Semoşum olur hafta içi birgun cıkalım.Hava guzel olunca gıdelım gezerız birazda bıde bana özelden telını göndersene canım.
Semracım ben de sutlu pırınçlıyle basladım bırde sebze verıyorum.Cocuk huzursuzsa ver bırseyler tatlım ac olabılır.
sağol canım cuma günü dr.aradık çelışıyorum sütümü sağdım ama yetmemiş diyorum dr.boyu kilosu normal mama vermiyceksiniz diyor ayy anlamadım çocuk aç ağlarken hayır kızım aç dur bunla idare etmi diycem bende çok huzursuz olduğunda vericem mama dr. dinlemeyeceğim napıyım.
bide kızlar nette çok aradım ama bulamadım sositosositosadece anne sütü alan bebek günde kaç cc anne sütü içmeli biliyormusunuz?
canım kaç cc bilmiyorum ama artık büyüdüler daha çok sütü kısa bir zamanda çekebiliyorlar. benim kızım 3- 3.5 saatte bir en fazla 10 dakika emiyor. ama doyduğuna emin oluyorum. çünkü göğsümde süt kalmasına rağmen kendisi bırakıyor memeyi.
semracım ama ben meyve püresi, yoğurt ve akşamları da muhallebi veriyorum. sen sadece anne sütü demişsin pardon.
herkeze hayırlı sabahlar güzeller pınarcım hayırlı olsun yaa bende çok istiyorum ama bu can yakma mevzuuunda bende korkuyorumopuyorumnanaktan
hasta olan annelere,babalara,bebişlere çoooook geçmiş olsun allah acil şifalar versin hastalık gerçekten zora.s.
burcu hoşgeldiiiin kıss özlettin kendini valla kağanıda özledik büyümüştür mavişŞeniz
bende saat 5 den beri mehmetle boğuşuyorum resmen o uyanmak için direniyor ben uyutmak için ama zaferi ben kazandım :lepi:saat 8e kadar zorla uyuttum sonra babası geldi işten ona postalayıp bir saat daha uyudum adamcağız işten gelmiş yorgun argın baktı sağolsun şimdi o yattı kalktım-tatlicadiarzu- kahvaltı yapıcam mehmet beyimiz uyurkencokacimcoook
buarada dün bebeler sarayına gittikbakırcılar çarşısında bursadaki hatunlar heeer yerde uyku tulumu aradım o içi elyaf olan şeylerden var 15 tl bebeler sarayında içiyün olanını buldum 30 tl ama en azından sağlıklı zafer plazayada baktım madercare mağazasında bildiğin tuluma uyku tulumu dediler hemdeee 75 tl anam dedim:1shok: çıktık tabiii bizi aşar hem özelliği yok acık sıcak tutsun bizim ev doğalgaz sobalı kış uzun olacakkk dimi:hulya:
semracım doymuyorsa ver ya ne demek mama verme aç mı kalsın çocuk
şu mamaya neden öcü gibi bakarlar anlamıyorum
ben sabah öğlen arası çeyrek meyve püresi
öğlen akşam arası sebze çorbası ama tadımlık veriyorum onun dışında emiyor
ne kadar emiyor bilmiyorum ama dün işe giderken 160 cc süt bıraktım 12 den 5 e kadar o yetmiş kuzuma 5 6 çay kaşığı da çorba içmiş sonra gelince beni emdi
dur hesaplıyım sağınca tek göğsümden 80cc süt çıkıyor 5 te 9 da 12 de tek göğsümü emiyor yani 80cc toplam 240 12 5 arası 160 cc etti400cc 6 da tek göğüs 480cc 9 da tek göğüs 560 12.30 a kadar iki göğüs 160 daha 720 cc kadar emiyor aralarda da emiyor bazen 800 cc yi buluyordur
sağol pınar. ben bir ortopediste götüreyim hafta içi. içimi kemiriyor bu durum.
günaydın kızlarr
biz kalktık kızım emdi sonra meyvesini yedi şimdi uyudu bende kahvaltı yapayım
sonra diğer topikten bir arkadaşımın kızının doğumgününe gidicem
daha temizlikte yapmam lazım işim çok yani Allahtan yemeğim var
günaydin kizlarrrrrr a.s.
bugun cok işim var..aslinda cok yokta zamanim azkızcemi yedirdim..corba vakti gelene kadar süpürüp silip yemek yapmam lazim..öptüm hepinizi..ay buarada bu kara kuru erik süper bişi..serrada işe yaradi maşaAllahh..umarim tamamen düzelmiştir :) muckssssss
merabalar hanımlar uyku tulumundan bahsetmişsiniz ben aldım ama kullanamıyorum onu giydirince üzerinden nasıl birşey örtecez ben yorganını örtüm sizce kalınmı bişey daha sorcam bebeği 4,5 aylık olup çorba vereniniz varmı.
Benim bebeğim beni 3,5 aylıkken uyanıkken emmez olmuştu sadece uykuda verebiliyordum o yüzden düzenli kilo alımı olmadı doktorumuz ek gıdalara başlattı pirinçli kaşık mamasıyla başladım ve meyve püreleride verdim 4,5 aylıkkende yani bir haftadır sebze çorbası ve yoğur veriyorum yalnız hep aynı çorba başka nasıl çorba verebilirimki sdece sebzelerini değiştiriyorum biberon maması almıyor çorba, yoğurt ,kaşık maması ve uykuda anne sütü bunlarla besliyorum doğrumu bilmem şuan kilosu 6800gr iyimi sizce sizinki kaç kilo benimki 5 aylık olmsına bir hafta var.
merhaba kızlar size acil bişey sorucam sütüm yetmiyor ek gıdaya başlayacağı ilk önce siz ne verdiniz? milupanın sütlü pirinçli muhallebisinimi alalım?dr. sorduk başlamayın diyor deli oldum ama çocuk hep aç sütüm az geliyor işede başladım sağıyorum ama yetmiyor bende aralarda mama vereyim istiyorum siz neyle başladınız
merhaba kısçeler sabah çocuklara uğraştım tam herşeyleri bitti kk ya girecektim kapım çaldı
gelen karşı komşumun kızı tabi sohbet muhabbet...sonra ömerin uykusu geldi uyuttum yatağına attım
oda bende aliyi sallayım dedi o aliyi sallarken ben mutfağımı halletim...kızın sayesinde güsel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık........sonra sohbet vs. şimdi gitti eşim gelecek mutfağım toplu biberonlarım temiz çocukların çamaşırını halledecem ama koslanın renkiler için şu leke çıkartıcı getirecek eşim çocukların bir iki kıyafeti demir ilacı oldu 90 derecedede yıkasam çıkmıyor onları halledp makinaya atacam ....yarın anam gelecek evi temizleyecek....sonra anneye çuff çuffff yapacazz....
çocuk doktruna kime gidiyorsunuz bursalı arkadaşlar ben medicalpark yeşim hn. a gidiyorum
kızlar birde bişey sorucam size, çorba yemek suu falan tattırmaya başladım ben ama metal tatlı kaşığıyla veriyorum, yanlışmı yapıyorum, silikon kaşıkmı alayım ?
siz nasıl veriyorsunuz ?
yaaa semra buluştunuz ben o hafta kütahyadaydım gelemedim kontörümde yoktu haberde veremedim bidahaki ne bende buluyşalım emirsultandayım bende bana buyrun gelin
çocuk doktruna kime gidiyorsunuz bursalı arkadaşlar ben medicalpark yeşim hn. a gidiyorum
cnm ben de medikalpark zafer çapar a gidiyorum.memnunum dr umuzdan... sen memnun musun yeşim hnm dan
Selam bacılar a.s.
Doktordan geldik. Yemek yedik size yazmaya ancak fırsat buldum a.s
Kuzum bu ay 1316 gr almış ve 7562 gr olmuş delikafaduldenBoyu da 66,5 cm olmuş hihoyyyt
Ay nasıl sevindim ya. Açmış kuzum. Yiyince nasıl kilo aldı ya. Gerçi doktor hala sütümün bol olduğunu iddia ediyor ama anlamadım valla CADIARZU Olmasa günde 3 kereden fazla mama yer diyor. Neyse öyle böyle kilo almış ya kuzum çok sevindim hihoyyyt
Rotavirüs ve pnömokok aşılarımızı olduk. Herşey yolunda çok şükür. Bugünden itibaren sebze çorbasına başlıyoruz. İlk çorbamızı yaptım patates ve havuçla. Zeytinyağıda koydum. Soğusun az sonra içireceğim bakalım kuzum sevecek mi CADIARZU
Bizden böyle bacılar çok mutlu oldum çok hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?