2009 Mayıs Anneleri

[/URL][/IMG]

PİJAMALARIMI GİYDİMM TEYZOŞLARA BI GULUCUK ATAYIM DEDIM IYIGECELER GULUCUĞUUU:))

[/URL][/IMG]

BIRAZ SPORR YAPMADAN UYUMAMMMM:=)
uyku oncesii oyun halısı sporu yapıorummm teyzoslarrrrrrrr
oy maşallah kuzuzya ne de büyümüş
pijamalarıda çok yakışmış
hadi hayırlı olsuuunnn

sağol Birsen insan kendini bi tuhaf hissediyor sanki ilk defa oluyorumkaydirigubbakcemile3
çok gelirmi acaba inş glmez düzene girsin artık
bu hafta okula başlıyorum
ağrım sızım olmasında
üst üste 2 hastalık okul zeynep gidip gelme ev işi beni bitirecek
bu sayede kilo veririm belkikaydirigubbakcemile3

bişey olmamıştır Birsen bence hapların koruma etkisi baya fazla çünkü

cnm fazla olabilirsin ilk adetin çünki ilk 3 ay fazla olunuyor çünki....ağrı işini bilemeyecem cnm .......

kilo işine gelince valla bende gelen giden yohhkkkk

sağol birsencim kızlar eşimle ayrılıyoruz benden gizli gizli ne işler çevirmişler ailecek görümceye görücü bile bulmuş abisi babasıda evlendirin gitsin demiş bana düğün yapmayan gelinlikle ağlatan bir ailenin kızına düğün yapmam bu konuda hassasım dememe rağmen adam yapmış yine sinsiliğini çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum işteyim kızlar düşünsenize aynı evde yaşıyorsunuz eşiniz ve ailesi gözünüzün içine baka baka oyun çeviriyor iki kızım var artık eşime güvenmiyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyoruım çok kötüyüm kızlar

eşime ayrılacağımı söyledim bu böyle olmayacak işim var çok şükür bir şekilde ayakta dururum ailem sayesinde ama artık kardeşini gönderse bile mutlu olmayacağım eşim yıllarımı verdiğim adam cebimizde bir ekmek parası yokken yanında olduğum adam o tanıdığım adam değilmiş yanlış tanımışım şimdi ailesi tutsun elinden
düşünsenize eltimden öğreniyorum sabah tesadüfen eşimle tartışmıştık bende dertleşmek için aradım hadi veriyormuşsunuz dedi şok oldum neyi kimi dedim ve anlatmaya başladı beni keriz yerine koydular nefret ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar hasta olan annelere ve bebeklere çook geçmiş olsun... malum bende grip oldum ve hala çok kötüyüm... doruk u kucağıma alacak halim bile yok... eşim sağolsun bugün gitmedi ofise dorukla ilgileniyo sadece emzirmek için yanıma getiriyo... maske takarak emziriyorum inşallah bulaşmaz yavruma ... ben biraz daha dinleneyim sonra yine gelirim...

canım yaa, nedir senin bu çektiğin!! görümcene kızarken,tahammül edmezken kocanın onlarla işbirlikçi olması çok zoruna gider insanın!! zaten şu kocaların aileleri olmasa belkide hiç kavga bile etmeyecez!!klava: bende çok kızgınım hala!! klava:

cnm fazla olabilirsin ilk adetin çünki ilk 3 ay fazla olunuyor çünki....ağrı işini bilemeyecem cnm .......

kilo işine gelince valla bende gelen giden yohhkkkk
oy yandım desene

canım benim ya bu adamlar ne kadarda düşüncesiz oluyorlar
hepsi sopalıkklava:klava:klava:
sana ne zamans söyleyeceklermiş acaba
öfkeyle karara verme cnm ya
bak 2 yavrun var
biraz düşün sakin kafayla:1hug:

beyazcım cerencim atı alan üsküdarı geçti derlerya aynen öyle onlar bardağı taşırdı artık sabrım kalmadı iki kızımı kavgalı bir ortamda büyütrmektense ayrılmayı tercih ederim diye düşünüyorum şuan kafam çok karışık ((((((((((

canım ama o senin dediğin sütlü pirinçli mama değilki, muhallebi. ek gıda yani. mamaların üzerinde "devam maması" gibi bir ibare var. bu muhallebiyi günde 1 kere verebilirsin. ama mamayı emzirmek gibi her zaman verebilirsin.

geçmiş olsun cnm
ne güzel eşin yardımcı oluyor işe bile gitmemiş
bende ilk hasta olduğum gün yatabilseydim iyileşmiştim
pek hastaymışım gibi gelmedi eşime
2.gün baktı zeynebe ben dinlendim ama iş işten geçmişti
dünde misafriler falan
mahvoldum
kuzumada geçti
inş seninkine geçmez

deniz suyu birebir,ama acil diyosan anne sütü damlat burun deliklerinee...yerimseniben

durum vahim desene.. valla hic basima gelmedigi icin :1no2:

cnm uyku tulumlarinin geneli öyle zaten ki cocuk ellerini hareket ettirebilsin dusun tum vucudunu koysan,nasil koruyacak kendini mazallahh...kullanisli onlar bence altina uzun kollu citcitli body giydir kollarda usumez,zaten önemli olan ayaklarin usumemesi

tsklerr cnmmm :lepi:

kızlar ya eşim 15 günlük rapor almış bana. millet raporu zorla alır, bizimse işin zor kısmı şimdi başlıyor. başımızda uyuz mu uyuz bir kaymakam var, raporları illa kendi onaylayacak ve hastayı illa görecekmiş!! öğleden sonra kaymakam efendiyle görüşecez. nolur dua edin de uyuzluk yapıp raporu geri çevirmesin!! yoksa işler çok karşışacakkafamçokkarıştı

aaa benim kuzu uyumuşkaydirigubbakcemile3 yere battaniye serdim üzerinde oyuncakları ile oynuyordu. baktım ses kesildi. gittimki yanına uyumuş bebeğim:1hug:

bu arada bizim buralar çokk soğudu yaa!!! evimin içi 16 derece yani düşünün artık!!! ne giydireceğimi şaşırdım kuzuma. ikişer kat giydiriyorum,yatarkende yorganın içinden battaniye örtüyorum. ama elleri ve yanakları hep buz gibi oluyor uyanınca:çok üzgünüm: hasta etmesem bari. daha kaloriferlerin yanmasına da biraz var. bari elektrikli sobayı yakayım.CADIARZU

canım günde 2 kere verilebilir yazıyor kutunun üzerinde
gerçi ben 150 cc kadar sulu yapıyorum biberonla içiiriyorum
bir kerede içiyor zaten
3-4 defada içiyor

oyy Allah yardımcın olsun cnm
aaa benim kuzu uyumuşkaydirigubbakcemile3 yere battaniye serdim üzerinde oyuncakları ile oynuyordu. baktım ses kesildi. gittimki yanına uyumuş bebeğim:1hug:
hehehe maşallah zeynepde bazen uyuyakalıyor öyle

aynen cnm bizizm evde öyle
zeynep hasta zaten
elektirkli sobayı açıyorum zaman zaman
iyide oluyor

anne sütü ve muhallebimi veriyorsun sadece? yani demek istediğim, ek gıdaya geçmediyseniz, muhallebi yerine anne sütüne eş değer devam maması verebilirsin.

sadece banyodan banyoya aşıyordum sobayı ama korkuyorum ya herkesin bebişelr hasta olunca. hasta filan edersem kuzuyu, nasıl olsa bu dönem işe de gitmeyecem, babamız postalar heralde bizi mersin'ekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…