluyor bu bebkler offnasıl işe başlıycam bilmiyorum gezmeyede çok alıştım hiç evde durmuyorum ayın 2 sinde evlilik yıldönümümüzdü eşim çalışıyordu kutlayamadık yarın akşam yemeğe çıkıcaz bide akşam hediyeni vericem dedi gece 12 de gelicek heycanla bekliyorum bakalım e almış kocişim gerçi ben ona bişey almadım:kedi: ama napayım çocukla hala tek başıma cesaret edip biryere gidemiyorum ben geçmişi okumaya çalışaym gerçi sizin hızınıza yetişemem ma okuya bildiğim kadarokuyacağım
canım geçmiş olsun ya hepsi üst üste gelmiş dikkat etherkeslere merabalar... ya bu ara giremedim ramazan çok yorucu geçiyo... misafir filan derken oğlumun düzeni iyice bozuldu... beni o kadar yoruyo kii çok yorgunum... bide hasta oldum... ses gitti öksürük...ağrı göğsüme indi...bu sabah aynı zamanda bağırsaklarım bozuldu bi karın ağrısı zaten bütün bi hafta oğlum o kadar yormuştu ki elimi kaldırcak halim yoktu hastalıklar tuz biber oldu... bu kadarla kalır mı? hayır perşembe gecesi de tabureden düştüm ayağım kesildi ve 8 dikiş attılar... hala ayak sargıda...iki günde bi pansuman dkişler alınana kadar....anlıycağınız ben sefilleri oynuyorum...tüm ailem de ist.da burda bi akrabamız var ama o da annesinde kalıyo zaten normalde de pek gelip gitmez...bakalım nereye kadar idare edicem... yada en kısa zamanda ist.a kaçıp gidicem...
bacılar cok sessız kalmış buralar herkesın bebışlerı huysuzmu bu aralar bızı ek gıdalar cok yoruyor
bu arada nazlı kızım hasta bıraz dr gıttık grıp kapmış dedı ama antıbıyotıklık dgılmış şurup verdı ıyı sımdı ama iştahı hıc yok yemıyor ek gıdları zaten red edıyor almadıgım marka muhallbı kalmadı ama yok yemıyor hatta 3 gundur kendı mamasını bıle cok az yıyor bugun arı mama yaptım yedı delırtcek benı ac duruyor resmn arı mama da cok ıyı degıl sanırım ama ne yapayım ac durmasın dıye verdım kafayı sıyırmak uzereyım anlıycanız
burak beyde gece 4 de kalkıyor ve bıdaha yatmıyr cok yorgunum cook[/QUOTEhuysuzlar ve yoğunuz artık sen nasılsın bebişler nasıl]
söylediklerinde haklısın heryeri tarih kokan bu memleketimde hergün olanlarıda yok ediyorlar zaten olan tarihimizide unutturmaya çalışıyorlar bizde hergün yozlaşıp susuyoruz.ve bigün bakıcaz hiçbişeyimiz kalmamış.Artık konuşmaya bile korkar olduk.Herşeyi kaybedince konuşsak ne yarar.Iyi Aksamlar Kizlar,
Bizde bugün gezmeye gittik, ancak firsat bulup bakabildim foruma. Daha gecmisi tam okuyamadim ama Nurten'in babasi hastaymis, gecmis olsun Nurten'cigim, Allah sifasini versin babanin, iyilesir umarim bir an önce.
Nazli kizin nazli sanirim Seherim, üzülme, benim oglumda mizmiz bu aralar. Böyle böyle büyürler canim, cok evham yapinca daha kötü. Ben emmiyor diye öyle cok strese giriyordum ki, sonunda bugün emmesen emme, senin sorunun dedim ve sabrettim. Tam dört saat dayandi sipa. Dört saat sonra nasil meme araniyor görsen:)
Pinar, hani seneye ikinciyi istiyordun, vazgectin sanirim. Bende ayni senin durumundayim, adet göremiyorum 2 aydir ve en ufak bir hamilelik belirtisinde test aliyorum hemen. Ama adet görememem emzirmeyle ilgiliymis. Oysa 2 kere adet görmüstüm, düzenli olurum saniyordum...
Bugün erkenden, uzun süredir gitmek istedigim Romalilardan kalma Arkeolojik bir park vardi, oraya gittik. Gisedeki kadin Doruk'a neredeyse bilet kesecekti, esim acayip dalga gecti, kadin utandi kem-küm falan yapti sonra. Birde kisi basi 9 Euroydu, "Yuh" dedim icimden. Sit alanina girip gezmeye baslayinca, benim icim ciz etti sürekli. Adamlar, uyduruk uyduruk ne bulmuslarsa, müzeye koymus, birde güzel tasnif etmisler, kazi yaptiklari alani cok güzel modernize edip, görsel bir sov yapmislar adeta. Öyle cok detay vardi ki, cok sasirdik...Tek tek anlatmak uzun sürer, cenem malum düsük biraz:)
Uzun lafin kisasi, Türkiye'de hangi tasin altini kaldirsan tarih fiskiriyor ama öylesine az ilgi ve bakim var ki! Birde komik giris ücreti uyguluyorlar evlere senlik. Böyle olmamali...
Doruk Pasa'ya gelince, ek gidalara mini bir giris yaptik dün. Hipp bana bir katalog yollamisti, sectigim bazi ürünlerini postayla yollamislar. Havuc püresi verdim dün ilk olarak. Gülmekten bayiltti bizi:) Önce agzini sapirdata sapirdata acti, sonra sok gecirdi tükürdü. Yüzündeki ifade cok komikti. Sonra yavas yavas alisti ve yemeye basladi. Ama nasil yemek...Dilini üst damagina dogru sürte sürte...Son kisimda da, kasigi kapti elimden. Yüz göz havuc oldu. Bugünde tam Türkce'sini ceviremeyecegim, (irmikli muhallebi olabilir) birsey verdim. Onu nispeten daha iyi yedi. 2-3 kasik kadar yiyebiliyor ama fazla vermiyorum. Bir soru sorayim bu noktada. Actigim kavonozlari ne kadar sürede tüketmeliyim ve nasil muhafaza etmeliyim kizlar? Hepsini bir kerede bitiremeyiz cünkü...
Son olarak bugün eve döndügümüzde Özlem teyzemizin hediyelerini aldik, cok begendik ve cok cok cok tesekkür ediyoruz kendisine. Cok yakisacak ogluma kiyafetleri. Resimleri yüklemeye calisacagim en kisa zamanda.
ek gıdaya başlamışsın gözün aydın.
bugün pazar ya kimse yok.kızım hala uyumadı aaktayım ya bi uyku düzenine sokamadım bu kızı ya deli oluyorm.uyumuyor bi türlü neyse şimdi yanımda ellerini yiyor
GÜNAYDIN UYKUCULAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?