2009 Mayıs Anneleri

Arkadaşlar merhaba, bir bakayım dedim size, herkes iyidir inşallah
hoşgeldin diyenlere çok teşekkür ederim

Tutkun eviniz hayırlı olsun arkadaşım, güle güle oturun, bir gün bizimde evimiz olcakmı acaba :Saruboceq:

Gazel kızımıza bayıldım maşallah o ne güzellik ya,

Olymposs sende mi geldin canım, hem mayıs hem haziran annesi olduk :))

bende yavaş yavaş evi temizlemeye çalışıyorum, bayram temizliği yapanlara kolay gelsin,

birde benim bir tavsiyem var , uyumayan bebişler için, Yusuf Kayra saatlerce uyumadığı zaman mızık mızık çok zor oluyo, küvetini dolduruyorum sıcak suyla, başının altından tutarak yüzdürüyorum, sıcacık su oh bir hoşuna gidiyor gülücükler, rahatlıyor, sonra hemen emziriyorum , mışıl mışıl uyuyor 4 saat uyku garantili alkisalkisalkis

benimki uyandı galiba şapırtı sesi geliyor içerden :) elini yiyor demekki :))

kızlar merhaba. esracım eviniz hayırlı olsun.allah huzur içinde oturmayı nasip eylesi.banucum sen tatilin keyfine bak canım eşin düşünsün kardeşini.sen uzak dur bence.hülyacım gazelede maşallah.
sağol tatlım inşallah hayırlısıdır.sen nasılsın
kız sen kaynanamı olmaya karar verdin.şimdiden kıza iş yaptırcak bak.hadi hamarat gelin buldun şanslısın oğlun zaten doğuştan şanslı baksana
incihan kız benim kız uyuşuk galiba

kızlar 2 km yürüdük arkadaşla sahilde ohh havada misler gibiydi rahatladım:)))))) tülaycım nasılsın canım selin nasıl

bize gelince babamız alişle ömeri götürdü doktora alişin kontrolü ömerinde aksamki kusması ve 3 kere ishal kaka yapmasııı.......

aliş için ama öksürüğü gitmediği için ilaçları 10 güne tamamlayın demiş...

ömer için burnu aktığınsan seniz suyu ve ateş düşürücü ateşi olduğunda demiş...

kakası için rengi değişirse sümüksü olursa tahliller yazmış yaptırın demiş şimdilik iyi demiş....

babası onlara yağmurluk almış kilotlu çorap almış .......eve getirdiii

banada harçılığı verdi git saçlarını boyat cici al dedi.......

merhaba kızlar umarım bebişler güzel uyumuştur bu gece
emelcim evet ben de yeni katıldım buraya.

benim kızımın daha ilk doğduğu günden beri uyuma problemi vardı ama şimdi allaha şükür düzene girdi.milupanın gece çayını veriyorum ama 3-4 günde bir çok huysuzlanırsa veriyorum ben memnunum.
benim kızım da senin yazdığın düzende uyuyosabah öğlen 1,5 ar saat uyuyo akşama doğru değişiyo ama akşam saat 8-9 da yatarsa sabaha kadar devam ediyo bence sen de
8-9 arası uyutma daha geç uyut sabaha kadar devam eder.arada uyandırmadan emziriyorum ki acıkıp uykusu iyice açılmasın

geçmiş olsun canım, kilotlu çorabı soğuk havalarda içine mi giydiriceksin ben de öyle yapıyım bari.
tutkun eviniz hayırlı olsun biz de alıcaz krediyi bekliyoruz bebekle nasıl taşınıcaz bakalım.
kızlar şimdiden bayramınıuz kutlu olsun biz yarın yola çıkıyoruz .

canım çok teşekkürler temizlike kolay gelsin çocukla zor oluyor.

kızlar 2 km yürüdük arkadaşla sahilde ohh havada misler gibiydi rahatladım:)))))) tülaycım nasılsın canım selin nasıl
oh rahatlamışsındır datlum
geçmiş olsun hadi harçlığıda almışın cicleride aldınmı tamam.
yok anam bee, ben çektim gelinim çekmesinopuyorumnanaktan ama bayramda da baklavamı açsın canıımm, o kadar da olsun artıkopuyorumnanaktan
açsın açsın okadarda olsun.

sağol canım inşallah sizin içinde hayırlısı olur.Allah rahatlıkla ödemeyi nasip etsin tabi bide taşınmak zor bayram geçsin bende toplanmaya başlıycam 6 yıldır bu evde oturuyorum malum yayıldık şimdiki evim daha küçük ondan sığdırcam bakalım

birsencim açık farkla öndesin canım. oyumu kullandım bende, bakalım ne olacak sonuçlaropuyorumnanaktan

sağol cnm ama rakibim daha dişli cnm o alır gibiii geliyorrr

cnm evet hava serin olur ki bugünki gibi olması yeterli bacakları üşüyor bebeklerin kilotlu çorap giydireceğim üşümesinler kuzularr

Damağınızı, ruhunuzu, çevrenizi tatlandıran;

Güzel, sevgi dolu ve her şeyin gönlünüzce olduğu;

En iyi tatil dileklerimle…

Bayramınız Kutlu Olsun

birsencim geçmiş olsun canım.eşin ince davranmış valla.git cnım saçını boyat hastalıktan sonra iyi gelir valla.bu arada açık ara öndesin :))

ceren sen de mi burdasın beni hatırladın mı nevrosky nin topiğindeydim sanırım sen de ordaydın değil mi
evet canım bende ordaydım,buraya transfer oldum:)) sende hoşgeldin!

sağol cnm ama rakibim daha dişli cnm o alır gibiii geliyorrr

cnm evet hava serin olur ki bugünki gibi olması yeterli bacakları üşüyor bebeklerin kilotlu çorap giydireceğim üşümesinler kuzularr
yok canım ya açık farkla öndesin. alacan sen bu işi!!:lepi:

birsencim geçmiş olsun canım.eşin ince davranmış valla.git cnım saçını boyat hastalıktan sonra iyi gelir valla.bu arada açık ara öndesin :))
naber tülay canım

kızlar bişey sormak istiyorum, benim kilolar olduğu gibi duruyor, 6 aylık hamile gibiyim, eskiden yeşil çay içerdim , yağ yakıyor ya baya kilo verdim, hamileyken içmedim bir daha , şimdi içsem yeşil çay süte geçermi acaba, zayıflıcam diye çocuğu zayıflatmıyım bide kafamçokkarıştı
içen varmı aranızda, doktora soran varmı?

iyiyim canım nolsunya evdey,im kızı uytmaya çalışıyom oda oyun istiyor bzde oynaşıyopruz sen napıosun.

iyiyim canım nolsunya evdey,im kızı uytmaya çalışıyom oda oyun istiyor bzde oynaşıyopruz sen napıosun.

Merhaba Kizlar,

Öncelikle okuduklarimdan aklimda kalanlari yanitlayayim.

Sema, bizim uyku problemlemimiz pek olmadi canim, sorunlu emme sorunumuz var Dorugun 2.ayindan beri. Bizim uyku düzenimiz söyle. Sabah erkenden kalkiyoruz. 05:30-07:30 arasi mutlaka uyaniriz. Genelde 06:00'larda ayaktayiz ama mizmizlanmiyor, bana 1 saat kadar uyuma süresi taniyor, kendi kendine oynuyor yataginda. Sonra keyfi yerindeyse, karni toksa ögleden önce ve ögleden sonra kisa ve uzun olmak üzere, toplamda 2-3 saat kadar uyuyor. Bu süreyi, gece uykusuna gecmekte zorlanmasin diye uzatmiyorum. Bazende 10 dk bile uyumuyor. Belli olmuyor yani. Gecede 19:00'dan sonra uyku sendromu basliyor, 20:30'larda en gec uyuyor. Uyku sinyalleri aldigimda, odaya gecip gece lambasini yakiyorum, isiklari söndürüp, panjurlari kapatiyorum. Pijamalarini giyindirip, biraz oynuyorum ki iyice yorulsun. Anliyor zaten uyuma vaktinin geldigini ve emerek uyuyor.

Gece, o emmek icin kalkmadan, ben emziriyorum ki, ben uykuda kalirsam uykusu bölünüpte beni dikmesin gecenin bir yarisi ayaga. (Cok basima geldigi icin, önlem olarak saatin sessiz alarmini kuruyorum.) Umarim düzelir oglun canim, cok zor tahmin ediyorum.

Bengi, oglunun videosunu Face'de izledim. Harika, nasil hareketli öyle kuzucugum. Birde su Farmville olayini ben bir türlü cözemedim. Oynayabilsem, yardim ederdimkaydirigubbakcemile5

Tuba, benim emzirme degil, emzirememe sorunum var canim. Tüm düzenim bozuluyor bu yüzden, cünkü öglenleri uyumuyor bir süredir, sürekli kucak istiyor ve tüm islerim aksiyor. Yakinimda kimse de yok arada bir siginip, yardim isteyebilecegim. 2. aydan sonra basladi ve ara ara tavan yapiyor, Persembe kontrolümüz var, bakalim doktorumuz nasil yorumlayacak? Sorunun ne oldugunu bilmeyince, insan kaygilanmadan edemiyor ki! Hepimiz Anneyiz ve benzer dertler yasiyoruz ve yasamayada devam edecegiz maalesef...:çok üzgünüm:

Asli, hadi bakalim, sorunun cogu gitti azi kaldi canim. Gazan mübarek olsun.kaydirigubbakcemile5

Esra'cigim, yeni eviniz hayirli olsun, size huzurlu bir yuva olur insallah.opuyorumnanaktan

Bize gelince:

Sorunumuz bugünlük bitti. Banyo yaptirdim ve uyudu bebisim. Kakasini yapamamisti dün, ondan önceki günde ishal gibi cok civikti ama atesi falan yoktu, keyfide yerindeydi. Sadece uyumayi redediyordu. Bugün kakasinin kivami ve rengi iyiydi ve emme sorunuda yoktu.

"Bagirsak sorunumu var, ek gida denemelerimiz mi sindirimine olumsuz etki etti ya da dis mi cikartacak" acaba diye düsündüm? Persembe'ye kadar bekleyeyim, bakalim randevumuzda ne diyecek doktoru. Olmazsa bir kaka tahlili isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…