olayın iç yüzünün çıkmasına sevindim cnm
iyi olmuş
bencede evlensin evini kursun sizde kurtulun artık
düğün işi sakat sadece
niye ailesi yapmıyor diyeceğim ama bizimde başımızda 2 bekar var ve düğünü eşim yapacak evlenecekleri zaman seni çoookkk iyi anlıyorum
hatta bana düğünde takılan altınları satacaktı eşim bi ara
üzrenide de bankadan para çekecekmişmiş
ailesine ev alacakmış
biz kirada otururken neymiş bişey yapamıyormuşmuş
Allah akıl fikir versin bu adamlara valla
sibellllllll görmemeişim kızzzzzzzz
hemen verdim:kedi:
tatlım sana desteğin için ayrı teşekkür ederim bitanem sağolasın adamları anlamak zor güzelim yuvada kolay kurulmuyor ki çocukda olunca bazı şeyleri görmezden gelmek durumunda kalıyorsun evlensin inşallah mutlu olur ama anası babasının yatacak yeri var mı acaba diğer dünyada
günaydınlar berbat bir gecenin sabahından ömeri dün gece hiç uyumadı gibi bişeyy
saat 10.30 annem ben yatmyaa gidiyorum dedi...dedim gidemezsin ikiside uyanık yaa dedim.
ben tek başıma bunları uyutmayı başarabilsem evimde kalırdım dedim...bütün gün zsaten yoktun canım çıktı dedim
neyse kolay olan alşi aldı uyuttu iki dk.ömer ama uyumuyor 11 de basladım kolumda sallamaya saat 11.35 de uyudu gece tabi o uyuyana kadar ikikere aliş kalktı anneme sesleniyorum yok ömer tam dalacak ikikere bırak gittim aliyi uyuttum..
gece 1 de kalktık sonrasını bilmiyorum saat 7 de ömerle uğraışıyordun yarım saatlik bölüm pörçük uykuylayım........velet şimdi uyudu....gülhan çantayı aldın anneye ben annemdeyim ama evimde kocamla daha iyi bakıyorum düna annem dışardaydı bütüngün su akmadı vs.
aksam bana gelmiş iki patlıcan patates biber soyamadınmı dedi...
bende başladım bağrınmaya ben evde yapamıyorum iki çocukla kocam beklemiyorda senmi bekliyorsun pess dedim.. offfffffffff yaaa çocukları evde anneme bırakacam amrkete gidecem kafam dağılsınn
aaaa kızlar,oğlum anakucağından aşağıya atladıakannehir tepinirken tepinirken bi baktım, pat düştükafamçokkarıştı neyseki ayağımın dibindeydi, aldım hemen o da şaşırdı,bana bakıp gülüyorkaydirigubbakcemile3
tülaycım sehercim nasılsınız fıstıklar
seher zaten hastayım bitanem sesim çıkmıyor başım çatlıyor karektersiz evlensinde sonra yine başımıza kalmaz inşallah yıprandım tatlım çok yıprandım
birsencim Allah yardımcın olsun bacım ya
aaaa kızlar,oğlum anakucağından aşağıya atladıakannehir tepinirken tepinirken bi baktım, pat düştükafamçokkarıştı neyseki ayağımın dibindeydi, aldım hemen o da şaşırdı,bana bakıp gülüyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?