inş. cnm kendi evinide nasip etsin. hakkaten uzun kalınca ev gerekiyo nekadar yakın akraba da olunsa misafirlik güzel degil..aynen öyle,ama arada kalan biz oluyoruz!!
gitmem dedim zaten. kalırsa da kalsın eltiye,kaynanası ile mutlu mesut yaşasınlar aynı bahçede!! zaten yaylayı sevmiyorum,eşim istiyor diye bide tarsus çoookk sıcak oluyor yazları, kuzum pişmesin diye gidiyordum.
ama elimi kolumu bağlayan tatil uzun ve tarsusta evimiz yok. kime gitsek misafir oluyoruz. bi tayinimiz çıksa tarsus'a, kendi evimde klimamı da açar otururum!!
şu zamana kadar oynadım canım. ben oynadıkça kaynana da benimle oynayabileceğini sandı ama!! yeter,sesimi çıkarma vakti geldi!! kaynanayla bir problemimiz yok derdim hep. meğer hep benim sayemdeymiş!! gelin etliye sütlüye karışmazsa kaynana niye sorun çıkarsın??!!
daha çok uzun zaman var yaz tatiline ama şimdilik resti çektim. eşimle bi ton da kapışınca o da, tamam 1Temmuzda seni annene bırakır ben yaylaya geçerim, 31 Ağustosta da seni alıp eve geçerim dedi bir sinirle!!
kız maçı da,eşim kavgadan sonra çıktı gitti evden bişi demeden, kesin fenerin maçı vardır dedim:)) ondan sordum.
canım nerdeyse bir buçuk ay kalıyoruz!! bir iki hafta bile olsa sesimi çıkarmayacam ama böyle bütün tatilim rezil olacak!!
çok pişman oldum kuzumun yanında bağrıştığımıza ama oldu bikere işte,çok üzgünüm:çok üzgünüm:
maş. melih kaana annesi, akşam annesi üzülünce anneyi yormamış ne güzel..kızlar bu gece oğlum hiiç uyanmadı:1shok: akşam 8buçukta uyumuştu, sabah 6buçukta uyandı:lepi: emzirdim, koynuma aldım, 8buçuğa kadar yine uyudukdelikafadulden
dün evde temizlikçi bayan vardı,temizlikten kuzum da çok yorulmuş demekki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşimle hala küsüz,maçtan eve geldi tek kelime konuşmadık. bugün sabahtan da dağlara pikniğe gittiler arkadaşlarıyla. birazdan da benim arkadaşlarım gelecek. onlarda kaynanadan dertli. konuşup konuşup rahatlarızkaydirigubbakcemile3
hepinize iyi pazarlar kızlar.kaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol:yaw bebeklerin hasta olması çokk kötüü bee üzülmeyin kızlar gecicekk Allahın izniyle RAbbim kimseye hastalık vermesin yaaaSaruboceq::Saruboceq:
nurtencim eminim bacımmm depridat kullandığıma :):hulya::hulya:
kıs tubişş ne kıskanacammmm benim hergün yaptığımm şeylerrr:dilcikar::dilcikar:
esennnnnnnnnnnn çileklerinle patlıcanlarını kargalarrrrr yiyiyorrr koşşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım ah bu erkekler neden böyleeslm ev topluyoruz çok yoğunum Türkiz de biraz hasta üşütmüş yavrum öksürüyodu ve dünde ateşi vardı düşürdük ama keyifsiz.Ek gıda işim vasat durumda Türkiz hala uyumuyor ve ben artık deliksiz uyku uyumak istiyorum isyandayım çok ağır geliyor eşimde çıldırtıyor gece annem alayım sen uyu dedi verdim ona sonra git al kızım bana küser falan gittim aldım sabah 6 ya kadar kız uyumadı bana kızıyor bide düzen sağlayamamışım bende sen sağla dedim.ben doğduğundan beri uykusuzum o 2 gece dayanamadı
geçmiş olsun canım hasta hasta misafir zor olacakGünaydın kızlar
naslsınız?
yine giremiyorum bu aralar
zeynep toparlanmak üzere
bu seferde ben acayip grip oldum
inş bulaştırmam zeynepe
eşimde sağolsun hiç almıyor zeynei tekrar hasta olacak yavrum
yatamıyorum bende yoksa bu kadar ilerlemezdi
eşimin babası geliyor bugün memleketten offfffff
bide hastayım ya
millet de bana toplanır yine
neyse gidem de yemekleri koyayım
hasta olanlar var galiba geçmiş olsun herkese
benimki öyle akşamdan sabaha uyurdu dün bir haller oldu yavruya birkaç kez uyandı:bbo:günayyydııın bu gün yine 10 dan fazla kalktık gece ne olacak bu böyle aç ondan diycem değil çünki gece 150cc falan muhallebi yedi beni emdi 11de yattı 2de kalktı 3 de kalktı 4buçukta 5ten sonra heer yarm saat zorla saat 8 buçuk oldu uyandııı allahım uykuya hasretim tutkunun türkizle benim oğlan uykusuzlmaz:mafoldumben
huuuu tutkuncum duy beni ALLAHIN emriyle kızını istiyoruz mehmede :asigim:Şeniza.s.yakışıklı bak gözlerimiz mavi haaa birlikte gece gündüz uyanık kalırlarr uykuyu ikiside sevmiyo nasılsa kaydirigubbakcemile
yaaa gerçekten artık çoook bitkinim artık gerçekten uykuya hasretim bide şu ikikere uyanan 3 kere uyanan yada sabaha kadar uyuyan çocukları kıskanıyorum itiraf ediyorummm:kedi:
yaaa özlem eşine ne desem sen hastasın kızla ilgilenmiyorr
üstelik misafir geliyor ben nezle olsam yatakdan kalkamammm iyisin vallaa
yaaa özlem eşine ne desem sen hastasın kızla ilgilenmiyorr
üstelik misafir geliyor ben nezle olsam yatakdan kalkamammm iyisin vallaa
çocuk doktruna kime gidiyorsunuz bursalı arkadaşlar ben medicalpark yeşim hn. a gidiyorum
ayy birsen aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık zor valla...
dediğim gibi abartma temizliği kendini yıpratma yapabildiğin kadar
bana gelince kızlar dr kontrolümüz oldu defnem 500 gr almış bu ay çok üzüldüm dr benm yüzümdeki ifadeyi görünce gelişimi çok iyi herşey yolunda maş. defneye diyip durdu ama gelin bide bana sorun şu ek gıda olayı bizi bozdu galiba senağlama gerçi boyumuz 4 cm uzamış geçen ay 61 idi bu ay 65 dedi:1shok: birden 4cm uzarmı ya bebe?? neyse boya vermiş diyip kandıracagım kendimi ama bide ben ölçücem kutlay evde bakarız birazdan..
kahvaltıya başlayabilirsin dedi bende dn bi hevesle
2 bebe bisküvisi
2 ölçek aptamil
kesme şekeri kadar az yaglı, az tuzlu beyaz beynir
4.1 yumurta sarısı (organik yumurta aldım ve 15 dk haşladım)
1çay kaşıgı dut pekmezi ve su koyup kızıma ilk kahvaltısını verdim :lepi::lepi:
hergün vermeyecegim haftada 2 günle başlar 1 ayda fazlalaştırırım ancak alıştırırm daha çorba ve muhallebiye zor alıştı doymuyor onlarla illa mama yiyipte doyuyor anlamadımakannehir
şimdilik üstüne gitmiyorum ama 6.ayımız bitsin hayırlısıyla korkmam allahın izniyle..
bayramda kayınvalidemde iken bi komşusu bissürü bahçe meyvesi getirdi edirne tarafında çiiftlik evleri varmış dedikii kesinlikle kimyasal gübre girmedi bahçeme gönlün rahat olsun dedi..
ay nasıl sevindim anlatamam elma ve armut hergün veriyorum
k.validemde köyde ıspanak falan ekmiş onlar çıkınca göndericek yumurta falanda bulur
allatki komşularımında konyada bahçeleri var onlarda meyve getirmişler ay altın bulmuş gibi sevindim bi kkış saklarsın dediler kutlaya bile yedirmiyorum...
bide hakiki ev yapımı dut pekmezi buldum ama az birazdaha bulursam çok iyi olvcak.
bide kızım yese tabiiii..
dün annemdeydim alyansımı hamilelikten beri takmıyordum bi baktımki olmuyor parmagıma eee şişince öküz gibi olmaz tabi..
kutlayda alyansını takmıyoordu neymiş erkege altın harammış:umursamaz: bende onunkinide benkinide sattım kendime yeni alyans aldım ama çokk güzel para artarsa onada gümüş alıcaktım sözde ama üstüne bide para ekledim:kedi: hani bana dedi ben de sen kazana düştün dedimkaydirigubbakcemile3
dün kızım hiç uyumadı bugün onu yıkadım 4.den buyana ara ara kalkıp az mama yiyip bidaha uykuya dalıyo bu gece nöbet var anlaşılan..
yine uzattımda uzattım kubi çay demlemiş gel dio gidiyim bariii:dilcikar::dilcikar:
ahhhh lig tv gözünü seveyim erkenden damladı eve....
kızlar en sonunda kaynana yüzünden kocamla da birbirimize girdik!! hemde oğlumun yanında:gitme: kuzum beni ilk defa öyle görünce, önce onu güldürmek için yapıyorum sandı. ben ağladıkça o kahkaha attı karşımda. ama sonra değişik bişeyler olduğunu anladı. ve sustu. garip garip baktı:çok üzgünüm: bağırdım çağırdım az da ağladım, iyice rahatladım. en korktuğum şey karımla annemin arasında kalmaktı, o da başıma geldi dedi eşim. biraz zoruma gitti o öyle deyince. ama annesine tek kelime laf söyleyemiyor, hep susuyor hep susuyor!! kötü olan da ben oluyorum öyle oluncaklava: çok canım sıkkın çookk!!!
delirmek uzereyım kızlar kuzularım fena grıp oldu ozellıkle oglum burnunda zaten dogustan genız etı var sımdı hıc nefs alamıyor uyuyamıyor cocuk yuksek yastık koyuyorum olmuyor odayı nemlndırıyorum oda fayda etmdı sımdı odaya bır vıck lı su koydum acaba zararı olurmu onuda bılmıorum ama o bırz rahatlatı sankı
slm ev topluyoruz çok yoğunum Türkiz de biraz hasta üşütmüş yavrum öksürüyodu ve dünde ateşi vardı düşürdük ama keyifsiz.Ek gıda işim vasat durumda Türkiz hala uyumuyor ve ben artık deliksiz uyku uyumak istiyorum isyandayım çok ağır geliyor eşimde çıldırtıyor gece annem alayım sen uyu dedi verdim ona sonra git al kızım bana küser falan gittim aldım sabah 6 ya kadar kız uyumadı bana kızıyor bide düzen sağlayamamışım bende sen sağla dedim.ben doğduğundan beri uykusuzum o 2 gece dayanamadı
Günaydın kızlar
naslsınız?
yine giremiyorum bu aralar
zeynep toparlanmak üzere
bu seferde ben acayip grip oldum
inş bulaştırmam zeynepe
eşimde sağolsun hiç almıyor zeynei tekrar hasta olacak yavrum
yatamıyorum bende yoksa bu kadar ilerlemezdi
eşimin babası geliyor bugün memleketten offfffff
bide hastayım ya
millet de bana toplanır yine
neyse gidem de yemekleri koyayım
hasta olanlar var galiba geçmiş olsun herkese
günayyydııın bu gün yine 10 dan fazla kalktık gece ne olacak bu böyle aç ondan diycem değil çünki gece 150cc falan muhallebi yedi beni emdi 11de yattı 2de kalktı 3 de kalktı 4buçukta 5ten sonra heer yarm saat zorla saat 8 buçuk oldu uyandııı allahım uykuya hasretim tutkunun türkizle benim oğlan uykusuzlmaz:mafoldumben
Kizlar Selamlar,
Bir süredir okuyup okuyup, yazamadan cikiyordum. Malum zamanla yarisiyoruz artik, Doruk iyice büyüdü ve sürekli oyun istiyor. Canim cikiyor tüm gün ve aksam olsa da uyusa diye bekliyorum, uyur uyumaz bende siziyorum.
Bizimde Persembe doktor kontrolümüz vardi, Doruk 7.440 gram olmus. Anne sütüne devam ediyoruz. Doktora iyice sinir olmaya basladim ama henüz söyle iyi bir cocuk doktoru bulamadik maalesef. Adam hic bilgi vermiyor, muayenesini yapiyor ve hemen kacma derdine düsüyor. Adama diyorum, "oglumun kakasinda bazen sümüksü tabakalar var. Arada da fazla civik geliyor kakasi." Dinliyor, bende birsey yapacak, önerecek saniyorum. "Tik" yok. Manyak midir nedir? Birde asi randevumuza daha vardi, tuttu asi yaptilar. Hic sevimli davranmadigi icin, Doruk adami görür görmez cildirasiya agladi. "Biraz sakinlessin, hemen asi yapmayin lütfen" dedim. Tuhaf tuhaf bana bakiyor. Off, cok sinir olmusum, anlattikca anlatasim geliyor. En son gittigimizde esim kavga etmisti, galiba bize gicik oldu iyice. Ama cocugu soyun geliyorum diyor, gelmesi 40 dk.yi buluyor. Gelde kavga etme yani. Neyse bir daha kesinlikle gitmeyiz cünkü doktor gibi degil.
selam kızlar nasılsınız?
benim canım sıkkın dün dr.a gittik bu ay hiç kilo almamıştı hem de genel kontrol dr.tarrttı hala aynı kiloda idrar tahlili yapalım dedi enfeksiyon çıktı iğne verdi.3 gün iğne sonra şurupla devam edicez haftaya da böbrek ultrasonu istedi o kadar dikkat ediyorum yine de hasta ettik.
canım biz de dr.u değiştirdik dün ilk defa ren tıp ta nuray hanıma götürdük.aslında orda özlem hanımı tavsiye etmişlerdi ama o yoktu.nuray hanımdan da memnun kaldım hem de 40 tl.fiyetı da uygun.
hasta olan arkadaşlara ve bebişlere geçmiş olsun diyorum.
cerencim allah sabır versin kaynana bu atsan atılmaz....
offf yaaa dediğim gibi annem gelmiyor temizliğe benimde halim yok ama başlamam lazım canım sıkılıyor sabah sabah eşimlede kapıştık salakmı nee yaa evet salak diyorum
sabah erken kalkmış bebeklere bakmış ben 10 kadar uyumusum eve gelince işleri ona yıkıyormusum
ben ...gece ben 2 de yattım o benden öncee horozlar ötüryordu bi yerinde çamaşırları bekledim....
o kadar gücüme gitti ağlayacaktım sofrada zor tuttum kendimi......
annemi son bi arayım dedim ...ayy başım ağrıyo ..heryerim ağrıyo dedi....
sonrada ali ile ömere tişört aldım diyor....
hastasın madem nasıl çıkıyorsun dışarı....eşimde bişey deme mecbur değil sana temizlik yapmaya diyor
şimdi bizi bekliyorlarmıi......şeytan diyo ara kaynananı gelsin ....kaynımda eşimle gidecekmiş seyhate...
kadın evde yanlız kalacak ama onunda çenesi hiç durmuyo be kardeşim yaaaaaaaa offfffffffffffffffffff
offf
Canım 500 gr için normal diyor doktorlar takma kafana.Kahvaltınız da hayırlı olsun hihoyyyt İnşallah zevkle yer kuzum a.s.
Ah ah hepsi dayaklık bunlarınklava:
Ay canlarım ya düzelemediler bi :1no2:
Canım ya zordur valla Allah kolaylık versin :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun canım a.s.
Allah Allah sancısı falan mı oluyor acaba CADIARZU
Maşallah Doruk'a a.s.
Geçmiş olsun canım kuzuna a.s.
Sen hala kendini ne kadar paralarsan parala kıymet bilinmiyor kısmını anlamadın mıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?