2009 Mayıs Anneleri

slm kizlar a.s.

pazar günü yogun ve uyusuk geciyor..yav zaman cok mu hizli akiyor banami öyle geliyor..serrayi yediriyorum..bi bakiyorum digerinin vakti gelmiş..sanki bütün gün yemek yediriyormusum gibime geliyor..hiç bişeye vakit ayiramiyorum..anamm uyusukum ben uyusuk yaaa

pinarcim iyi yapmişsin corbayi öyle yapmakla..ugrasilmiyor hergün hap kadar seyle..hadi normal yemek olsa kalanini biz yeriz..ama yencek gibi degilki..cok ot bişi oluyor :))) kitapta okudugum kadariyla buzlukta 3 aya kadar saklaniyormus..biz zaten en fazla 1 hafta sakliyoruz..ben cok rahat ettim valla..eminim sende rahat ediceksin

sibelcim gecmis olsun oglusuna yaaa a.s. eşinden gecti herhalde..evi sıksık havalandir tatlim..inşaAllah biran önce düzelir kuzucuk..

birsencim annene kizma be tatlim..genc degiller..elbet kadincagiz sevmeyi düşüncek..sende su temizliği gözünde büyütme bukadar yaa..o ne biçim liste öyle..bayram temizliğimi yapiyorsun yahu..şimdi kalk cocuklari koy kocanin önüne..bi süpür..ortaligi topla..geceye kadar dinlen,veletlerinle vakit gecir,keyif yap..gecede bi toz al..yerleri viledayla sil..ee yatmadan lavabolarida cifle 2 dak..bitti gitti işte..için rahat etmiyorsa kendi kendine sürekli şunu söyle: benim birincil görevim cocuklarim..ne temizlik ne yemek ne koca..onlarin hepsi 2.,3.planda..

aslicim canim bugunde kaka yapmassa muhakkak kuru erik hoşafi yap..cok iyi bişi yaa..bende bugun serrayi kolluyorum düzeldimi acaba diye..su ana kadar tik yok..bugun yani..bakalim..

esencim kolay gelsin canim :) cok zor sorma aci veletlere

valla tubiş benim annem genç cnm ya daha 43 yaşında ben illa temizlesin demiyorum

ama bana deseydi ben pazar günü gelemem diye bende c.tesi başlardım en azından

neyse kocam gerginliğimi anladı ...çocukları yıkadı balkonu silecek...salonu silecek toz alcak....

bende çocukların odasını ve mutfağa girisecem....sonra yatacak odası antre banyo kalıyorr gece yarısını .çokk varr

ay bayagi gencmiş kiz annen maşaAllah :) benim annem beni 30unda dogurdu zaten :)) suan 56 yasinda eminem :))

oh süper eşin anlamiş :) hadi kolay gelsin canim..cabucak bitirin inşaAllah

benim kuzumunda burnu tıkalı yaaa açılmıyor kaç gündür nolcak böyle bilmiyom

yağıza da geçmiş olsunn

Size de geçmiş olsun canım ya a.s.

demek ki herkesin derdi aynı benim oğlumunda burnu tıkalı ne yaparsam yapayım bir türlü açılmıyor inşallah önemli bir şeyi yoktur dr kont.vakti geldi ama eşimin evde olduğu bir gün ancak gidebiliriz

Evet burun tıkanıklığı genelde var. Bİde bize doktorumuz çok dışarı çıkmayın. Bebeklerde salgın var dedi :1no2:

tubiş hep ole yapıo yap anacım sende bişi olmaz ...defnem nasıl annesiii yagızımın nesı varkı bızede hbr wer konusuncaaaa

Öyle yaptım canım bende. Defnoş iyi çok şükür. Cadı işte napsın işi gücü kucak akannehir

Yağız da tıkanmış garibim. Ama şimdi daha iyi çok şükür :Saruboceq:

Ay yok şimdi Allah'ı var benimki temizlikte hep yardımcıdır. HAtta az önce salonu sildi toz aldı zemuszemus

kızlar ya primaya şikayette bulunacağım adres olarak nereye mail atacam bulamadım

sağol cnm evet bezlerin bantlaro açık çıkıyor

Aynen ya benimde geneli açık yada yarısı açılmış diğer yarısına yapışmış çıkıyo :uhm:

halıları yıkatmaya verdim.....şimdi .....bide kadın alacam dedim eşime ....haftayada kadın gelsin of ya kafamı yordu bu konu

Ohhh bak kadın alıcam diyince coştu seninki kaydirigubbakcemile3

kızlar benim soru hazırlamam lazım
sınıfı ben 2.sınıfta okutmadığım için seviyelerini öğrenmem lazım pazartesi sınav yapıcam

Kolay gelsin canım a.s.

ya bişey soracam benimkız arada 5dakka emiyobırakıyo ozman mam veriyorum ama nekadar vermeliyim bilemiyorum nekadar vereyim

Memede emiyosa 90 yada 120 yeter bence canım. Zaten doyduğu zaman diliyle iter yerimseniben

banyo yaptım kendime geldim attılar buraya yaaa

[/URL][/IMG]

küstümmmmmmmmmm işteee
[/URL][/IMG]

alişde geldiii bee
[/URL][/IMG]

çek elini oğlumm
[/URL][/IMG]

gel keyfim gell
[/URL][/IMG]

Aynen öyle yaptım canım. 7 kavanoz yaptım ama boşa oldu sanırım. Benim cadı sevmedi ya yemiyor napcam bilmiyorum :çok üzgünüm:

biraz zeytinyagi yada tereyagi koy içine canim..yanliz zeytinyagi kokmasin..ben riviera aldim,kokmuyor..azcik tuzda atabilirsin..olmadi yogurt kat içine..bide tel süzgcten süzmeyi dene..ben baslarda süzüyordum..alişti..şimdi artik süzmüyorum sadece rondodan gecriyorum..

kızlar çok kötü grip oldum yaaa... (( akşamdan beri yatıyorum... maske taktım öle geziyorum evde emzirirken falan geçmez inşallah doruk a... geçcek diye aklım çıkıyo... ilaç da kullanamıyorum ıhlamurla idare etmeye çalışıyorum... başka napabilirim acaba çabuk atlatmak için...
sizlerde dikkat edin kendinize accayip salgın var...

soru hazırlatmadı cadı markete gittik ıspanak aldım

şimdi uyutuyorum eşim gelince arkadasına oturmaya gidicez

slm nasılsınız ne olmuş bizim topiğe böyle.Birsen maşallah kız kuzularına
Esra adaşım geçmiş olsun dikkat et
Sibel sizede geçmiş olsun
geçmişi okuycam inşallah

ayyy cnm geçmiş olsun bende aynen senin gibiyim yatmayaa fırstım yok yalnız üstüne bide misafir geliyo hem de yatılı
offffffffffffff
akannehir

gecmişolsun canım ya vicks falan sursene ıyı gelır terle atarsın hemencık hamışken ben hep ole yapıodum yok anacım yok mayıs analarınada nazar degdı falla ya kuzucuklar hasta yada anaları

OYY KIYAMAM YAĞIZA YA TIKANMIS DEMEK PINARCIM ACIL ŞİFA versın Rabbım...:Saruboceq:

ESEN gene gezmedesın bakıyom gez bacım gez aksam...
desene hınzır hazırlatmadı sorularııııı yaymazzz

BIRSOOOO KIZ ne seker olmuslarr aliş pek bı gulecc masallah omer agır abi olcak bellı şimdikten maşallahhh tosuncuklara

AYSE canım hosgeldın nasılsın bırazdaha rahatladınmıŞeniz

eşim balkonu cillop gibi yapmış şimdi mutfağı siliyor tezgahı ve aygazı silmeyecez kızartma yapacakmış yatak odasında ömer oturma odasında aliş uyuyor ve uyandıııı halısı hazır yokken bi silelimmm en yatak odası kalıyor orayıda yerleri silecem halısı yok

şu damadımın yakışıklılığını gördünüz mü teyzeleri çok ağır çokkkk

senin o damadınnn anamı ağlatıyor esenn çok fena oldu bi don giydiremez oldum çocuğua hemen dönüyor bağrıyorr aman bi görsen bi fena bi fena yeni doğduklarında melek gibiydi şimdi tilki oldu alişim sakinleştiii

eşim geldi. hiç konuşmuyoruz. daha doğrusu o konuşuyorda,ben konuşmuyorum. ama iyiyim şimdi. kızlarla bayağı bir konuştuk bugün. hepsi kaynana mağduru dakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…