evet en mantıklısı annemle konuşmak şimdilik idare ederim bayramdan sonra konuşacağım annemle inşallah ev satılır dua edin benim içinesencim durumun zor bitanem kışa var ama yağmurlu havalardada zor olur in bin
bence annenle konuş kayınvalidenin gelemediği günler idare ediversin ya ne olcak sanki o zamanda kadarda ev satılır belki
benim kaynanamda bakarım bakarım diyordu ben 10 günlük lohusayken kızını düğününü bahane edip gitti annemde çalıştığı için 10 gün ancak kalabildi ee sonra ben yanlız tabi el kadar bebekle bende ne yaptım gittim hemen bir bakıcı lojmanda ki komşumla anlaştım iyi bir kadın o bakacak böyle içim daha rahat valla kimseye güvenim kalmadı hele eşimin ailesine hiçççççççççççç
annemle konuşucam canım mantıklısı bu bakalım inşallah sorun çıkarmazBurcucum hoşgeldin özlettik kendini.
Esencim bencede bakıcıya vereceğin parayla bir araba alırsın.Bir süre götürürsün havalar kötü olunca araba çok gerekli olur.Annenlede konuşabilirsin biraz naz yaparsın ablanınkinede bakmış neticede sana bir süre sonra hayır diyemeyecektir.
Goncacım hayırlı olsun sizde ek gıdalara adım atmışsınız aman pes etme tatlım gözünü bişey korkutmasın yemedi diyip geçme ara verme bir süre geçince hiç yemez.Sadece bir tadı sevmediyse ara verip tekrar denemelisin.Ben alıştım çok şükür yağız zorda olsa adapte oldu halen bazen kaşığı istemiyor ama ben kararlı olduğum için sorun yaşamadık.Evet yiyen onlar olduğu için uymak zorunda olsakta ipleri elden bırakmamak lazım.Bu arada senin kaynana halen sizdemi kalıyor,sizdeyken birde bakıcıya sorun çıkartmasın.
Ayşecim kolay gelsin bebekle misafir ağırlamak çok zor.
kocam geç gelecekmiş yaa işten 6 da çıkacaz oradan iftara gidecez sonrada fabrikaya numune bakmaya gidecekmişler
satt 10.30 olur diyoooo bende yanlız kaldımmmm
ilk günden yürüyüş yattımı nee çocukları uyutursam yürürüm artık.....
gidem çamaşır asayımmm
esencim en mantıklısı havalar soğuyuncaya kadar bir şekilde götürürsün.canım bence annende sanırım hayır demez.arada bir dinlensin diye kayınvalidenede bırakırsın.sonuçta hasta biri var onunda ihtiyacı var birilerine.inşallah canım ev en kısa zamanda satılır.zaten sen haftasonlarıda evdesin 5 gün bakıcaklar nasılsa.bildiğim kadarıyla tam günde gitmiyorsun demi.
ayy bacılarım hazır fırsat bulmuşkn dert yanayım nazlıyı ısteyen varsa vereyım yemıyro yemıyor yemıyor hıc masrafı yok :)))
bugun mılupa muhallabı yapıp ıcıne hazır mılupanın kavanozdakı elmalı muhallbısınden koydum ozaman yedı bıraz cadı vdekı meyve purelerınıde yemıyor hıc agzını acmıyor
ama hazır kavanozlardakılerı azda olsa yıyor artık meyvaları hazır vrıcem başka şansım yok ,
muhallabısınde bu hazır meyva puresımı katsam yoksa hazır kavanozdakı muhallebılerdenmı veya evde kendım meyvamı koyarak denesm bu aralar zamanım hep evde deneme yapmakdan yap dök oldum resmen yaa
BACILARIMMM NASILSINIZ UMARIM HRKES IYIDIR GECMISE BAKAMADIM ZATN BAKAMIYCAM KADARDA ARTMIŞ
BURSALI HATUNLARR YARIN MUSAITSENIZ BANA BEKLIYORUM INCIHAN VE MIMARESRAY ILE MSNDE GORUSTUGUMDEN ONLARA SOYLEDIM AMA BEYAZ16 V SEMA43 BACIM SIZLERE ULAŞAMADIM YARIN BEKLIYORUM CANLARIM SIZ TAMAM DERSENIZ EV ADRESIMI OZELDEN YAZARIM SIZE İHSANIYE MAHALLESINDEYIM
herkesı cok optum
BACILARIMMM NASILSINIZ UMARIM HRKES IYIDIR GECMISE BAKAMADIM ZATN BAKAMIYCAM KADARDA ARTMIŞ
BURSALI HATUNLARR YARIN MUSAITSENIZ BANA BEKLIYORUM INCIHAN VE MIMARESRAY ILE MSNDE GORUSTUGUMDEN ONLARA SOYLEDIM AMA BEYAZ16 V SEMA43 BACIM SIZLERE ULAŞAMADIM YARIN BEKLIYORUM CANLARIM SIZ TAMAM DERSENIZ EV ADRESIMI OZELDEN YAZARIM SIZE İHSANIYE MAHALLESINDEYIM
herkesı cok optum
burcu canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendiini.kağan nasıl.tatiliniz nasıl geçti.
selam kızlar bizde çarşamba aşılar için gidicez hemde ek gıda ya geçiş için bilgi alıcaz
aslında 6 ay sadece anne süt vermek istiyordum ama işe başlıycam bayram sonunda yavaş yavaş alışsınki daha çabuk öğün haline gelsin ve benim sütüme olan ihtiyacı azalsın
valla emzirmek çok kolaymış ben de araştırdımda şöle bir bu ek gıda olayı zor ya
ben bugün elma ile başladım cam rendede yaptım 4-5 kaşık verdim çok sevdi iştahla yedi ardından da emzirdim şimdi uyuyor 2 gün daha elmayla devam edicem sonra başka bir meyveye geçicem
çarşambada ayrıntılı bilgiler alırım doktordan bakalım ne diycek
Hoşbulduk cnm :)) opuyorumnanaktankaynanam karı bi iyi davrandısorma gitsin, hani bilmesemne malın gözü olduğunu inanıvercem ay ne iyi insan diye,kızım dedi durdu , bi sefer anne demedimHAKETMİYORRRRRkötükedihüsoburcu hoşgeldin nasıl geçti canım tatilin kaynananla sorun olmadı inş annende gelmiş gözün aydın
tülaycım iştemisin kolay gelsin canım selin nasıl ek gıdaya geçtinmi
Sağol cnmmopuyorumnanaktanBurcucum hoşgeldin özlettik kendini.
Esencim bencede bakıcıya vereceğin parayla bir araba alırsın.Bir süre götürürsün havalar kötü olunca araba çok gerekli olur.Annenlede konuşabilirsin biraz naz yaparsın ablanınkinede bakmış neticede sana bir süre sonra hayır diyemeyecektir.
Goncacım hayırlı olsun sizde ek gıdalara adım atmışsınız aman pes etme tatlım gözünü bişey korkutmasın yemedi diyip geçme ara verme bir süre geçince hiç yemez.Sadece bir tadı sevmediyse ara verip tekrar denemelisin.Ben alıştım çok şükür yağız zorda olsa adapte oldu halen bazen kaşığı istemiyor ama ben kararlı olduğum için sorun yaşamadık.Evet yiyen onlar olduğu için uymak zorunda olsakta ipleri elden bırakmamak lazım.Bu arada senin kaynana halen sizdemi kalıyor,sizdeyken birde bakıcıya sorun çıkartmasın.
Ayşecim kolay gelsin bebekle misafir ağırlamak çok zor.
Esencim senin için çok iyi bi kaynak olmuşbu li,steler, inş. problemsiz atlatırsınız geçiş sürecinievet en mantıklısı annemle konuşmak şimdilik idare ederim bayramdan sonra konuşacağım annemle inşallah ev satılır dua edin benim için
goncacım çok şükür eşimin ailesiyle sorunum yok kayınvalidem cidden çok iyi bakar biliyorum naz da yapmaz gelir gider ama sonuçta onunda bir çocuğu var ve hasta onu da düşünmek zorunda
annemle konuşucam canım mantıklısı bu bakalım inşallah sorun çıkarmaz
sende bu hız varken yürüürsün sen bacım maşallahın var
gelelim bizeee şimdi dr dan geldik liste vermiş tam 52 sayfa tariflerdevar
şimdi yarından itibaren meyve suyuyla başlıycaz elma armut şeftali olabilir dedi 2 çay kaşığıyla başlıycaksın arttırarak 3-4 gün devam edeceksin aynı meyveyi vereceksin beğenmezse değiştirirsin dedi 4 gün sonra sebzelere geçeceğiz dedi havuç patates irmik buharda haşlıycaksın yine çay kaşığıyla arttırarak gideceksin dedi 4 günde bir içine yeni tatlar katıcaz dedi kabak ıspanak brokoli vs....
4 gün sonra da yoğurt yedireceksin dedi kendim mayalıycakmışım
geceleri kalkmıyorsa sadece anne sütü vereceksin çok uyanıyorsa kaşık maması veririz dedi Ahsen çok uyanmıyor anne sütü yeter her halde ,
yarın bismillah deyip başlıycaz bakalımm
ayy bacılarım hazır fırsat bulmuşkn dert yanayım nazlıyı ısteyen varsa vereyım yemıyro yemıyor yemıyor hıc masrafı yok :)))
bugun mılupa muhallabı yapıp ıcıne hazır mılupanın kavanozdakı elmalı muhallbısınden koydum ozaman yedı bıraz cadı vdekı meyve purelerınıde yemıyor hıc agzını acmıyor
ama hazır kavanozlardakılerı azda olsa yıyor artık meyvaları hazır vrıcem başka şansım yok ,
muhallabısınde bu hazır meyva puresımı katsam yoksa hazır kavanozdakı muhallebılerdenmı veya evde kendım meyvamı koyarak denesm bu aralar zamanım hep evde deneme yapmakdan yap dök oldum resmen yaa
Herkese iyi akşamlar bacılar a.s.
Ben nihayet evime geldim kaydirigubbakcemile3 Cumartesi kayınvalidmelerden doktora gittik şu spiral işi için. Meğer 2.adetimi görmüş olmam gerekiyormuş. Kontrol etti rahmi. Bence uzun bi süre olmazsın dedi. Tabi bu en büyük tehlike :1shok: Neyse bi iğne verdi. 5 gün daha bekle hala olmazsan iğneyi ol, 1 hafta içinde regli olucaksın dedi. Reglimin 3. yada 4. günü gidicem takıcak spirali zemuszemus
Neyse o akşam Şile'ye gittik arkadaşlarla. Pazar döndük. Eve geldik Defnoş'un kıyafetlerini falan yıkadım. Akşama Halit'in bi arkadaşına iftara gittik. Bugünde sabah erkenden teyzeme gittik annemle. Tam gezginim yani 1 haftadır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ama yarın temizlik ve ütü yapmam şart. Çünkü bu hafta iftara misafir konusunda fullüz :çok üzgünüm:
Kızımda mamaya tam gaz. Sabah dolmuş göğsü emdiği için sabah saatlerinde mama fazla yemiyor. Öğlen iyi yiyor. Sonra meyve veriyorum. Havuç, havuç-elma ve armut verdim şimdiye kadar. Hepsini çok sevdi.Akşam da 6 gibi ve yatmadan 8,30 gibi yiyor mama. Ama 70-90 cc arası yiyor. Bu akşam milupanın sütlü pirinçli muhallebisine başladım. Erken yani 8'de uyuduğu için 9 gibi muhallebiyi daha sulu yapıp biberonla verdim. Uykusunun arasında 130 cc kadar içti. Bakalım gece uyanmasını bırakıcak mı CADIARZU Tabi bu aralarda sürekli emziriyorum memeyi bırakmasın diye a.s
Kakası sarı ve günde 4-5 kereye çıktı. Fena da kokuyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ve en önemlisi artık daha keyifli ve sakin bir çocuk oldu zemuszemus HAtta bugün teyzeme giderken annemle otobüsü kullandık. Evden çıkmadan mamasını yedirdim. Otobüste uyudu. Akşam dönerkende mama yedirmiştim. Yine uyudu. Artık otobüsle her yere gidebilirim kaydirigubbakcemile3
Benden böyle bacılar. Fena uykum var. Şile'de cumartesi gecesi 2 saat uyumuştum. Bugünde erken kalkınca kendime gelemedim. Uyuyayım bari erkenden.
Geçmişe de hiç bakamadım. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Öpüyorum sizi a.s.
günaydın herkese iyi haftalar hafta sonu sınavım vardı yoğun geçti kızlar ev derken bugün işteyim akşama kızkardeşimi istemeye geliyorlar çıkınca annemlere gideceğim hayırlısı bakalım
kızlar bizimde 19 eylülde dördüncü ayımız bitiyor ek gıda için doktorumuza gideciz
bu arada sanırım durunun dişi çıkıyor tam alt ortada beyaz inci çıkmış ucu gözüküyor
merhaba tatlı anneler nasılsınız,
Çoğunuz ek gıdaya başlamışsınız sanırım, Masal 3 ay 11 günlük oldu, dr 6. aya kadar sadece anne sütü diyo, annem ben siz 3 aylıken başladım herşeyi tattırmaya diyo, çevremde 6. aya kadar anne sütü verenlerin çocukları çorbadan başka bişey yemiyo napıcağımı şaşırdım, sizler nasıl yapıyosunuz, başlasam mı 4. ayında sizce yemeklerin meyvelerin tadına baktırmaya
Kızlar biz geldikkk, şükür kavuşturana,anneannedeyiz bayram sonu mevlütümüzüyapıp öyle dönücez marmarise,kağanımda bende hepinizi çok özledik, geçmiş çoooooooooook uzun olduğu için okumadım, herkesin bebişleri iyidir umarımopuyorumnanaktan
ya bi de benim birderdim var o bölüme mi yazsam ki yok yok buraya yazayım:)
şimdi biz arabayı sattık kayınvalidemin evi de minibüsle biraz uzak kızımı oraya götürmem gerekiyor eşimin abisi sara hastası sürekli bayılıyor zekası da pek iyi değil onunda gelip gelmeyeceği belli olmaz hadi şimdi götürürüm havalar çok soğuk değil ama kışın nasıl olacak araba yok kız hasta olur diye çok korkuyorum anneme sen gelirmisin diyorum o da isteksiz cevap veriyor halbuki ablamın kızına bakmıştı hemde burdan taaa hasekiye gitmişti ama şimdi bana çok isteksiz söylüyor bahaneler uyduruyor
kayınvalidem ben gözüm gibi bakarım kızım abin olmasa herün gelirim de ama şimdi abin gelmezse onu nasıl bırakayım diyor e ben hergün bunu mu düşünücem çok canım sıkılıyor yaaa offff bir akıl verin bakıcı tutsam en az 400 vermeliyim e o paraya krediyle araba alırım ama şimdi lik durumumda yok
selam kızlar bizde çarşamba aşılar için gidicez hemde ek gıda ya geçiş için bilgi alıcaz
aslında 6 ay sadece anne süt vermek istiyordum ama işe başlıycam bayram sonunda yavaş yavaş alışsınki daha çabuk öğün haline gelsin ve benim sütüme olan ihtiyacı azalsın
valla emzirmek çok kolaymış ben de araştırdımda şöle bir bu ek gıda olayı zor ya
ben bugün elma ile başladım cam rendede yaptım 4-5 kaşık verdim çok sevdi iştahla yedi ardından da emzirdim şimdi uyuyor 2 gün daha elmayla devam edicem sonra başka bir meyveye geçicem
çarşambada ayrıntılı bilgiler alırım doktordan bakalım ne diycek
esenciğim cnm zor işin mecbur kayınvalidene bırakacan annen neden kelek attı yaaa
kızlar ilk sebze çorbasına geçtim çorba yerine püre demeli yanlız pişirirken son 5 dk. pirinç atmalıydık ben unuttum sonradan kaynattım cezvede onu blendırdan geçirdim sonrqak ekledim patates havuca ama prinçler içinde kimi kalmış kimi parçalanmış
yeme problemli olan ali ile başladım basta öğürdü böğürdü ama 6 yemek kaşığı kadar yedi
şimdi ömere veriyorum o daha çok öğürüyor malum iki çocuk olunca yemek geçe sarktı ama bugün hiç mama vermedim arkadan yoğurt vereceğim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?