kız ayse oldurecen sen benii:))))))))))))))))
yemez anacım sebzelerını hayvanlarr onları use butonuyla yerlestır farmına para kazandırcak onlar sana soraaa use de butonla alıosun zatennn haywanlarııı benı komsulua kabul ettınmıııı
esen kur sende cıftlıını anacımmm
aynen sorma yahıı pardon canım,yanlış anlamışım. kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun kuzuma o zaman!! benim sıpada yoğurt yemiyor yaa!! içine az pekmez koyuyorum, biberonla içiyor. ama onu da kusunca kötü oluyor bee,lekesi zor çıkıyor üzerinden.:dilcikar:
kızlar boşanıyoruz kesin ailem dediki annem onların ne çevirdiğini biliyorum akşam hepsinin eteklerinin altındakileri dökeceğim sen üzülme diye sustum ama bunlar başımıza çıktı dedi çok kötüyüm kızlar
İYİKİ DOĞDUN SİBİKOMMMM SİBOŞUMM YAĞIZIMIN GÜSEL ANNESİ MUTLU SENELERE HEP MUTLU SAĞLIKLI HUZURLU YILLAR GEÇİRİN KUŞUMMalkisalkisalkis:teytey::1hug:Şeniza.s.
evet siboş yarın doğum gününmüş :))
yani bugun itibari ile :))
mutlu
sağlıklı
huzurlu
nice senelereee...
İŞe gİdİyorum sİzİ Çooooooooook Özledİm benİ unutmayın ha Çooook ÖpÜldÜnÜz yumurcaklarınızla mayıs annelerİ
sahİ sİbelllllllllllllll İyİ kİ doĞĞĞĞdun
Günaydınnnnnnnnn
Benim velet gece saat bası kalktı ve çok yorgunum kızlar.Tüm gunde kucakta gezıyor.5 DK yanlız kalmıyor bunaldım yıne sanırım.Cantamı hazırlıyorum bırkac gun anneme gıdıcem.Kendınıze iyi bakın.
Siboş doğum gunun kutlu olsun canım.Nice mutlu,sağlıklı sevdıklerınle beraber yıllar dılerımmmm.
Cok öpuldunnnn.
gülhan git tabi cnm az kafanı dinle
sibel doğum günün kutlu olsun bacımmm
kızalr herkese rep yaptım gördüğüm kadarıyla
1 kişiye günde 1 kez yapılıyo galiba
ama kişi sayısı artmış hala bitmedi
valla okumadan rep yaptım saçma olmuş olabilir gülmeyin haalmaz:kaydirigubbakcemile3
günaydın herkese nasılsınız kızlar herkese teşekkür ederim yanımda olduğunuz için kız ikimizide oyuna getirmiş adamla bir yıldır görüşüyormuş eşimin arkadaşıda mağazaları geziyor görümcemide tanıyor iş birliği yapmışlar olaya görücü usulu süsü vermişler eşimede o şekilde anlatmış arkadaşı birbirlerini tanımıyorlar ama çocuk bir kere mağazada görmüş beğenmiş demiş yani oyuna geldik eşimle
sonuç mu eşim gelsin çocukla görüşeyim dedi bende Allaha havale ediyorum kızlar dün bir sinirle masayı falan devirdim ağzıma gelen lafı saydım ikisinede anası babası olacak şahıslarda verin gitsin diyecek kadar adi insanlar
uzun lafın kısası kız evlenecek sanırım abisi sahip çıktı yine ben mi iyiliklerim kızlarıma gelsin inşallah hakkımıda helal etmiyorum onlara
iki çocukla boşanmak zor olacak dedi annem babam halam babannem birde eşin seni çok seviyor üç kuruşluk insan için yuvanı yıkma o gider siz ayrıldığınızla kalırsınız dediler neyse bende bu dünyada çekiyorum Allah daha beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?