2009 Mayıs Anneleri

[/URL][/IMG]

PıJAMALARIMI GıYDıMM TEYZOŞLARA BI GULUCUK ATAYIM DEDIM IYIGECELER GULUCUĞUUU:))

[/URL][/IMG]

BIRAZ SPORR YAPMADAN UYUMAMMMM:=)
uyku oncesii oyun halısı sporu yapıorummm teyzoslarrrrrrrr

siribona bayılıyorum saçlarına yaaa yakıdan saçın resmini istiyorum

offff zorla uyudu veletler yaaa bizde bişiler yedik buzdalabındaki ekşiyecek yemekelri döktüm yediğimiz kap kaçğı çalkalaıdm biberonlarıda makinaya attım çalıştırdım....

mama suyu kaynattım.....beyazlar çıkmıştı onları astım,ama öncesinde bebeklerin kıayafetin topladım......yarım açık mama muhallebi ne varsa sıkıca ağzını kapattım bi poşete koydum anneme götürecem bir domates salatalık biber kalmış onlarıda koydum atılmasın....şimdi ipte yer kaldı diye klozet takımını attım maiknaya yıkansın asacam olmadı sabah asarım nasıl olsa kapalı balkonn

benim kocışden bulaştı her bayram grıp oluyor ya kurban bayramında sen glde selımı muratın yanına yolluyayım nasıl fıkrı amalaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olur olmasınada döndüğümde evimi yerinde bulurmuyummmm kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versin zor yaaa (

ay bacım benimkide az önce uydu oda zorlaaa :hulya:

[/URL][/IMG]

PİJAMALARIMI GİYDİMM TEYZOŞLARA BI GULUCUK ATAYIM DEDIM IYIGECELER GULUCUĞUUU:))

[/URL][/IMG]

BIRAZ SPORR YAPMADAN UYUMAMMMM:=)
uyku oncesii oyun halısı sporu yapıorummm teyzoslarrrrrrrr

oyy kuzummm yerim seniii iyi geceler tatlı uykular meleğimmmm ŞenizŞeniz

uffffff yaaaaa kizlar ben niye birden fazla alinti yapamiyorummmmmmmmmmm:sm_confused:

cnm alıntı yapmak istediğin msj ların altındaki no ya tıkla en son msj gelincede hem no ya hemde alıntı yap tıkla Şeniz

hah benimi her hafta yapıyor o işi neymiş efendim arkadaşıonunla geliyormuş o da gitmeliymiş sadece fener *gs maçı olunca rahat ediyoz:umursamaz:
kalabalığa girmemek gerek diyorsun ben ne yapayım bacım hemide hepsi küçük eteğimden ayrılmıyorlar
oh ya ne güzel benim temizlikçim iş bulmuş bir ofiste bakalım cumartesi günleri gelir mi bana yoksa yandım vallaa
ben yatıyorum kızlar,üşüdüm!! hepinize iyi geceler.
iyi geceler
Bende yatayım bu oğlan uyutmayacak gene,fırsattan istifade şimdi uyumuşken ne kadar uyursam kardır.Yoksa 2 gündür 4 saat uykuyla bende hasta olup düşecem.

İyi geceler öpüldünüz.
dikkat et canım işte başlıycak hastalanırsan hem i hem ev hem yağız zor olur
iyi geceler
iyi bak paşama

ohhh evinde mis gibi oldu sefan olsun

bizde az önce geldik Ahseni emzirdim uyuttum şimdi size bakayım dedim daha soru hazırlamadım
tufanın lise arkadaşı onu faceden bulmuş bayadır konuşuyorlardı yemeğe çağırmışlar ordaydık çok hoş tatlı insanlarmış sevdim:))
bende biraz daha takılıp çıkıcam soru hazırlamalıyım

ahhh bacım ahhh bnımkıelrde uyumuyor burak yattı ama durmadan mızırdanıyor nazlı ıse oynuyor salladım yoruldum bırakyım cadıyı bıde sbah 5.30 da kalkıp yatmıycaklar bıdaha

kıyamam ya 5:30 muu off anam cok erken be seherimm
nedır bu veletlerın uykyla zoru bılmem uyuyun işte anacım buyuyunce uykunun kıymetını anlarlarda ehh işte tasası bıze...

hamarat hatun iş başında kız bırsen sen anlatırken ben yoruluyom anacım ya kız bukadarda yorma anam kendını...hayranım sana....ayıpsın ceker koyarım yakından saclarımızın ucuda röfleli sarı sarı saclarının ucu kuzumun cekerız teytesii sacımızı yakından sözzzkaydirigubbakcemile5

ıyı geceler hulya teyzesi gazelide optukkkkkk:kedi:

uyudu anca benımkı kaka yapmadı tabi bakalım yarın etkısını gosterır inş şu erık hosafııı ....hihoyyyt
su bılgısayarı bıgun parcalıcam ya bakalım kanı gıbı yafs ee eskı alet nede olsa...dıom eşime dızustu alalım dıe ..cok agır yafs bu ıkı steye bırden cık gırılmıyo bura acıkken msn bılem calışmıyoo o derece yaniiiiikaydirigubbakcemile3

günaydınlar sayfayı açan ben oldum sabah sabah anneme geldik ....ömer uyudu alişi sallıyorum...

kızlar bişi soracam......ben bu adetimden sonra hapa baslamayı unutmuşum ben bu çarşamba içeceğim diye düşündün...ama kafam yerinde yokki meğer gecen çarşambaymışşşşşşü

şimdi dünde kocişi yolcu etmek adını kardeşliği bozdukk.............ama ben korunuyorum sandım yaa

adete göre adetten sonra 9 gün hapa göre ise 13 gün korunmasız oluyorum..........dilerim 2 sene deli gibi uğraşıpda amacamıza ulaşamadığımızdan yaptığımız tedaviden sonra bi kardeş gelmezz

düşünmesi bile korkunçç yaa hayırlısı olsun bakalımm

günaydın herkese nasılsınız kızlar cuma akşamı regl oldum şükür ama bünyem zayıf düştü ardındanda grip oldum yağmurda cumartesi rahatsızlandı duruda biraz keyifsiz hava değişimi hasta etmese bebişi yağmur ilaçla falan iyileşti biraz şükür
birde eşimle aramız limoni artık eskisi gibi birbirimize aşık değiliz sanırım en ufak lafta patlıyoruz birbirimize ailesi sağolsun

Son düzenleme:
bizimde randevumuz çarşamba yaaa tüüh keşke aynı gün olsaydı çok iiolurdu... neyse bidahakine tuttururuz inşallah...

canım bizimde değişebilir olmassa çarşambaya alıcam,
salı günü sağlık ocağında aşıları var, bir arkadaşım dediki rota aşısı diğer aşılarla aynı gün olmuyormuş, sizin nasıl oldu kızlar? doktora sorayımda olmassa bende çarşambaya alırım randevu, görüşürüz esracım ozaman ne iyi olur

canım geçmiş olsun, Allahım evinize huzur versin

kızlar okuyorum geçmişi herkes hasta nazarmı değdi böyle ,Allah şifa versin, geçmiş olsun, tüm bebişlere annelere,

benimki zırlamaya başladı , görüşürüz gene

bu arada çok tatlı oğluşların birsencim, gülüşüne bayıldım maşallah
hepimizin bebişini Allah korusun
ben birine zor yetişiorum , ikiz annelerine Allah kolaylık versin

aklımdakiler şimdilik bunlar kaldı he bide özlemin bebesi yine hast. olmuş geçmiş olsun cnmda bu kız niye bukadar çok hast. oluyo ya iyi bak zeynebimize annesi..

FONT]

bende anlamıyorum cnm ya neden bu çocuk hep hasta
şu millet yüzünden galiba
eşimin tarafına pek laf söylşeyemiyorum çok üzerime geliyorlar yoks
çcuğu şapur şupur öpüyorlar bişey olmazmış bağışıklık kazansınmış:mymeka:
cnm ya zeynep de 400 gr almış deli oldum bende
üzerine düştükçe daha kötü oluyor bakalım tekrar kampa alıcam zeynei artık
elimde biberon gezicem bir iki hafta sonra tekrar tartırıcam
bu arada alyansını üle güle kullan cnm
bende mi öyle yapsam acaba fena fikir dğil hani:lepi:
Maşallah canım yesin kuzum.

geçmiş olsun tatlım ya bide kayınpeder çok zor valla
canım sen bu ek gıda işini iyi becerdin hem evdede yapıyorsun bravo

Beyazcım sen nasılsın bu arADA
ay canım hiç sorma bide akşam bütün akrabalar dolşutu evime
onu getir bu nu getir srvis bekliyorlar
yaw hastayım dedim biraz yavaş yapıyorum tabi
neymiş şaka yapıyorlarmış
başlarım şakalarına ama aptal şeyler diyecem ayıp olacak banane olursa olsun tak dedi artık akşamklava:klava:klava:
[COLOR="DarkRedbeyaz bacım o kusma olayı bizimde var sürekli biliyosun dr bize gaviscon surup verdi Allaha şükür çok iyi geldi yoksa bende ek gıdaya gecemezdim
sende istersen bi sor dr una ...

([/B]

bende mi denesem neyse dr.a sorayım
sağol cnma.s.

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar
hasta olan bebeişler var yine sizlerede geçmiş olsun
bende bira yatıcam şimdi
neyse çok kalmadı kayınpeder gitti şimdi
zeynepi görmek istemiş
daha mutfağı toplamadım öyle duruyor
makinaya doldurup yataım
uğraraım yine[/COLOR]

kızlar doğumdan sonra ilk adetimi oldum şimdi
inş çok gelmez
grip bi yandan adet bi yandan bakalım nasıl olacak
uzun zamandır olmayınca kendimi bir tuhaf hissetim doğrusu

yaaaa allahımmm saat 4 de kalktı gece 4 te açmadım ışığı gece aguları o konuşmaları bi duysaydınız karanlıkta kahkahalar çok tatlıydı ama o saatte çekilmiyo saat 6 ya kadar kendi kendine konuştu sonra çok ağladı dayanadım açtım gece lambasını şarkılar oyunlar artık saat 7 de zor uyttum napcam ben bu uyku meselesini yaaaa allahım 10 da uyandık yine kahvaltı falan işte daha ev temizlenecek

dün ikeaya gittik bi kaç parça bişi aldım ordada uyku tulumu baktım ikeanın herşeyi gibi uyku tulumlarıda ilginçkolları yok ben zaten kolları açıkta kalıyo buz gibi oluyo onun için alıyorum

yani biz gece kuşu olarak devam ediyoruz inşallah düzelir yaa bide eşimle kapıştık sen yapıyosun bu çocuğa her ağladığında ilgileniyosun diye allahım napalım çocukla ilgilensende suç

Merhaba Kızlar,

Bızde 6 da kalktık.Kahvaltı,spor mama uyku derken öğlen oldu yıne....

Birsen aman dıyeyım tatlım yoktur birsey ins.Ovulasyon tarıhın tutmuyordur
umarım.

Banucum en doğru kararı sen verıceksın artık.Sen yasıyosun butun sıkıntıyı.Esıne noluyor kı senın onu dıle getırmen gerekırken.....

Sema bende de var bıtane uykusuz bacım.Gecenın 4 unde cığlık cığlığa oyun istıyor valla.

canım maşallah sütün iyi ben işteyken sağıyorum 2 biberon zor çıkıyor ee tabi bütün gün çocuğa o yetmiyor dün aldık milupanın pirinçli sütlü muhallebisini 65 cc yaptım bidikişte bitirdi huysuzluğuda gitti yavrucum açmış,ama dr.inatla başlama diyor yaklava:

evet canım benim kızımda açmış mamayı verince rahatladı,geçen ay 700 gıram aldı ondan önceki ay 500 gr almıştı dr. normal diyor ama bende tombiş tombiş olsun istiyorum
bide kızlar burnu tıkalı nasıl düzelir?

merhaba kızlar bugün 10 gün rapor aldım kuzumun yanındayım bir süre daha.bugün son iğnemizi de olucaz inşallah iştahında da artış olur.ayy birsen okurken ben telaşlandım.böyle başkalarından duyuyoruz hemen hamile kalanları ama başına gelince insan anlıyo ya çok zor bişeymiş.

bu arada çok tatlı oğluşların birsencim, gülüşüne bayıldım maşallah
hepimizin bebişini Allah korusun
ben birine zor yetişiorum , ikiz annelerine Allah kolaylık versin

sağol cnm benimmm

kızlar çok hastayım burnum tıkanık halim yok
cnm benim geçmiş olsun adetin hayırlı olsun .....bol limon ve ıhlamur iç cnm
bide burun için muhakkak sprey yada .....burun deliklerinin kenarlarına vicks sür cnm açıyorr

kızlar doğumdan sonra ilk adetimi oldum şimdi
inş çok gelmez
grip bi yandan adet bi yandan bakalım nasıl olacak
uzun zamandır olmayınca kendimi bir tuhaf hissetim doğrusu

hadi hayırlı olsuuunnn

merhaba kızlar ya abone olduğum bütün konular silinmiş((

evet cnm iyi düşünelimmm

Son düzenleme:

aman inş. olmaz bişey cnm yumurtlama dönemim değildi zatiii eğer 3 gün yasarsa spremler bende yumurtlarsam döllenme olurrr işteee gerisi ne olur bilmem iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…