dün bana da temizlikçi geldi. kadın süpermiş valla!! :lepi:
halı ve perdelerim temizdi,geri kalan koltuklar, camlar,yerler,kapılar,balkonlar, banyolar,tuvalet,mutfak hepsini yaptı!! hemde herşeyiyle!! tozları bile aldı,evdeki mutfak dolabı,elbise dolabı,yatak dolabı,vestiyer,beyaz eşyalar ellenmedik hiçbiyer koymadı. ve benim ev 200metre karenin üzerinde!!:1shok: akşam saat 5'te işini bitirdi ve gittiakannehir
onun yaptığı işleri ben yapacak olsam 1 hafta sürerdi. haa üstüne 1 hafta da hasta yatardımkaydirigubbakcemile3 60TL verdim. ee haketti amma! beni büyük bir dertten kurtardı. artık gerine gerine yatabilirim evimdezemuszemus
o kadar işe burada 160 tl alırlardııı iyi valla süperrr
Semracım deniycektim ama evdeki viksi bulamıyorum sanırım yarında kaldı.:sinifsinif:
biz hala ikisini uyutamadık...öksürükten kalkıyolar............ilaçları biraz yumuşattı ama hırıltı devam
bi öhü demeyi öğrenseler çıkacak o balgam ama yok iştee
kahvaltıdan başka bir boğça yedik bişi yiyemedikkk daha pofffff
burda o sektör çok pasif. ilçenin yerlileri hep kendileri yapıyor zaten. bir memurlar var temizlikçi alan. gerçi kadın "koltuk silince daha fazla oluyor ama sen 60 ver bu seferlik" dedi. ilk gelişi bana. maksat ayak alışsın. ama 60'tan fazla vermem zaten:enbuyukkk:
birso arada bir kocişe işleri yıkmak gerekiyor zaten yoksa fazla yayıyolar ...bizde insanız sonuçta...
siribron bacım bak serroşada iyi gelmiş erik kaysı vs dene bacım .
sibel seninde kuzuya geçmiş olsun yaw Allah şifasını versin..
bu havalar çok tehlikeli yaa dikkat etmek lazım özellikle topluma girmekten kaçının..
aslında hastalıkların nedeni birazda bayram ziyaretleri sanırım 3 günden sonra kuzular döküldü yaw..
ben 1 aydır nereye gitsem önce arıyıp soruyorum grip li nezle li olan varmı diye ona göre gidiyorum...
bu ilk temizlik olunca,kocişte yardım etse altından kalkamazdım. yapsam bile her yerin altını çekip havluyla silememki ben yaaa:dilcikar: neyse hepsini yaptı kadın sağolsunkaydirigubbakcemile3cerencim ohh iyi etmişsin mis gibi olmuş ev...güle güle kirlet :))
birsencim bırak yapsında varsınn söylensinnn:)))
burada o söktör baya yaygın o yüsden asla bulamazsın o paraya iyiki oradasın hehe
bugecede nöbt var desene Allah yardımcımız olsun burakda devamlı mızırdanıyor ya
bnımde burak yattı ama 10 dk da bır mızırdanıyor bıde vıcks koydugum halde o olmayınca hıc yatamıyordu senınde paşalar cok yormuştur senı kac gun oldu senınkıler bacım ya
ohh anacım uyuttunuz bebelerı catır catır yapın muhabbetıııı ..benımkı mınderde debelenıo falla:)))kapatarak yatırmıstım sen don sırt ustu gel koltuun altına gır yarı bedenı:)))ses de cıkartmıyoo cıkamayınca ıhıldamaya basladı bı baktıydım benımkı donmuste koltuk altlarına gırmış:)))ah bu oglan bı ayaklansın cok cekcem cpok kıcında kurt war sankı 5 dk sabıt durmuyo sıpa:))))
AYSE ıyı yapmısın kız temıslıkcı işini bızım burdada 60tl ye koca ewı sılıp supuruyo camdan tabana...BIRSO pahalı anacım ıstanbulll..
HULYA denıyom bacım valla ne bulduysam ıcırıyom oglusa...:))
SIBEL duzelır inş yagız sen işe baslayana kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?