2009 Mayıs Anneleri

oh oh iyi yapıyor severim ben hareketli çocuğu masallah
çok yakışıklı yavssssssssss

Maşallah canım yesin kuzum.
Canım ay çok teşekkür ederiz ama biz aylar önce İncihan ın oğlu Bora yla nişanladık kızımızı yinede çok sevindik

geçmiş olsun tatlım ya bide kayınpeder çok zor valla
maşallah canım bende görcemmi o günleri acep.Bu yeni yayla işinide iyi cvplamışsın valla sana alkış yolluyorum

şansa hava kötü ama ılık yinede çıksaydınız keşke

kız hep öyle özele gidiyosun hemen sepetleme derdindeler o zaman niye özel dimi anlat bakalım sanki 10 çocuk doğurmuşuz da biliyoz
canım alır inşallah kilo ya enfeksiyonuda atltırsınız inşallah
sana alkış ve bravo diyorum MAŞALLAH bide hem düzen hem gezme bravo biz bi beceremedik
demek ki herkesin derdi aynı benim oğlumunda burnu tıkalı ne yaparsam yapayım bir türlü açılmıyor inşallah önemli bir şeyi yoktur dr kont.vakti geldi ama eşimin evde olduğu bir gün ancak gidebiliriz
hep üşüttük çocukları dr ne ilaç verdi size
el birliğiyle işlerde bitmiş ne güzel bu ek gıdalar sindiremedi beb
şler valla
oh işlerde olduysa süper kolay gelsin tatlım kızlarda babacı olur biz kendimiz için bi oğlan doğurak diyorum ne dersin
halıları yıkatmaya verdim.....şimdi .....bide kadın alacam dedim eşime ....haftayada kadın gelsin of ya kafamı yordu bu konu
mis gibi bende vercem bakalım kadın işinide iyi düşünmüşsün
canım sen bu ek gıda işini iyi becerdin hem evdede yapıyorsun bravo
esra vicks cnm bi sür bi terle süperrrr gider herşey bol limonlu ıhlamur yada limonata
süper fikir valla
oh eşin YAPTIYSA işini süper kız heryeri bititrt
Bizde annemin evine gittik badanayı bitirmiş temizliğe geç.miş sıra bize geliyor benim evden annemin evi gözüküyor çok iyi oldu valla annem bu hafta yerleşcek bakalım o yerleşsin haftaya da bizim eve boyacılar giriyor bende perde ve halıları yıkatıp ayarlatıcam o eve göre Türkiz im de daha iyi burnu akıyor biraz da öksürük hiç ilaç vermedim siz ne verdiniz
Beyazcım sen nasılsın bu arADA
ESEN okul zor geldimi yada özlemişmisin bücürlerini

özlemişim yaaa çalışmak güzel cidden ama kızımı da çok özlüyorum tam adapte olamıyorum henüz alışırız ama zamanla

valla kızlar eşim oturma odasınıda sildi antreyide mutfağıda bana yatak odası ve banyo kaldı silerkende ahh birsenn ne kadar pismiş dedi haftaya halılar gelincede bi temizleyelim dedi....

kadın alma fikri işe yaradı süperrrr:))
bidaha her hafta kadın alıcam de bir hışımla eşin yapıyor baksana maşallahh

kızlar benımkının kıcında tık yok hala yapmadı kaksını yaaa(tubıs erık hosafı dedıydı ama kurusu yok sıyah taze erık var ondan yapsam olurmukı?bıde onu oglana sıl wercem ya blenduırdan falanmı gecıp vercem?
zorla uyuttum şimdi uykusu var mızıklanıyo hos gunduzden berı en uzun yarımsaat uyudu bakalım bu son uykusu gece uykusundan once sonra hopp yagızı oyalama oyunları baslıcak 11:30 a kadar:)))

yaa deli olacam! küsüm sesimi çıkarmıyorum diye fırsat buldu gıcık!! bütün gün dışardaydı zaten. bir saat ya oturdu ya oturmadı gene gitti yaa!! arkadaş kurbanı oldu kocam valla!!! ne yapacan sen galatasarayın maçını?? dün arkadaşı onla fenerinkine geldi ya, o da onla gs'ye gidecek!! küs olmasam ben sorardım da sanaklava:klava:

Bence olur Asli, sonucta ikiside ayni materyaldan degil mi? Kac gündür yapamiyor kakasini? Insallah ise yarar canim. Bu arada tebrik ederim gece uykusuna alismis nihayet kuzucugum.

Bugün bizim Pasa erken gecti gece uykusuna, gece uyanmaz umarim. Temizlik yaptim tüm gün, daha tam bitmedi ama icim biraz rahatladi, azar azar yaparim hafta arasi artik gerisini.

olurmu dersın fılız ya yapsammı yapmadım daha..içine seker koymadanmı yapcamkı seker werılmıyo ya demı..
bı deneyım bakıım işe yarar belkı arıfeden berı kabız dun dr ılaç werdıydı onla baya bı yaptı bugun tık yok gene ama canım ya..yagız kaksını yapınca sankı ben rahatlıyorum hee:)annelık boyle bişimişşş

inş uyanmaz canım paşa temızlıkle yorulmusundur sende...

meraba canım kakasını yapamıyorsa bebeğin zeytin yağını denedinmi benim bebeğimde yapamadığı zaman bir çay kaşıgı veriyorum yarımsaate kalmıyor yapıyor.a.s.

oyy oyy en sonunda kocişe evi süpürttüm :))) bende geri kalan işleri yaptım gazel hnm hala uyanıkk ayağımda sallıyorum ama yatmaya hiç niyeti yok gibi (

tutkuncum yapalım be birer erkek çocuk valla yaa benim kızda babayı görünce hemen beni satıyor cadıı .((

beyaz bacım o kusma olayı bizimde var sürekli biliyosun dr bize gaviscon surup verdi Allaha şükür çok iyi geldi yoksa bende ek gıdaya gecemezdim
sende istersen bi sor dr una ...

esracım sanada geçmiş olsun cnm ya gerçekten salgın var galiba(

meraba canım kakasını yapamıyorsa bebeğin zeytin yağını denedinmi benim bebeğimde yapamadığı zaman bir çay kaşıgı veriyorum yarımsaate kalmıyor yapıyor.a.s.

denedım canım ya hemde ben tatlı kaşıı ıle werdım ama fayda etmedı nasıl kabızlıksa bende sastım valla...
mafoldumben
dr suru werdı onu içiuo vazelın yazıyo ustunde yağ gıbı bişi sıvı vazelın dıyoo tadı tuzu yok onu werdım bıgun once dun yaptı dun aksam gen içtı ama bugun hala yok yaa

benım bu ogşlanın herseyı ınatcı anacım sarılık oldu 1aya yakın gectı ınatcı sarılık dedı dr...
kabız oldu hala tık yok ıcırmedıım sey yemedıgım ıshal yapıcı meyve sebze kalmadı ama oglanın kakası hala duzene gırmedııı yafs:sinifsinif:

bende civcivim kocaya yaptırdım çoğu işi mutfak tezgahı ve aygaz kaldı

banyoyu deterjanladım bıraktımmm ömeri sallıyorum yaaaaa uyumadı velett

ıyi Akşamlar Kızlar,

Nazar var bu topikte kesin ya dökülüyor herkes hastalıktan.Tüm bebişlere ve annelere gecmış olsun.Cabucak iyileşin inşallah.

Ben de sımdı oturdum valla.Sabah dışarı kahvaltıya gittik.Sonra market alışverişine Haftaya genel temizlik var evde hıç temizlik malzemesı kalmamış.Neyse eşimin söylenmeleriyle bitirdik şükür.Eve geldik Borayı yıka,yemek bulaşık derken bu saat oldu.Dün gecede 12 de girdik eve bu gece erken yatmak istiyorum.Malum sabah kuşu var bizim evde.

Gecmişin detayını yarın okurum artık...

canım dün yaptı diyorsun biyerde okumuşyum 7 gün den sonrasına kabızlık diyor bana 7gün biraz fazla geldi ama 2günde 3 günde bişey olmaz yedirdiğin meyvelerede dikkat et elimde bir kitap var onda kabız olan bebekler için armutlu kaşık mamalarını ,erik ,üzüm,kaysı pürelerinin faydası olduğunu yazıyor üzümle kaysıyı karıştırabilirsin çorba veriyorsan içine zeytin yağı koymayı ihmal etme canım çok geçmiş olsuncokacimcoook

cok saol dılaracım...arıfeden berı kabızdı kuzum...cuma gunu dr agıttık surup werdı onla dun yaptı ama bugun yapmadı daha ...onceden hergun yapardı kakasını duzenlı olarak hıc bole bı sorun yasamamıstık o yuzden garıbıme gıdıyoo canım ya...
ek gıdaya gecmedık bız daha ama ben az once erık hosafı yapıp werdım bıkac kasık bakalım artık..beklıcem bende yarın olsun bakalım ne olcak surubunuda verdım şimdi beklemedeyım..
zaten duzene gırmezse 1haftada tekrar gıdıcez dr a..

ıyi akşamlar Canlarım;

Geçmişi okuyama çalışıyorum sabahtan beri ama nafile bu oğlanla mümkün değil.

Oğluşum çok hasta oldu kızlar ya.Cuma sabahı 05:30 da hastaneye gittik.Nefes alamıyor boğazı balgamdan tıklalı.Burnu tıkalı.Üst solunum yolları enfeksiyonu dedi.Takip edicez bakalım ateş yada nefes alışında sorun olursa buhar tedavisine gelin dedi.2 gecedir uyku nedir bilmiyorum.Zombi gibi gözler şiş geziyorum aman iyi olsun da varsın ben uykusuz kalayım.Yavrum gece dalıyor o kadar uykusu varki,ama balgam boğazına gelince nefes alamadığı için korkuyor ağlama ve öksürükle uyanıyor.Kucağıma alınca susup hemen uyuya kalıyor.

ıki tane şurup kullanıyoruz biri balgam söktürücü biride solunum yollarını açmak için.Birde sanomarin serum fizyolojik verdi o bay işe yaradı gibi.Mamada yemiyor zorla ağzına veriyorum en fazla 70 cc oda zorla bin takla atarak.ınşallah bu gece uyurda kendine gelir yavrum.Hiç sanmıyorum ama.

Hepimizin bebişlerine rabbim şifa versin tez zamanda çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…