bugün herkes nerde yaa?? nerdeyse kendim çalıp kendim oynadım. bir birsen, bir banu, bir ben. arada bir iki arkidiş daha geldi gitti. gerileri nerelerde huuuuu!!!!
pınar,tuba,hülya,semra,sibel,aslı,gonca,tülay,esen,tutkun kııızzz nerdesiniz???
Ya bu arada bende bişeyler almak istiyorum puanım yetmiyor yaaaaaa mafoldumben
anca geldik kız evde değilim ki ama artık pc yi okula götürücem tenefüslerde görüşürüzzbugün herkes nerde yaa?? nerdeyse kendim çalıp kendim oynadım. bir birsen, bir banu, bir ben. arada bir iki arkidiş daha geldi gitti. gerileri nerelerde huuuuu!!!!
pınar,tuba,hülya,semra,sibel,aslı,gonca,tülay,esen,tutkun kııızzz nerdesiniz???
bi de üçüncü gelirmiş ne gülerim haaakaydirigubbakcemile3günaydınlar sayfayı açan ben oldum sabah sabah anneme geldik ....ömer uyudu alişi sallıyorum...
kızlar bişi soracam......ben bu adetimden sonra hapa baslamayı unutmuşum ben bu çarşamba içeceğim diye düşündün...ama kafam yerinde yokki meğer gecen çarşambaymışşşşşşü
şimdi dünde kocişi yolcu etmek adını kardeşliği bozdukk.............ama ben korunuyorum sandım yaa
adete göre adetten sonra 9 gün hapa göre ise 13 gün korunmasız oluyorum..........dilerim 2 sene deli gibi uğraşıpda amacamıza ulaşamadığımızdan yaptığımız tedaviden sonra bi kardeş gelmezz
düşünmesi bile korkunçç yaa hayırlısı olsun bakalımm
geçmiş olsun canım bebişlere de mi bulaştı tüh yaagünaydın herkese nasılsınız kızlar cuma akşamı regl oldum şükür ama bünyem zayıf düştü ardındanda grip oldum yağmurda cumartesi rahatsızlandı duruda biraz keyifsiz hava değişimi hasta etmese bebişi yağmur ilaçla falan iyileşti biraz şükür
birde eşimle aramız limoni artık eskisi gibi birbirimize aşık değiliz sanırım en ufak lafta patlıyoruz birbirimize ailesi sağolsun
ben birlikte yaptırmadım aşısını 3. ve 5. ay yaptırdımrota aşılarınıcanım bizimde değişebilir olmassa çarşambaya alıcam,
salı günü sağlık ocağında aşıları var, bir arkadaşım dediki rota aşısı diğer aşılarla aynı gün olmuyormuş, sizin nasıl oldu kızlar? doktora sorayımda olmassa bende çarşambaya alırım randevu, görüşürüz esracım ozaman ne iyi olur
canım geçmiş olsun, Allahım evinize huzur versin
kızlar okuyorum geçmişi herkes hasta nazarmı değdi böyle ,Allah şifa versin, geçmiş olsun, tüm bebişlere annelere,
benimki zırlamaya başladı , görüşürüz gene
sen tam gün mü çalışıyorsun canım tam günse 2 biberon yetmez ama ben yarım gün gittiğim için 2 biberon yetticanım maşallah sütün iyi ben işteyken sağıyorum 2 biberon zor çıkıyor ee tabi bütün gün çocuğa o yetmiyor dün aldık milupanın pirinçli sütlü muhallebisini 65 cc yaptım bidikişte bitirdi huysuzluğuda gitti yavrucum açmış,ama dr.inatla başlama diyor yaklava:
evet canım benim kızımda açmış mamayı verince rahatladı,geçen ay 700 gıram aldı ondan önceki ay 500 gr almıştı dr. normal diyor ama bende tombiş tombiş olsun istiyorum
bide kızlar burnu tıkalı nasıl düzelir?
canım ya sen vereceğini verdin artık fedakarlık sırası onlarda ama öfkeyle karar verme iyi düşün hakkında hayırlısı olsun canımmsağol birsencim kızlar eşimle ayrılıyoruz benden gizli gizli ne işler çevirmişler ailecek görümceye görücü bile bulmuş abisi babasıda evlendirin gitsin demiş bana düğün yapmayan gelinlikle ağlatan bir ailenin kızına düğün yapmam bu konuda hassasım dememe rağmen adam yapmış yine sinsiliğini çok kötüyüm sabahtan beri ağlıyorum işteyim kızlar düşünsenize aynı evde yaşıyorsunuz eşiniz ve ailesi gözünüzün içine baka baka oyun çeviriyor iki kızım var artık eşime güvenmiyorum ve ne yapacağımı hiç bilmiyoruım çok kötüyüm kızlar
hadi inşallah bir sorun çıkmadan raporunu alırsınkızlar ya eşim 15 günlük rapor almış bana. millet raporu zorla alır, bizimse işin zor kısmı şimdi başlıyor. başımızda uyuz mu uyuz bir kaymakam var, raporları illa kendi onaylayacak ve hastayı illa görecekmiş!! öğleden sonra kaymakam efendiyle görüşecez. nolur dua edin de uyuzluk yapıp raporu geri çevirmesin!! yoksa işler çok karşışacakkafamçokkarıştı
Bi kedi almaya param yetti tatlı istiyorummmmm kaydirigubbakcemile3
Ayşecim aşkolsun puan verip arkadaşımda alsın diyeceğine nispet yapıyosun kız bi tarafım şişecek.:roflol:
SLM KIZLARRR nasılsınız ay ben benım oglanı uyutmayı calışıom altı ustı yarım saat uyucak 1saattır sallattırıo kendını yafs:)))
yok kız ayse ayakta deıl salıncakta sallıyom ben zuzuyu yoksa ayakmı dayanır kıs ona 1saatt..
ben repledım sıbelım senı yetermı bılmıom tatlıya:))))
esencim o çayı alamayanlarda var yaww özendirmeyin öyle şeyler azıcuk puanım vardı oda gitmiş zatı yine sıfırlanmışım
şu oğlan bu sefer 7 de geçti gece uykusuna deli olcam az kaldı durun bakalım bu işin sonu ne olacak bu gece yine bize nöbet var galiba ayyyy uyku nasıl bişeydi baldan tatlı diyorlar öylemisenağlama:1shok:-tatlicadiarzu-:1closedeyes::çok üzgünüm::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?