2009 Mayıs Anneleri

Wee'nin ikili silikon kaşıkları var çok güzel canım tavsiye ederim. Ben eczaneden almıştım 5 tl'ydı a.s.

alayım canım bende sağol :1hug:

Esra canım , hatta salı günü 14:30 da randevumuz Yeşim hmda, rota aşısının ikinci dozu yapılcak,
keşke denk gelsek ne güzel olur tanışırız

cnm nasil hazirladin sebze corbasini,irmik felan koydunmu yada pirincc,bende yarin denemek istiyorum oglum icin...

Yuh be ne alaka yani kuma gibi aynı evde klava:

Sağolasın canım a.s.

Sende sıkma canını. Bu ay bakarsın güzelce alırlar kilolarını aslanlarım a.s.

canım yaa bende çok sevindim neydi o öyle 400 gr falanlar demek çocuk açmış napalım açsa anne sütü ısrarı saçma bişey yine emzirirsin defnoşu maşallah kızçemizea.s.

Evet canım ya zaten memeyi bırakmadı. Mamada yese illa her saat meme istiyor yine a.s

kızlarrr Yağız bı bez dolusu kak yaptııııııhihoyyythihoyyytohh be cok sewındım yaaahihoyyyt

Gözün aydın canım hihoyyyt

cnm nasil hazirladin sebze corbasini,irmik felan koydunmu yada pirincc,bende yarin denemek istiyorum oglum icin...

Yok canım sadece patates ve havucu hasladım. Blenderdan geçirdim. 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı koydum. Bikaç gün sonra kabak ekleyeceğim, sonra ıspanak sonrada brokoli. Ay sonuna doğruda irmik ekleyeceğim. Hepsine yavaş yavaş alıştır ağır gelmesin dedi a.s.

Ben kaçıyorum kızlar. Arkadaşlarla buluşacağız. Defnoş uyudu onu ana kucağına yerleştireyim. Uyanmaz inşallah a.s.

bende bayadır sebze yapmıyorum en gittiğimiz doktor bunlar pramatüre bebek nasıl başlarsınız çorbaya diye fırça kaymışşş kafam karıştııı havucumda yoktu yapmadım ama anneme gidince girişecem bu işee bidaha

slm kızlar giremedim yine buara:kedi:
dünden beri okuyorum tam cvp yazıcam defene aglıyo ona koşuyorum aklımda kaldıgınca;

tuba ve semranın goncaları hast. imiş geçmiş olsun semranın bebelerine geçmiş üzüldüm ya çabucak atlatırlar inş.

tubacım serranın kaka probleminekara erik iyi gelmiş ama,sen dün 1yaşına kadar dvm edebilirmiş deyince gözlerim açıldı.. allah korusun cnm defeneninde kabız olayı fazlaydı 2.günde 1az yapıyordu bazen 4gün oluyodu e tabi haliyle gaz sancıları falan çoktu 3.ayındaydı galiba dr bize bagırsak düzenleyici DEBRİDAT die bi şurup verdi toz halinde sulandırılıyo ve allahıma çok şükür hem bagırsakları çalıştırdı hemde düzene soktu ve şuanda kaka problemimiz yok maş. ve nerdeyse yan etkisi yok muhakkak dene derim serramızı sıkıntıya sokma..

birsencim sanada geçmiş olsun kalça çıkıgı falan degildir inş. üzme kendini. aldıgın cicileride gülerek kullanın..

esen işe başalmışsın hayırlı olsun

aramıza yeni ark. gelmiş hoşgelmiş.:teytey:

pınarcım defneye maş. bu ay yıldızlı geçmiş sen mamalaar dvm et opuyorumnanaktan

aklımdakiler şimdilik bunlar kaldı he bide özlemin bebesi yine hast. olmuş geçmiş olsun cnmda bu kız niye bukadar çok hast. oluyo ya iyi bak zeynebimize annesi..

bide burcu cnm mevlütünüz hayırlı olsun geç oldu ama temiz oldu bu olsa gerek güzel geçmesine çok sevindim..

nurtenn kızzz nabersinn bakimmmm çok faal değilsin bacım yaaaa

sizde yoktur umarım yayamaz bi durum

bana gelince kızlar dr kontrolümüz oldu defnem 500 gr almış bu ay çok üzüldüm dr benm yüzümdeki ifadeyi görünce gelişimi çok iyi herşey yolunda maş. defneye diyip durdu ama gelin bide bana sorun şu ek gıda olayı bizi bozdu galiba senağlama gerçi boyumuz 4 cm uzamış geçen ay 61 idi bu ay 65 dedi:1shok: birden 4cm uzarmı ya bebe?? neyse boya vermiş diyip kandıracagım kendimi ama bide ben ölçücem kutlay evde bakarız birazdan..

kahvaltıya başlayabilirsin dedi bende dn bi hevesle

2 bebe bisküvisi
2 ölçek aptamil
kesme şekeri kadar az yaglı, az tuzlu beyaz beynir
4.1 yumurta sarısı (organik yumurta aldım ve 15 dk haşladım)
1çay kaşıgı dut pekmezi ve su koyup kızıma ilk kahvaltısını verdim :lepi::lepi:

hergün vermeyecegim haftada 2 günle başlar 1 ayda fazlalaştırırım ancak alıştırırm daha çorba ve muhallebiye zor alıştı doymuyor onlarla illa mama yiyipte doyuyor anlamadımakannehir
şimdilik üstüne gitmiyorum ama 6.ayımız bitsin hayırlısıyla korkmam allahın izniyle..

bayramda kayınvalidemde iken bi komşusu bissürü bahçe meyvesi getirdi edirne tarafında çiiftlik evleri varmış dedikii kesinlikle kimyasal gübre girmedi bahçeme gönlün rahat olsun dedi..
ay nasıl sevindim anlatamam elma ve armut hergün veriyorum
k.validemde köyde ıspanak falan ekmiş onlar çıkınca göndericek yumurta falanda bulur
allatki komşularımında konyada bahçeleri var onlarda meyve getirmişler ay altın bulmuş gibi sevindim bi kkış saklarsın dediler kutlaya bile yedirmiyorum...
bide hakiki ev yapımı dut pekmezi buldum ama az birazdaha bulursam çok iyi olvcak.
bide kızım yese tabiiii..

dün annemdeydim alyansımı hamilelikten beri takmıyordum bi baktımki olmuyor parmagıma eee şişince öküz gibi olmaz tabi..
kutlayda alyansını takmıyoordu neymiş erkege altın harammış:umursamaz: bende onunkinide benkinide sattım kendime yeni alyans aldım ama çokk güzel para artarsa onada gümüş alıcaktım sözde ama üstüne bide para ekledim:kedi: hani bana dedi ben de sen kazana düştün dedimkaydirigubbakcemile3

dün kızım hiç uyumadı bugün onu yıkadım 4.den buyana ara ara kalkıp az mama yiyip bidaha uykuya dalıyo bu gece nöbet var anlaşılan..

yine uzattımda uzattım kubi çay demlemiş gel dio gidiyim bariii:dilcikar::dilcikar:

ahhhh lig tv gözünü seveyim erkenden damladı eve....

hadı canım hayırlı olsun ılk kahvaltınız..
sevdımı kuzucuk annesiii?
bende meyva sularından sora kabız olunca korktum hıc bişi wermiyom ek olarak emzırıyorum sadece..ama sanırım kabız yapan o azcık werdıım elma uzum suyu deilmişş..saglıkocaından kan damlası wermişti ebe sanırım oymus..içini okudum %10 kabızlık yan etkısı varmış bugun wermedım yaptı kuzum kakasınıhihoyyyt
BIRSEN nasılsın nasıl oldu alişle omer?
PINARIMMM canımoohh kılo alımı ıyı hA defnemın darısı bıze ınsallah...
BURCU canım hayırlı oolsun oğluşun mewludu...
AYSUN nerelerdesın bacım..
SEMA GULHAN HULYA nerdesınız hu huuuuuuu

kızlar en sonunda kaynana yüzünden kocamla da birbirimize girdik!! hemde oğlumun yanında:gitme: kuzum beni ilk defa öyle görünce, önce onu güldürmek için yapıyorum sandı. ben ağladıkça o kahkaha attı karşımda. ama sonra değişik bişeyler olduğunu anladı. ve sustu. garip garip baktı:çok üzgünüm: bağırdım çağırdım az da ağladım, iyice rahatladım. en korktuğum şey karımla annemin arasında kalmaktı, o da başıma geldi dedi eşim. biraz zoruma gitti o öyle deyince. ama annesine tek kelime laf söyleyemiyor, hep susuyor hep susuyor!! kötü olan da ben oluyorum öyle oluncaklava: çok canım sıkkın çookk!!!

ayy fener maçı varrr .....siribone iyi gibiler ya yayamazlıktan geri değiller ya iyiler iştee

aman nurtnciğim eşim almış hakiki dut pekmeziii

bizimkilere.....................ben kahvaltıya başlamadım valla yaa fırça yedik bide sebze çorbası veriyom diyee erken doğmuşlar vs.vss

ce3renciğim erkeklerin en büüyk korkusu o zaten boşverr herkesin anası kendine kıymetli

sagol cnm benm ehh işte döke saça yedik ama yedi sonuçta çok tuhafına gitti tatlı oldu bisküvi ve pekmez koyunca.. tek bisküvi koyacagım artık..
cnm ya %10 seninkine nasıl etki etmiş ya cnm benm farketmen iyi olmuş sen yinede meyve sularına dvvm et cnm yarasın bebeişine..

nurten canım ne maçı var lig tv'de bugün? bide saat kaçta?

cnm görmedim kusura bakma

maç şuanda oynuyor antalya ve fener oynuyor ve skor 1-1..

şu kavga olayınada üzüldüm cnm helede melih kaanın yanında lması ve tepkisi kötü olmuş.
ya şu oglanları güzelde blendr kaynanalar olmasaCADIARZUCADIARZU

bence uzatma ayşe ya gitmem de olsun bitsin bozma moralini ama ev sadece eltiye kalacaksa ozaman çık meydane derim...

geçen gün dr giderken geç kaldık kutlay defneyi indirdi bende arkada kaln çanta vs. aşırım sen çabucak in yerleş arabaya dedim oda 2 defa bana ceketimi unutma dedi ve ben unuttummmm çok sonra aklına geldi ve birden sesini yükselterek bagırdı bana niye unuttum die
defen kutlayın sesine bir sıçradı anlatamam ellerini gögsünde kenetleyip kutlaya bi bakışı vardı anlatamam gidene kadar sessizce ona baktı ve kutlay bir utandı bir utandı şaşırdıım defalarca özür diledi kızından (benden degil ama..) bidaha zor bagırır işime geldi tabizemuszemus

civcivkk kızz yokmuuu güzeller güzelinin en afillisinden bi resmiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3var var olmaz mııı pek yakında sinemalardaaa delikafadulden

h.g bacım nerelersin sen bakım bi görünüp bi kayboluyonn lennnn :mymeka::mymeka:
kıs depridat ı bizim dr 3 aylıkken kusmaması için vermişti ama hiç bi faydasını görmedim ben :uhm:defneye maşAlalhhh hayırlı olsun bacım kahvaltınızda afiyet olsun kuzucuğuma Şeniz

ahh be bacım ne üzersin kendini damadımıda bilmem ki insanın bazen kaynana karşısında 3 maymunu oynaması gerekiyor yoksa sinir küpüne döneriz yahuuu kötükedihüso

pınarcım maşAllah defnoşa iyi bakmışsın sende yerimsenibenyerimseniben
bakalım bu ay bizimki ne kadar alıcak çünkü sürekli çocuğu doyurmakla meşgulumm kaydirigubbakcemile3

bize gelince yoruldukkk yaw bugun mıcım yer görmedi temizlikti yemekti gazeli yıkamak falan yeni oturabildim doğru düzgün :çok üzgünüm:

bende çaykaşığıyula veriyorum silikonluyla yemiyoor
sıkma canını güzelim ya boşver gitmezsin olur biter
meraklı değilim evinize de çık işin içinden kendi annende geçir tatilini
oh oh maşallah kuzuma iyi kilo almış ayın 2 sinde bizim kontrolümüz var bakalım Ahsen kaç kilo aldı
kızlarrr Yağız bı bez dolusu kak yaptııııııhihoyyythihoyyytohh be cok sewındım yaaahihoyyyt
:lepi:alkisalkisalkis
fener antalya macıı izleyip stres mi atıcan kızz

nerelerdesin kız sen
oh defnenin kahvaltısı güzelmiş heee yarasınnnopuyorumnanaktan
defne babasına da iyi ders vermiş

cnm sagol buralardayım geziniyom işte ev işide malum oturacak az vait buluyorum valla. kız debridat bagırsak düzenleyici kusma ne alaka ismini iyi hatırlıyonmu sen?? valla bilemem benm kızıma çok yaradı..

cnm Şeniz naber

geldim daaa burdayımŞenizŞeniz

sorma hemde ne ders ama bakış süpperdi hayatta unutmayız bunu..
kahvaltımızda güzel teyzesi ama iştahla yemiyor pınar yarım kase püre yedi diyince şaşırdım benmki anca 5 kaşık yiyo fazlada zorlamıyorum,zorlasammıki???CADIARZU

delirmek uzereyım kızlar kuzularım fena grıp oldu ozellıkle oglum burnunda zaten dogustan genız etı var sımdı hıc nefs alamıyor uyuyamıyor cocuk yuksek yastık koyuyorum olmuyor odayı nemlndırıyorum oda fayda etmdı sımdı odaya bır vıck lı su koydum acaba zararı olurmu onuda bılmıorum ama o bırz rahatlatı sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…