2009 Mayıs Anneleri

aman aman ne güzel cici bunlar hele kıtaplar bu aralar yaptıgımız sohbetın ustune harıka olmuş
güle güle kullansın kuzucum
tubiş cok guzeller canım gönlune saglıkB]

saol bacummm Şeniz
geri kalan kısmı galiba tubişin cevaplaması lazımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy tesekkürler kizlar yaa.. ne kadar sicak bir milletiz biz yaaturkbayragi.hosbuldukkk hepinize .ayrica bebeklerinizde cok tatli Allah bagislasin.. a.s.

SSK nerde bilmiyorum canim..ben gecit duragina yakinim :)

ek gidalari şöyle veriyorum canim..meyve 1 tane..1 seftali,1 armut,1 elma gibi..kac cc cikiyor hiç bakmadim..

sebze..şu hazir sebze püreleri şişeler var ya 125gr..onlara doldurup sakladigim için hergün bitane ondan veriyorum..

muhallebi arkasinda yazan ölcüyü veriyorum..kimi 140,kimi 130,kimi 150cc su ile 45gr toz karişimi oluyor..

yogurduda o sebze-meyve kavanozlarina mayaliyorum yani 125gr..

mamaya gelince hep 150 hazirliyorum..ama ayse serra herzman hepsini bitirmiyor..günde 3-4 kerede ondan veriyorum..

suya yeni basladim desem yeridir..benim kiz ya rezeneli su yada zemzem içiyordu sadece..su içmiyordu..artik her ekgida ile 25-30cc veriyorum..toplamda 120-150 arasi bişi oluyor..

Herkese selam kızlar

Tubi kolay gelsin canım a.s.

saolasin canim a.s. sanada iyi gezmelerrr a.s.

Damağınızı, ruhunuzu, çevrenizi tatlandıran;

Güzel, sevgi dolu ve her şeyin gönlünüzce olduğu;

En iyi tatil dileklerimle…

Bayramınız Kutlu Olsun

saolasin canim..seninde bayramin mubarek olsun,nice bayramlara tüm sevdiklerinle a.s.

canim sıkma canini yaa..serra dogdudundan beri bende öyleyim..cikiyorum dememle evden cikmam arasi yarimsaat uzadi bütün işlerimde aynen öyle..eskiden 2 saatte tüm evi mis yaparsim..şimdi 5 saati buluyor nerdeyse :) zaten uyusuktum hepten agir vasita oldum salla gitsin..sen bebişine ve kendine bak

bitti kiz hemde 3.5da ama toz almadim..kayinvalidem gece yaparsin bosver gel dedi tam gidecektim gelme kaynim grip olmus dedi hazirlandiktan sonrada toz almak istemedim yemek yapmamak için dişari kaçtim eşim sagolsun ne diyim

ohhh mis gibi olmussss :hulya: hamarat hatun seniii :) güle güle kirlet canim gerisini yarin halledersin..ama dikkat et yarin cok kalabalik olur heryer

canim sulu yap biraz..daha rahat yer belki kuzum :) canim girmemle cikmam bir oldu o anda :) sen beni gördün ama ben gitmiştim semosla görüştüm 2 kere aramiş..3.de ulaşti :kedi:

canimmm güle güle kullanin ana-kiz opuyorumnanaktan rica ederim ne demekkk opuyorumnanaktan begendiyseniz ne mutlu bana :1rolleyes: eminim gazelede cooook yakişacak canimmm a.s.

ay koptum yaaaa :roflol: :roflol: kiz eşimin adresini ben bile bilmiyorum bana sorsan sadece süzer plaza diyebilirim gerisini bilmiyorum :roflol: artik bende sana yada hülyaya sorarim :roflol: tüh be desene artik geldiginde kacacak deliğim kalmadi he bak kayinvalidemin adresini bilmiyorsunnnnnnn hihoyyyt oraya kacabilirimmmm :lepi:

bu arada gidemedim kayinvalideme kaynim grip olmus..ondan kayinpederime gecmis..gelme serraya bulaşir kizim dedi gidemedim carşiya gittim bende

mrh 2009 Mayis anneleri... Biliyorum biraz gec oldu ama beni de araniza alirmisiniz ,ben de 2009 Mayis annesiyim yurtdisinda yasiyorum..

hoşgeldin canimmmm bebişin hayirli olsunnnn opuyorumnanaktan

canim hayirli yolculuklarrr,sag salim gidin gelin a.s.

sanada hayirli bayramlarr , bebişinle eşinle ve tüm sevdiklerinle nice bayramlara a.s.

bizde seni ve borayi cok seviyoruz ve kocaman öpüyoruzzz opuyorumnanaktan

kayinvalideme kacarim dedim yukarida ama onlarda bayramda karamürsele gidiyorlar semros bayramda basarsan yandim DDD ayrica hülya hanim bayramda evdeyim..sadece yarin anneme gidip 1.gün eve gelcez inşaAllah

aman aman ne güzel cici bunlar hele kıtaplar bu aralar yaptıgımız sohbetın ustune harıka olmuş
güle güle kullansın kuzucum
tubiş cok guzeller canım gönlune saglıkB]

saolasin canimmm Şeniz

saol bacummm
geri kalan kısmı galiba tubişin cevaplaması lazımm

cevapladm :lepi:

efem bize gelince cok sukur temizlik işini bitirdim :) ciktik eşimle dragos sahiline..anamm kediler bi birakmadi bizi..ben cok severim kedileride bunlar bi ilginç mutasyonami ne ugramişlar gitmiyorlar bi türlü..20-30 tane vardi kesin..bişey versem hangi birine vericem birbirlerini yerler valla sonrada serra cildirdi ay bu kizin uykusu gelince hiç bişeye tahammulu yok ya..eşimle kaçma kaçtik eve geldik valla

serroşu yedirdim uyuttum..manikurumu yaptim..roflede yapicaktim ama regl oldum :S keske dün aksam üşenmeyip yapsaydim..kaldi 1 hafta sonraya..kizimin eteginide dikemedim bugun..yoruldum,titrer elim yamuk dikerim diye kaldi yarina o da

böyle işte :) şimdide keyif vakti :)

iyi geceler yola çıkanlara hayırlı yolculuklarr

ayyy kızlarrr kuaföre gittim saçmlarıma röfle yaptırdımmm
ama tam 4 saat kuzularımdan ayrı kaldımm....eve geldim apar toparr yemek yedim tabi annem çıldırmış yemek bile yapamamış ......yemeğimi yedim...hemen kuzuları babasına sattım annemi aldım
kıyafet almaya gittim aman lcw sanki bedava veriyo izdiham var bişi baktım ama denemek ne mümkün kaçtım.....sonra ölesine girdiğim huzurda buldum huzuru hemde anneme bu bana olmaz dedim kız aa olurmu bedeni var dedi ....benim denemeye vaktim yok bebeklerim babalarında dedim .....hemen üzerinize geçirin dedi.....tunik ve tayt vardı bende bi geçirdim çukk oldu elbise aldım kendime geldim....saat tabi 11 olmuşş hemen mutfağı bulaşıkları hallettim.....çocukları besledim birini babası birini ben uyuttuk artık geç uyur oldularrr. yaaaaa saat 12 ancak uyudularr.............bi yerde iyi oldu aslında rahat rahat dışarı çıkabiliriz huysuzluk etmezler....

işte kızlar artık sarı dırım varrr heheheh kociş beğendi annemde banada iyi olduu bu değişimm

sarı dırım heee hoş olmuştur tabii :))))

gülerek kullan cnm.. ama merak ettim resim üsterük

KIZLAR NERHABA
UZUN ZAMANDIR GıREMEDıM NETE
SINAVIM VARDI ıYı GEÇTı ŞÜKÜR
BAKALIM DEVAM EDEBıLECEK MıYıM OKULA
UZUZUN HıKAYE BıR ARA ANLATIRIM SZE
TEMıZLıK YAPIYORUM
ZEYNEBE BAYRAMLIK ALMAYA GıDECEKTıK EŞıMLE
HAVA SOĞUK VE RÜZGARLI
YAĞMURDA YĞDI YAĞACAK BURDA
EŞıMDE TEK BAŞINA GıTTı
BAKALIM NASIL BıŞEY BEĞENECEK
VE ALDIKLARI UYACAKMI
ÇOCUĞUN ORASINI BURASINI ELıYLE KARIŞLADI GıTTı
ALEM YA

BELKı GıREMEM NETE
ŞıMDıDEN KUTLAYAYIM
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN HATUNLAR
BEBEıŞLERıMıZLE ıLK BAYRAMIMIZ NE GÜZEL
NıCE BAYRAMLARA BERABER ıNŞ

Hepinize iyi bayramlar kızlar, yavrularımızın ilk bayramı ,
yolculuğa çıkacaklara iyi yolculuklar, inşallah sorunsuz geçer bebişlerle
öptük oğlumla hepinizi

selam kızlar ay ev misafir dolu buraya da kızı uyutucam diye girdim :)))
kızımın bayramlığını aldıkkhihoyyytfırsatını bulursam koyarım resimlerini
şimdi iftar için yemek yapmam lazım nsasıl yetişecek bakalım
bayramınızı kutlamadan geçmiyim dedim canlarım sizleri çok seviyorum
hepbirlikte nice bayramlara inşallah bebeklerimiz ve eşlerimizle birliktee

Herkes gibi bi yoğun bayram telaşı var bizdede.

Şimdiden herkesin bayramını kutlamak istedim,yarın belki giremem.

Rabbim evlatlarımızla sağlıkla huzur mutluluk dolu nice bayramları görmeyi nasip etsin.

Yağız oğlumda bütün teyzelerinin ellerinden öper.Herkese iyi akşamlar.

herkeze hayırlııı bayramlar kızlarr bizim evdede bi yoğunluk söz konusu bende yarın yokum büyük ihtimalle ...

Allah eşleriniz ve meleklerinizle nice mutlu bayramlar görmenizi nasip etsin...bütün kuzuları öpüyorum çokk..

bu arada semoş teyzemizde bize bayram hediyesi yollamış ...kendisine çokkk tşk ediyoruz gazel kızım ellerinden öper semoşumm sende kuzularımı öppp ısırarak :))

bu süt kızım nazlının yağmurluğunun aynısı :))

bunlarda çoraplarımız ...

bu çiçeklerde sana ve tubiş teteye tşk çiçeği :))

gazelimmmm güzel kızım yerim senin o cicek veren ellerini güle güle kullansın kızım cicisini teyzoşunun elini öpmeye kurban bayramındamı gelcek benim kızım cok özledım ben seni yaa bayramnda kutlu olsun prenses

canım bacılarım ve biricik yıgenlerim hepinizin bayramı kutlu olsun bu bayram hepimiz icin cok heyecanlı özel ilk defa bir bayram geldigi icin bu kadar seviniyorum (bayramların bende kötü anısı var maelsef)
şukürlet olsunki bu bayram meleklerimizle bırlıkteyız hepmizin bayramı hayırlı olsun hepinizi cok öptüm ŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydınlar herkese hayırlı bayramlar ilk bayramımız kuzularımızla geçen sene bugünlerde ben çok kusuyordum hiç unutmuyorum oysa şimdi kuzularımla bayrama çıkacğaız ....sabah sabah çamaşır ütüledim öemri besledim eşim camşden geldi kahvaltı hazırladı şimdi aliyi besleyeceğim eşim sofrayı kaldıracak mutfağı halledecek.....sonra ben evi toplayacam.....duş alacam çocuklara meyve yedireceğiz çıkacağız.............

bayramımız mübarek olsun canlar...

allah kuzularımızın elimizi öpecegi nice bayramlar görmeyi nasip etsin inş.

annemdeyim, kayınvalideleri görmeye yrn gidicez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…