2009 Mayıs Anneleri

Anam siz replemişiniz ama benim puan halen yedi ulen bi nutella bile alamıyorum kendimi kötü hissettim şimdi.kaydirigubbakcemile3

annaamm datlılar nede pahalıymıs kıss benımde yetmedı param.dalmacalı alabıldım sadecebaklavada coks gusel gozukuodu hane

AYSECIM face de arama yaptıın yere farmvılle yaz gelıo ordan katılabılıosun cıftlıgını kurarsın sora..

sen facede ne dıye kayıtlısın ben eklıyım senı farma once komsu yapman lazım facedekı arkadaslarına komsuluk dawetıyesı yolla agac magac alma sen tarla yapmaya bak agclar hedıye gelıyo hep egec hayvan hedıye gelıyo sen bende kayıtlımıydın facede yafs

acık ettıydım kapalı yaptım şimcikk:)))
bızbızeyız dıe kaptırıwerdım kendımı:)))))

Son düzenleme:
ben ekledım senı komsu olarak hedıyede yolladım keçi:)))
my neighbourds varya oraya tıkla ordan ekle edd neıgh.butonu var ordan ekleyebılırsın bızden pınar tuna meltem bengı hulya oynuyo ekle onları:)))

eşim belediye başkanının yanına gitti evde yanlızım Ahsende erken yattı bugün kalkarmı bilmem
canım sıkıldı bende mi yatsam acaba

gerçekten ya bende anlamıyorum bu çiftlik oyunundan anlayan varsa anlatsınnkafamçokkarıştı

gel esencim çiftlik kuralım:)) yoldaş olalım birbirimize:))
aslı,göremiyom ama ben keçi(( komşuları tıkladım da açılan sayfada ne yapacam onu bilemiyorum(

benım oglan ıyıce komıkleştı kızlart ya agız sılme havluları var benımkının mınık mınık...onu alıyo yuzune kapatıyooo heycanlanıyo garıp sesler cıkartıyoooo sonra elıyle acıyoo hoppp 2dk sora ardından tekrar kapatıyo yuzunu tekrar acıyo cıkarttıı seslerı duymanız lazımm mest oluyo resmen zemuszemuskaydirigubbakcemile3

anasayfaya gıt face de orda farmvilladan gelen ıstekler war onu tıkla ordan gorursun hedıyeyı kabul et sora farma gerı don gıft bax var sag alt kutucukta pembe bı hedıye paketı onu tıkla orda cıkıyo use de cıftlıgıne koy..komsu kısmına gelıncede ısımler cıkmadımı kız bacım ordan edd neıgh.butonuna tıkla dawet edıosun arkadaslarını onlar kabul etcek once ole komsu oluosun..benımkı ıcınde facedekı anasayfa yada profılde hangısı tam hatırlamıyom farmvılleden gelen ıstekler gozukur onu tıklıcaksın komsuluk ısteklerın gelen hedıyeletrını tıklayınca gorceksın anacım....

hıı o komşuluk davetini yapmışım zaten ben. ondan olmuyo. yarın bidaha deneyin diyor. ama keçim yokksenağlama hediye kutusu boşşsenağlamasenağlama

gel esencim çiftlik kuralım:)) yoldaş olalım birbirimize:))
aslı,göremiyom ama ben keçi(( komşuları tıkladım da açılan sayfada ne yapacam onu bilemiyorum(

bende bişe anlamadım hadi bacım birlikte kuralım bir çiftlik
niye ingilizce ki bu türkçeye çevrilemiyor muu

bende bişe anlamadım hadi bacım birlikte kuralım bir çiftlik
niye ingilizce ki bu türkçeye çevrilemiyor muu

ben önceden buna benzer bi oyun oynamıştım. ama bunun işleyişini henüz tam kavrayamadım. önce çiftliği açıyosun. sonra komşu ve hediye buluyosun. aynı zamanda tarla yapmaya da başlıyosun. ama hayvanlar nolacak onu anlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…