2009 Mayıs Anneleri

ilgin cnm ne diyeceğimi bilemiyorum sen bu kadar uğraşıyorsun didiniyorsun ne diyeme ki ayrılcam demende haklısın hep senden gidiyor ama yuva kurmakda zor iyi düşün taşınn

cnm ben anne sütü ve mama veriyorum 1 numaradan
şimdi yavaş yavaş ek gıdaya başladım
çok kusmaya başlayınca bırakmıştım
bu hazır muhalelbilerden veriyorum arada daha fazla sulandırarak biberonla
yoğurtta yapmıştım yemedi sıpa

yok canım geçmedi bugün annemlerde kalacağım biraz düşünmem gerek bu oyunları hazmedebilecek miyim diye :çok üzgünüm:

bencede en iyisi biraz kafanı dinlemek
annelerde kalman iyi olacak
dertleşirsin hemde rahatlarsın cnm
umarım herşey gönlünce olur

kızlar ben kaçtım
biraz yataım
yemekte yiyemediğim için sanırım
tansiyonum düşüyo başım dönüyo
bi tuhaf oldum
eşimde yok
inş çabuk gelir
zeynepde yerde oynuyor
fırsttan istifade yataım biraz

sağol beyazcım bitanem desteğin için çok teşekkürler

birsencim çok zor kurulduğunu ikimizde gördük ama o değerini bilmiyor yuvamızın malesef

sağol beyazcım bitanem desteğin için çok teşekkürler

birsencim çok zor kurulduğunu ikimizde gördük ama o değerini bilmiyor yuvamızın malesef

cnm aslına bakarsan bu tamamen benim görüşüm tatlım etki etmekte istemiyorum ama susmakta .....

sen baya fedakar oldun...baya çabaladın iki bebeğini bırakıp annene işe geliyorsun ben iki çocuk ev deliriyorumki sen bide iş hayatındasın senin hayalin ufak tefekte olsa ev sahibi olmak için çabalamak ...ki ... bunun için kızlarının en güzel dönemlerini kaçırıyorsun..yeterki onlar daha iyi imkanlarda olsun diye ......

sonra evlenirken hiçbişeylerini görmediğin hamileliğinde görmediğin torunları olunca elalem gibi olan kişilerin kızlarını aylarca evinde bak tahammül et....ve o kişi ahlaklıda değil saygılıda değil.....olduğu yeri unutup pervasızca hareketler sergileyen biri .....kii ...ben sana diyecektim karışmak istemedim bu kız abisinden yüz bulmasa şimdiye kadar ellikere giderdi...yada hareketlerine dikkat ederdi....

neyse kısa lafın özü eşin vurdumduymaz ve aileci görünüyor seni eziyor ben annemde böyle bir hata geçirdi farklı kişiler farklı konularla tabi ben küçüktüm...ama sonrasında annem sinir hastanelerinde yattı....halada iyi derecede sinir hastası annem olan anneme oldu kimseye hiçbişey olmadı babam mı o hala aynııııı....bazen diyorum sizi boşatacam ki ben baker olsaydım ve çalışıyor olsaydım kesinlikle boşatırdım onalrı

hıı pardon canım,yanlış anlamışım. kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun kuzuma o zaman!! benim sıpada yoğurt yemiyor yaa!! içine az pekmez koyuyorum, biberonla içiyor. ama onu da kusunca kötü oluyor bee,lekesi zor çıkıyor üzerinden.:dilcikar:

birsencim benim sağol aşkım evet sinirlerim harap durumda iki kızım var ve mutsuzum kızlarıma iyi bir anne olacak mıyım böyle giderse diye düşünüyorum gözümden düştüler artık aynı evin içinde gözüme baka baka oyuna geldim ki değmeyen bir kız için eşimle boşanmasamda yüreğim artık onun için atmıyor sevgi duymuyorum benimde sinirlerim çok tavan yaptı bu aralar tatlım kendimi çok kötü hissediyorum

tatlım anlıyorum seni sen bence biraz annende kal azcıkburnu sürtsün cnm sen eve gidip hayatını aynı devam edersen onlar için gel keyfim gell...

bırak biraz kızkardeşi baksın annenlere herşeyi anlat cnm ......kocanda sensizlik nası oluyor görsün ...

birde görücü kim cnm ?kardeşinin sözlüsünün ailesi değil dimi?

pınar bugün havuzlu handa fet ediyor oraları kıscesine kimbilir neler alacak resimli isterizzz

marylin ve tülay nasılsınız kızlarr

yok birsencim başka biri adam eşimin iş arkadaşının tanıdığı birisi eşime söylemiş oda kardeşine derken olaylar buraya kadar geldi

kızlar boşanıyoruz kesin ailem dediki annem onların ne çevirdiğini biliyorum akşam hepsinin eteklerinin altındakileri dökeceğim sen üzülme diye sustum ama bunlar başımıza çıktı dedi çok kötüyüm kızlar

hayırlısı herşeyin cnm rep attım sana bak bi :teselli:

canım ailenin her şartta arkanda olması en güzeli. boşanmak çok zor bir karar ama,belki bu son şans olur eşine. işlerin iyice ciddiye bindiğini, ailenin de senin arkanda olduğunu görünce aklı başına gelir belki hayatım.

merhabalar mayıs anneleri!

öncelikle sibelcim biraz geç olsada cevabın için teşekkürler. bendde kullanmaya başlayayım artık. sadece omurgasına zararı olurmu diye korkuyordum. dediğin gibi benim tontonu taşımak iyice zorlaşıyor. sanırım senin kuzunda hastalanmış geçmiş olsun canım. bugün daha iyidir umarım.

diğer hasta olan tüm anneler ve bebişleri sizlerede geçmiş olsun tez zamanda iyilşirsiniz inşallah.
ilgincim hakkında hayırlısı ne ise olsun canım. ne desem bilmemki en iyi kararı kendin vereceksin.

benim kız 4-5gündür çıldırdı sapıttı resmen. önceleri nedenini anlamıyorduk ama sanırım diş çıkarıyo. ağlamktan mahvoldu cumartesi günü. az kalsın dra götürüyorduk.off ağer böyle devam ederse dişleri çıkana kadar benimkileri dökecek bu cadı.

şöyle bi geçmişe bakem. tabi benimki uyanmazsa. gelirim tekrar.

bugün herkes nerde yaa?? nerdeyse kendim çalıp kendim oynadım. bir birsen, bir banu, bir ben. arada bir iki arkidiş daha geldi gitti. gerileri nerelerde huuuuu!!!!
pınar,tuba,hülya,semra,sibel,aslı,gonca,tülay,esen,tutkun kııızzz nerdesiniz???

Son düzenleme:

pınar karşıya geçmiş havuzlu hanı fet ediyorduu ancak evdedir yemek vs.geç saatte gelir

siboşun yağız oğlanı hasta kuyordu halaa

tuba hülyaa facede tarla ile uğraşıyolarrr kesinnnn

gonca geldi okudu gitti

tülayın bişeyi varmış yoğun çalışıyorum didi

esen okulda anacığım anca gel çocukla ilgilen sonra yemekk felan gece gelirler

tutkun ev telaşında şuan...

cleris vardı nerelerde o,ankakuşu,sonra incide bikere göründü,semra batakk

heyyy nerede bu devlet nerede bu millet

kızlar nasılsınız?
bizim bilg.hala bozuk esim iştekini arada getirip birakıyor arada..
girincede facete tarlaya bakıyorum arada..
zeynep birkaç gündür çıldırmıscasına ağlıyor...nedenini bulamadım (

birsen tatlım 1.olmussun... tebrikler...
banu herseyin hayırlısı cnm..sen iyi dayandın bu kadar zaman..ama yinede acele karar verme derim biraz annenlerde kafanı dinlemen iyi gelebilir cnm...

Yok be güzelim o kadar kolaymı 2 sene uğraşmışınız olmamış bir seferde olurmu.Olurmu olur haaaa anam akannehir

kızlar doğumdan sonra ilk adetimi oldum şimdi
inş çok gelmez
grip bi yandan adet bi yandan bakalım nasıl olacak
uzun zamandır olmayınca kendimi bir tuhaf hissetim doğrusu

Geçmiş olsun tatlım ilk 3 adet çok zor geçiyor yoğun oluyor genelde senin bide griple birleşmiş allah kolaylık versin.:teselli:

Güzel arkadaşım şu noktaya kadar çok ödün verdin, ne zorluklar sinir harpleri yaşadın.Arkandan böyle işlerin çevrilmesi çok çirkin.Bu kadar sevdiğin herşeyine katlandığın adamın sana yaptıkları kabul edilecek gibi değil.Sen annenle bir konuş bakalım o ne diyecek merak ettim.Belkide senin bilmediğin yada üzülme diye söylemediği şeyler vardır.Annende kalma fikride çok akıllıca git kafanı dinle ve bu sefer net ol sana ne söz veriyorsa önce uygulasın ondan sonra barış derim.Tabi biz ne desek boş kalbinin sesini dinle bundan sonrasında yaşamında seni ne mutlu edecekse o kararı ver mutsuzken aynı yastığa baş koymak zordur...mafoldumben

Çok geçmiş olsun Esracım dikkat et kendine salgın var bu aralar

Hadi inşallah :Saruboceq:

Merak etme tatlım aksine omurgası için en sağlıklı taşıma şekli.Benim oğlan bir nebzede olsa iyi sayılır ama hala düzelemedi.mafoldumben

Hoşgeldin Fulyacım özlettin kendini valla.Zeynebinde ay dönümüdür canım bebekler böyle belli dönemlerde yapıyolar.İnşallah çabuk toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…