2009 Mayıs Anneleri

Anacım sabahtan beri burdayım da fırsat vermiyorki iki dakka bırakmaya gelmiyor hasta olunca 2 kat huysuzlaştı hep ilgi istiyor :1no2:

selam kızlar ben geldim yemek kız falan anca girdim
benim kızım bugün babannesinin saçını başını yolmuş cadı:))çığlık atmış sürekli zilli
ama ağlamıyormuş çok şükür sütünü de içmiş çorbasını da yemiş öpüşü haketti tatlımm,

geçmişe sonra bakıcam şimdi namaz kılmalıyım

geldimmm bende ama bugun gazel de bi değişik yaw durup durup ağlıyor anlamadım neyi var (

ilgincim gercekten ne desek boş davlun sesi uzaktan hoş gelirmiş en doğru kararı sen vericen cnm yaşayan sensin hakınnda hayırlısı olsun inş

anca geldik kız evde değilim ki ama artık pc yi okula götürücem tenefüslerde görüşürüzz
bi de üçüncü gelirmiş ne gülerim haaakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım bebişlere de mi bulaştı tüh yaa
ben birlikte yaptırmadım aşısını 3. ve 5. ay yaptırdımrota aşılarını
sen tam gün mü çalışıyorsun canım tam günse 2 biberon yetmez ama ben yarım gün gittiğim için 2 biberon yetti
bugün 200cc içmiş
canım ya sen vereceğini verdin artık fedakarlık sırası onlarda ama öfkeyle karar verme iyi düşün hakkında hayırlısı olsun canımm

hadi inşallah bir sorun çıkmadan raporunu alırsın
Bi kedi almaya param yetti tatlı istiyorummmmm kaydirigubbakcemile3

nasıl alıyorsunuz bu kedileri tatlıları yaaa ay herşeyden en son benim haberim oluyooo

oyy kıyamam siboşum! canın tatlı mı istedi senin?? tiramisu yer misin?kaydirigubbakcemile3

esencim bişim o şeylerin üzerine tıklayıp sende satın alabilirsina.s

Ayşecim aşkolsun puan verip arkadaşımda alsın diyeceğine nispet yapıyosun kız bi tarafım şişecek.:roflol:

SLM KIZLARRR nasılsınız ay ben benım oglanı uyutmayı calışıom altı ustı yarım saat uyucak 1saattır sallattırıo kendını yafs:)))

aaa siboş rep diyosan ben sana verememki. çünkü diğer başlıkta vermiştim. gerekli kişi sayısı var ya,o dolmamış tatlım.a.s al o zaman accuk benimkinin ucundan ye:roflol:

gecmişe bakım dedım ama yok uyandı gene benımkı 5dk kestırıo zırt uyanıo valla...bende vazgectım uyutmaktan 2.30 saat sora zaten gece uykusuna gecış yapcak bıraktım oyun halısına oynuo şimcikk ..
regl olan arkadaslar hade gozunuz aydınnnnnnnn:))
BIRSEN amn ha bı ıkız daha gelırmış bacım:=D
ayse HAYIRLI OLSUN rapor almısın duzelttınmı eşinle arayı...
SEMA canım uyku duzenı cok zor canıuım ya allah kolaylık wersın 4 de kalkmıs gene kuzucukkkk
hee bu rarada mende ıstıyomm tatlı ya nasıl alıonuz anacım obnnlarıııııı repler nere gıtmış bende bılmıom bı mokkk
oglusun resmını alıntı yapam beyaz senmıydın canım ya saolasınnnnnn bıtanemmm:*

BIRSEN TEYZESI SACLARIMIZIN FOTOSUNU CEKTIK FIRSAT WERIRSE YAYMAZ YUKLUCEM ıNŞŞŞ:)

sole bı goz attıydım aklımda kaln bunlar atladıım warsa affola kızlarr :kedi:

yok kız ayse ayakta deıl salıncakta sallıyom ben zuzuyu yoksa ayakmı dayanır kıs ona 1saatt..
ben repledım sıbelım senı yetermı bılmıom tatlıya:))))

yok kız ayse ayakta deıl salıncakta sallıyom ben zuzuyu yoksa ayakmı dayanır kıs ona 1saatt..
ben repledım sıbelım senı yetermı bılmıom tatlıya:))))

aman öyle de!! ayakta zor valla!

eşimle de aynıyız hala. o konuşuyor benle. ama ben mecbur kalmadıkça konuşmuyorum. dün pikniğe gitmişlerdi ya,ordan çiçek toplamış, getirdi tezgahın üstüne koydu gitti içeri!!klava: nasıl inat bir adam bu yaa!!!
bugünde okuldan geldi,yemeği dışarda yiyelim mi dedi. cevap vermedim,dudak kıvırdım accuk. o da gitmiş pijamalarını giyip oturdu!! gıcık işte!! hiç bişey olmamış gibi davranıyorÇok üzgünüm çoook

esencim o çayı alamayanlarda var yaww özendirmeyin öyle şeyler azıcuk puanım vardı oda gitmiş zatı yine sıfırlanmışım
şu oğlan bu sefer 7 de geçti gece uykusuna deli olcam az kaldı durun bakalım bu işin sonu ne olacak bu gece yine bize nöbet var galiba ayyyy uyku nasıl bişeydi baldan tatlı diyorlar öylemisenağlama:1shok:-tatlicadiarzu-:1closedeyes::çok üzgünüm::a015:

ha ha evet evet baldan da tatlı reçelden deeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…