2009 Mayıs Anneleri

ne yapacam pınarcığım yaa ne adam imkan bu olanak bu yapmak zorundasın der gibi

delikafadulden

Elimden gelen bu diyeceksin bi tarafını yırtmayacaksın bacım kusura bakma. İki bebek bakıyosun sen boru mu ya klava:

Evet canım hepsi aynı anda hasta oluyo kuzularımız :çok üzgünüm: Cuma gecesi hastaneye gitmişler. Burnu falan tıkalı kuzumun. Ama daha iyiymiş şimdi a.s

Kuzumun çorbasını koydum ocağa. Çok yapıyorum. Bir haftalık meyve kavanozlarına koyup atacağım buzluğa. Bişey olmaz heralde ya :uhm: Çıkarır biberon ısıtıcısında ısıtır yediririm hergün :uhm:

benim kuzumunda burnu tıkalı yaaa açılmıyor kaç gündür nolcak böyle bilmiyom

yağıza da geçmiş olsunn

benim kuzumunda burnu tıkalı yaaa açılmıyor kaç gündür nolcak böyle bilmiyom

yağıza da geçmiş olsunn

demek ki herkesin derdi aynı benim oğlumunda burnu tıkalı ne yaparsam yapayım bir türlü açılmıyor inşallah önemli bir şeyi yoktur dr kont.vakti geldi ama eşimin evde olduğu bir gün ancak gidebiliriz

off be aysecimm ya ....kaynana da haketmiş aslında lafııı da işte.kotu surprız olmus su yayla ewı meselesı madem ole bı düşüncxesı varmıs neden bastan soylememişler sana kabul etcekmısın bakalım...
kıyamam oğlusa ben ya...anlamıstır kuzum cok akıllı bu veşletler cok herseyı anlayıp sesıyolar hemen...eşininde bişiler soylemesı lazım aslında annesıne..boyle olunca hep kendımı dusunuyorum kızlar ya bızde bırer kaynana adayıyız dıe hep aklımdan gecıyor...

gecmişolsun cnm ya...bı zararı olmaz vıcks lı suyun nolcakkı nfes yolunu ferahlatır sen koy ..

ay Allah kuzularımızı korusun bu kış nasıl geçecek bakalımm

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

damladan olmasın aysuncumm..kan damlası kullanıyosan belkı o yapmıstır kes bakalım bı kac gunnolcakCADIARZU

olabılır hulyacım ya..hepımız basladık sonucta kan damlasına...bı keswın anacım sızde kan damlasını bı ıkı gun ben dunden berı wermıyorum....bugunde yaparsa saglık ocaına baska nmarkası varsa onu sorup denıcem bu marka kabız ettı kuzumu dıcem..:kedi:

gecmişolsun tutkunum...
uyku berbat bişi benımkıde oyleydı sabah 6 7 de uyuyoduk ama artık duzene gırdı sayılır arada bı sapıtsada artık gece en gec 12 de uyuyooohihoyyytben gunduz uyutmadım hıc 4 5 gun sawastımmm oglanla:jeyyar:

gecmişolsun beyazcım ya mayıs kuzularınada annelerınede nazarmı degdı ne ya hepımız hasta..mafoldumben

sema cım ya anlıyorum senı ya ben ole 20 gunu askın yasadım delırıodum artıkk sabır mabır kalmadıydı...uyutma gunduz dıcem ama gunduzde uyuymuomus senın kuzucukk yaa:1shok:nasıl dayanıo okadarınada pes yani....
Yagızdan daha beterıde varmış yanı... napsanda soksan sen bu oglanı duzene CADIARZU

annesını uzmek ıstememiştir akıllı kuzucum benimmopuyorumnanaktan

ne doktorlar war ya...ınsan herseyı anlatsın ıstıyor onlarsa senı basından sawıyorrrlmaz:gıtmeyın fılızcım bencede o dr a pes yanı bebek 40 dk soyunuk bekletılırmı hıc....
buyudukce oyun dlısı oldu bu kuzular ya bızde eşimle şimdiden boyle sureklı oyun ıstıyo buyudukce napcaz dıye kara kara dusunmeye basladık fallakaydirigubbakcemile3

ini bişicik cıkmaz ama hıc kılo almamasıda garıp canım ya...sen sıkma canını belkıde doymuodur kuzucuk annesi

super anne yorma kendını fazla anacım ya..bırak oldugu yere kadar su senın eşinede dıcek bişi bulamıom bırsoo heeee daha sana yardımcı olcaına tovbe tovbe...klava:

Selam bacılar iyi pazarlar a.s.

tubiş hep ole yapıo yap anacım sende bişi olmaz ...defnem nasıl annesiii yagızımın nesı varkı bızede hbr wer konusuncaaaa

off anam ne konusmusunuz kızzz oku oku bıtmedı yafskaydirigubbakcemile3dusuk cenelı hatunlar sızııııııŞenizhepıcınızı sewıyorummmmmmzemuszemus
sıra geldı bıze......hihoyyyt
sabah 11 de kalktı benım kuzu kahvaltı fala derken oldu 12 eşim le bırlıkte temızlıge gırıstık oglan uyanıkken eşim supurge tuttu ben dun den toz falan aldıydım ben camasır attım makıneye ser topla yaptım eşim paspas attı utulerı yaptı oglan uyudu...uyandı onu yıkadık bız dus aldık,ardından oglan emdı memde uyudu kaldı az once....derken saat bu saat oldu...işlerde bitti super oldu fallakaydirigubbakcemile5
bugun ewdeyız eşim 6 da işe gıtcekk:gitmeglanlayız ewde allahtan gunduzde gecede uykusu gırdı duzene ben galipp geldımmmmhihoyyythihoyyytrahatız 1 haftadır arada bı yapıo ama oda olcak heralde okadar..
,kabızlıımız sa bugun daha kakasını yapmadı ogluş beklemedeyımmmm

OFF SADECE ÇAMAŞIR KATLAMAKLA UĞRAŞTIM SıBO ıLE KONUŞTUM BıZıM VELETLERLE AYNI OLMUŞ AMA BAŞINDA DOKTORA GıTMıŞ O KONUDA ŞANSLI

ESEN CNM SıNEMORAN MıNı DıYE DENıZ SUYU SıPREYı VAR BURUNLARINI AÇIYOR BıZıMKıLERDE SıBODA AYNI ŞEYı VERMıŞ DOKTOR

AHHHH pınarım çok haklsıın ama ne yapacam bu ev benim o katlanabiliyor daünık olmasına ama ben yapamıyorum......al işte çocuklar uyuyor geçmiş kanepeye yatmış filim izliyo biliyo ki temizlik olacak diyebilir hayatım hadi ne yapılacaksa yapalım çıksın aradan demiyor ...ölece yatıyooo

ben şimdi elma rendeledim uyansınlar yedirecem bakalım eğer yerlerse kavonoz meyvesine veda edecem...havucuda rendelerim armutuda elmayıda sadece olmayan meyvelerden alırım yada dışarı çıktığımda alırım

off ya ne oluyor bu bebişlere hepsi hastaaa Allah hepsine şifa versinn tez zamanda iyileşir inş kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:

anam bizde sabahın köründen beri uyanığız bu kız babasını görünce uyumuyor hiç yaw sürekli babasının kucağında durmak istiyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adama bende kalk temizlik yapalım dedimm hiçç kılını kımıldatmıyor ama kaçışı yokkk akşam gazel uyuyunca başlarız temizliğee yemeğimde var zaten kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:hulya::hulya:

yarın okula gideken alayım canım inşallah işe yararr
aman hepsi aynı diyicem de siribronun esi yapmış vallaaaaalkisalkisalkis
aferin kız basardınnnnalkisalkisalkis

ben hep kendim rendeliyorum havucunda rendeleyip suyunu çıkarıyorum
kızlar ya primaya şikayette bulunacağım adres olarak nereye mail atacam bulamadım
hayırdır nolduuu
demek ki herkesin derdi aynı benim oğlumunda burnu tıkalı ne yaparsam yapayım bir türlü açılmıyor inşallah önemli bir şeyi yoktur dr kont.vakti geldi ama eşimin evde olduğu bir gün ancak gidebiliriz

hepsi aynı bizimde kontrolümüz bu hafta inşallah önemli bişe değildirr

tesekkurler esenimmmmŞeniz
zor oldu ama basardımm falla oglanın uykusunu duzene sokmayıkaydirigubbakcemile2
eşim içinde tesekkurler canım...saolsun ew işleri konusunda ewlendımızden berı cok yardımcıdır utu supurge hep onundur

halıları yıkatmaya verdim.....şimdi .....bide kadın alacam dedim eşime ....haftayada kadın gelsin of ya kafamı yordu bu konu

oh maşallah ne güzel benim eşim evi kirletmesin başka ihsan istememmsositososito

kızlar benim soru hazırlamam lazım
sınıfı ben 2.sınıfta okutmadığım için seviyelerini öğrenmem lazım pazartesi sınav yapıcam

halıları yıkatmaya verdim.....şimdi .....bide kadın alacam dedim eşime ....haftayada kadın gelsin of ya kafamı yordu bu konu

ha soyle bırsenım ya...ole saca bole tarak tut bı kadın olsun bıtsın..aklı başına gelır belkı eşinin şole bı durup dusunur bu kadın bı başına ıkı velet opnume yemek camasır bulasık utu...vs ...vs dıyeCADIARZU

oh maşallah ne güzel benim eşim evi kirletmesin başka ihsan istememmsositososito

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar benim soru hazırlamam lazım
sınıfı ben 2.sınıfta okutmadığım için seviyelerini öğrenmem lazım pazartesi sınav yapıcam

kolay gelsın canımmmopuyorumnanaktan

ya bişey soracam benimkız arada 5dakka emiyobırakıyo ozman mam veriyorum ama nekadar vermeliyim bilemiyorum nekadar vereyim

çocukları yıkadık halılar gidince yerler boşaldı çamaşırları katladım kaldırdım

balkonun kilimlerini silkeledim şimdi kocam balkonu silecek ......

bende çockların odasını silecem toz alacam sonra mutfağı halledecem ben mutfaktayken eşim salonu temizleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…