2009 Mayıs Anneleri

bitti ama bende bittimkafamçokkarıştı
allahtan yemek derdim yok akşama ablama gidiyoruz iftara

esracım eviniz hayırlı olsun canım inşallah bir sorun yasamadan evinize geçer kredinizi de bir çırpıda ödersiniz

birsencim eşin güzel bir jest yapmış ne güzell

tuba bitti mi kız temizlik çok zor yaa aklı olan büyük ev almasınn

bugün Ahsene ilk kez sebze çorbası içirdim patates havuç haşladım içine azıcık irmik koydum püre haline getirdim yedi valla 7 çay kaşığı yedirdim üstüne beni emdi şimdi uyuyoralkisalkisalkis
kız uyanınca bayramlık alıcam hemen yan taraftaki alışveriş merkezinde beğendim bi tane

esencim bitirmişin işleri.bende akşama yatak odamı temizlicem perdelerini değiştiricem bakalım bugün düğmalerini takabilirsem kızdan fırsat bulup.yarında geri kalanlarını hallederim.

sanada kolay gelsin tülaycım çocukla iş yapmak zor yaaaa

banu bugün son gün oh baya tatil yapıcan dinlenirsin bol bol inşallah hayırlı bayramlar canım kızlarını öp benim yerime

cnm rezenennin iyi geldiğini söylüyolar Allah kolaylık versin Şeniz

saol teyzesi...
sanada hayırlı yolculuklar kaynanan anadolu yakasında oturuyordu değil mi??

cnm askeriniz hoş gelmiş...
evinizde hayırlı olsun güle güle otur bitanem ...boğazların içinde sıcak şeyler iç bol bol ama kaynar olmasın daha çok tetikler Şeniz

saol teyzesiiii ehh işte azcuk hamarattır kızımm kaydirigubbakcemile3:hulya::hulya:

ayy ne güzeldir anneyle bayram geçirmekkk senağlamasenağlamasenağlama

serra için bende çok sevindim bacım hadi gözün aydınnn mrk etme mutlaka düzene girer vücudu henüz ek gıdaya alışamamıştır o yüzden dir bencee Şeniz

kızım bi baklava açmıyoıooo daha ne becerileri var onun beeeeklava:klava:
evet cnm ben biliyorum şükür ve allah izin verirse bütün bildiklerimi kızımada öğretecem
ama kaynanaya yapsın diye değil anasına gelip yapsın diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol bacımmm a.s.a.s.a.s.

kızlar merhaba. esracım eviniz hayırlı olsun.allah huzur içinde oturmayı nasip eylesi.banucum sen tatilin keyfine bak canım eşin düşünsün kardeşini.sen uzak dur bence.hülyacım gazelede maşallah.

tşk ettik teytee a.s.

saol cnm a.s.
evet yüzdürme olayı uyumasında büyük bi etki sağlıyor gerçekten

iyi şükür önemli bişileri yokmuş bacım a.s.

kızlar nasılsınız mesaim bitsede gitsem eve

sen nasılsınn şekerimmmm yarın mı yolculukk ??

oyy sıra geldi bana temizlikkk bittiii şükürler olsunnnn :lepi::lepi: ama bende bittim kafamçokkarıştı dip köşe tertemiz oldu yaw kaydirigubbakcemile2
birtek banyom kaldı onuda yarın ailece bıcı bıcı yapacağımız için yarın akşam ciflicem komple opuyorumnanaktan

ayy bide yarın kuaför işim var alış verişte yapmadım hala daha çok çalışmam lazım çokkkk :1no2::1no2:

iyi olmaya çalışıyorum cnm şu an gazelle boğuşuyoz muhallebi yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor cadı (

hayırlı yolculuklar dilerim bacım şimdiden

tubiş gördüm seni işin yoksa msn aç bişi soracam..semoşlada görüştün mü??

evettt sıra geldi tuba teyzemizim bize yolladığı bayramlık hediyelerimizee kaydirigubbakcemile2
her birirnizn ayrı ayrı benim için değeri ve anlamı var ...

seçilebilecek ve yollanacak en iyi kitapları saolsun yollamış Şeniz

bunlarda bugünlerde çok kendimi saldığımı düşündüğü için azcukk kendine çeki düzen ver süslen der gibi yollanmış çokk şık küpeler delikafadulden

bu elbisede serra'nın resimlerinde çok beğendiğim için saolsun teyzemizin içi rahat etmemiş gazelinde aynısı olsun istemişş Şeniz umarım serra ya yakıştığı kadar gazelede yakışır kaydirigubbakcemile3

birde cadı kızıma çokk güzel bi hırka kaydirigubbakcemile5

tubacımmm sana çokkk tşk ediyoruzzz içindeki notlarda beni çok duygulandırdı herşey serra ve senin gönlünce olsun bitanem sizi seviyoruzzz ŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz:kedi:

bana sor haydi sor sor delikafadulden
konuştuk canım senı arayıp en son işyerı adresını aldımya sonra tekrar aradım actı cadı evi de verdi bide annesıne gidiyormuş yarın son olarak annesinin adreside aldım yani anlıycan bitin adresleri var bende heryerde buluruz onu kacamaz delikafaduldendelikafadulden
bu akşamda kayınvalıdesıne gıttı :roflol::roflol::roflol::roflol:

mrh 2009 Mayis anneleri... Biliyorum biraz gec oldu ama beni de araniza alirmisiniz ,ben de 2009 Mayis annesiyim yurtdisinda yasiyorum..sengözlerimebaksanab

Kızlar....

Ben yarından itibaren bayram sonuna kadar yokum.Geçmişi okuyamadım cok yoruldum işleri toparlarken.

Şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.NıCE MUTLU,SAĞLIKLI BAYRAMLAR DıLERıM.BAYRAM SEKERLERıNıN CıCıLERıYLE FOTOLARINI EKLEMEYI UNUTMAYIN.
SıZı COK SEVIYORUM VE BORAYLA HERKESı ÖPÜYORUZ.....

hediyelerin çok cici ve kullnışlılar iyi günlerde kullan tatlım..

çokkk saol tatlım Şeniz

demek öyle way cadı way bayram sonuna kadar göremeyiz artık hatunun yüzünü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..sanki gördüğümüz varda:dilcikar::dilcikar:
nese semoş adreslerin hepsini aldıysan sorun yok ozaman sen geldiğinde hiç bi bahanesi olamaz anamdayım yokum falan filan heryere ani baskınnn delikafaduldendelikafadulden

mrh 2009 Mayis anneleri... Biliyorum biraz gec oldu ama beni de araniza alirmisiniz ,ben de 2009 Mayis annesiyim yurtdisinda yasiyorum..sengözlerimebaksanab

cnmm h.g aramıza h.çbirşey için geç değildirr kaydirigubbakcemile3
bebeişinide allah bağışlasın Şeniz

Gülhan Iyi bayramlar ve yolculuklar canim. Umarim bayram sonrasi güzel haberler verirsin bize. Bora'nin uyku problemi cözülür mesela. kaydirigubbakcemile3

canımm sanada ve bora paşayada ıyı bayramlar kendınıze ıyı bakın kocaman öptum

hoşgeldın canım aramıza

hazırla odamı geliyommm

Son düzenleme:

aman aman ne güzel cici bunlar hele kıtaplar bu aralar yaptıgımız sohbetın ustune harıka olmuş
güle güle kullansın kuzucum
tubiş cok guzeller canım gönlune saglıkB]

gülhancım hayırlı yolculuklar bizde sizi çokk öpüyoruzz..

semoşummm gülümm gel bacımm bütün odalar senin biliyorsunn ne zaman istersen emrine amade :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…