sağol tatlım inşallah hayırlısıdır.sen nasılsınkızlar merhaba. esracım eviniz hayırlı olsun.allah huzur içinde oturmayı nasip eylesi.banucum sen tatilin keyfine bak canım eşin düşünsün kardeşini.sen uzak dur bence.hülyacım gazelede maşallah.
kız sen kaynanamı olmaya karar verdin.şimdiden kıza iş yaptırcak bak.hadi hamarat gelin buldun şanslısın oğlun zaten doğuştan şanslı baksanakız dünüür, dett!! biz kerttik beşiklerini bikerem onların. kızın iki baklava açtı diyelmaz: tööbe tööbee! bayramlarda açacak tabi benim baklavalarımı, gelin değil mi?? klava:
şaka bi yana kız maşallah, sen açabiliyon mu baklava?? mutfak işinden,anlarım. zevkle de yaparım ama işte öyle büyük yufka açamam. anası, kızına da öğret bakem büyüyünceturkbayragi
kız sen kaynanamı olmaya karar verdin.şimdiden kıza iş yaptırcak bak.hadi hamarat gelin buldun şanslısın oğlun zaten doğuştan şanslı baksana
yaaaaaaaa herkeze günaydın mehmet gece 1buçukta uyandı taaa3 e kadar zor uyuttum faltaşı gibi gözler napcam bu çocuğun uyku düzenini acaba gündüzleri çok mu uyuyor bu gece çaylarını deneyip memnun kalanlar varmı alsam işe yararmı artık çok bitkinim lütfen bi çaremafoldumben:bbo:-tatlicadiarzu-
derdime bir çare kıvılcımcım sen bu uyku düzenini nasıl halletmiştin bi ara sizinde bozuktu birde gündüzleri 8 buçukta kalkıyoruz 10 da tekrar uyuyoruz sonra en uzun uykusu 1den 3 e kadar çokmu uzun sonra 5 den 6 ya kadar sonra 8 den 9 a sonra 10 buçukta gece uykusu napsam yaaawwww
bize gelince babamız alişle ömeri götürdü doktora alişin kontrolü ömerinde aksamki kusması ve 3 kere ishal kaka yapmasııı.......
aliş için ama öksürüğü gitmediği için ilaçları 10 güne tamamlayın demiş...
ömer için burnu aktığınsan seniz suyu ve ateş düşürücü ateşi olduğunda demiş...
kakası için rengi değişirse sümüksü olursa tahliller yazmış yaptırın demiş şimdilik iyi demiş....
babası onlara yağmurluk almış kilotlu çorap almış .......eve getirdiii
banada harçılığı verdi git saçlarını boyat cici al dedi.......
canım çok teşekkürler temizlike kolay gelsin çocukla zor oluyor.Arkadaşlar merhaba, bir bakayım dedim size, herkes iyidir inşallah
hoşgeldin diyenlere çok teşekkür ederim
Tutkun eviniz hayırlı olsun arkadaşım, güle güle oturun, bir gün bizimde evimiz olcakmı acaba :Saruboceq:
Gazel kızımıza bayıldım maşallah o ne güzellik ya,
Olymposs sende mi geldin canım, hem mayıs hem haziran annesi olduk :))
bende yavaş yavaş evi temizlemeye çalışıyorum, bayram temizliği yapanlara kolay gelsin,
birde benim bir tavsiyem var , uyumayan bebişler için, Yusuf Kayra saatlerce uyumadığı zaman mızık mızık çok zor oluyo, küvetini dolduruyorum sıcak suyla, başının altından tutarak yüzdürüyorum, sıcacık su oh bir hoşuna gidiyor gülücükler, rahatlıyor, sonra hemen emziriyorum , mışıl mışıl uyuyor 4 saat uyku garantili alkisalkisalkis
benimki uyandı galiba şapırtı sesi geliyor içerden :) elini yiyor demekki :))
oh rahatlamışsındır datlumkızlar 2 km yürüdük arkadaşla sahilde ohh havada misler gibiydi rahatladım:)))))) tülaycım nasılsın canım selin nasıl
geçmiş olsun hadi harçlığıda almışın cicleride aldınmı tamam.bize gelince babamız alişle ömeri götürdü doktora alişin kontrolü ömerinde aksamki kusması ve 3 kere ishal kaka yapmasııı.......
aliş için ama öksürüğü gitmediği için ilaçları 10 güne tamamlayın demiş...
ömer için burnu aktığınsan seniz suyu ve ateş düşürücü ateşi olduğunda demiş...
kakası için rengi değişirse sümüksü olursa tahliller yazmış yaptırın demiş şimdilik iyi demiş....
babası onlara yağmurluk almış kilotlu çorap almış .......eve getirdiii
banada harçılığı verdi git saçlarını boyat cici al dedi.......
açsın açsın okadarda olsun.yok anam bee, ben çektim gelinim çekmesinopuyorumnanaktan ama bayramda da baklavamı açsın canıımm, o kadar da olsun artıkopuyorumnanaktan
sağol canım inşallah sizin içinde hayırlısı olur.Allah rahatlıkla ödemeyi nasip etsin tabi bide taşınmak zor bayram geçsin bende toplanmaya başlıycam 6 yıldır bu evde oturuyorum malum yayıldık şimdiki evim daha küçük ondan sığdırcam bakalımmerhaba kızlar umarım bebişler güzel uyumuştur bu gece
emelcim evet ben de yeni katıldım buraya.
benim kızımın daha ilk doğduğu günden beri uyuma problemi vardı ama şimdi allaha şükür düzene girdi.milupanın gece çayını veriyorum ama 3-4 günde bir çok huysuzlanırsa veriyorum ben memnunum.
benim kızım da senin yazdığın düzende uyuyosabah öğlen 1,5 ar saat uyuyo akşama doğru değişiyo ama akşam saat 8-9 da yatarsa sabaha kadar devam ediyo bence sen de
8-9 arası uyutma daha geç uyut sabaha kadar devam eder.arada uyandırmadan emziriyorum ki acıkıp uykusu iyice açılmasın
geçmiş olsun canım, kilotlu çorabı soğuk havalarda içine mi giydiriceksin ben de öyle yapıyım bari.
tutkun eviniz hayırlı olsun biz de alıcaz krediyi bekliyoruz bebekle nasıl taşınıcaz bakalım.
kızlar şimdiden bayramınıuz kutlu olsun biz yarın yola çıkıyoruz .
birsencim açık farkla öndesin canım. oyumu kullandım bende, bakalım ne olacak sonuçlaropuyorumnanaktan
merhaba kızlar umarım bebişler güzel uyumuştur bu gece
emelcim evet ben de yeni katıldım buraya.
benim kızımın daha ilk doğduğu günden beri uyuma problemi vardı ama şimdi allaha şükür düzene girdi.milupanın gece çayını veriyorum ama 3-4 günde bir çok huysuzlanırsa veriyorum ben memnunum.
benim kızım da senin yazdığın düzende uyuyosabah öğlen 1,5 ar saat uyuyo akşama doğru değişiyo ama akşam saat 8-9 da yatarsa sabaha kadar devam ediyo bence sen de
8-9 arası uyutma daha geç uyut sabaha kadar devam eder.arada uyandırmadan emziriyorum ki acıkıp uykusu iyice açılmasın
geçmiş olsun canım, kilotlu çorabı soğuk havalarda içine mi giydiriceksin ben de öyle yapıyım bari.
tutkun eviniz hayırlı olsun biz de alıcaz krediyi bekliyoruz bebekle nasıl taşınıcaz bakalım.
kızlar şimdiden bayramınıuz kutlu olsun biz yarın yola çıkıyoruz .
evet canım bende ordaydım,buraya transfer oldum:)) sende hoşgeldin!ceren sen de mi burdasın beni hatırladın mı nevrosky nin topiğindeydim sanırım sen de ordaydın değil mi
yok canım ya açık farkla öndesin. alacan sen bu işi!!:lepi:sağol cnm ama rakibim daha dişli cnm o alır gibiii geliyorrr
cnm evet hava serin olur ki bugünki gibi olması yeterli bacakları üşüyor bebeklerin kilotlu çorap giydireceğim üşümesinler kuzularr
naber tülay canımbirsencim geçmiş olsun canım.eşin ince davranmış valla.git cnım saçını boyat hastalıktan sonra iyi gelir valla.bu arada açık ara öndesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?