Sağol cnmm :))sana kolay gelsin zor iş şu misafir işiopuyorumnanaktanbende okuldan geldim biraz önce. oğluşumla koklaştık oynaştık,doyurdum uyudu. bende işe bakıcam. iş çok. iki günde misafirim var iftara. ama kociş bu akşam sağolsun iftarı dışarda yapalım dedi.bugünden yırttık. yarına da iki aile (öğretmen arkadaşlar) gelecek.bende şimdi ortalığı toplayıp bulaşık yıkayacam. sonra kışlık domates ve patlıcanlar var. görüşürüz sonra. öpücükler.opuyorumnanaktan
bu arada hoşgeldin burcucum.a.s.
burcu hoşgeldin tatlım özledik seni :)))
ayyyy yirimmm kağanıda alişideeee
bu arada ilk sebze çorbamızz ocaktaaa vatana millete hayırlı olsun bugün maa yemediler dahaaa
SLM KIZLARR nasılsınız?keyıfler nasıl..
bız aynı tas aynı hamam.sankı bıraz ıyılesme var ogluşumda artık gunduzlerı uyuyo gecelerı ayakta 2 gundurkaydirigubbakcemile3
hıc uyumamasındar ıyıdır bende halıyle gunduz uyuyorum gece ayaktayım dun saat sabah 6 da yattık mesela aksamustu 5 ekadar da uyudu sıpakaydirigubbakcemile3
annem bendeydı dun esım gececıydı 12 saat nobette bugunde gececı ama yenı gıttı bızde oglusla oynasıoz sız napıonuz...
BEYAZCIM gecmişolsun cnm ya..
belkı hasta ya kız ondan yemıodur mamayı
buarada face e bende uye oldum sonunda teyzemın kızları yaptı bişiler sizlerıde ekledım tanıyabıldıklerımı..MELEKASLI adım eklemedıklerım warsa ekletyın benıde kızlarrropuyorumnanaktan
slm kizlarrrrrrrrr a.s.
ay kac gündür okuyorum okuyorum yazamiyorum..cok uyusuk oldum sanirim akannehir
serramda sapitti iyice..velet uykusuzluga hiç gelemiyor ya..ve uyku saati hiç belli olmuyor..bu ek gidalara gectigimizden beri 4 aydir 8-8.5da gece uykusuna gecen cocuk bazen 7 de bazen 11 de yatiyor..bazen ac yatiyor bazen uyumak için sürekli yiyor..ay napcagimi şaşirdim iyice..ac kalmasin diye 6.30da muhallebisini yedirmeye basladim..bu sefer 7de uyuyor,9da uyaniyor..bide kabizlik hala devam ediyor..ne zaman pirinçli muhallebi yedirsem (ki cok seviyor onu) ertesi gün tik yok cocukta..denedim 1 haftadir..yarin gene doktorunu aricam..ne vericem bu cocuga diye..tahilli muhallebileride hiç sevmedi..mama içinde aptamil conformil aldim..bakalim inşaAllah düzelir bagirsaklari..
ek gidaya gecen hatunlar..siz saat kaclarda neler veriyorsunuz? sizde de sorunlar ciktimi?
valla bugun öyle sıkıştıkki 12de meyve yedirdim..ee muhallebiyi 6.30da yedirmem için 3 te bişi yedirmem lazim..ama hem sebze hem yogurdu vermem gerektigi içiin ikisini bir verdim bugun kaydirigubbakcemile3 yedi valla :))) meyveyi cok daha erken vermem lazim hepsini yetiştirebilmem için..oy anam oyy..
emziren hatunlar emzirebildiginiz kadar emzirin vallaek besin işi cok yorucu :))) yedirmesi degilde düşünmesi yoruyor..
bişey bozmuş demek dikkat et bakalım ben armut suyu verdim cildi kabardı şimdi yine deniycem yine olursa alerjisi var demektir
selam kızlar Türkiz uyumak üzere inşallah uyur artık sakinledi buralar kimse gelmiyor
bugün Seher civciv pınar sibel bigudi ilgin marlıyn ............... yoklar.
ne oldu bize böyleeeeeeeeeeeeeee
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Bence yediklerinin ağır geldiğinden değildir ek gıdaya başlayan bebeğin kakası kötü kokocak çok doğal doktorumuz bizi başlamadan önce bilgilendirmişti korkma kokar rengi değişir diye.Bence ara verme devam et derim sonra çok sorun yaşarsın.
Kızlar biz geldikkk, şükür kavuşturana,anneannedeyiz bayram sonu mevlütümüzüyapıp öyle dönücez marmarise,kağanımda bende hepinizi çok özledik, geçmiş çoooooooooook uzun olduğu için okumadım, herkesin bebişleri iyidir umarımopuyorumnanaktan
merhabalar temizlik yaparken kayboldum ...mutfağın bütün ağır işini yaptım
yerini silemiyorum eşime dedim oda sen gel yat gerisini hallederim dedi
mutfağı sildi antreyi silmiş süpürmüş banyoyu temizlemiş çocuklaarın odası kaldı bugün yapacam artık
yemeğim var ama çamaşır derdim var kuruyanlar alıncak çocuklarınki yıkanacak vs.iş bittikten sonra çocuklarla yıkandım sonra kaynanacıkma gittik iftaraaaa ,hiçbişeye elimi sürmedim sofrayı kurdu
kaldırdı bulaşıkları yıkadı öncesindede gittiğim gibi uyudum oğlu ile baktı çocuklara
10.30 eve geldik........sahur yapık alişi sallıyorum ayağımda yaaa ..uyumadı velet ama dalıyorr
gelelim sizleree kızlar ek gıdadan pes etmeyin kıvılcım kakası öle kötü kokar çok yapar hiç yapamaz
kolay değil canım çocuklar için bir baslangıç 4 ayd çocuklarda dili ile ittirme reflexsi var biz bile bi ileri iki geri yiyoruzzz pes etmeden tıkıyorum vallaa
tubişş sana öncedende dedim piriç kabız yapıyor diye bebelacın mısırlı irmikli sütlü muhallebisini verdim biberonla benimkiler götürüyoo ve çok şükür kabız değiller ..sonra hippin yulaflısı var
aptamilinde sütlü muzlu lusu var yada hazır elmalı muhallebi,sütlaç dene cnm
siribone cnm bende dünya yüzü görmüyorumm aynıyızz bu arada facede ekledim seni
ilknur cnm aptamil değilde bebelac 1 dene bide kızında sanırım üşütmüşşş geçmiş olsun
özlem ülkerin hiçbir mamasını almadım mamada iyi olacaklarına inanmıyorum pek
yeni gelen arkadas hoş geldin
siboşş,pınar kaçaksınızz
tutkun cnm benimmm izinde bizlesin heraldeee
bu arada bende yine bas dönmeleri ve oturduğumda oturduğum yeri sallanıyo gibi şeyler basladı yine vitamine basladıııı ...........bi yerde fire verecem ama ne zamann
Hoşbulduk cnmmmm :)) ek besine geçiyosun demek hayırlı olsunopuyorumnanaktanselam kızlar ben geldim okuldan dr dan sıra aldık 4.30 da gidicez ek gıda için liste alıcaz :)
burcu canım hoşgeldin güzelim
Hic uyumamasindan daha iyidir canim, en azindan sende uyursun biraz. Bu arada Facebook'dan beni eklemissin, kabul ettim davetini.
Allah kolaylik versin Tuba, cok zor durumun gercekten, ben bile okuyunca strese girdim. Ben ilk ek gida denemesinde tuş oldum, birkac gün denemeyecegim. Günlük menüsünde degisiklikler falan yapsan? Et ve sebzeyi birlikte püre yapip veremiyor musun?
Benim oglumunda basparmagi kabarmis, sinek isirigi sandim, acaba alerji olabilir mi? En iyisi sabah doktora gideyim ben, tek basina cikamayacagim bu isin icinden.
Artik ek gidaya gecildi ve yazin son demleri oldugu icin, kizlar buraya ugramaz oldu galiba Esra.
Ben yarin bir bilgi alacagim canim, ishalde oldu cünkü, 3-5 kasikla sütten kesilene kadar alistiririm diyordum ben ya, bakalim ne yapacagiz?
Hosgeldin canim, bizde seni ve Kagan'i cok özledik.zemuszemus
Mecbur alismasi lazim, bunu biliyorum Birsen. Ama zaten mizmiz, iyice mizmizlassin istemiyorum.
Ay ewet cnm ya ilaç gibi geldi :)) :kedi:hoşbuılduk cnmmmopuyorumnanaktanBurcu hoşgeldin cnm
oh ne güzel anne yanında çok yorulmazsın artık
ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)
şimdi biz arabayı sattık kayınvalidemin evi de minibüsle biraz uzak kızımı oraya götürmem gerekiyor eşimin abisi sara hastası sürekli bayılıyor zekası da pek iyi değil onunda gelip gelmeyeceği belli olmaz hadi şimdi götürürüm havalar çok soğuk değil ama kışın nasıl olacak araba yok kız hasta olur diye çok korkuyorum anneme sen gelirmisin diyorum o da isteksiz cevap veriyor halbuki ablamın kızına bakmıştı hemde burdan taaa hasekiye gitmişti ama şimdi bana çok isteksiz söylüyor bahaneler uyduruyor
kayınvalidem ben gözüm gibi bakarım kızım abin olmasa herün gelirim de ama şimdi abin gelmezse onu nasıl bırakayım diyor e ben hergün bunu mu düşünücem çok canım sıkılıyor yaaa offff bir akıl verin bakıcı tutsam en az 400 vermeliyim e o paraya krediyle araba alırım ama şimdi lik durumumda yok
eşim arabayı satıp bütün birikimimizi bir eve yatırdı o satılsa çok rahat izne ayrılırım ama o satılılana kadar okul açılacak offffEsen'cigim, biraz durumunuzu düzeltip, parasiz izine cikma sansin yok mu seneye kadar?
Ay ewet cnm ya ilaç gibi geldi :)) :kedi:hoşbuılduk cnmmmopuyorumnanaktan
Hmm kadın doğru demiş sara hastaları tek bırakılmaz diye biliyorum ben, bence kış gelene kadar kaynanana götür kışın bakması içinde anneni kandır ne yap ne et, olmadı mecburen götürcen kaynanana netcen..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?