2009 Mayıs Anneleri

bende okuldan geldim biraz önce. oğluşumla koklaştık oynaştık,doyurdum uyudu. bende işe bakıcam. iş çok. iki günde misafirim var iftara. ama kociş bu akşam sağolsun iftarı dışarda yapalım dedi.bugünden yırttık. yarına da iki aile (öğretmen arkadaşlar) gelecek.bende şimdi ortalığı toplayıp bulaşık yıkayacam. sonra kışlık domates ve patlıcanlar var. görüşürüz sonra. öpücükler.opuyorumnanaktan
bu arada hoşgeldin burcucum.a.s.

ayyyy yirimmm kağanıda alişideeee

bu arada ilk sebze çorbamızz ocaktaaa vatana millete hayırlı olsun bugün maa yemediler dahaaa

selam kızlar ben geldim okuldan dr dan sıra aldık 4.30 da gidicez ek gıda için liste alıcaz :)

burcu canım hoşgeldin güzelim

Sağol cnmm :))sana kolay gelsin zor iş şu misafir işiopuyorumnanaktan
burcu hoşgeldin tatlım özledik seni :)))

Hoşbulduk şekercim bende çokoook özledimopuyorumnanaktanbi yanım hep eksik kaldı :gitme:
ayyyy yirimmm kağanıda alişideeee
bu arada ilk sebze çorbamızz ocaktaaa vatana millete hayırlı olsun bugün maa yemediler dahaaa

Hayırlı olsun cnm :)) bende çok özeniyorum vereyim bişeyler tattırayım diye.. :kedi:geçenlerde karpuz ve üzümsürdüm ağzına bugün şeftali sürücem bakalım beğenecekmi kuzucumyerimseniben

Hic uyumamasindan daha iyidir canim, en azindan sende uyursun biraz. Bu arada Facebook'dan beni eklemissin, kabul ettim davetini.

Allah kolaylik versin Tuba, cok zor durumun gercekten, ben bile okuyunca strese girdim. Ben ilk ek gida denemesinde tuş oldum, birkac gün denemeyecegim. Günlük menüsünde degisiklikler falan yapsan? Et ve sebzeyi birlikte püre yapip veremiyor musun?

Benim oglumunda basparmagi kabarmis, sinek isirigi sandim, acaba alerji olabilir mi? En iyisi sabah doktora gideyim ben, tek basina cikamayacagim bu isin icinden.
Artik ek gidaya gecildi ve yazin son demleri oldugu icin, kizlar buraya ugramaz oldu galiba Esra.

Ben yarin bir bilgi alacagim canim, ishalde oldu cünkü, 3-5 kasikla sütten kesilene kadar alistiririm diyordum ben ya, bakalim ne yapacagiz?

Hosgeldin canim, bizde seni ve Kagan'i cok özledik.zemuszemus

Mecbur alismasi lazim, bunu biliyorum Birsen. Ama zaten mizmiz, iyice mizmizlassin istemiyorum.

ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)

şimdi biz arabayı sattık kayınvalidemin evi de minibüsle biraz uzak kızımı oraya götürmem gerekiyor eşimin abisi sara hastası sürekli bayılıyor zekası da pek iyi değil onunda gelip gelmeyeceği belli olmaz hadi şimdi götürürüm havalar çok soğuk değil ama kışın nasıl olacak araba yok kız hasta olur diye çok korkuyorum anneme sen gelirmisin diyorum o da isteksiz cevap veriyor halbuki ablamın kızına bakmıştı hemde burdan taaa hasekiye gitmişti ama şimdi bana çok isteksiz söylüyor bahaneler uyduruyor
kayınvalidem ben gözüm gibi bakarım kızım abin olmasa herün gelirim de ama şimdi abin gelmezse onu nasıl bırakayım diyor e ben hergün bunu mu düşünücem çok canım sıkılıyor yaaa offff bir akıl verin bakıcı tutsam en az 400 vermeliyim e o paraya krediyle araba alırım ama şimdi lik durumumda yok

selam kızlar ben geldim okuldan dr dan sıra aldık 4.30 da gidicez ek gıda için liste alıcaz :)

burcu canım hoşgeldin güzelim
Hoşbulduk cnmmmm :)) ek besine geçiyosun demek hayırlı olsunopuyorumnanaktan

Hoşbulduk cnm :)) bende sizi özledimzemuszemus

Burcu hoşgeldin cnm
oh ne güzel anne yanında çok yorulmazsın artık
Ay ewet cnm ya ilaç gibi geldi :)) :kedi:hoşbuılduk cnmmmopuyorumnanaktan

Hmm kadın doğru demiş sara hastaları tek bırakılmaz diye biliyorum ben, bence kış gelene kadar kaynanana götür kışın bakması içinde anneni kandır ne yap ne et, olmadı mecburen götürcen kaynanana netcen..:uhm:

selam kızlar bizde çarşamba aşılar için gidicez hemde ek gıda ya geçiş için bilgi alıcaz

aslında 6 ay sadece anne süt vermek istiyordum ama işe başlıycam bayram sonunda yavaş yavaş alışsınki daha çabuk öğün haline gelsin ve benim sütüme olan ihtiyacı azalsın

valla emzirmek çok kolaymış ben de araştırdımda şöle bir bu ek gıda olayı zor ya

ben bugün elma ile başladım cam rendede yaptım 4-5 kaşık verdim çok sevdi iştahla yedi ardından da emzirdim şimdi uyuyor 2 gün daha elmayla devam edicem sonra başka bir meyveye geçicem
çarşambada ayrıntılı bilgiler alırım doktordan bakalım ne diycek

Esen'cigim, biraz durumunuzu düzeltip, parasiz izine cikma sansin yok mu seneye kadar?
eşim arabayı satıp bütün birikimimizi bir eve yatırdı o satılsa çok rahat izne ayrılırım ama o satılılana kadar okul açılacak offff
eğeer almasaydı o evi alacaktım ücretsiz izin çok kızıyorum eşime aramız limonii zaten

öyle mecbur götürücem kadının içi gidiyor biliyorum gelir ama eşimin abisi gelmezse kadıncağaz ne yapsın bari aaba alsak hemen o da yok olsa sorun değil götürürüm

burcu hoşgeldin nasıl geçti canım tatilin kaynananla sorun olmadı inş annende gelmiş gözün aydın

tülaycım iştemisin kolay gelsin canım selin nasıl ek gıdaya geçtinmi

esencim durumun zor bitanem kışa var ama yağmurlu havalardada zor olur in bin

bence annenle konuş kayınvalidenin gelemediği günler idare ediversin ya ne olcak sanki o zamanda kadarda ev satılır belki

benim kaynanamda bakarım bakarım diyordu ben 10 günlük lohusayken kızını düğününü bahane edip gitti annemde çalıştığı için 10 gün ancak kalabildi ee sonra ben yanlız tabi el kadar bebekle bende ne yaptım gittim hemen bir bakıcı lojmanda ki komşumla anlaştım iyi bir kadın o bakacak böyle içim daha rahat valla kimseye güvenim kalmadı hele eşimin ailesine hiçççççççççççç

gonca canım işteyim saolasın.ek gıdaya geçtik canım.sadece şu an çorba vermiyorum 5.ayda başlıcam.selin iyi canım ya annemde işte bağrış çağrış olup gidiyolar ananesiyle sen nasılsın kuzucuk nasıl

iyiyim tülaycım ben evdeyim bayram sonu başlıycam bende kara kara nasıl olcak diye düşünüyorum

sebzeylemi başladın canım sen daha iyi diyorlar meyveler tatlı olduğu için sonra sebzeye zor alışıyorlarmış ben bugün elmayla başladım ama bakalım çarşamba doktora sorcam liste istiycem

ne güzel annen bakıyor çok şanslı selincik

Zor bir durum, arada cocuk kaliyor Esen. Bence de Annenle konusup onu ikna etmelisin, ablanin cocuguna baktiysa, seninkine de bakmali bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…