2009 Mayıs Anneleri

yok canım benimki de öyle yiyor 5 kaşıkla başladı şimdi 7 bazen 10 kaşık yiyor
ama hiç öyle yarım kase yemedi zorlamamda zaten

kıyamam ya neden bu kadar uzun sürdü ki
geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım şimdi onlara Allah korusun tıkanırlar falan işin çok zor yaa tühhh
viks bişe yapmaz bence

ayyy bacımm çok zorr çokkk hala uykudan ellikere kalkıyolar neyse son doktrun surubu iyi geldi valla ömerim kesikin öksürüyodu
şimdi hırıltıya döndü demek içindeki o balgam kabardı atıyor şimdiler birgünde yaptı bee

bide sinomerin mini denizsuyu spreyi çok iyi valla günde 4 kere yapıyom foşş foşş akıyo ama hala toplanamadı kuzularımmm heee aksam buharda iyi gedlii

bebeğin kaç aylık canım nasıl çorbalar yapıyorsun.

21 eylülde 5.ayini bitirdi canim..corbasini hep sebzeden yapiyordum..kabak,havuc,patatesle basladim..sonra ispanak kattim..ama en son yaptigim değişik oldu..serra kabiz oldugu için bulgur ve mercimekte (birer corba kaşigi)attim ve patates koymadim..5 günlük yaptim..4ünü kavanozla buzluga attim..

canim hem uyku tulumu hem yorgan cok fazla degilmi ya..benim annem dikicek uyku tulumunu..üstüne bişi örtmeyi düşünmüyorum..zaten üstüne örtemedigimiz (üstünü actigindan dolayi) için uyku tulumuna sokmuyormuyuz :)

corba olayina gelince..ben 4.ayin bitimiyle corbaya baslamiştim..

muhallebiyle basladik canim..sütlü pirinçli muhallebi..zaten üstlerinde yaziyor..4.aydan itibaren olanlarin hepsini kullanabilirsin..

silikon kaşik cok rahat oluyor canim..tamamen yemege basladiginda alirsin onlardan isirir misirir dişetleri acimasin kuzunun bi zarari varmi bilmiyorum metla kasigin..ama sanmiyorum..biraz daha büyüyünce mecburen metal kullancak cünkü :)

cok sevindim canim yaaaa a.s. maşaAllah kuzumaaa a.s. normale döndü boncuk cok sukur corbanizda hayirli olsun canim

yok artik daha neler..1-2 gün degilki..kac ay orda kaliyorsunuz..iyi demişsin valla..

kızlarrr Yağız bı bez dolusu kak yaptııııııhihoyyythihoyyytohh be cok sewındım yaaahihoyyyt

ay benim en büyük derdim oldu bu kabizlik yaaa..neyseki yapmiş yagizcim..cok sevindim..ama okadar seyi kendin yiyip ishal olcagina cocuga biraz verseydin ya :) sanki 15 günlük :) canim dişari cikma konusunda aliştir onu sen..inatla hergün cikar..arada sirada dişari ciktigi için alişamiyor bi türlü dişariya..enazindan hergün markete bakkala felan götür..

ay bu doktorlar delirtir adami harbiden..eşimin kuzenin eşide premature(34haftalik) dogurdu,benden 7 ay önce..onada tam tersi 4 aylik olunca hemen herşeye baslatti..aradaki mesafeyi kapasin diye..ki banada mantikli geldi..senin doktor ne diye izin vermedi onu anlamadim..verme demişte neden ama? yani niye premature olunca baslanmyormus?

canim saolasin a.s. not aldim ilaci ama bu erik cok iyi geldi kuzuma maşaAllahh :) bi daha yasarsak bu sorunu o ilaci sorarim doktora muckss

hadi hayirli olsun kahvaltinizzzz :) inşaAllah yarasin kuzumaa canim 500gr normalmiş..benim doktorda 20günde 300gr alinca 500e tamamla demişti..bende p.tesi gidicem..dündü aslinda günü..ama annemin işi cikmiş..bakalim bizimki ne kadr aldi

hey Allahim yaaa..kuzumun yaninda ne tartişiyorsunuz kiz..korkutcaksiniz cocugu..valla eşim biraz yüksek sesle tuz bile istese serra hemen agliyor..acaip ödlek..anasi kilikli oldu..bende cok ürkerim..aman melih kaanin yaninda tut kendini gözünü seveyim..

sıkma sende canini..gitmessin olur biter..bahanende olmus olur iyi tarafindan bak

kiskanc hatunnnn :) ben temizlik yapiyorum diye sende kiskandin dimiiii :)

oy kiyamam onlara yaaa bişi olmaz viksten canim inşaAllah..o yagdan almadinizmi bugun?
inşaAllah gecer tez zamanda..ya bu grip bi geldimi seyrini tamamlamadan gitmez..öyle düşün..

bilmiyorum tubacığım geliişimlerri ide olsa doğum haftasına göre hesaplayacakmışızzz

kafamı bozuyolar 8 aylık olunca oturtacam sofraya olacağı o

cnm hosgeldın benım oglanda huysuzlastı bayram sonundan berı mum ettı benı basında onla ugrasıyorum sen nasılsın aslıcım ya o kabızlık bızdede var meyve vermeye basladıgımdan berı devamlı gaz cıkartıyor alttan ama kaka yok bıde kotu kokutuyorkı sorma artık

yaw bebeklerin hasta olması çokk kötüü bee üzülmeyin kızlar gecicekk Allahın izniyle RAbbim kimseye hastalık vermesin yaaa Saruboceq::Saruboceq:

nurtencim eminim bacımmm depridat kullandığıma :):hulya::hulya:

kıs tubişş ne kıskanacammmm benim hergün yaptığımm şeylerrr:dilcikar::dilcikar:

esennnnnnnnnnnn çileklerinle patlıcanlarını kargalarrrrr yiyiyorrr koşşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

siribronnn görmedim yazını şekerimmm kusura bakma burdayımmm :)))
sanırım bütün bebişleri kabız yapan kan damlası gazelde önceden 5 defa yapardı ne zaman ona başladım günde 1 defa zor yapıyor yaw

Son düzenleme:

cnm metal kasik agzinin etrafini kizartiyor bi cesit alerji yapio..slikon var veya yumusak plastikten olanlar dan kullan..tatli kasigi buyuk degilmi yaa agzi serce kadar bebislern.

bilmiyorum tubacığım geliişimlerri ide olsa doğum haftasına göre hesaplayacakmışızzz

kafamı bozuyolar 8 aylık olunca oturtacam sofraya olacağı o

:))) sen baska bi doktora daha daniş canim eniyisi..bana nedense tersi daha mantikli geliyor

aman hemen kuru erik kaynat..o pis kokulu pirtlar kabizliktn oluyor..serraninda öyleydi..

ben ciftligime giremiyorummmm (((

slm ev topluyoruz çok yoğunum Türkiz de biraz hasta üşütmüş yavrum öksürüyodu ve dünde ateşi vardı düşürdük ama keyifsiz.Ek gıda işim vasat durumda Türkiz hala uyumuyor ve ben artık deliksiz uyku uyumak istiyorum isyandayım çok ağır geliyor eşimde çıldırtıyor gece annem alayım sen uyu dedi verdim ona sonra git al kızım bana küser falan gittim aldım sabah 6 ya kadar kız uyumadı bana kızıyor bide düzen sağlayamamışım bende sen sağla dedim.ben doğduğundan beri uykusuzum o 2 gece dayanamadı

canim Allah kolaylik versin yaaa..kuzuma da cook gecmis olsun acil şifalarr..keşke verseydin annene yaa..şuanda enerjiye ihtiyacin var senin..eşininde anlayişsizliği tutmus :S takma sakin kafana..sen yarin gece annene ver olmassa..biraz dinlen canim..daha yeni hastalik atlattin..

valla sorma Mutaharacım uykusuzluğa dayanıyorum ama artık üst üste gelince zor oluyor benim kızda sabah 6 da uyuyor ya değiştiremedim gitti gece maması gece çayı yaramadı valla zaten gündüzde 2 defa 15 dk uyuyor yoksa hep uyanık.nasıl dayanıyor anlamadım.Senin Serrada maşallah tam cimcime olmuş.
Geçmişi okuyamadım herkese selam kızlar

Günaydın kızlar
naslsınız?
yine giremiyorum bu aralar
zeynep toparlanmak üzere
bu seferde ben acayip grip oldum
inş bulaştırmam zeynepe
eşimde sağolsun hiç almıyor zeynei tekrar hasta olacak yavrum
yatamıyorum bende yoksa bu kadar ilerlemezdi
eşimin babası geliyor bugün memleketten offfffff
bide hastayım ya
millet de bana toplanır yine
neyse gidem de yemekleri koyayım
hasta olanlar var galiba geçmiş olsun herkese

günayyydııın bu gün yine 10 dan fazla kalktık gece ne olacak bu böyle aç ondan diycem değil çünki gece 150cc falan muhallebi yedi beni emdi 11de yattı 2de kalktı 3 de kalktı 4buçukta 5ten sonra heer yarm saat zorla saat 8 buçuk oldu uyandııı allahım uykuya hasretim tutkunun türkizle benim oğlan uykusuz lmaz:mafoldumben

huuuu tutkuncum duy beni ALLAHIN emriyle kızını istiyoruz mehmede :asigim:Şeniza.s.yakışıklı bak gözlerimiz mavi haaa birlikte gece gündüz uyanık kalırlarr uykuyu ikiside sevmiyo nasılsa kaydirigubbakcemile

yaaa gerçekten artık çoook bitkinim artık gerçekten uykuya hasretim bide şu ikikere uyanan 3 kere uyanan yada sabaha kadar uyuyan çocukları kıskanıyorum itiraf ediyorummm:kedi:

günaydın kızlarrrrrrrr sabah sabahh ömer muhallebisini yemedi bu çocuk neden böle yapıyo ya acıkmıyormuuuu yaaa

ce3renciğim erkeklerin en büüyk korkusu o zaten boşverr herkesin anası kendine kıymetli
aynen öyle,ama arada kalan biz oluyoruz!!

gitmem dedim zaten. kalırsa da kalsın eltiye,kaynanası ile mutlu mesut yaşasınlar aynı bahçede!! zaten yaylayı sevmiyorum,eşim istiyor diye bide tarsus çoookk sıcak oluyor yazları, kuzum pişmesin diye gidiyordum.
ama elimi kolumu bağlayan tatil uzun ve tarsusta evimiz yok. kime gitsek misafir oluyoruz. bi tayinimiz çıksa tarsus'a, kendi evimde klimamı da açar otururum!!

ahh be bacım ne üzersin kendini damadımıda bilmem ki insanın bazen kaynana karşısında 3 maymunu oynaması gerekiyor yoksa sinir küpüne döneriz yahuuu kötükedihüso

şu zamana kadar oynadım canım. ben oynadıkça kaynana da benimle oynayabileceğini sandı ama!! yeter,sesimi çıkarma vakti geldi!! kaynanayla bir problemimiz yok derdim hep. meğer hep benim sayemdeymiş!! gelin etliye sütlüye karışmazsa kaynana niye sorun çıkarsın??!!

sıkma canını güzelim ya boşver gitmezsin olur biter
meraklı değilim evinize de çık işin içinden kendi annende geçir tatilini

fener antalya macıı izleyip stres mi atıcan kızz
daha çok uzun zaman var yaz tatiline ama şimdilik resti çektim. eşimle bi ton da kapışınca o da, tamam 1Temmuzda seni annene bırakır ben yaylaya geçerim, 31 Ağustosta da seni alıp eve geçerim dedi bir sinirle!!

kız maçı da,eşim kavgadan sonra çıktı gitti evden bişi demeden, kesin fenerin maçı vardır dedim:)) ondan sordum.

canım nerdeyse bir buçuk ay kalıyoruz!! bir iki hafta bile olsa sesimi çıkarmayacam ama böyle bütün tatilim rezil olacak!!

çok pişman oldum kuzumun yanında bağrıştığımıza ama oldu bikere işte,çok üzgünüm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…