benim kocışden bulaştı her bayram grıp oluyor ya kurban bayramında sen glde selımı muratın yanına yolluyayım nasıl fıkrı amalaelaelaelaelae
ohh anacım uyuttunuz bebelerı catır catır yapın muhabbetıııı ..benımkı mınderde debelenıo falla:)))kapatarak yatırmıstım sen don sırt ustu gel koltuun altına gır yarı bedenı:)))ses de cıkartmıyoo cıkamayınca ıhıldamaya basladı bı baktıydım benımkı donmuste koltuk altlarına gırmış:)))ah bu oglan bı ayaklansın cok cekcem cpok kıcında kurt war sankı 5 dk sabıt durmuyo sıpa:))))
AYSE ıyı yapmısın kız temıslıkcı işini bızım burdada 60tl ye koca ewı sılıp supuruyo camdan tabana...BIRSO pahalı anacım ıstanbulll..
HULYA denıyom bacım valla ne bulduysam ıcırıyom oglusa...:))
SIBEL duzelır inş yagız sen işe baslayana kadar...
[/URL][/IMG]
PİJAMALARIMI GİYDİMM TEYZOŞLARA BI GULUCUK ATAYIM DEDIM IYIGECELER GULUCUĞUUU:))
[/URL][/IMG]
BIRAZ SPORR YAPMADAN UYUMAMMMM:=)
uyku oncesii oyun halısı sporu yapıorummm teyzoslarrrrrrrr
uffffff yaaaaa kizlar ben niye birden fazla alinti yapamiyorummmmmmmmmmm:sm_confused:
hah benimi her hafta yapıyor o işi neymiş efendim arkadaşıonunla geliyormuş o da gitmeliymiş sadece fener *gs maçı olunca rahat ediyoz:umursamaz:yaa deli olacam! küsüm sesimi çıkarmıyorum diye fırsat buldu gıcık!! bütün gün dışardaydı zaten. bir saat ya oturdu ya oturmadı gene gitti yaa!! arkadaş kurbanı oldu kocam valla!!! ne yapacan sen galatasarayın maçını?? dün arkadaşı onla fenerinkine geldi ya, o da onla gs'ye gidecek!! küs olmasam ben sorardım da sanaklava: klava:
kalabalığa girmemek gerek diyorsun ben ne yapayım bacım hemide hepsi küçük eteğimden ayrılmıyorlarbirso arada bir kocişe işleri yıkmak gerekiyor zaten yoksa fazla yayıyolar ...bizde insanız sonuçta...
siribron bacım bak serroşada iyi gelmiş erik kaysı vs dene bacım .
sibel seninde kuzuya geçmiş olsun yaw Allah şifasını versin..
bu havalar çok tehlikeli yaa dikkat etmek lazım özellikle topluma girmekten kaçının..
aslında hastalıkların nedeni birazda bayram ziyaretleri sanırım 3 günden sonra kuzular döküldü yaw..
ben 1 aydır nereye gitsem önce arıyıp soruyorum grip li nezle li olan varmı diye ona göre gidiyorum...
oh ya ne güzel benim temizlikçim iş bulmuş bir ofiste bakalım cumartesi günleri gelir mi bana yoksa yandım vallaadün bana da temizlikçi geldi. kadın süpermiş valla!! :lepi:
halı ve perdelerim temizdi,geri kalan koltuklar, camlar,yerler,kapılar,balkonlar, banyolar,tuvalet,mutfak hepsini yaptı!! hemde herşeyiyle!! tozları bile aldı,evdeki mutfak dolabı,elbise dolabı,yatak dolabı,vestiyer,beyaz eşyalar ellenmedik hiçbiyer koymadı. ve benim ev 200metre karenin üzerinde!!:1shok: akşam saat 5'te işini bitirdi ve gittiakannehir
onun yaptığı işleri ben yapacak olsam 1 hafta sürerdi. haa üstüne 1 hafta da hasta yatardımkaydirigubbakcemile3 60TL verdim. ee haketti amma! beni büyük bir dertten kurtardı. artık gerine gerine yatabilirim evimdezemuszemus
iyi gecelerben yatıyorum kızlar,üşüdüm!! hepinize iyi geceler.
dikkat et canım işte başlıycak hastalanırsan hem i hem ev hem yağız zor olurBende yatayım bu oğlan uyutmayacak gene,fırsattan istifade şimdi uyumuşken ne kadar uyursam kardır.Yoksa 2 gündür 4 saat uykuyla bende hasta olup düşecem.
İyi geceler öpüldünüz.
siribona bayılıyorum saçlarına yaaa yakıdan saçın resmini istiyorum
offff zorla uyudu veletler yaaa bizde bişiler yedik buzdalabındaki ekşiyecek yemekelri döktüm yediğimiz kap kaçğı çalkalaıdm biberonlarıda makinaya attım çalıştırdım....
mama suyu kaynattım.....beyazlar çıkmıştı onları astım,ama öncesinde bebeklerin kıayafetin topladım......yarım açık mama muhallebi ne varsa sıkıca ağzını kapattım bi poşete koydum anneme götürecem bir domates salatalık biber kalmış onlarıda koydum atılmasın....şimdi ipte yer kaldı diye klozet takımını attım maiknaya yıkansın asacam olmadı sabah asarım nasıl olsa kapalı balkonn
ahhh bacım ahhh bnımkıelrde uyumuyor burak yattı ama durmadan mızırdanıyor nazlı ıse oynuyor salladım yoruldum bırakyım cadıyı bıde sbah 5.30 da kalkıp yatmıycaklar bıdaha
siribona bayılıyorum saçlarına yaaa yakıdan saçın resmini istiyorum
offff zorla uyudu veletler yaaa bizde bişiler yedik buzdalabındaki ekşiyecek yemekelri döktüm yediğimiz kap kaçğı çalkalaıdm biberonlarıda makinaya attım çalıştırdım....
mama suyu kaynattım.....beyazlar çıkmıştı onları astım,ama öncesinde bebeklerin kıayafetin topladım......yarım açık mama muhallebi ne varsa sıkıca ağzını kapattım bi poşete koydum anneme götürecem bir domates salatalık biber kalmış onlarıda koydum atılmasın....şimdi ipte yer kaldı diye klozet takımını attım maiknaya yıkansın asacam olmadı sabah asarım nasıl olsa kapalı balkonn
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur olmasınada döndüğümde evimi yerinde bulurmuyummmm kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin zor yaaa(
ay bacım benimkide az önce uydu oda zorlaaa :hulya:
oyy kuzummm yerim seniii iyi geceler tatlı uykular meleğimmmm ŞenizŞeniz
cnm alıntı yapmak istediğin msj ların altındaki no ya tıkla en son msj gelincede hem no ya hemde alıntı yap tıkla Şeniz
bizimde randevumuz çarşamba yaaa tüüh keşke aynı gün olsaydı çok iiolurdu... neyse bidahakine tuttururuz inşallah...
günaydın herkese nasılsınız kızlar cuma akşamı regl oldum şükür ama bünyem zayıf düştü ardındanda grip oldum yağmurda cumartesi rahatsızlandı duruda biraz keyifsiz hava değişimi hasta etmese bebişi yağmur ilaçla falan iyileşti biraz şükür
birde eşimle aramız limoni artık eskisi gibi birbirimize aşık değiliz sanırım en ufak lafta patlıyoruz birbirimize ailesi sağolsun
aklımdakiler şimdilik bunlar kaldı he bide özlemin bebesi yine hast. olmuş geçmiş olsun cnmda bu kız niye bukadar çok hast. oluyo ya iyi bak zeynebimize annesi..
FONT]
cnm ya zeynep de 400 gr almış deli oldum bendebana gelince kızlar dr kontrolümüz oldu defnem 500 gr almış bu ay çok üzüldüm dr benm yüzümdeki ifadeyi görünce gelişimi çok iyi herşey yolunda maş. defneye diyip durdu ama gelin bide bana sorun şu ek gıda olayı bizi bozdu galiba senağlama gerçi boyumuz 4 cm uzamış geçen ay 61 idi bu ay 65 dedi:1shok: birden 4cm uzarmı ya bebe?? neyse boya vermiş diyip kandıracagım kendimi ama bide ben ölçücem kutlay evde bakarız birazdan..
kahvaltıya başlayabilirsin dedi bende dn bi hevesle
2 bebe bisküvisi
2 ölçek aptamil
kesme şekeri kadar az yaglı, az tuzlu beyaz beynir
4.1 yumurta sarısı (organik yumurta aldım ve 15 dk haşladım)
1çay kaşıgı dut pekmezi ve su koyup kızıma ilk kahvaltısını verdim :lepi::lepi:
hergün vermeyecegim haftada 2 günle başlar 1 ayda fazlalaştırırım ancak alıştırırm daha çorba ve muhallebiye zor alıştı doymuyor onlarla illa mama yiyipte doyuyor anlamadımakannehir
şimdilik üstüne gitmiyorum ama 6.ayımız bitsin hayırlısıyla korkmam allahın izniyle..
bayramda kayınvalidemde iken bi komşusu bissürü bahçe meyvesi getirdi edirne tarafında çiiftlik evleri varmış dedikii kesinlikle kimyasal gübre girmedi bahçeme gönlün rahat olsun dedi..
ay nasıl sevindim anlatamam elma ve armut hergün veriyorum
k.validemde köyde ıspanak falan ekmiş onlar çıkınca göndericek yumurta falanda bulur
allatki komşularımında konyada bahçeleri var onlarda meyve getirmişler ay altın bulmuş gibi sevindim bi kkış saklarsın dediler kutlaya bile yedirmiyorum...
bide hakiki ev yapımı dut pekmezi buldum ama az birazdaha bulursam çok iyi olvcak.
bide kızım yese tabiiii..
dün annemdeydim alyansımı hamilelikten beri takmıyordum bi baktımki olmuyor parmagıma eee şişince öküz gibi olmaz tabi..
kutlayda alyansını takmıyoordu neymiş erkege altın harammış:umursamaz: bende onunkinide benkinide sattım kendime yeni alyans aldım ama çokk güzel para artarsa onada gümüş alıcaktım sözde ama üstüne bide para ekledim:kedi: hani bana dedi ben de sen kazana düştün dedimkaydirigubbakcemile3
dün kızım hiç uyumadı bugün onu yıkadım 4.den buyana ara ara kalkıp az mama yiyip bidaha uykuya dalıyo bu gece nöbet var anlaşılan..
yine uzattımda uzattım kubi çay demlemiş gel dio gidiyim bariii:dilcikar::dilcikar:
ahhhh lig tv gözünü seveyim erkenden damladı eve....
ay canım hiç sorma bide akşam bütün akrabalar dolşutu evimeMaşallah canım yesin kuzum.
geçmiş olsun tatlım ya bide kayınpeder çok zor valla
canım sen bu ek gıda işini iyi becerdin hem evdede yapıyorsun bravo
Beyazcım sen nasılsın bu arADA
[COLOR="DarkRedbeyaz bacım o kusma olayı bizimde var sürekli biliyosun dr bize gaviscon surup verdi Allaha şükür çok iyi geldi yoksa bende ek gıdaya gecemezdim
sende istersen bi sor dr una ...
([/B]
semracım doymuyorsa ver ya ne demek mama verme aç mı kalsın çocuk
şu mamaya neden öcü gibi bakarlar anlamıyorum
ben sabah öğlen arası çeyrek meyve püresi
öğlen akşam arası sebze çorbası ama tadımlık veriyorum onun dışında emiyor
ne kadar emiyor bilmiyorum ama dün işe giderken 160 cc süt bıraktım 12 den 5 e kadar o yetmiş kuzuma 5 6 çay kaşığı da çorba içmiş sonra gelince beni emdi
dur hesaplıyım sağınca tek göğsümden 80cc süt çıkıyor 5 te 9 da 12 de tek göğsümü emiyor yani 80cc toplam 240 12 5 arası 160 cc etti400cc 6 da tek göğüs 480cc 9 da tek göğüs 560 12.30 a kadar iki göğüs 160 daha 720 cc kadar emiyor aralarda da emiyor bazen 800 cc yi buluyordur
İnşallah bişey çıkmaz canım ama göstermekte fayda var a.s.
Ohhh yap temizliği kaç hemen bacım a.s.
İnşallah iyi gelmiştir canım ya. Kabızlık kötü valla :1no2:
Valla canım şu aralar uyku tulumu için erken diye düşünüyorum. Hadi giydirdim diyelim bence üzerine bişey örtmeye gerek yok ya. O kadar soğuk mu sizin oralar CADIARZU
Kilosu iyi canım. Bende çorbaya bugün başladım. Doktorumuz önce patates ve havuç, sonra ilerleyen günlerde sırayla kabak,ıspanak,brokoli ekle dedi a.s
Canım benimde yetmiyordu sürekli ağlıyordu Defne biliyosun. Mamaya başladım. Günde 3 kere falan en fazla 120 cc mama yiyor. Sabah öğle arası meyve veriyorum. Öğle akşam arası yoğurt. Yatarkende muhallebi. Bugünde çorbaya başladık kısmetse hihoyyyt
Ohhh ne iyi olmuş bacım senin için hihoyyyt
bu arada çok tatlı oğluşların birsencim, gülüşüne bayıldım maşallah
hepimizin bebişini Allah korusun
ben birine zor yetişiorum , ikiz annelerine Allah kolaylık versin
cnm benim geçmiş olsun adetin hayırlı olsun .....bol limon ve ıhlamur iç cnmkızlar çok hastayım burnum tıkanık halim yok
kızlar doğumdan sonra ilk adetimi oldum şimdi
inş çok gelmez
grip bi yandan adet bi yandan bakalım nasıl olacak
uzun zamandır olmayınca kendimi bir tuhaf hissetim doğrusu
merhaba kızlar ya abone olduğum bütün konular silinmiş((
Merhaba Kızlar,
Bızde 6 da kalktık.Kahvaltı,spor mama uyku derken öğlen oldu yıne....
Birsen aman dıyeyım tatlım yoktur birsey ins.Ovulasyon tarıhın tutmuyordur
umarım.
Banucum en doğru kararı sen verıceksın artık.Sen yasıyosun butun sıkıntıyı.Esıne noluyor kı senın onu dıle getırmen gerekırken.....
Sema bende de var bıtane uykusuz bacım.Gecenın 4 unde cığlık cığlığa oyun istıyor valla.
merhaba kızlar bugün 10 gün rapor aldım kuzumun yanındayım bir süre daha.bugün son iğnemizi de olucaz inşallah iştahında da artış olur.ayy birsen okurken ben telaşlandım.böyle başkalarından duyuyoruz hemen hamile kalanları ama başına gelince insan anlıyo ya çok zor bişeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?