oy maşallah kuzuzya ne de büyümüş[/URL][/IMG]
PİJAMALARIMI GİYDİMM TEYZOŞLARA BI GULUCUK ATAYIM DEDIM IYIGECELER GULUCUĞUUU:))
[/URL][/IMG]
BIRAZ SPORR YAPMADAN UYUMAMMMM:=)
uyku oncesii oyun halısı sporu yapıorummm teyzoslarrrrrrrr
hadi hayırlı olsuuunnn
oy maşallah kuzuzya ne de büyümüş
pijamalarıda çok yakışmış
sağol Birsen insan kendini bi tuhaf hissediyor sanki ilk defa oluyorumkaydirigubbakcemile3
çok gelirmi acaba inş glmez düzene girsin artık
bu hafta okula başlıyorum
ağrım sızım olmasında
üst üste 2 hastalık okul zeynep gidip gelme ev işi beni bitirecek
bu sayede kilo veririm belkikaydirigubbakcemile3
bişey olmamıştır Birsen bence hapların koruma etkisi baya fazla çünkü
eşime ayrılacağımı söyledim bu böyle olmayacak işim var çok şükür bir şekilde ayakta dururum ailem sayesinde ama artık kardeşini gönderse bile mutlu olmayacağım eşim yıllarımı verdiğim adam cebimizde bir ekmek parası yokken yanında olduğum adam o tanıdığım adam değilmiş yanlış tanımışım şimdi ailesi tutsun elinden
düşünsenize eltimden öğreniyorum sabah tesadüfen eşimle tartışmıştık bende dertleşmek için aradım hadi veriyormuşsunuz dedi şok oldum neyi kimi dedim ve anlatmaya başladı beni keriz yerine koydular nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oy yandım desenecnm fazla olabilirsin ilk adetin çünki ilk 3 ay fazla olunuyor çünki....ağrı işini bilemeyecem cnm .......
kilo işine gelince valla bende gelen giden yohhkkkk
sağol birsencim kızlar eşimle ayrılıyoruz benden gizli gizli ne işler çevirmişler ailecek görümceye görücü bile bulmuş abisi babasıda evlendirin gitsin demiş bana düğün yapmayan gelinlikle ağlatan bir ailenin kızına düğün yapmam bu konuda hassasım dememe rağmen adam yapmış yine sinsiliğini çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum işteyim kızlar düşünsenize aynı evde yaşıyorsunuz eşiniz ve ailesi gözünüzün içine baka baka oyun çeviriyor iki kızım var artık eşime güvenmiyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyoruım çok kötüyüm kızlar
eşime ayrılacağımı söyledim bu böyle olmayacak işim var çok şükür bir şekilde ayakta dururum ailem sayesinde ama artık kardeşini gönderse bile mutlu olmayacağım eşim yıllarımı verdiğim adam cebimizde bir ekmek parası yokken yanında olduğum adam o tanıdığım adam değilmiş yanlış tanımışım şimdi ailesi tutsun elinden
düşünsenize eltimden öğreniyorum sabah tesadüfen eşimle tartışmıştık bende dertleşmek için aradım hadi veriyormuşsunuz dedi şok oldum neyi kimi dedim ve anlatmaya başladı beni keriz yerine koydular nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım maşallah sütün iyi ben işteyken sağıyorum 2 biberon zor çıkıyor ee tabi bütün gün çocuğa o yetmiyor dün aldık milupanın pirinçli sütlü muhallebisini 65 cc yaptım bidikişte bitirdi huysuzluğuda gitti yavrucum açmış,ama dr.inatla başlama diyor yaklava:
evet canım benim kızımda açmış mamayı verince rahatladı,geçen ay 700 gıram aldı ondan önceki ay 500 gr almıştı dr. normal diyor ama bende tombiş tombiş olsun istiyorum
bide kızlar burnu tıkalı nasıl düzelir?
kızlar hasta olan annelere ve bebeklere çook geçmiş olsun... malum bende grip oldum ve hala çok kötüyüm... doruk u kucağıma alacak halim bile yok... eşim sağolsun bugün gitmedi ofise dorukla ilgileniyo sadece emzirmek için yanıma getiriyo... maske takarak emziriyorum inşallah bulaşmaz yavruma ... ben biraz daha dinleneyim sonra yine gelirim...
canım maşallah sütün iyi ben işteyken sağıyorum 2 biberon zor çıkıyor ee tabi bütün gün çocuğa o yetmiyor dün aldık milupanın pirinçli sütlü muhallebisini 65 cc yaptım bidikişte bitirdi huysuzluğuda gitti yavrucum açmış,ama dr.inatla başlama diyor yaklava:
evet canım benim kızımda açmış mamayı verince rahatladı,geçen ay 700 gıram aldı ondan önceki ay 500 gr almıştı dr. normal diyor ama bende tombiş tombiş olsun istiyorum
bide kızlar burnu tıkalı nasıl düzelir?
günaydınlar sayfayı açan ben oldum sabah sabah anneme geldik ....ömer uyudu alişi sallıyorum...
kızlar bişi soracam......ben bu adetimden sonra hapa baslamayı unutmuşum ben bu çarşamba içeceğim diye düşündün...ama kafam yerinde yokki meğer gecen çarşambaymışşşşşşü
şimdi dünde kocişi yolcu etmek adını kardeşliği bozdukk.............ama ben korunuyorum sandım yaa
adete göre adetten sonra 9 gün hapa göre ise 13 gün korunmasız oluyorum..........dilerim 2 sene deli gibi uğraşıpda amacamıza ulaşamadığımızdan yaptığımız tedaviden sonra bi kardeş gelmezz
düşünmesi bile korkunçç yaa hayırlısı olsun bakalımm
yaaaa allahımmm saat 4 de kalktı gece 4 te açmadım ışığı gece aguları o konuşmaları bi duysaydınız karanlıkta kahkahalar çok tatlıydı ama o saatte çekilmiyo saat 6 ya kadar kendi kendine konuştu sonra çok ağladı dayanadım açtım gece lambasını şarkılar oyunlar artık saat 7 de zor uyttum napcam ben bu uyku meselesini yaaaa allahım 10 da uyandık yine kahvaltı falan işte daha ev temizlenecek
dün ikeaya gittik bi kaç parça bişi aldım ordada uyku tulumu baktım ikeanın herşeyi gibi uyku tulumlarıda ilginçkolları yok ben zaten kolları açıkta kalıyo buz gibi oluyo onun için alıyorum
yani biz gece kuşu olarak devam ediyoruz inşallah düzelir yaa bide eşimle kapıştık sen yapıyosun bu çocuğa her ağladığında ilgileniyosun diye allahım napalım çocukla ilgilensende suç
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olur olmasınada döndüğümde evimi yerinde bulurmuyummmm kaydirigubbakcemile3
Allah kolaylık versin zor yaaa(
ay bacım benimkide az önce uydu oda zorlaaa :hulya:
oyy kuzummm yerim seniii iyi geceler tatlı uykular meleğimmmm ŞenizŞeniz
cnm alıntı yapmak istediğin msj ların altındaki no ya tıkla en son msj gelincede hem no ya hemde alıntı yap tıkla Şeniz
canım günde 2 kere verilebilir yazıyor kutunun üzerindecanım ama o senin dediğin sütlü pirinçli mama değilki, muhallebi. ek gıda yani. mamaların üzerinde "devam maması" gibi bir ibare var. bu muhallebiyi günde 1 kere verebilirsin. ama mamayı emzirmek gibi her zaman verebilirsin.
oyy Allah yardımcın olsun cnmkızlar ya eşim 15 günlük rapor almış bana. millet raporu zorla alır, bizimse işin zor kısmı şimdi başlıyor. başımızda uyuz mu uyuz bir kaymakam var, raporları illa kendi onaylayacak ve hastayı illa görecekmiş!! öğleden sonra kaymakam efendiyle görüşecez. nolur dua edin de uyuzluk yapıp raporu geri çevirmesin!! yoksa işler çok karşışacakkafamçokkarıştı
hehehe maşallah zeynepde bazen uyuyakalıyor öyleaaa benim kuzu uyumuşkaydirigubbakcemile3 yere battaniye serdim üzerinde oyuncakları ile oynuyordu. baktım ses kesildi. gittimki yanına uyumuş bebeğim:1hug:
bu arada bizim buralar çokk soğudu yaa!!! evimin içi 16 derece yani düşünün artık!!! ne giydireceğimi şaşırdım kuzuma. ikişer kat giydiriyorum,yatarkende yorganın içinden battaniye örtüyorum. ama elleri ve yanakları hep buz gibi oluyor uyanınca:çok üzgünüm: hasta etmesem bari. daha kaloriferlerin yanmasına da biraz var. bari elektrikli sobayı yakayım.CADIARZU
canım günde 2 kere verilebilir yazıyor kutunun üzerinde
gerçi ben 150 cc kadar sulu yapıyorum biberonla içiiriyorum
bir kerede içiyor zaten
3-4 defada içiyor
oyy Allah yardımcın olsun cnm
hehehe maşallah zeynepde bazen uyuyakalıyor öyle
aynen cnm bizizm evde öyle
zeynep hasta zaten
elektirkli sobayı açıyorum zaman zaman
iyide oluyor
ilgin naısıl oldun cnm sakinleştin mi biraz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?