geçmiş olsun cnm
senin yakışıklı erkenden adam olmuş desene
böylesi daha iyi aslında büyüdükçe çok korkuyorlarŞeniz
:roflol::roflol::roflol:
duş,meyve,ıhlamur ne bulursam deniyorum cnm
evet az almış kuzun ya aynı benimki gibi
bakalım bu ay kaç alıcak:çok üzgünüm:
güle güle kullan tatlım
ne eşler var
tebrik etmek lazıma.s.
günaydın herkeze ya of moralim çok bozuk kuzum hasta oldu o kadar dikkat ettiğim halde burnu akıyor çok kötü öksürüyor içim acıyor ya neyse şurubunu verdim sabah kahvaltısını da ıhlamurla hazırladım başka ne yapmam gerek kızlar yavrum iyileşşsin biran önce ya kuzularımız hasta olmasın.
Günaydınlar Kızlar,opuyorumnanaktan
Uzun zamandır giremiyorum.İşe başladım perşembe.Ama ne başlama o kadar yoğunki anlatamam.kafamçokkarıştı 6 aydır olmadığım için user silinmiş maillerime ulaşamadım.İşyeri laptobun ıt de ve işyerindede o yüzden nete giremiyorum.Akşamda gelince üstünü çıkar yağızı doyur uyut derken bi bakıyorum saat 1 olmuş.mirmirmirmir Çok zormuş hakikaten inşallah altından kalkabilirim.Dünde günüm vardı misafirler falan çok yoruldum.Bugünde gidip kendime bişeyler alıcam.Giyecek kıyafeti kalmadı.Pazara gitmem lazım.
Neyse kızlar kocişide kaldırayımda kahvaltı yapalım.Çok iş var çokkkkkkkk.:sinifsinif:
Hepinizi çok öpüyorum Şeniz ve çok özledim birkaç güne işyerindeki bilgisayarım olucak ozaman gün içinde sürekli sitede olucam.
kızlar perşembe günü cicibebe bisküvü geldi ev ücretsiz deneme paketiymiş
doğum yaptığım hastaneden yollamışlar
içinde bir iki şey daha vardı
bende deneyeyim dedi
kaşıkla pek sevmiyor zeynep hala
bende 90 cc mama yaptım içine 2 tane bisküvi koydum yedi
ara atıyoum şimdi içine
bazen daha yoğun kıvamlı yapıyorum genelde akşamları yatarken
sizde kullanıyormusunuz
merak ettim
4.aydan itibaren kullanılıyormuş
lifliymiş falan filan
hımmmvalla özlemciğim ben bi ara kullandım ama doktorum önermedi şekerli diye
ben dün bebek ekmeği aldım cici bebenin ve bugün onlar için yapılan tarhanayı pişirdikkk
içine annem benden habersiz 2 diş sarımsak atmış
bir dilim ekmek alişe bir dilim ekmek ömere doğaradım ezdik yediler valla hem pütürlü olduğudan çiğnemeye çalıştılar ....artık pütürlü yemeleri lazım....6 ayımızı doldrumamıza 4 gün var
herkeseler gezmede sanırım....
bızde kahvaltı ew işi yagız beyın yıkanması falan anca oldu saattt..eşim ewdeydı ama işe gıtcek şimdii:sinifsinif:
bugun yourt yapmayı denedım ıkı kez ama fiyaskooo oldu yaaa..tutturamadım nıyeyse cok cıvık oldu sız nasıl yapıonuz su yourt işiniiii:sinifsinif:kucuk mama kavanozlarının yarısıyla sut koydum ıkı cay kasıgıda yourt ekledım havluya sarıp bekledım ama cık olmadı kı ben normalde kendımızede mayalarım yourtu olur cok guzel az oluncamı beceremedım yafs....[/B][/B][/B][/B]
mızlamaya başladı yine zeynep uyuyacak galiba ben biraz salllayayım şunu
dışarı da bir yağmur yağıyor
offffffffffffff
şimşek gökgürültüsü
yağmurdan dışarısı görünmüyor sisili gibi oldu hava
birazda soğudu
rüzgarda variyiki çamaşırlarımı toplamışım
benimde canım sıkıldıben burdayımmmmmmmmmmmmm
kimseler yok kız canım sıkıldı
ben bebe bisküvisi vermiyorum canım daha erken diye düşünüyorumkızlar perşembe günü cicibebe bisküvü geldi ev ücretsiz deneme paketiymiş
doğum yaptığım hastaneden yollamışlar
içinde bir iki şey daha vardı
bende deneyeyim dedi
kaşıkla pek sevmiyor zeynep hala
bende 90 cc mama yaptım içine 2 tane bisküvi koydum yedi
ara atıyoum şimdi içine
bazen daha yoğun kıvamlı yapıyorum genelde akşamları yatarken
sizde kullanıyormusunuz
merak ettim
4.aydan itibaren kullanılıyormuş
lifliymiş falan filan
uyut annesi ağlatma minnoşumızlamaya başladı yine zeynep uyuyacak galiba ben biraz salllayayım şunu
dışarı da bir yağmur yağıyor
offffffffffffff
şimşek gökgürültüsü
yağmurdan dışarısı görünmüyor sisili gibi oldu hava
birazda soğudu
rüzgarda variyiki çamaşırlarımı toplamışım
ben de uykuda çektirip iki kere sağıyodum ama güçlü çekmiyo herhalde hay allah ya stres yapma yine debirsencim ben kaçırmuşım antibiyotigi ikiside alıyor zannettim.. çabucak iyileşsinler ya çok zor oluyor..
bengicim emziripte sagmaya çalışıyorum ama benm kızım emmedigi için gece uykuda emiyo oda 2 çekip 1 uyuyor ve çok güçsüz çekiyor geldigi kadar veriyoz işte ahh ahh neler deniyom bi bilsen..
burcu yatak işini bilmiyorum tatlım park yatak almadım içine ayrıyetten yatak alındıgına bilmiyodum inan..
MUTFAGI TEMİZLİYORUM KIZLAR BU HAFTA BİTMESİ LAZIM YRNDA ARKADAŞIMIN BEBEK MEVLÜDÜ VAR ONA GİDİCEZ PAZARTESİ TAM GAZ DVM EDERİM AMA BEBEKLE ÇOK ZOR OLUYOR BUZDOLABIMI 3 SAATTE SİLDİM DÜŞÜNÜN..
YRN ANNEME SÖLEYİM 1 KAÇGÜN GELSİN DEFENEYE BAKSIN BİTMEZ YOKSA..
UGRARIM BYE
off sen nasıl bi işe kalkışmışsın kolay gelsin canımiyi akşamlar bacılar
yorgunlukdan ölmek uzereyım evın odalarını degıstıryoruz bebeklerın odası soguk oluyordu benım yatak odamda evın en sıcak odası bızde bebişler kısın sıcak yatsın dıye ıkı odayı yr degıştırdık ıkı gundur canımız cıktı resmen o kadar cok dagıldıkı ev gardolaplar boşaltı onların tekrardan yerleşmsı yatak odasının mobılyası bazanın altındakı eşyalar aman yarabbım öldum bıde bnım oglum sagolsun sabah en fazla 6 ya kadar uyuyor gecede 4-5 kere kalkıyor nazlı ona gore daha ıyı ama oda gece cok gec yatıyor bıde uykusuzluk ıyıce yordu benı bır ıkı gun daha gıremem sanırım dagınıklıgı toplamam lazım
hepınızı ve kuzualrı opuyoruzzzz kendınıze ıyı bakınn
evet canım teşekkür ederiz :)geçmiş olsun cnm
senin yakışıklı erkenden adam olmuş desene
böylesi daha iyi aslında büyüdükçe çok korkuyorlarŞeniz
:roflol::roflol::roflol:
duş,meyve,ıhlamur ne bulursam deniyorum cnm
evet az almış kuzun ya aynı benimki gibi
bakalım bu ay kaç alıcak:çok üzgünüm:
güle güle kullan tatlım
ne eşler var
tebrik etmek lazıma.s.
geçmiş olsun dr götür hemengünaydın herkeze ya of moralim çok bozuk kuzum hasta oldu o kadar dikkat ettiğim halde burnu akıyor çok kötü öksürüyor içim acıyor ya neyse şurubunu verdim sabah kahvaltısını da ıhlamurla hazırladım başka ne yapmam gerek kızlar yavrum iyileşşsin biran önce ya kuzularımız hasta olmasın.
çok zor bilirim çoooooooooooookkk kolaylık versin AllahGünaydınlar Kızlar,opuyorumnanaktan
Uzun zamandır giremiyorum.İşe başladım perşembe.Ama ne başlama o kadar yoğunki anlatamam.kafamçokkarıştı 6 aydır olmadığım için user silinmiş maillerime ulaşamadım.İşyeri laptobun ıt de ve işyerindede o yüzden nete giremiyorum.Akşamda gelince üstünü çıkar yağızı doyur uyut derken bi bakıyorum saat 1 olmuş.mirmirmirmir Çok zormuş hakikaten inşallah altından kalkabilirim.Dünde günüm vardı misafirler falan çok yoruldum.Bugünde gidip kendime bişeyler alıcam.Giyecek kıyafeti kalmadı.Pazara gitmem lazım.
Neyse kızlar kocişide kaldırayımda kahvaltı yapalım.Çok iş var çokkkkkkkk.:sinifsinif:
Hepinizi çok öpüyorum Şeniz ve çok özledim birkaç güne işyerindeki bilgisayarım olucak ozaman gün içinde sürekli sitede olucam.
ohh geçmiş olsunfarmville geri dönmüşalkisalkisalkis
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3 ayy dün nasıl yorulmuşum yaa!! hem temizlik, hem pasta börek,hem melih kaan! üstüne akşam evde tam 10 tane anne-baba ve 7 tane çocuk ağırladımkafamçokkarıştı gittiklerinde tabakları bile ortada bırakıp oğlumun altını,üstünü değiştim,besledim,uyutum ve yattımsabah 11 filandı kaltığımda,bayağı dinlenmişim:lepi: ama hala tabakları makinaya dizmedim:kedi: buralara bakim az. bu pazarı tembellik günü ilan ettimzemuszemus buralardayımopuyorumnanaktan
sarımsak mı nası yani yediler mivalla özlemciğim ben bi ara kullandım ama doktorum önermedi şekerli diye
ben dün bebek ekmeği aldım cici bebenin ve bugün onlar için yapılan tarhanayı pişirdikkk
içine annem benden habersiz 2 diş sarımsak atmış
bir dilim ekmek alişe bir dilim ekmek ömere doğaradım ezdik yediler valla hem pütürlü olduğudan çiğnemeye çalıştılar ....artık pütürlü yemeleri lazım....6 ayımızı doldrumamıza 4 gün var
sorma ya ben deeetesekkur ederım canım...zemuszemus
gecmişolsun canım...buaralar tum kuzular hasta yaaaa:sinifsinif:
ahh sıbelımm ya allah yardımcımız olsun benımde 1ayım kaldıııı:gitme:
hıc kullanmadım canım..dr emmeye dewam dıo ben kafama gore werıom bişiler...alışması lazım benımkının 1ay kaldı işe başlamaya her ıstedıınde ememıcek benı artıkkk...
ıyı pazarlar herkese...
herkeseler gezmede sanırım....
bızde kahvaltı ew işi yagız beyın yıkanması falan anca oldu saattt..eşim ewdeydı ama işe gıtcek şimdii:sinifsinif:
bugun yourt yapmayı denedım ıkı kez ama fiyaskooo oldu yaaa..tutturamadım nıyeyse cok cıvık oldu sız nasıl yapıonuz su yourt işiniiii:sinifsinif:kucuk mama kavanozlarının yarısıyla sut koydum ıkı cay kasıgıda yourt ekledım havluya sarıp bekledım ama cık olmadı kı ben normalde kendımızede mayalarım yourtu olur cok guzel az oluncamı beceremedım yafs....
benimde canım sıkıldı
ben bebe bisküvisi vermiyorum canım daha erken diye düşünüyorum
sabah meyve püresi
öğlen çorba
ikindide yoğurt o kadar şimdilik
uyut annesi ağlatma minnoşu
ben bugün kendi temizliğimi yaptım sonra banyo yaptım
Ahseni de yıkadım çorba yaptım şimdi bizim yemeğimizi yapıyorum
yarın da temizlikçi gelecek yoruluyorum valla ben yapamıycam
oh afiyet olsun
bende kızıma çorba yaptım 3 günlük içine patates havuç bulgur kabak ıspanak ve mercimek koydum
yedi valla maşallah üstüne beni de emdi uyanınca yoğurt yedirip tekrar emziririm
mrb kk nın en güzel anneleri bu sabah geç kalktık çünkü oğlum nedense gece uyandı ve oyun istedi yun oynadık gece gecesabah ta babası uyuttu sonra bizde uyumaya devaam....12 gibi kahvaltı ettik...şimdi babmız çıktı ziyaret etmesi gereken bi yer vardı tabi çıkmadan önce alışverişe çıktık tam çıkıcağımız zaman yağmur bastırdı ama allahtan market yakın koştura koştura gittik öle işte...
bu arada bebe bisküvisi veren ve vermeyen arkadaşlar var bende bugün alışverişte aldım sabah mama ile kahvaltı hazırlıodum oğluma (mama ekmek kırıntısı pekmez, suda bekletilmiş peynir filan..) şimdi bisküvi ile yaparım içine artık nohut tanesi kadar da yumurta katarım diodum ama sizce ne yapıyım??
esencim sen ne zaman bu tarz bi kahvaltı vermeye başlıcaksın okuduğum kadarı ile erken demişsin de doktora filan mı danııştın merak ettim... bende bebek yemekleri diye bi kitap var orda 6.aydan itibaren bu kahvaltının verilebleceği yazıoda ondan aldım...
cnm bu beb bisküvüsünün üzerinde 4.aydan itibaren verilerbilir yazıyor ondan verdim bende
çok az koyuyorum arada
canım bana dr liste vverdi kahvaltılara 6. yada 7. ayda çorba yoğurt meyve püresi ve muhallebiye iyice alıştıktan sonra başlayın dedi o yüzden söyledim ben 6. ayını tamamen bitirince başlıycam inşallahmrb kk nın en güzel anneleri bu sabah geç kalktık çünkü oğlum nedense gece uyandı ve oyun istedi yun oynadık gece gecesabah ta babası uyuttu sonra bizde uyumaya devaam....12 gibi kahvaltı ettik...şimdi babmız çıktı ziyaret etmesi gereken bi yer vardı tabi çıkmadan önce alışverişe çıktık tam çıkıcağımız zaman yağmur bastırdı ama allahtan market yakın koştura koştura gittik öle işte...
bu arada bebe bisküvisi veren ve vermeyen arkadaşlar var bende bugün alışverişte aldım sabah mama ile kahvaltı hazırlıodum oğluma (mama ekmek kırıntısı pekmez, suda bekletilmiş peynir filan..) şimdi bisküvi ile yaparım içine artık nohut tanesi kadar da yumurta katarım diodum ama sizce ne yapıyım??
esencim sen ne zaman bu tarz bi kahvaltı vermeye başlıcaksın okuduğum kadarı ile erken demişsin de doktora filan mı danııştın merak ettim... bende bebek yemekleri diye bi kitap var orda 6.aydan itibaren bu kahvaltının verilebleceği yazıoda ondan aldım...
çorbayı önceleri günlük yapıyordum baktım zor oluyor bi de yapıyorum zaten emzirdiğim için tadımlık veriyorum 3-4 kaşık gerisini atıyordum buzlukta da saklanabilirmiş 3 günlük yapıyorum koyuyorum kayınvalideme de kolaylık oluyorcnm 3 günlük yapınca buzlukta mı saklıosun..ben geçen aldığım hazır meyve püresi kavanozuna (125ml) koydum ama acaba olurmu günlük mü yapsam diyede düşünmedim diil fisfisfisfisfisfis
oy afiyet olsun kuzuzlara
maşalalh seviyorlar çorbayı
ben hero babynin 7 sebzeli midir nedir ondan almıştım yemedi
bende yemedim iğrenç tadı var
döktüm valla
çorbaya başlasam diyorum bende nasıl yapsam ki ilk çorbayı
ek gıda topiği var ama herkes başka yazmış bana çok hafifi bişey gerek
zeynep çok hassa bu konuda
ek gıda vermesem bile acayip kusuyor
onlaraıda verince hiç sormayın
bakaım ne yapacağız
her ay kontrole gidemiyoruz biz dr.a sorayım diyeceğim ama
özele gitmiştik daha önce
her ay gelişcez dimi dedim adama
hasta olmazsa gerek yok dedi
eşim daha götürürmü
hoşuan gitti onunda zaar
ben bi evi süpürüp gelem
yarına iş kalmasın
benim oğlum da çok kusuyordu hatta hasta olduğunda ilaçları bile kabul etmedi kustu diye hava verdik bizi bu nedenle ufaktan başlattı herkes farklı biz sütlü pirinçliyle başladıkoy afiyet olsun kuzuzlara
maşalalh seviyorlar çorbayı
ben hero babynin 7 sebzeli midir nedir ondan almıştım yemedi
bende yemedim iğrenç tadı var
döktüm valla
çorbaya başlasam diyorum bende nasıl yapsam ki ilk çorbayı
ek gıda topiği var ama herkes başka yazmış bana çok hafifi bişey gerek
zeynep çok hassa bu konuda
ek gıda vermesem bile acayip kusuyor
onlaraıda verince hiç sormayın
bakaım ne yapacağız
her ay kontrole gidemiyoruz biz dr.a sorayım diyeceğim ama
özele gitmiştik daha önce
her ay gelişcez dimi dedim adama
hasta olmazsa gerek yok dedi
eşim daha götürürmü
hoşuan gitti onunda zaar
ben bi evi süpürüp gelem
yarına iş kalmasın
oh maşallah ya umarım benim yavru aslan da seninkiler gibi oluuuurrrBENGİCİĞİM BENİMKİLER salatanın suyunu içiyor cacık içiyor mercimek şehriye normal tarhana çorbası içiyo da normal kendileri için yaptığım sebzeyi yemiyor ne yapam hep hazır kutu mamasımı verecem 6 ayıda bitiriyoz çok şükür verdim yediler çorbanın içine annem rendelemiş cnm,...
beyazcığım sende patatesi havucu pirinci çorba gibi yap cnm ....püre gibi değil zeynep şöle 5 aylık olsaa mercimek yap ama bebe usulüü
bu ekgıda işi zor yafsss daha yourdu bılem tutturamıyorum(((((((
yaRIN dragıtcez bende solıcem baslayalım dıe sutum yetıo ama işe başlayınca zor olcak su 1ay kala ufak ufak alıstırtsam bende ı iyı olcak bı duzen oturtsam işteyken ben eşimde annemde bende rahat ederız en azından aklım ewde kalmazzz...yourt yapıp werıyım dedım bugun tutmadı netten arastırayım barı olculerı bakalım bıde ole deneyım
BENGİCİĞİM BENİMKİLER salatanın suyunu içiyor cacık içiyor mercimek şehriye normal tarhana çorbası içiyo da normal kendileri için yaptığım sebzeyi yemiyor ne yapam hep hazır kutu mamasımı verecem 6 ayıda bitiriyoz çok şükür verdim yediler çorbanın içine annem rendelemiş cnm,...
beyazcığım sende patatesi havucu pirinci çorba gibi yap cnm ....püre gibi değil zeynep şöle 5 aylık olsaa mercimek yap ama bebe usulüü
bu ekgıda işi zor yafsss daha yourdu bılem tutturamıyorum(((((((
yaRIN dragıtcez bende solıcem baslayalım dıe sutum yetıo ama işe başlayınca zor olcak su 1ay kala ufak ufak alıstırtsam bende ı iyı olcak bı duzen oturtsam işteyken ben eşimde annemde bende rahat ederız en azından aklım ewde kalmazzz...yourt yapıp werıyım dedım bugun tutmadı netten arastırayım barı olculerı bakalım bıde ole deneyım
canım bana dr liste vverdi kahvaltılara 6. yada 7. ayda çorba yoğurt meyve püresi ve muhallebiye iyice alıştıktan sonra başlayın dedi o yüzden söyledim ben 6. ayını tamamen bitirince başlıycam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?