kızlar merhaba, bende acayip hasta oldum ya, boğazlarım şiş yutkunamıyorum, grip oluyorum, yavrukuşuma geçmese bari ,
Hasta olan herkese geçmiş olsun, okuyamadım geçmişi ,
Esracım maşallah Doruğa , iyi kilo almış, isterdim bende gelmek ama fena hastayım, bir gün toplanıp bizede gelin kızlar çok sevinirim
dün çok fenaydı Yusuf Kayra hep kucak istedi hiç uyumadı, sanırım bir büyüme atağı geçirdi, anneside yorunluktan hasta oldu
kızlar merhaba... ya ben hala düzlemedim bu nasıl bir grip ki hergün tekrarlıyor anlamadım gitti... ama adam gibidinlenmediğimden böle oluyor galiba...çarşamba günü kontrolümüz vardı...oğlum 7300 olmuş... hiçkilo almadı diyodum meğer 1100gr almış bu ay... çok sevindim...
bişi sorcam size kızlar ayın 10 unda antalyaya gideceğiz... uçakla mı gitmek daha rahat olur bebek için yoksa arabayla mı... sizce napalım...
birde kızlar ben antalyaya gitmeden önce bekliyoorum,bende buluşalım bu sefer... bursalı hatunlar size diyorum haftaya gün ayarlayıp bana haber verin görüşelim mutlaka.... haber bekliyorum sizden...
kızlar merhaba, bende acayip hasta oldum ya, boğazlarım şiş yutkunamıyorum, grip oluyorum, yavrukuşuma geçmese bari ,
Esracım maşallah Doruğa , iyi kilo almış, isterdim bende gelmek ama fena hastayım, bir gün toplanıp bizede gelin kızlar çok sevinirim
dün çok fenaydı Yusuf Kayra hep kucak istedi hiç uyumadı, sanırım bir büyüme atağı geçirdi, anneside yorunluktan hasta oldu
bebişine bi dakika emzirtip sağ sütleri çok iyi indiriyor onlar :) ben az çıkınca öyle yapıyorum 150 yi görüyoruzslm kızlar daha uymadım süt sagıyorum..
kuzenlerim bendeydi 1de gittiler arkalarını topla duşmuş derken bu saat oldu accayip uykum var...
sabaha erken kalmaz inş.1 saattir sagıyom 40lık çıkıyo ya delirecem.. eşim hastta gibi ve çokkk nazlı
yanmışım yaaa.. bide adet oluyorumki ayşe gibi kan gövdeyi götürüyo affedersinizzz..
temizlige başlıyorum halılarımı degiştiremiyoz bu kışda kullanıcam napım, erkende yıkatmaya vericem..
neyse şu bol sütümü kızıma veriyim bide mama yer uyuruz...
burcu gelmiş hoj gelmiş, tiviti ist. taşınmış sevindim cnm yalnızlıga sonnn..
ya birsen senin çocuklara igne verseler daha çabuk atlatmazlarmı ya?? sürekli antibiyotik böbreklere yazık..
hadi iyi hafta sonlarıı
SİZLERİ ÇOKK SEVİYORUMMM
geçmiş olsunherkese günaydınn
her yerim ağrıyor yine mi hast oluyorum ne
iyi hafta sonalrııı
vallahi ben aldım ama yaylı falan değil bebekler için uygun demişlerdi alerji yapmıyormuşKızlar Günaydınlarrrrrrr :))
kağanım yine sabahın 6 buçuğunda ayaktaydı şimdi yeni uyudu bi homurdanıyorduki uykusu gelmiş diye bide uyuyamıyo ya sinirli sinirli emdi, zorla pış pışladım uyudu rahatladı kuzucum :)))
kızlar kağanın park yatağına yatak alıcaz, sizler nasıl yatak aldınız kuzulara, viskon var yaylı var karar veremedim hangisi daha iyi olur acep
evet canım sünnet olduk geçti bile şükürBengiciiiiiiiiiiiim sünnetmi oldu bıcırıkk, hadi hayırlısı olsun attınız arkaya darısı başımıza artık,ben kağandan daha çok korkuyorum niyeyse:kedi:
Nurtencim hoşbulduk canımm
opuyorumnanaktan
teşekkürler sünnet olan paşa deniz kaan :)kızlar günaydınlar cumartesiya netim açıldı niyeyse hemen gireyim dedim.
sayfaları okuyamadım ama sanırım birsonun paşaları hastaymış canım çok çok geçmiş olsun.
birde sünnet olan paşamız varmış. geçmiş olsun hayırlı olsun diyeyim.
bizde yaptıracağız. çünkü bizimkininde pipisinin ucu kapalıymış doktorlar sünnet tavsiye ediyorlar.çok kapalı değil ama mesela seneyi beklemeyin diyorlar. bende çok korkuyorum çok acıyorum oğluma ne yapacak nasıl dayanacak diye..ne olursa artık bakalım..
oh oh ne güzel güle güle kullangunaydın kızlarrrrr..
kacgundur gıremıorum bebk tebrıklertı vardı ıkı gun gezdık oglanla pek mızıklık yapmadı gezmede allahtann...veee eşim bana surprız yapmıs dızustu pc almışşşdelikafadulden
cok sastım dun tam cıktım ewden oglanla kargo geldı kapıya bıde baktıydım laptop:1shok:cok sastım cokkewdekı pc den dert yanınca ben surprız yapmış benımkı cokkk sewındımhihoyyytsewıorum bu adamı ben yaaaaa:asigim:
artık kanı gıbı calışan pc ye elweda cektımmm ohh be hızlı net gıbısı yokmusss..şimdi yagızı sallıyom salıncakta bı yandanda yazıomm ne guselmiş...
,bızde 9 da kalktıkk şimdi gerı uyucak benımkı 1 saat kestırme uykusuuu mızıklanıo sıpaaa
BURCU dondunmu marmarıseeee nasıl gectı yolculukkkkzemuszemus
zor bi durum sütün azalmış olabilir bi dönem benim de oldu helva işi düzeltti bi de bi göğsümü gece hiç emzirmiyorum sabah sağıyorumkızlar bu arada bugun canım ayrı bı sıkkın:sinifsinif:
işe başlamam 1 ay kaldı 5 kasımda baslıcammm hem ıyı hemde kotu..benım oglan mama yemıyo bıberon dan bişey içniyooo ben yokken ne yıcek ne içcek yaaa...:sinifsinif:sutumude sagamıyorum :sinifsinif: deli oldum yaaa oglan emıyo cuk cuk sut gelıyo makınaya tutuyom 10cc bıle sagmıyoo garantıye yolladık yok bişey dedıler onceden elle bıle sıkınca sut gelıyodu artık meme ucundan sıkınca gelıyoo benım goguslerdemı var sorun anlamadım... mama yemıyo bıberon almıyo napcm kızlarr yaa..pzrt dr gıtcem soylucem durumu bı care bulmalıyım..ustelık benım nobetler sabah 5 te baslıyo sabah 10 da ewde oluyom ama o arada benımkı emıyo gene ...sadece la gunduz olsa ek gıdayla oyalanır ama gce de nobet varr cok sıkkınım cokkk:1no2:
zorlama zaten ama çorbayı bi druna danışgünaydın kısçelerimm.....nurten cnm bende iki bebe var bacım alişim tam 1 ay sürdü hasatlığı bastan antibiyotik vermek istemedikleri için toplanamadı eee tam o toplanıyordu bayramda ömerde hasta oldu şimdi doktora götürdüm....yani ömer ilkkez antibiyotik kullanıyor........................................
evet tubiş bilmiyordum bukadar sürecek kuzumun burnundan bir sümük çıkıyorrrr iyiki almışız o aspiretörü...........okyonus suyuna ful devammm
kızlar benim ömerimde 1 ayda 500 gr aldı sanırım boydan gitmiş biraz
ama ömerim hasta olduğundan yemiyor eskisi gibi bide kusuyor
alişim maşallah iyi bu sıra baya yiyor...
ve sebzeye gelince benimkiler sebze yemiyor yani kendi içn hazırladığımı yemiyor
bende çorbaya erken girecem valla düdüklüde domatesli soğanlı patates havuç,pirinçli mercimekli çorba yapacam yaww...öle olunca içiyolar veletler...annemde tarhana yapmışşş özel bahartsız onları verecem başka yolu yokk....meyve yoğurt muahllebi hazır kahvaltıyı yiyolar ama haşlanmış patates havucu itiyolar
çok zor olmuş yaaaaLaptopunu güle güle kullan cnm :))) yağızımın şu beslenme olayı hakikaten zor gözüküyo sen bi kaç gün içinde dr a gitte 1 ayda ek besin fln derse yedirmeye alıştırırsın, ben döndüüüüüm :))) ama dönüşüm bi macera döndükten sonra yasadıklarım ayrı bi macera, neyse havaalanında tam bekleme salonunda kontrollere doğru giderken kağan bas bas bağırmaya başladı, hemen çözdüm olayı uykusu var maalesef, bi türlü susmadı, elimde kaganla birlikte 2 tanede el bagajı vardı, Allahtan vicdan sahibi bi bayan yanıma gelip çantalarımı tasıdı bende kağanı tasıdım yer yer hoplattım kucağımda, ay kadına tesekkür etmekten ağzım yırtıldı resmen o derece makbule geçti Allah razı olsun, neyse uçağa kadar biraz sustu, uçağa girince hostes ablalarıyla kucaktan kucağa hopladı, esas büyük yaygara koltuğa oturunca oldu, koltuğa oturduk bebek kemerini taktık ama kapalı alanda daha çok bağırmaya başladı bide kemere uyuz oldu...
neyse elimde bi emzik ve o emziği asla emmeyen oğlumla bağıra bağıra zorla emziği emdire emdire yutkunmasını sağlayarak havalandık ve ne hikmetse kalkışta uyumaya başladı :)))
inişe 10-15 dk kala benim uyanmaması için pişpişleyip sallamama rağmen uyandı, ve ağlamaya basladı yeniden neyse açtım kemeri hopladık... susmuyo.. parmak kuklaları ile oynattım accuk sakinledi, neyse...
inene kadar anırdı...
İnişten sonra tekerlekler yere değer değmez sustu ve inenlere bakarak kahkaha atmaya başladı, herkes o bağıran bebek bumuymuuuuş maşallah fln yapıyodu :)))) bizimkide kendisine dönüp konuşanlara bakıp bakıp gülücükler attı ve bi dahada ağlamadı:)))
dalamandan eşim karsıladı ztn bi problem olmadı ordada atatürktede bebek bakım odası varmış emzirip üst değiştirip ayrıldık :)))
bizim arkadaş girebiliyo hala nasıl anlamadımgittiiiiiiii gittiiiiiiiiii ciftligim gittiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben senağlama senağlama telekom el koyduuuuu üüüüüüü senağlama senağlama
maşallah kuzuma maşallah :)kızlar merhaba... ya ben hala düzlemedim bu nasıl bir grip ki hergün tekrarlıyor anlamadım gitti... ama adam gibidinlenmediğimden böle oluyor galiba...çarşamba günü kontrolümüz vardı...oğlum 7300 olmuş... hiçkilo almadı diyodum meğer 1100gr almış bu ay... çok sevindim...
bişi sorcam size kızlar ayın 10 unda antalyaya gideceğiz... uçakla mı gitmek daha rahat olur bebek için yoksa arabayla mı... sizce napalım...
birde kızlar ben antalyaya gitmeden önce bekliyoorum,bende buluşalım bu sefer... bursalı hatunlar size diyorum haftaya gün ayarlayıp bana haber verin görüşelim mutlaka.... haber bekliyorum sizden...
geçmiş olsuuunkızlar merhaba, bende acayip hasta oldum ya, boğazlarım şiş yutkunamıyorum, grip oluyorum, yavrukuşuma geçmese bari ,
herkeslere mrb lar hanımlar.... hasta olan annelere ve bebişlere allah acil şifalar versin... herkeslere iyi hafta sonları :hulya:
bengicim sanada sünnet konusunda danışmak istiorum bizde erken olsun anlamasın istioruz ama ben çok korkuyorum... sizin nasıl geçti kaç günde iyileşti...bide nasıl yapıyorlar bilgi verirsen çok sevinirim.... doktora da danışmam lazım ama ist.a taşındık ankarada bi doktorumuz vardı burda henüz bi hastane ve doktor ayarlayamadık...yardımcı olursan sevinirim
Laptopunu güle güle kullan cnm :))) yağızımın şu beslenme olayı hakikaten zor gözüküyo sen bi kaç gün içinde dr a gitte 1 ayda ek besin fln derse yedirmeye alıştırırsın, ben döndüüüüüm :))) ama dönüşüm bi macera döndükten sonra yasadıklarım ayrı bi macera, neyse havaalanında tam bekleme salonunda kontrollere doğru giderken kağan bas bas bağırmaya başladı, hemen çözdüm olayı uykusu var maalesef, bi türlü susmadı, elimde kaganla birlikte 2 tanede el bagajı vardı, Allahtan vicdan sahibi bi bayan yanıma gelip çantalarımı tasıdı bende kağanı tasıdım yer yer hoplattım kucağımda, ay kadına tesekkür etmekten ağzım yırtıldı resmen o derece makbule geçti Allah razı olsun, neyse uçağa kadar biraz sustu, uçağa girince hostes ablalarıyla kucaktan kucağa hopladı, esas büyük yaygara koltuğa oturunca oldu, koltuğa oturduk bebek kemerini taktık ama kapalı alanda daha çok bağırmaya başladı bide kemere uyuz oldu...
neyse elimde bi emzik ve o emziği asla emmeyen oğlumla bağıra bağıra zorla emziği emdire emdire yutkunmasını sağlayarak havalandık ve ne hikmetse kalkışta uyumaya başladı :)))
inişe 10-15 dk kala benim uyanmaması için pişpişleyip sallamama rağmen uyandı, ve ağlamaya basladı yeniden neyse açtım kemeri hopladık... susmuyo.. parmak kuklaları ile oynattım accuk sakinledi, neyse...
inene kadar anırdı...
İnişten sonra tekerlekler yere değer değmez sustu ve inenlere bakarak kahkaha atmaya başladı, herkes o bağıran bebek bumuymuuuuş maşallah fln yapıyodu :)))) bizimkide kendisine dönüp konuşanlara bakıp bakıp gülücükler attı ve bi dahada ağlamadı:)))
dalamandan eşim karsıladı ztn bi problem olmadı ordada atatürktede bebek bakım odası varmış emzirip üst değiştirip ayrıldık :)))
gittiiiiiiii gittiiiiiiiiii ciftligim gittiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben senağlama senağlama telekom el koyduuuuu üüüüüüü senağlama senağlama
siribonn kaşıkla yemiyormu cnm muhallebi vs. versen
ya kızlar burda in cin top oynuyo, akşam sipariş vermeyi düşünüyoruz yatağı ama bi fikri olan yokmu
bebişine bi dakika emzirtip sağ sütleri çok iyi indiriyor onlar :) ben az çıkınca öyle yapıyorum 150 yi görüyoruz
geçmiş olsun
vallahi ben aldım ama yaylı falan değil bebekler için uygun demişlerdi alerji yapmıyormuş
evet canım sünnet olduk geçti bile şükür
teşekkürler sünnet olan paşa deniz kaan :)
oh oh ne güzel güle güle kullan
zor bi durum sütün azalmış olabilir bi dönem benim de oldu helva işi düzeltti bi de bi göğsümü gece hiç emzirmiyorum sabah sağıyorum
zorlama zaten ama çorbayı bi druna danış
çok zor olmuş yaaaa
bizim arkadaş girebiliyo hala nasıl anlamadım
maşallah kuzuma maşallah :)
geçmiş olsuuun
burcu cnm hoşgeldin......
tatlım alırsan park yatak için yatak banada ne aldığını yazar mısın tatlım benimde almam gerek..........
birsen cnm gecmiş olsun cnm...
benim kızımda bu ay hatta 40 günde 500 gr almıs.çok fazla kusuyor.bu hafta birdaha bakacak doktor....
çok üzüldüm sütüm var ama kusuyor işte..reflü için ilaç verip ek gıdaya başlatır belki.4,5 aylık olduk
aslında ilk 6 ay baslatmayacaktı ama bakalım bu salı belli olacak..
yaaaa bilg. bozuktu ya benim çok ayrı kaldım valla cok özledim hepiniziiiiiiiii çoooooook
misafirim geliyor birazdan. çok yoruldum sabahtan beri( kuzumda hasta gibi burnu tıkalı ve birazda öksürüyor. hiç takılamadım bugün.
farmville ne oldu yaa??((
ben geldim kimsecikler yokk. bugünn..ayy bugün kocişle b.evlerde buluştuk annemde kalıyoruz ya önce yimek yedik sonra bana cici aldı kocişş...sonra çocuklar için migrosa gittik onlara kavonoz meyvesi aldık artık devam sütüne geçecez devam sütü ve mama aldık....oradan çıktık minübüse bindik yayladan geçerken hymarry ciğimin evine baktım kuzumun camları kapalıııı....eve gittik hemen eşyalarımızı aldık hazırlandık hemen eve uçtuk kuzular durmamışş......kuzuları babasına bıraktık annemle alışverişe gittik....eve geldikkkkkkkkkkkkk çok yorulmuşummmm yaaa....
HOSGELDINNN canım benımŞenizkıs gulsemmı aglasammı kağana yaaaa...hepıcıı aynı bu kuzularınn mızmızzzzzzzzzzz..kemer kısmına koptum burcukaydirigubbakcemile3soyle bı havaalanında hayal etımde sızı..kıyamam yaaa....bu cocukların emzıkle derdı ne bılmıyom anacım ya emıwerseler ya cukcukkkk..neysekı olaylıda olsa gelmısınız gusel bı macera yasattmıs kağan paşa anneyezemuszemus
kıs nere gıttı çıftlık hanı su vıllalardan alacaktınnn bıuzde caya gelecektıkkkakannehir
BIRSO HALA ıyılesmemıs pasalar ya..neysekı annendeymıısn canım ya...inş duzelırler bıan once:Saruboceq:benımkı kasıkla yıyo canımda bıberon almıyo benım nobet gecede oluyo gunduz neysede gece napcazz bılmıyomm:sinifsinif:
bıolmemkı burcu ya...ortopedık al bence yaylı falan nasılkı acep ben parkyatak kullanmıyorum ama bız çilekten bebek yatagı almıştıkk
oglus suunnet olmussssssssssssshihoyyythihoyyythihoyyythayırlı olsun gecmışolsun canım...erkek oldu sımdıkten desene....huıursuzlandımı canım ya..bende bı sımdı bı sonramı yaptırsak hıc bılmıyom huzursuzlanır duzenı bozulur dıe korkuom...
benımkıde cok kusuyo emıoyo hıc kalmıyo mıdede cupp dısarıı...
sutum var oglum doyuyo kılo alımıda ıyı ama nıe makıne sagmıyo anlamadım..stııll teaye baslıcam bakalım bı deşiklik olcakmı....benımkı cok sık emıyo komsum sutun bırıkmıyodur dıo işe başlayınca okadar sık emıcei için bırıkır dıo ya bakalım...
bişi olmadı yafs benım çiftlik duruyoooooooooooo..kolaygele canım..
yorucu ve youn bı gunmus bırsom yat dınlen bacım ksammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?