2009 Mayıs Anneleri

sağol canım cuma günü dr.aradık çelışıyorum sütümü sağdım ama yetmemiş diyorum dr.boyu kilosu normal mama vermiyceksiniz diyor ayy anlamadım çocuk aç ağlarken hayır kızım aç dur bunla idare etmi diycem bende çok huzursuz olduğunda vericem mama dr. dinlemeyeceğim napıyım.

bide kızlar nette çok aradım ama bulamadım sositosositosadece anne sütü alan bebek günde kaç cc anne sütü içmeli biliyormusunuz?

canım kaç cc bilmiyorum ama artık büyüdüler daha çok sütü kısa bir zamanda çekebiliyorlar. benim kızım 3- 3.5 saatte bir en fazla 10 dakika emiyor. ama doyduğuna emin oluyorum. çünkü göğsümde süt kalmasına rağmen kendisi bırakıyor memeyi.

[
semracım ama ben meyve püresi, yoğurt ve akşamları da muhallebi veriyorum. sen sadece anne sütü demişsin pardon.

evet canım evdeyken anlamıyordum yetip yetmediğini ama işe başlayınca bıraktığım sütü hemen bitiriyormuş

semracım doymuyorsa ver ya ne demek mama verme aç mı kalsın çocuk
şu mamaya neden öcü gibi bakarlar anlamıyorum
ben sabah öğlen arası çeyrek meyve püresi
öğlen akşam arası sebze çorbası ama tadımlık veriyorum onun dışında emiyor
ne kadar emiyor bilmiyorum ama dün işe giderken 160 cc süt bıraktım 12 den 5 e kadar o yetmiş kuzuma 5 6 çay kaşığı da çorba içmiş sonra gelince beni emdi
dur hesaplıyım sağınca tek göğsümden 80cc süt çıkıyor 5 te 9 da 12 de tek göğsümü emiyor yani 80cc toplam 240 12 5 arası 160 cc etti400cc 6 da tek göğüs 480cc 9 da tek göğüs 560 12.30 a kadar iki göğüs 160 daha 720 cc kadar emiyor aralarda da emiyor bazen 800 cc yi buluyordur

Son düzenleme:
merhaba kısçeler sabah çocuklara uğraştım tam herşeyleri bitti kk ya girecektim kapım çaldı

gelen karşı komşumun kızı tabi sohbet muhabbet...sonra ömerin uykusu geldi uyuttum yatağına attım
oda bende aliyi sallayım dedi o aliyi sallarken ben mutfağımı halletim...kızın sayesinde güsel bir kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık........sonra sohbet vs. şimdi gitti eşim gelecek mutfağım toplu biberonlarım temiz çocukların çamaşırını halledecem ama koslanın renkiler için şu leke çıkartıcı getirecek eşim çocukların bir iki kıyafeti demir ilacı oldu 90 derecedede yıkasam çıkmıyor onları halledp makinaya atacam ....yarın anam gelecek evi temizleyecek....sonra anneye çuff çuffff yapacazz....

uyku tulumu lazım olacak kışın, bize ananemiz almıştı daha hamileyken, mışıl mışıl uyusun içinde mehmet

maşallah canım sütüne, benim okadar yok ama yetiyo kuzuma

herkes iyidir inşallah arkadaşlar, bizde yalnızız oğlumla babamız kütahyaya gitti akşam 10da gelecek
ne çok bursalı varmış burda ne güzel tanışalım mı arkadaşlar, bende etibankta merinosun altında oturuyorum, emel ismim jimerde doğum yaptım 22 mayıs sezeryan, dünya güzeli bir oğlum var maşallah,hepimizin yavrusuna maşallah
daha yeniyimya herkesi tanıyamıyorum, birde bizimki kucakçı fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum

çocuk doktruna kime gidiyorsunuz bursalı arkadaşlar ben medicalpark yeşim hn. a gidiyorum

kızlar birde bişey sorucam size, çorba yemek suu falan tattırmaya başladım ben ama metal tatlı kaşığıyla veriyorum, yanlışmı yapıyorum, silikon kaşıkmı alayım ?
siz nasıl veriyorsunuz ?

sağol pınar. ben bir ortopediste götüreyim hafta içi. içimi kemiriyor bu durum.

İnşallah bişey çıkmaz canım ama göstermekte fayda var a.s.

Ohhh yap temizliği kaç hemen bacım a.s.

İnşallah iyi gelmiştir canım ya. Kabızlık kötü valla :1no2:

Valla canım şu aralar uyku tulumu için erken diye düşünüyorum. Hadi giydirdim diyelim bence üzerine bişey örtmeye gerek yok ya. O kadar soğuk mu sizin oralar CADIARZU

Kilosu iyi canım. Bende çorbaya bugün başladım. Doktorumuz önce patates ve havuç, sonra ilerleyen günlerde sırayla kabak,ıspanak,brokoli ekle dedi a.s

Canım benimde yetmiyordu sürekli ağlıyordu Defne biliyosun. Mamaya başladım. Günde 3 kere falan en fazla 120 cc mama yiyor. Sabah öğle arası meyve veriyorum. Öğle akşam arası yoğurt. Yatarkende muhallebi. Bugünde çorbaya başladık kısmetse hihoyyyt

Ohhh ne iyi olmuş bacım senin için hihoyyyt

Wee'nin ikili silikon kaşıkları var çok güzel canım tavsiye ederim. Ben eczaneden almıştım 5 tl'ydı a.s.

Selam bacılar a.s.

Doktordan geldik. Yemek yedik size yazmaya ancak fırsat buldum a.s

Kuzum bu ay 1316 gr almış ve 7562 gr olmuş delikafadulden Boyu da 66,5 cm olmuş hihoyyyt

Ay nasıl sevindim ya. Açmış kuzum. Yiyince nasıl kilo aldı ya. Gerçi doktor hala sütümün bol olduğunu iddia ediyor ama anlamadım valla CADIARZU Olmasa günde 3 kereden fazla mama yer diyor. Neyse öyle böyle kilo almış ya kuzum çok sevindim hihoyyyt

Rotavirüs ve pnömokok aşılarımızı olduk. Herşey yolunda çok şükür. Bugünden itibaren sebze çorbasına başlıyoruz. İlk çorbamızı yaptım patates ve havuçla. Zeytinyağıda koydum. Soğusun az sonra içireceğim bakalım kuzum sevecek mi CADIARZU

Bizden böyle bacılar çok mutlu oldum çok hihoyyyt

Yalnız demir ilacı için 6.ayda başlayacağız koruyucu olarak dedi. Şİmdi erken dedi. Ek gıda ile veriliyor diye biliyorum ama öyle dedi valla CADIARZU

yaaa semra buluştunuz ben o hafta kütahyadaydım gelemedim kontörümde yoktu haberde veremedim bidahaki ne bende buluyşalım emirsultandayım bende bana buyrun gelin

semacım bidahakine ben söz aldım bende buluşuyoruz sonrakinde de sana geliriz... hazır konu açılmışken ne zaman buluşuyoruz kızlaaar... bursalı anneler bayram da geçti özledim ben sizi tez zamanda buluşalım derim ben...

çok sinirliyim çokk!! kıpkırmızı oldum sinirden. tabiki kaynana hanıma!!! mevzu uzun ama kısaca şöyle söyleyim. bize yazın kalmamız için yaylada kendi bahçelerine 2+1 ev yaptırmışlardı. hanfendinin düşüncesi efendim, odanın birini bana, diğerini de eltime vermekmiş!!! çıldırmak üzereyim sinirden!! hangi devirdeyiz ya eltimle aynı evi paylaşacam!! gündüz zaten hep beraber,onun evinde yeyip içiyormuşuz, bir akşamdan akşamada aynı evde yatsak nolacakmış?? lafa bak yaa!!!
bugüne kadar tek laf söylemedim sırf kalp kırıklığı olmasın diye. o da beni ezebileceğini sandı heralde!! bu sefer açtım telefon saydım!! eğer öyle bir düşünceniz varsa verin evi nesrin'e ben yaylaya filan çıkmıyorum dedim!! offfff

ohhh pınarcığım maşallah kuzumaa yaaa yaramışş zaten yesin yarasın

5 aydan sonra bizim gibi oluyolar 4-5 saat aç kalabiliyolar bazen zorla yiyolar harekte çok var

benim ömerle ali bi boğuşuyor ömer kan ter içinde kalıyor mıçı bi dk.durmuyor ya bu ay bakamadım kuzularıma p.tesi itibari ile sıkı beslenmeye geçiyorum bu hastalıkta kötü vurdu bebelerimi ömerim sekiz çiziyor yatakda valla yaa nefesden yana burnu tıkanıyor spreyi sıktırmıyor bu gece biraz iyiydiler buharla oda..........bide şurup işe yaradı sanırım

ceren cnm bu kaynanan ne iş yaa olurmu öle şey hani 15 gün sen 15 o kalsa devremülk gibi anlarımda o neymiş ölee

canım yaa bende çok sevindim neydi o öyle 400 gr falanlar demek çocuk açmış napalım açsa anne sütü ısrarı saçma bişey yine emzirirsin defnoşu maşallah kızçemizea.s.

tamam esracım bidahakinede bizde buluşuruz heycanla bekliyorum sizinle tanışmayı umarım bi aksilik çıkmaz yine

slm kızlarrrr
nasılsınız...hasta olan bebişlere gecmişolsun..gıremıyom kac gundur benım oglan malum hala kabız((dun dr a goturduk surup verdı aksam içirdim sabaha az da olsa yapmış.işin garıbı alttan gaz cıkartıo ama kakası yok ustelık bu durumdan hıcte rahatsız deil yagız..ben ewham yapıorum hala.dr 1 hafta da duzelmezse haftaya tekrar gel dedı bakalım artık inş duzelır bende sutten gecer dıe kayısı armut hosaf kara erık hucum ettım ama yok bı faydası ya bişi deil ben ishal oldum:)))
gecmişe bakamaım daha herkezler ıyıdır inşşşş.bugunde dedme gıttık oglanla gezmeye gıderken ıyı durdu bebek arabasında donuste burnumdan getırdı ya sıpa yolda cıyak cıyakk agladı her goren bıze baktı..bı elım bebk arabasında bı elımde yagız zor attık kendımızı ewe.normal bı bebek durur anacım babek arabasında benımkı yok durmazzzz..nasıl bır cocuk anlamadı8m ya..bole pusette uyumus kalmıs gıkı cıkmadan gıden bebklere hayranım ya ole gozum kalıyo falla((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…