2009 Mayıs Anneleri

bu gece nobet azcık erken bıttı galıba tabı benım sıpa gene uyanmazsa....aman ha yağız duymasın nezaman bole desem zınk acıo gozleriiii...:))
bı kac saat sonra sabah acılısını yaparsınız gacılar ben aksama anca yetısırım yada geceye...kımsede yokken tadı tuzu olmuo yafs bı bız kaldık gıbı duzenı olmayan koca mayıs analarında pöööffffff((
ii geceler hepıcınıze...

valla senle ben aynıyız şimdi kız uyuyor ben uyuyamıyorum.sabır galiba en güzeli

hamarat hatun yine iş başındasın.Bugün beni ülker hero dan aradılar ek gıdaya 4. ayın sonunda sütlü pirinçli ve meyve kavanozlarıyla başlayın daha erken dediler tamam dedim.canım inşallah sizinleyim

kız verdinizmi kardeşini hayırlısı inşallah.nasıl damat adayı yakışıklımıydıdiş için çok erken canım ya

bende başlamadım en geçe biz kaldık galiba rapor aldım canım ya burdayım inşallah
nerdesin kız kaçgündür terketti bizi demiştim.biz başlamadık daha

gez gez bakalım kocanda yardımcı benimki gibi şanslımıyız ne
Borada keyifli maşallah artık atlattın kolikleri rahatladın sanırım.
bende bugün patlıcan oturtma makarna cacık yaptım.kız bu ek gıdaları verirken çocukları oturtuyonmu hafiften yoksa yatırarakmı veriyon
Türkize bugün yine armut suyu vereyim dedim başının altına minik yastık koydum 1. kaşıkta buruştu 2. kaşıkta boğuldu ve bi kustu canıda acıdı sanırım bi ağladı uyudu o zamandan beri uyuyor.
hoşgeldin valla özledik neşemizmişiniz taş bebek kağanla sana diyorum şu çocuğu ajansa yazdır reklamlık diye.
iş-eş-bebek-ev-misafir bitmişiz biz
facede bende varım birsen kabul ettimiki senide ekleyim gönder bana adını kız
canım kaynanaya de alın size torun ba-ka-cak-sı-nız elalem mi baksın bide ev aldık bak olmaz de fedakarlık bekliyorum sizden de.Yada annene ablamdan sonra sıra bende anne sana güvenemezsem kime güvenecem pazartesi sabah gelirsin de.bu kadar
kız senin kaynana gelmedimi yırttınmı yoksa.şu ek gıda işi beni gerdi
şimdi lazımken gelmediyse söyle eşine hiç gelmesin dimi ama bastır yırtarsın kız

canım onun pınar yapıyor ona özelden msj at belki anlatır bebekle yapabilirmi bilmem
kız yarın burda olsa gelirdim evdeyim çünkü.hadi iyi eğlemceler
kız iyi gezmişsin spiralde Allah kolaylık versin bakalım kızında artık akıllı uslu nediyim maşallah
herkezler uykuda gene...
bız gene nobette....mafoldumben
ben ben burdayım ama sen yoksun

günaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemlerdeydik kardeşimi hayırlısıyla verdiler bayramdan sonra nişan olacak aile arasında umarım mutlu olurlar
durunun dişi için erken nasıl kaşınıyor kızlar bir görseniz biberonu ısırıyor uykusuda bölük bölük

Günaydın Kızlar
yok Tutkuncum terkedermiyim okuyorum sürekli, bu arada bi çocuğum daha olursa ismini Türkiz koyucam:) sölemişmiydim, çok güzel bir isim ya daha önce duysaydım koyardım yani, isim konusunda çok düşündüm böle güzel bir isim duymadım.
Soruma cevap verenlerede çok teşekkürler

esencim sen çalışmaya başladığın için mi ek gıdaya geçiyosun dr mi öle istedi, ben napcağıma karar veremiyorum da ondan soruyorum

Günaydin Kizlar,

Benim oglum saat gibi 6:30'da kalkti bugünde. Bir dk gecirmiyor:) Aralarda gecelerde kalkipta, oyun oynamak istemese, cok anlayisli cocuk aslinda. Kalktiginda 1 saat kadar sabri var, kendi kendine oyalaniyor. Ama onun uyanik oldugunu bile bile beni uyku sarmiyor. Altini alip emziriyorum hemen. Nasil mutlu oluyor, ciglik atiyor beni görünce minigim.

Bu arada Facebook'dan sana davetiye yolladim Esra. Ama ismin Esra olarak kayitli degildi, Türkiz'in resminden tanidim seni.

Asli, senin bu Yagiz Efe isi iyice azitmis canim, yakayi ele verme bence. Kendi kurallarini koy ve diret. Birak cildirasiya aglasin ama bir düzen icinde yasamasi gerektigini ögrensin sonunda. Senin yasadigin resmen kaos, umarim biran önce düzelir, biraz sabir gerekiyor sadece. Birde aklima ne geldi, senin esin bir gece gidiyor, bir gündüz gidiyor ya ise; cocugun düzeni bence buradan bozuluyor. Benim oglumdan gözlemledim cünkü. Esim gececi oldugunda, ögleden sonra evde oluyor ve oynuyor Doruk'la. Uyumadan öncede ilgileniyor, sorun olmuyor uykuya dalmasi. Ama gündüz calistiginda, uyumasi hep sorunlu, babasini ariyor ve agliyor uyku saati yaklastiginda. Bir doktoruna sor istersen.

Pinar'cigim, Defne'ye masallah, kolay gecis yapti galiba ek gidalara. Huzursuzlugunun nedeni, yeteri kadar doymadigindan miydi acaba? Neyse ne, sonucta huzurlu ve sende rahat etmissin ya, önemli olan bu.zemuszemus

kızlar günaydın herkese nasılsınız? banucum hayırlısı olsun canım.inşallah allah tamamına erdirir.

günaydın ve merhabalar kızlara.s.a.s.
uzun bir aradan sonra yine burdayım.hihoyyythihoyyyt tatilden geçen hafta geldim ama blgisayar iki tane olduğu halde pek bana düşmediği için bitürlü giremedim. haftasonuda sınavım vardı. dün tam girecem şifremi unutmuşum bitürlü aklıma gelmiyor. sağolsun eşim formatlamış ben yokken. bende uzun zamandır kullanmadığımdan unutmuşum. artık yeni şifre oluşturdum. bide hangi mail adresimi verdiiğimide unutmuşum bekliyorumki mail gelsin. akşama doğru halletim sonunda ama bu seferde eşim izin vermedi. biraz dinlen artık haftasonu çok yoruldun zaten hazır çocuk uyumuşken sende uyu dedi ve zorla uyuttu.

antalyada ev gezmasi hariç hiç dışarı çıkamadım. denize bile giremedim tatilim normal geçti. ama Özgü antalyaya alışmakta epey bi sıkıntı çekti. kızımı günde 3 defa banyo yaptırıyodum rahatlasın diye. sürekli inleme halindeydi. (eşim anneme çok fena kızıyor bu yüzden.) ve süreki meme istiyordu. ay bide orda yatarak emziriyordum. sıcakta ikimizde birbirimize yapışmayalım diye ama acayip alışmış rahatlığa buraya gelince kucağıma aldım emzireyim diye mememe vuruyuyor yat diye kaydirigubbakcemile3 tabi alıştı rahatlığa zor geliyor sıkışmak hanımefendiye.
dönüşte annemlerle birlikte geldik. acayip alıştılar özgüye. ama işleri olduğundan erkenden gittiler.

geçmiş okadar birikmiş ki okumam imkansız. ımarım herkesin bebişleri iyi sağlığı yerindedir. son sayfalardan okuduğum kadarıyla hala uykusu düzene girmeyen kuzucuklar varmış. onlarda en kısa zamanda düzelir inşallah.
burayı çook özlemişim gerçekten:1hug:

tülaycım kıvılcım sağolun kızlar :)) amin cümlesi için geçerli
bizde bayramda izmire gidiyoruz kızlar eşimin abisi orada eltimlede iyi anlaşıyoruz kadına çok soğuk diyorlardı hiçte öyle değil bizim aramız iyi maşallah

gunaydın hanımlar kendıme gelemedım hala beee uykum var gıbı.....
ama oglusum artık uyumaz halısında oynasıyor suannn benımde cok ısım var ama nerden baslasam bılemıyorum

persembe gunude ıftara mısafırım olacak 9 kısı olcak o gunu atlattımmı rahatlıyorum sadece arkadaslarım kalcak onlarda bı aksamda bıter

ya bısey soracagım kızlar karnıyarıgı sız fırındamı tencere,demı yapıyorsunuz yanı hangısı daha guzel oluyorkı

dün aylık kontrolümüz vardı bir hafta gecikmeyle gittik. ikinci ay kontrolde kalça ultrasonunda Özgü'nün sağ kalçasında sorun vardı bişey tam gelişmemişti. dr 3.aydada gelişimini tamamlıyor bazen bebekler dedi. dün dua ederek gittim Allaha şükür sonuç iyi çıktı. Ama ultrasona bakan dr zaten erkek bebeklerde pek sorun yaşamıyoruz genelde kızlarda sorun çıkıyor deyince bende ama bu kız deyince şaşırdı. bende alıştım artık dedim. geçen ayda inanmamıştı bezini iyice açıp bakmıştı.
Özgü hanım yine bu ay tam gaz gelişmeye devam ediyor. kilomuz 9050 gr ve boy 68,5cm. dr ne yaptın böyle dedi geçen ayki gibi aynı tepki. anne sütüne devam ama artık sık emzirme dedi. ben bu kızı nasıl doyuracam bilmiyom katı besinlere geçince:))) ama kayınvalidem babasıda böyleydi deyince rahataldım. çünkü eşimin kilosu zayıf sınırında . sanırım sütümde fazlasıyla yarıyor.zemuszemuszemuszemus

hosgeldın cnm tatıldende donulmus ne guzzel

kontrolunuzde guzel gecmıs masalllah kuzuna sadece anne sutuyle beslıyorun bıdeee

aysuncum ben tencerede yapıp daha sonra üzerine domates dilimi ve yeşil biber koyup çok azda fırında tutuyorum çok lezzetli oluyor.

günaydın kızlar berbat bir gecenin sabahından bugün güzel geçsin dileğimle tekrardan günaydın

aksam eşim saat 10 dedi ama gelemedi ....ali uyumuyor ömer yemek yemek istemiyor anakucağından atlamaya çalışıyor uyuyor uyanıyor ali bas bas bağrıyoo babası aliyi omzunda uyuturdu ben gezdiriyorum gözler projöktör gibi acık ama kıpppkırmızı deli oldum onu alıyor öteki ağlı ötekini alıyorum diğeri ağlıyo....aliyi sarıp sallamaya çalışıyorum yok sanırım babasını istediler ,seyhatteyken ananede olduğumuzdan kalabalıkda anlamıyolardı tabi.....neyseee.....en sonunda ali 10.30 da pes etti uyudu sıra ömerdeydi öle masum bakıyorduki aldım koynuma sarıldım öptüm öptüm koca adam gibi gözlerime bakıyor........oda yemek yemediğinden açtı mama yaptım yedi uyudu eşim gece 1 geçerken gelmiş sahur hazırlamış beni kaldırdı....oda çok yorgun belli yani o patrona diyecek sözüm yok canını çıkarıyor adamın yaaa....sabah 6 da kalkıp işe gidecek bide......neysee sahuru yaptık alişi besledim uyudum gece ömer ağlıyo ,ama başım dönüyor fır fırr,büyük ihtimalle şekerim düştü eee ezanda okundu eşim oruç tutmayacaksın yığılıp kalsan kim bilecek evde dedi.....bugün niyetlendemim işte......şimdi çocuklara meyve hazırladım...bişey yapmayacam aksamda dışarda olacaz herikimize iyi gelir sanırım

birsencim canım ya üzüldüm bak.ama çocuklar bazen böyle oluyorlar.bence çıkın cnım daha iyi hissedersin kendini.

aysuncum ben tencerede yapıp daha sonra üzerine domates dilimi ve yeşil biber koyup çok azda fırında tutuyorum çok lezzetli oluyor.

cnm cok tesekkurler bende sadece tencerede yapıyorum esımde cok sevıyor oyle ama baskarına gıttıgımde fırında yapmıs oluyolar bende senın gıbı deneyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…