sağol birsencim kızlar eşimle ayrılıyoruz benden gizli gizli ne işler çevirmişler ailecek görümceye görücü bile bulmuş abisi babasıda evlendirin gitsin demiş bana düğün yapmayan gelinlikle ağlatan bir ailenin kızına düğün yapmam bu konuda hassasım dememe rağmen adam yapmış yine sinsiliğini çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum işteyim kızlar düşünsenize aynı evde yaşıyorsunuz eşiniz ve ailesi gözünüzün içine baka baka oyun çeviriyor iki kızım var artık eşime güvenmiyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyoruım çok kötüyüm kızlar
eşime ayrılacağımı söyledim bu böyle olmayacak işim var çok şükür bir şekilde ayakta dururum ailem sayesinde ama artık kardeşini gönderse bile mutlu olmayacağım eşim yıllarımı verdiğim adam cebimizde bir ekmek parası yokken yanında olduğum adam o tanıdığım adam değilmiş yanlış tanımışım şimdi ailesi tutsun elinden
düşünsenize eltimden öğreniyorum sabah tesadüfen eşimle tartışmıştık bende dertleşmek için aradım hadi veriyormuşsunuz dedi şok oldum neyi kimi dedim ve anlatmaya başladı beni keriz yerine koydular nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cnm ben anne sütü ve mama veriyorum 1 numaradananne sütü ve muhallebimi veriyorsun sadece? yani demek istediğim, ek gıdaya geçmediyseniz, muhallebi yerine anne sütüne eş değer devam maması verebilirsin.
sadece banyodan banyoya aşıyordum sobayı ama korkuyorum ya herkesin bebişelr hasta olunca. hasta filan edersem kuzuyu, nasıl olsa bu dönem işe de gitmeyecem, babamız postalar heralde bizi mersin'ekaydirigubbakcemile3
yok canım geçmedi bugün annemlerde kalacağım biraz düşünmem gerek bu oyunları hazmedebilecek miyim diye :çok üzgünüm:
sağol beyazcım bitanem desteğin için çok teşekkürler
birsencim çok zor kurulduğunu ikimizde gördük ama o değerini bilmiyor yuvamızın malesef
cnm ben anne sütü ve mama veriyorum 1 numaradan
şimdi yavaş yavaş ek gıdaya başladım
çok kusmaya başlayınca bırakmıştım
bu hazır muhalelbilerden veriyorum arada daha fazla sulandırarak biberonla
yoğurtta yapmıştım yemedi sıpa
bencede en iyisi biraz kafanı dinlemek
annelerde kalman iyi olacak
dertleşirsin hemde rahatlarsın cnm
umarım herşey gönlünce olur
birsencim benim sağol aşkım evet sinirlerim harap durumda iki kızım var ve mutsuzum kızlarıma iyi bir anne olacak mıyım böyle giderse diye düşünüyorum gözümden düştüler artık aynı evin içinde gözüme baka baka oyuna geldim ki değmeyen bir kız için eşimle boşanmasamda yüreğim artık onun için atmıyor sevgi duymuyorum benimde sinirlerim çok tavan yaptı bu aralar tatlım kendimi çok kötü hissediyorum
yok birsencim başka biri adam eşimin iş arkadaşının tanıdığı birisi eşime söylemiş oda kardeşine derken olaylar buraya kadar geldi
kızlar boşanıyoruz kesin ailem dediki annem onların ne çevirdiğini biliyorum akşam hepsinin eteklerinin altındakileri dökeceğim sen üzülme diye sustum ama bunlar başımıza çıktı dedi çok kötüyüm kızlar
kızlar boşanıyoruz kesin ailem dediki annem onların ne çevirdiğini biliyorum akşam hepsinin eteklerinin altındakileri dökeceğim sen üzülme diye sustum ama bunlar başımıza çıktı dedi çok kötüyüm kızlar
bugün herkes nerde yaa?? nerdeyse kendim çalıp kendim oynadım. bir birsen, bir banu, bir ben. arada bir iki arkidiş daha geldi gitti. gerileri nerelerde huuuuu!!!!
pınar,tuba,hülya,semra,sibel,aslı,gonca,tülay,esen,tutkun kııızzz nerdesiniz???
günaydınlar sayfayı açan ben oldum sabah sabah anneme geldik ....ömer uyudu alişi sallıyorum...
kızlar bişi soracam......ben bu adetimden sonra hapa baslamayı unutmuşum ben bu çarşamba içeceğim diye düşündün...ama kafam yerinde yokki meğer gecen çarşambaymışşşşşşü
şimdi dünde kocişi yolcu etmek adını kardeşliği bozdukk.............ama ben korunuyorum sandım yaa
adete göre adetten sonra 9 gün hapa göre ise 13 gün korunmasız oluyorum..........dilerim 2 sene deli gibi uğraşıpda amacamıza ulaşamadığımızdan yaptığımız tedaviden sonra bi kardeş gelmezz
düşünmesi bile korkunçç yaa hayırlısı olsun bakalımm
kızlar doğumdan sonra ilk adetimi oldum şimdi
inş çok gelmez
grip bi yandan adet bi yandan bakalım nasıl olacak
uzun zamandır olmayınca kendimi bir tuhaf hissetim doğrusu
günaydın herkese nasılsınız kızlar cuma akşamı regl oldum şükür ama bünyem zayıf düştü ardındanda grip oldum yağmurda cumartesi rahatsızlandı duruda biraz keyifsiz hava değişimi hasta etmese bebişi yağmur ilaçla falan iyileşti biraz şükür
birde eşimle aramız limoni artık eskisi gibi birbirimize aşık değiliz sanırım en ufak lafta patlıyoruz birbirimize ailesi sağolsun
sağol birsencim kızlar eşimle ayrılıyoruz benden gizli gizli ne işler çevirmişler ailecek görümceye görücü bile bulmuş abisi babasıda evlendirin gitsin demiş bana düğün yapmayan gelinlikle ağlatan bir ailenin kızına düğün yapmam bu konuda hassasım dememe rağmen adam yapmış yine sinsiliğini çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum işteyim kızlar düşünsenize aynı evde yaşıyorsunuz eşiniz ve ailesi gözünüzün içine baka baka oyun çeviriyor iki kızım var artık eşime güvenmiyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyoruım çok kötüyüm kızlar
eşime ayrılacağımı söyledim bu böyle olmayacak işim var çok şükür bir şekilde ayakta dururum ailem sayesinde ama artık kardeşini gönderse bile mutlu olmayacağım eşim yıllarımı verdiğim adam cebimizde bir ekmek parası yokken yanında olduğum adam o tanıdığım adam değilmiş yanlış tanımışım şimdi ailesi tutsun elinden
düşünsenize eltimden öğreniyorum sabah tesadüfen eşimle tartışmıştık bende dertleşmek için aradım hadi veriyormuşsunuz dedi şok oldum neyi kimi dedim ve anlatmaya başladı beni keriz yerine koydular nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar hasta olan annelere ve bebeklere çook geçmiş olsun... malum bende grip oldum ve hala çok kötüyüm... doruk u kucağıma alacak halim bile yok... eşim sağolsun bugün gitmedi ofise dorukla ilgileniyo sadece emzirmek için yanıma getiriyo... maske takarak emziriyorum inşallah bulaşmaz yavruma ... ben biraz daha dinleneyim sonra yine gelirim...
kızlar ya eşim 15 günlük rapor almış bana. millet raporu zorla alır, bizimse işin zor kısmı şimdi başlıyor. başımızda uyuz mu uyuz bir kaymakam var, raporları illa kendi onaylayacak ve hastayı illa görecekmiş!! öğleden sonra kaymakam efendiyle görüşecez. nolur dua edin de uyuzluk yapıp raporu geri çevirmesin!! yoksa işler çok karşışacakkafamçokkarıştı
merhabalar mayıs anneleri!
öncelikle sibelcim biraz geç olsada cevabın için teşekkürler. bendde kullanmaya başlayayım artık. sadece omurgasına zararı olurmu diye korkuyordum. dediğin gibi benim tontonu taşımak iyice zorlaşıyor. sanırım senin kuzunda hastalanmış geçmiş olsun canım. bugün daha iyidir umarım.
diğer hasta olan tüm anneler ve bebişleri sizlerede geçmiş olsun tez zamanda iyilşirsiniz inşallah.
ilgincim hakkında hayırlısı ne ise olsun canım. ne desem bilmemki en iyi kararı kendin vereceksin.
benim kız 4-5gündür çıldırdı sapıttı resmen. önceleri nedenini anlamıyorduk ama sanırım diş çıkarıyo. ağlamktan mahvoldu cumartesi günü. az kalsın dra götürüyorduk.off ağer böyle devam ederse dişleri çıkana kadar benimkileri dökecek bu cadı.
şöyle bi geçmişe bakem. tabi benimki uyanmazsa. gelirim tekrar.
kızlar nasılsınız?
bizim bilg.hala bozuk esim iştekini arada getirip birakıyor arada..
girincede facete tarlaya bakıyorum arada..
zeynep birkaç gündür çıldırmıscasına ağlıyor...nedenini bulamadım(
birsen tatlım 1.olmussun... tebrikler...
banu herseyin hayırlısı cnm..sen iyi dayandın bu kadar zaman..ama yinede acele karar verme derim biraz annenlerde kafanı dinlemen iyi gelebilir cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?