2009 Mayıs Anneleri

kızlar bu gece oğlum hiiç uyanmadı:1shok: akşam 8buçukta uyumuştu, sabah 6buçukta uyandı:lepi: emzirdim, koynuma aldım, 8buçuğa kadar yine uyudukdelikafadulden

dün evde temizlikçi bayan vardı,temizlikten kuzum da çok yorulmuş demekki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşimle hala küsüz,maçtan eve geldi tek kelime konuşmadık. bugün sabahtan da dağlara pikniğe gittiler arkadaşlarıyla. birazdan da benim arkadaşlarım gelecek. onlarda kaynanadan dertli. konuşup konuşup rahatlarızkaydirigubbakcemile3

hepinize iyi pazarlar kızlar.kaydirigubbakcemile5

günaydın iyi pazarlar herkese

poooffff ya dün gece ne güzel plan yaptık bugün gezdirecekti eşim ama havaya bak!!!

bu adam önceden hava durumunamı baktı acaba??

kızım kalktı mamasını verdim aslında kahvaltı verecektim ama kalkıpta yumurta kkoyamadım sonradan

aglayıncada verdim mamayı.. dün zati 4de gece uykusuna geçince 2de açtı gözleri mum etti beniiii

kahvaltı hazırlayayım,aşagı pazara ineyim, olmazsa iptal ederim dicem ama aman eksi5degilya arabada var bişicik olmaz allahın izniyle plan bozulmasın:lepi::lepi::lepi:

inş. cnm kendi evinide nasip etsin. hakkaten uzun kalınca ev gerekiyo nekadar yakın akraba da olunsa misafirlik güzel degil..
maş. melih kaana annesi, akşam annesi üzülünce anneyi yormamış ne güzel..

sanada arkadaşlarınla iyi oturmalar cnm bol bol dertleş bakalım..

yaaa özlem eşine ne desem sen hastasın kızla ilgilenmiyorr

üstelik misafir geliyor ben nezle olsam yatakdan kalkamammm iyisin vallaa

:roflol::roflol:

geçmiş olsun canım ah bu erkekler neden böylee
geçmiş olsun canım hasta hasta misafir zor olacak
benimki öyle akşamdan sabaha uyurdu dün bir haller oldu yavruya birkaç kez uyandı:bbo:

birsencim yormam kendini çok fazla boşver bırak olduğu kadar

günaydın kızlarrrr
biz uyandık ben kahvaltı yaptım Ahsen meyvesini yedi şimdi uyusun kışlıkları çıkarıcam havalar soğudu okula gidemem yazlıklarla

Kizlar Selamlar,

Bir süredir okuyup okuyup, yazamadan cikiyordum. Malum zamanla yarisiyoruz artik, Doruk iyice büyüdü ve sürekli oyun istiyor. Canim cikiyor tüm gün ve aksam olsa da uyusa diye bekliyorum, uyur uyumaz bende siziyorum.

Bizimde Persembe doktor kontrolümüz vardi, Doruk 7.440 gram olmus. Anne sütüne devam ediyoruz. Doktora iyice sinir olmaya basladim ama henüz söyle iyi bir cocuk doktoru bulamadik maalesef. Adam hic bilgi vermiyor, muayenesini yapiyor ve hemen kacma derdine düsüyor. Adama diyorum, "oglumun kakasinda bazen sümüksü tabakalar var. Arada da fazla civik geliyor kakasi." Dinliyor, bende birsey yapacak, önerecek saniyorum. "Tik" yok. Manyak midir nedir? Birde asi randevumuza daha vardi, tuttu asi yaptilar. Hic sevimli davranmadigi icin, Doruk adami görür görmez cildirasiya agladi. "Biraz sakinlessin, hemen asi yapmayin lütfen" dedim. Tuhaf tuhaf bana bakiyor. Off, cok sinir olmusum, anlattikca anlatasim geliyor. En son gittigimizde esim kavga etmisti, galiba bize gicik oldu iyice. Ama cocugu soyun geliyorum diyor, gelmesi 40 dk.yi buluyor. Gelde kavga etme yani. Neyse bir daha kesinlikle gitmeyiz cünkü doktor gibi degil.

Bizden böyle iste. Okudugum ve aklimda kaldigi kadariyla, kabiz olan bebisler varmis. Biz hic öyle bir sorun yasamadik ama böyle durumlarda bol sivi takviyesi yapmak gerekir diye düsünüyorum. Birde ek gidalara gecis yaptiklari icin, sindirim sistemleri tam gelismediginden sorun oluyordur belki.

Ayse, senin su yayla evi mevzusunu okudum, gecmis olsun, zor bir durum. Ben bile buradan sinir oldum. Hem istemeye istemeye gidiyorsun, üstüne birde böyle kötü bir sürpriz olmasi sinir bozucu. Bazen ses cikartmak gerek, yoksa insani saf saniyorlar.

Gülhan sana imreniyorum canim, ne güzel sartla savasiyorsun yaglarinla. Bizimkiler üst üste bindi gitti. Nasil eriyecegim hic bilmiyorum:)

Pinar masallah Defnos'a canim. Epey kilo almis, yaramis yedigi mamalari kuzucuga.

Birsen kuzucuklarina gecmis olsun, iyilesirler bir an önce insallah.

Herkese iyi Pazarlar...

EVET CNM İYİM ÇOK ŞÜKÜR
AZ DAHA DİNLENEMEZSEM ACİLLİK OLUCAM BU GİDİŞLE İLAÇDA ALAMIYORUM
HAFTASONU ARAYA GİRMESEYDİ DR.A GİDERDİM
ZEYNEBİN İLAÇLARINDA İÇİYORUM VALLA ARADA NE YAPAYIM
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Ayyyyyyyy kzılar ya bıde zeynep bı tarttırdım geÇen gÜn 25 gÜnde 400 gr almıŞ delı oldum
ne yapsam acaba ya
bıŞey de yemıyo hep kusuyo
dr. Ek gıdaya baŞla dedı
baŞladım zaten ben onu kusuyo aĞır gelıyo galıba
mamayı da yememeye baŞladı
dÜn elma suyu yaptım onu ıÇırdım bıraz
olduĞu gıbı Çıkardı 10 dk.sonra
canım Çok sıkkın ya

selam kızlar nasılsınız?
benim canım sıkkın dün dr.a gittik bu ay hiç kilo almamıştı hem de genel kontrol dr.tarrttı hala aynı kiloda idrar tahlili yapalım dedi enfeksiyon çıktı iğne verdi.3 gün iğne sonra şurupla devam edicez haftaya da böbrek ultrasonu istedi o kadar dikkat ediyorum yine de hasta ettik.

çocuk doktruna kime gidiyorsunuz bursalı arkadaşlar ben medicalpark yeşim hn. a gidiyorum

canım biz de dr.u değiştirdik dün ilk defa ren tıp ta nuray hanıma götürdük.aslında orda özlem hanımı tavsiye etmişlerdi ama o yoktu.nuray hanımdan da memnun kaldım hem de 40 tl.fiyetı da uygun.
hasta olan arkadaşlara ve bebişlere geçmiş olsun diyorum.
cerencim allah sabır versin kaynana bu atsan atılmaz....

offf yaaa dediğim gibi annem gelmiyor temizliğe benimde halim yok ama başlamam lazım canım sıkılıyor sabah sabah eşimlede kapıştık salakmı nee yaa evet salak diyorum

sabah erken kalkmış bebeklere bakmış ben 10 kadar uyumusum eve gelince işleri ona yıkıyormusum

ben ...gece ben 2 de yattım o benden öncee horozlar ötüryordu bi yerinde çamaşırları bekledim....

o kadar gücüme gitti ağlayacaktım sofrada zor tuttum kendimi......

annemi son bi arayım dedim ...ayy başım ağrıyo ..heryerim ağrıyo dedi....

sonrada ali ile ömere tişört aldım diyor....

hastasın madem nasıl çıkıyorsun dışarı....eşimde bişey deme mecbur değil sana temizlik yapmaya diyor

şimdi bizi bekliyorlarmıi......şeytan diyo ara kaynananı gelsin ....kaynımda eşimle gidecekmiş seyhate...

kadın evde yanlız kalacak ama onunda çenesi hiç durmuyo be kardeşim yaaaaaaaa offfffffffffffffffffff

offf

ayy birsen aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık zor valla...
dediğim gibi abartma temizliği kendini yıpratma yapabildiğin kadar

ayy birsen aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık zor valla...
dediğim gibi abartma temizliği kendini yıpratma yapabildiğin kadar

cnm nasıl abartmayım tatlım yaklaşık bir yadır köşe bucak olmadı bayram sabahı sildim süpürdüm ...bikere balkon kople silinmeli ......sonra salon çekyatlar çekilmeli silinmeli toz alınmalı ...çamaşırlar var katalanacak yerleşecek ütülencekler ayrılacak...sonra yatak odasını silecem toz alacam.....sonra mutfağın tezgahı aygaz duvarı silinecek....yerleri şöel cifle silmek gerek.....çocukların odasını sil süpür toz al tabi önden toplamak gerek....sonra çamaşırlar yıkanacak onları as .....banyoyu küveti ...klozeti..lavobayı yıka......

işte annem çok sinir etti beni yaaaaaaaaaa......dört gözle bekliyor çocukları atacam ona kelek görecek gününü..............

amanınnn çok iş varmış ha kendi evinde bakmış ha sende gelip bari çocuklara baksaydıı
neyse zorlayamazsın bozma moralinii tatlım olduğu kadar
ben hala kışlıkları çıkarıyorum

Canım 500 gr için normal diyor doktorlar takma kafana.Kahvaltınız da hayırlı olsun hihoyyyt İnşallah zevkle yer kuzum a.s.

Ah ah hepsi dayaklık bunların klava:

Ay canlarım ya düzelemediler bi :1no2:

Canım ya zordur valla Allah kolaylık versin :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım a.s.

Allah Allah sancısı falan mı oluyor acaba CADIARZU

Maşallah Doruk'a a.s.

Geçmiş olsun canım kuzuna a.s.

Sen hala kendini ne kadar paralarsan parala kıymet bilinmiyor kısmını anlamadın mı klava:

Selam bacılar iyi pazarlar a.s.

Bizde dün akşam arkadaşlarda kaldık. Şimdi geldik eve. Eşimde ofise gitti. Bende Defnoş'a mamasını yedirdim. Uyuttum şimdi. Evi toparlayayım azıcık. Çantasını falan boşaltayım.

Ya bu arada şu çorbayı doktor günlük yap dedi ama Tubi sen buzluğa atıyor muşsun öyle yapsam bende ya :uhm: Hergün azıcık şeyle uğraşılır mı :uhm:

Bu arada dün Siboş'un Yağız paşam hastaydı. Bi arayayım bakayım nasıl oldu kuzum :uhm:

ne yapacam pınarcığım yaa ne adam imkan bu olanak bu yapmak zorundasın der gibi

delikafadulden

ne olmuş yağıza ya valla farkındamısınız mayıs çocukları ne yaşarsa aynı anda yaşıyor yaaa

bende ariimm çocukların odasındayım şimdi yatak odasına geçecem arimm bakimmm

kafam karşık zati bir öte git dese ağlayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…