yaaaaaaaa herkeze günaydın mehmet gece 1buçukta uyandı taaa3 e kadar zor uyuttum faltaşı gibi gözler napcam bu çocuğun uyku düzenini acaba gündüzleri çok mu uyuyor bu gece çaylarını deneyip memnun kalanlar varmı alsam işe yararmı artık çok bitkinim lütfen bi çaremafoldumben:bbo:-tatlicadiarzu-
Gunaydın Kızlar,
Aslıcım yanılıyorsun bora bey 5.30 dan berı uyanık.Sımdıde ayakta sallıyorum.Basarı devam edıyor tebrık ederım senı.
Gazele bıttım bıttım masallah hamarat kızım benım.
Ay okuduklarımı unuttum.Bugun cok yoğunum kızlar.Yarın sabah ist gıdıcez.Ve benım bugun agda,manıkur,pedıkur,kas,bıyık,fön.....Koca bir valız hazırlamam gereklı.
Bıtmedı kayınvalıdeme hedıyede almak lazım
Herseyden önemlısı anemın bıran önce bana gelmesı gerek
Günaydın kızlar nasılsınız?Dün amcamız askerden geldi biraz öncede ev bulmaya gitti kızım uyuyor hala dün cola içmiştim sıcaktı buz attı eşi.m bugün boğazlarım felaket şişmiş durumda bi bu eksikti.iBu arada evi aldık gibi eşimin ailesinden yine bunuda saklıycaz bu insanlar hayatımı yalan yaptılar ya.Kiraya işime yakın yere çıkıyoruz diycez kardeşine ev arıyoruz dedik oda bu eviniz ve yeri çok güzel orda nasıl olacak dedi dedik artık bebek için katlanıcaz gerçekten zor olucak alıştık buraya ama tek tesellim evimin olması
yerim ben senin o ellerini kız civciv senin bu kız hamarat olucak valla bunun arkasına 10 erkekte doğursan senin sağ kolun olur.maşallah kuzuma.
canım hoşgeldin valla suyu kaşıkla içmiyorsa biberona ben 2 numarayı takıyorum önce dudaklarına damlatıyorum yalanıyor sonra bir iki damla ağzına verip çekiyorum zaten sıkılınca biberonu kapıveriyor ama verip çekiyorum boğazına kaçırıyor çünkü bi dene oyunla içir bakalım.
canım hani hamileliğimin son döneminde eşimin kardeşi gelmişti askere yollamıştık nisan 15 te yaptı geldi valla diyorum onada tatile gidip eldin gibi oldu ona dün Tiramusu yaptım yine kıyamadım askerden geldiya
canım git tatilini yap stresini at 2-3 gün görme şunuda rahatla bu senin hayatın ikimizde eşlerinin ailesinden çekenlerdeniz.şimdi yeni korkum başladı eşimin kardeşi burda ev tutunca annesi gelecek kadın uzaktı şimdi yakın olacak yandım valla.
günaydın tatlım artık yeniyosun oğlunu hadi bakalım
canım ben gece çayından memnun kalmadım sancı yaptı sanırım türkiz e çünkü hep içtikten sonra ağladı çünkü ben uyanmadan uyurken ağzına veriyorum mamayı uykusu bölünmeden uyuyor gece ama ben 2-3 kere uyanıp veriyorum
canım ya buraya geliyorsun demek eşimin kardeşi falan olmasaydı bide arabamız olsaydı mutlaka 1 saatliğinede olsa görüşelim derdim ya yakınsın bize çünkü hiç belli olmaz arayabilirimde seni müsaitsen görüşürüz belki.
sağol tatlım benim
günaydin kizlar a.s.
ay benim oruc gittiregl oldum..bastanda 9 gün borcum vardi..2 gün daha etti 11 gün :S neysem..bi bakima iyi oldu bugun temizlik yapicaktim çünkü..yarin anneme gidicez..bayram kahvaltimizi yapcaz,bayramlaşip gelcez inşaAllah..oyuzden bugun bütün işlerimi bitirmem lazim :S temizlik..ütü..ay bide serrosa bayramlik etek dikiyorum..bişi begenemedim..en iyisi kendim dikmek..biçtim dikmesi kaldi..4te de kayinvalideme gidicem..4 saatte bakalim yetiştirebilcemmi hepsini :)
nurtencim canim tez canlisin herhalde..bukadar kendini yipratmanin bi anlami yokki..ev işi su işi..nankör..bana gelince ben bilerek kalkmadim canim orucluyken :) bebegim var,enerjim cok yok..Allah korusun tansiyonum düşse yada benzeri bişi olsa bebegime kim bakacak..orucluyken oyuzden serranin işleri ve namaz dişinda yatarak gecirdimenerji tasarrufu yani
esencim seninde temizlik gününmüş..Allah yardimcin olsun bacim :) inşaAllah su gibi halledersin :)
aslicim cok sukur yavas yavas düzene girmiş kuzucun :) hergün yarim saat erkenden uyutmaya caliş..inşaAllah 21-22 gibi gece uykusuna gecer
gülhancim maşaAllah rekoru hiç birakmiyorsun :) ek gidalara da gecti senin kuzu..niye hala bukadar erkenci anlamiyorum valla :) inşaAllah o da biran önce yola girer..
tutkunum canim hayirli olsun eviniz a.s. inşaAllah cok mutlu olursun..insanin alişkanliklarii değiştirmesi kadar zor bişi yoktur..ama herşeyede alişilir bu dünyada merak etmeeminim zamanla orayida seversin ve umarim cok daha fazla seversin,isinirsin canim bogazlarin içinde gecmis olsun tatlim..
ay bu arada zeytinyagi işe yaradi :lepi: ben mamasina katiyordum..işe yaramamişti..mamadan önce kaşikla verdim..çok şükür epey yapti kuzum bugun..bi sevinmişim anlatamam size :) doktorunu aradim zeytinyagi için kullan dedi bi zarari yok dedi..buarada pirinç unundan degilmiş kabizliği..cünkü 2 haftadir pirinçli muhallebi vermedim..doktor az az basla bakalim dedi..ama tahillida ver dedi..sebzeyi atlama dedi..bakalim inşaAllah düzelir ya..eşimin bi ark.nin cocugu 2 yaşinda ve dogdugundan beri kabizlik cekiyormusay ödüm patliyor serrada öyle olcak diye Rabbim o bebişede şifa versin tez zamanda..
anamm cenem düştü gene..ben kaciyorummmmm mucksssssssssss
kız dünüür, dett!! biz kerttik beşiklerini bikerem onların. kızın iki baklava açtı diyelmaz: tööbe tööbee! bayramlarda açacak tabi benim baklavalarımı, gelin değil mi?? klava:
şaka bi yana kız maşallah, sen açabiliyon mu baklava?? mutfak işinden,anlarım. zevkle de yaparım ama işte öyle büyük yufka açamam. anası, kızına da öğret bakem büyüyünceturkbayragi
Herkese selam kızlar a.s.
Dün tüm gün eşim evdeydi. Benimde keyif günümdü. Face'de çiftliğimle ilgilenmek dışında yattım durdum zemuszemus kaydirigubbakcemile3
Bugünde bi ütüm var. Akşama iftara kayınvalidemdeyiz. Yarın 1 haftalığına köye gdiyorlar da a.s
Geçmişe şöyle bir baktım da Banu'cum artık senin olayına diyecek söz bulamıyorum. Salla gitsin ne diyeyim a.s
Siboş'um gerçi telde konuştuk ama burdan da kutlayayım evlilik yıldönümünüzü a.s. Uğur enişteme de maşallah
Yağız paşama da maşallah büyümüş oğluşum a.s.
Gazel'e bayıldım bayıldım. Allah nazarlardan saklasın ya
Birso oyumu verdim sana a.s. Oğluşlara da bayıldım valla a.s.
Esra'cım evi almışsınız hayırlı olsun tatlım. Güle güle oturun a.s.
Tubi kolay gelsin canım a.s.
Kıvılcım canım fazla takma. Nasıl olsa acıkınca emicek a.s
Nurten'cim bu kadar planlı olma bacım ya boşverrrr kaydirigubbakcemile3
Aslı'cım uyku düzeninde savaşı kazandın bravo diyorum alkisalkisalkis
Unuttuğum varsa kusuruma bakmayın :çok üzgünüm:
kızlar merhaba. esracım eviniz hayırlı olsun.allah huzur içinde oturmayı nasip eylesi.banucum sen tatilin keyfine bak canım eşin düşünsün kardeşini.sen uzak dur bence.hülyacım gazelede maşallah.
Arkadaşlar merhaba, bir bakayım dedim size, herkes iyidir inşallah
hoşgeldin diyenlere çok teşekkür ederim
Tutkun eviniz hayırlı olsun arkadaşım, güle güle oturun, bir gün bizimde evimiz olcakmı acaba :Saruboceq:
Gazel kızımıza bayıldım maşallah o ne güzellik ya,
Olymposs sende mi geldin canım, hem mayıs hem haziran annesi olduk :))
bende yavaş yavaş evi temizlemeye çalışıyorum, bayram temizliği yapanlara kolay gelsin,
birde benim bir tavsiyem var , uyumayan bebişler için, Yusuf Kayra saatlerce uyumadığı zaman mızık mızık çok zor oluyo, küvetini dolduruyorum sıcak suyla, başının altından tutarak yüzdürüyorum, sıcacık su oh bir hoşuna gidiyor gülücükler, rahatlıyor, sonra hemen emziriyorum , mışıl mışıl uyuyor 4 saat uyku garantili alkisalkisalkis
benimki uyandı galiba şapırtı sesi geliyor içerden :) elini yiyor demekki :))
bize gelince babamız alişle ömeri götürdü doktora alişin kontrolü ömerinde aksamki kusması ve 3 kere ishal kaka yapmasııı.......
aliş için ama öksürüğü gitmediği için ilaçları 10 güne tamamlayın demiş...
ömer için burnu aktığınsan seniz suyu ve ateş düşürücü ateşi olduğunda demiş...
kakası için rengi değişirse sümüksü olursa tahliller yazmış yaptırın demiş şimdilik iyi demiş....
babası onlara yağmurluk almış kilotlu çorap almış .......eve getirdiii
banada harçılığı verdi git saçlarını boyat cici al dedi.......
kızlar nasılsınız mesaim bitsede gitsem eve
iyi olmaya çalışıyorum cnm şu an gazelle boğuşuyoz muhallebi yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor cadı(
hayırlı yolculuklar dilerim bacım şimdiden
tubiş gördüm seni işin yoksa msn aç bişi soracam..semoşlada görüştün mü??
hediyelerin çok cici ve kullnışlılar iyi günlerde kullan tatlım..
bana sor haydi sor sor delikafadulden
konuştuk canım senı arayıp en son işyerı adresını aldımya sonra tekrar aradım actı cadı evi de verdi bide annesıne gidiyormuş yarın son olarak annesinin adreside aldım yani anlıycan bitin adresleri var bende heryerde buluruz onu kacamaz delikafaduldendelikafadulden
bu akşamda kayınvalıdesıne gıttı :roflol::roflol::roflol::roflol:
mrh 2009 Mayis anneleri... Biliyorum biraz gec oldu ama beni de araniza alirmisiniz ,ben de 2009 Mayis annesiyim yurtdisinda yasiyorum..sengözlerimebaksanab
mrh 2009 Mayis anneleri... Biliyorum biraz gec oldu ama beni de araniza alirmisiniz ,ben de 2009 Mayis annesiyim yurtdisinda yasiyorum..sengözlerimebaksanab
Kızlar....
Ben yarından itibaren bayram sonuna kadar yokum.Geçmişi okuyamadım cok yoruldum işleri toparlarken.
Şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.NİCE MUTLU,SAĞLIKLI BAYRAMLAR DİLERİM.BAYRAM SEKERLERİNİN CİCİLERİYLE FOTOLARINI EKLEMEYI UNUTMAYIN.
SİZİ COK SEVIYORUM VE BORAYLA HERKESİ ÖPÜYORUZ.....
çokkk saol tatlım Şeniz
demek öyle way cadı way bayram sonuna kadar göremeyiz artık hatunun yüzünü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..sanki gördüğümüz varda:dilcikar::dilcikar:
nese semoş adreslerin hepsini aldıysan sorun yok ozaman sen geldiğinde hiç bi bahanesi olamaz anamdayım yokum falan filan heryere ani baskınnn delikafaduldendelikafadulden
cnmm h.g aramıza h.çbirşey için geç değildirr kaydirigubbakcemile3
bebeişinide allah bağışlasın Şeniz
evettt sıra geldi tuba teyzemizim bize yolladığı bayramlık hediyelerimizee kaydirigubbakcemile2
her birirnizn ayrı ayrı benim için değeri ve anlamı var ...
seçilebilecek ve yollanacak en iyi kitapları saolsun yollamış Şeniz
bunlarda bugünlerde çok kendimi saldığımı düşündüğü için azcukk kendine çeki düzen ver süslen der gibi yollanmış çokk şık küpeler delikafadulden
bu elbisede serra'nın resimlerinde çok beğendiğim için saolsun teyzemizin içi rahat etmemiş gazelinde aynısı olsun istemişş Şeniz umarım serra ya yakıştığı kadar gazelede yakışır kaydirigubbakcemile3
birde cadı kızıma çokk güzel bi hırka kaydirigubbakcemile5
tubacımmm sana çokkk tşk ediyoruzzz içindeki notlarda beni çok duygulandırdı herşey serra ve senin gönlünce olsun bitanem sizi seviyoruzzz ŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?