benim kuzumunda burnu tıkalı yaaa açılmıyor kaç gündür nolcak böyle bilmiyom
yağıza da geçmiş olsunn
demek ki herkesin derdi aynı benim oğlumunda burnu tıkalı ne yaparsam yapayım bir türlü açılmıyor inşallah önemli bir şeyi yoktur dr kont.vakti geldi ama eşimin evde olduğu bir gün ancak gidebiliriz
tubiş hep ole yapıo yap anacım sende bişi olmaz ...defnem nasıl annesiii yagızımın nesı varkı bızede hbr wer konusuncaaaa
off ya ne oluyor bu bebişlere hepsi hastaaa Allah hepsine şifa versinn tez zamanda iyileşir inş kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:
anam bizde sabahın köründen beri uyanığız bu kız babasını görünce uyumuyor hiç yaw sürekli babasının kucağında durmak istiyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adama bende kalk temizlik yapalım dedimm hiçç kılını kımıldatmıyor ama kaçışı yokkk akşam gazel uyuyunca başlarız temizliğee yemeğimde var zaten kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:hulya::hulya:
kızlar ya primaya şikayette bulunacağım adres olarak nereye mail atacam bulamadım
sağol cnm evet bezlerin bantlaro açık çıkıyor
OFF SADECE ÇAMAŞIR KATLAMAKLA UĞRAŞTIM SİBO İLE KONUŞTUM BİZİM VELETLERLE AYNI OLMUŞ AMA BAŞINDA DOKTORA GİTMİŞ O KONUDA ŞANSLI
ESEN CNM SİNEMORAN MİNİ DİYE DENİZ SUYU SİPREYİ VAR BURUNLARINI AÇIYOR BİZİMKİLERDE SİBODA AYNI ŞEYİ VERMİŞ DOKTOR
AHHHH pınarım çok haklsıın ama ne yapacam bu ev benim o katlanabiliyor daünık olmasına ama ben yapamıyorum......al işte çocuklar uyuyor geçmiş kanepeye yatmış filim izliyo biliyo ki temizlik olacak diyebilir hayatım hadi ne yapılacaksa yapalım çıksın aradan demiyor ...ölece yatıyooo
halıları yıkatmaya verdim.....şimdi .....bide kadın alacam dedim eşime ....haftayada kadın gelsin of ya kafamı yordu bu konu
çocukları yıkadık halılar gidince yerler boşaldı çamaşırları katladım kaldırdım
balkonun kilimlerini silkeledim şimdi kocam balkonu silecek ......
bende çockların odasını silecem toz alacam sonra mutfağı halledecem ben mutfaktayken eşim salonu temizleyecek
kızlar benim soru hazırlamam lazım
sınıfı ben 2.sınıfta okutmadığım için seviyelerini öğrenmem lazım pazartesi sınav yapıcam
ya bişey soracam benimkız arada 5dakka emiyobırakıyo ozman mam veriyorum ama nekadar vermeliyim bilemiyorum nekadar vereyim
slm kizlar a.s.
pazar günü yogun ve uyusuk geciyor..yav zaman cok mu hizli akiyor banami öyle geliyor..serrayi yediriyorum..bi bakiyorum digerinin vakti gelmiş..sanki bütün gün yemek yediriyormusum gibime geliyor..hiç bişeye vakit ayiramiyorum..anamm uyusukum ben uyusuk yaaa
pinarcim iyi yapmişsin corbayi öyle yapmakla..ugrasilmiyor hergün hap kadar seyle..hadi normal yemek olsa kalanini biz yeriz..ama yencek gibi degilki..cok ot bişi oluyor :))) kitapta okudugum kadariyla buzlukta 3 aya kadar saklaniyormus..biz zaten en fazla 1 hafta sakliyoruz..ben cok rahat ettim valla..eminim sende rahat ediceksin
sibelcim gecmis olsun oglusuna yaaa a.s. eşinden gecti herhalde..evi sıksık havalandir tatlim..inşaAllah biran önce düzelir kuzucuk..
birsencim annene kizma be tatlim..genc degiller..elbet kadincagiz sevmeyi düşüncek..sende su temizliği gözünde büyütme bukadar yaa..o ne biçim liste öyle..bayram temizliğimi yapiyorsun yahu..şimdi kalk cocuklari koy kocanin önüne..bi süpür..ortaligi topla..geceye kadar dinlen,veletlerinle vakit gecir,keyif yap..gecede bi toz al..yerleri viledayla sil..ee yatmadan lavabolarida cifle 2 dak..bitti gitti işte..için rahat etmiyorsa kendi kendine sürekli şunu söyle: benim birincil görevim cocuklarim..ne temizlik ne yemek ne koca..onlarin hepsi 2.,3.planda..
aslicim canim bugunde kaka yapmassa muhakkak kuru erik hoşafi yap..cok iyi bişi yaa..bende bugun serrayi kolluyorum düzeldimi acaba diye..su ana kadar tik yok..bugun yani..bakalim..
esencim kolay gelsin canim :) cok zor sorma aci veletlere
Esra canım , hatta salı günü 14:30 da randevumuz Yeşim hmda, rota aşısının ikinci dozu yapılcak,
keşke denk gelsek ne güzel olur tanışırız
kızlar çok kötü grip oldum yaaa...(( akşamdan beri yatıyorum... maske taktım öle geziyorum evde emzirirken falan geçmez inşallah doruk a... geçcek diye aklım çıkıyo... ilaç da kullanamıyorum ıhlamurla idare etmeye çalışıyorum... başka napabilirim acaba çabuk atlatmak için...
sizlerde dikkat edin kendinize accayip salgın var...
kızlar çok kötü grip oldum yaaa...(( akşamdan beri yatıyorum... maske taktım öle geziyorum evde emzirirken falan geçmez inşallah doruk a... geçcek diye aklım çıkıyo... ilaç da kullanamıyorum ıhlamurla idare etmeye çalışıyorum... başka napabilirim acaba çabuk atlatmak için...
sizlerde dikkat edin kendinize accayip salgın var...
şu damadımın yakışıklılığını gördünüz mü teyzeleri çok ağır çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?