aman aman ne güzel cici bunlar hele kıtaplar bu aralar yaptıgımız sohbetın ustune harıka olmuş
güle güle kullansın kuzucum
tubiş cok guzeller canım gönlune saglıkB]
zeytinyağının işe yaramasına sevindim.canım alışcaz sanada yaklaştım sanırım.SSK ya yakınmısın sen yoksa öğretmenevleri i.ö.okulunamı yakın .canım sevicem evim çünkü artık kira vermiycem evsahibine 700 ü verirken bile memnuniyetsiz tavırlarını görmüycem ben o parayı kazanırken anam ağlıyor mafoldumbenhiç olmazsa artık benim evim olucak.bu konuda çok sevinçliyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
ve bu arada ek gıdayı günde kaç cc ne veriyosun.Ben sabah zorla 50 cc sütlü bisküvili veriyorum.öğlen biberonla 75 cc zorla sütlü pirinçli veriyorum.Akşam 30 cc yine sütlü biküvili yiyor aralarda mama bide meyveli püre 2-3 kaşık yiyor 30 cc su içiyor nasıl normalmi azmı?
Herkese selam kızlar
Tubi kolay gelsin canım a.s.
Damağınızı, ruhunuzu, çevrenizi tatlandıran;
Güzel, sevgi dolu ve her şeyin gönlünüzce olduğu;
En iyi tatil dileklerimle…
Bayramınız Kutlu Olsun
Merhaba Kizlar,
Tuba, benim emzirme degil, emzirememe sorunum var canim. Tüm düzenim bozuluyor bu yüzden, cünkü öglenleri uyumuyor bir süredir, sürekli kucak istiyor ve tüm islerim aksiyor. Yakinimda kimse de yok arada bir siginip, yardim isteyebilecegim. 2. aydan sonra basladi ve ara ara tavan yapiyor, Persembe kontrolümüz var, bakalim doktorumuz nasil yorumlayacak? Sorunun ne oldugunu bilmeyince, insan kaygilanmadan edemiyor ki! Hepimiz Anneyiz ve benzer dertler yasiyoruz ve yasamayada devam edecegiz maalesef...:çok üzgünüm:
.
bitti ama bende bittimkafamçokkarıştı
allahtan yemek derdim yok akşama ablama gidiyoruz iftara
esracım eviniz hayırlı olsun canım inşallah bir sorun yasamadan evinize geçer kredinizi de bir çırpıda ödersiniz
birsencim eşin güzel bir jest yapmış ne güzell
tuba bitti mi kız temizlik çok zor yaa aklı olan büyük ev almasınn
bugün Ahsene ilk kez sebze çorbası içirdim patates havuç haşladım içine azıcık irmik koydum püre haline getirdim yedi valla 7 çay kaşığı yedirdim üstüne beni emdi şimdi uyuyoralkisalkisalkis
kız uyanınca bayramlık alıcam hemen yan taraftaki alışveriş merkezinde beğendim bi tane
oyy sıra geldi bana temizlikkk bittiii şükürler olsunnnn ama bende bittim kafamçokkarıştı dip köşe tertemiz oldu yaw
birtek banyom kaldı onuda yarın ailece bıcı bıcı yapacağımız için yarın akşam ciflicem komple opuyorumnanaktan
iyi olmaya çalışıyorum cnm şu an gazelle boğuşuyoz muhallebi yedirmeye çalışıyorum ama yemiyor cadı(
hayırlı yolculuklar dilerim bacım şimdiden
tubiş gördüm seni işin yoksa msn aç bişi soracam..semoşlada görüştün mü??
evettt sıra geldi tuba teyzemizim bize yolladığı bayramlık hediyelerimizee kaydirigubbakcemile2
her birirnizn ayrı ayrı benim için değeri ve anlamı var ...
seçilebilecek ve yollanacak en iyi kitapları saolsun yollamış Şeniz
bunlarda bugünlerde çok kendimi saldığımı düşündüğü için azcukk kendine çeki düzen ver süslen der gibi yollanmış çokk şık küpeler delikafadulden
bu elbisede serra'nın resimlerinde çok beğendiğim için saolsun teyzemizin içi rahat etmemiş gazelinde aynısı olsun istemişş Şeniz umarım serra ya yakıştığı kadar gazelede yakışır
birde cadı kızıma çokk güzel bi hırka kaydirigubbakcemile5
tubacımmm sana çokkk tşk ediyoruzzz içindeki notlarda beni çok duygulandırdı herşey serra ve senin gönlünce olsun bitanem sizi seviyoruzzz
bana sor haydi sor sor delikafadulden
konuştuk canım senı arayıp en son işyerı adresını aldımya sonra tekrar aradım actı cadı evi de verdi bide annesıne gidiyormuş yarın son olarak annesinin adreside aldım yani anlıycan bitin adresleri var bende heryerde buluruz onu kacamaz delikafaduldendelikafadulden
bu akşamda kayınvalıdesıne gıttı
mrh 2009 Mayis anneleri... Biliyorum biraz gec oldu ama beni de araniza alirmisiniz ,ben de 2009 Mayis annesiyim yurtdisinda yasiyorum..
Kızlar....
Ben yarından itibaren bayram sonuna kadar yokum.Geçmişi okuyamadım cok yoruldum işleri toparlarken.
Şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.NİCE MUTLU,SAĞLIKLI BAYRAMLAR DİLERİM.BAYRAM SEKERLERİNİN CİCİLERİYLE FOTOLARINI EKLEMEYI UNUTMAYIN.
SİZİ COK SEVIYORUM VE BORAYLA HERKESİ ÖPÜYORUZ.....
demek öyle way cadı way bayram sonuna kadar göremeyiz artık hatunun yüzünü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..sanki gördüğümüz varda:dilcikar::dilcikar:
nese semoş adreslerin hepsini aldıysan sorun yok ozaman sen geldiğinde hiç bi bahanesi olamaz anamdayım yokum falan filan heryere ani baskınnn delikafaduldendelikafadulden
cnmm h.g aramıza h.çbirşey için geç değildirr
bebeişinide allah bağışlasın
aman aman ne güzel cici bunlar hele kıtaplar bu aralar yaptıgımız sohbetın ustune harıka olmuş
güle güle kullansın kuzucum
tubiş cok guzeller canım gönlune saglıkB]
saol bacummm
geri kalan kısmı galiba tubişin cevaplaması lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?