geçmiş olsun cnmtabi ki ne demek
bizim genel anestezi oldu küçüklere lokal yapamayız yerinde durmazlar dedi çok başarılı geçti sabah 7den sonra süt vermedim saat 11de operasyon oldu saat 1 de emzirdim yavrum kan alırken bi de damarını bulamamışlar katedal takmak için o zaman çok ağlamış ben okuldaydım dayanamam diye gitmedim
iki gün sonra pansumana gittik iyiymiş her şey ilk çiş çok zordu çok ağladı bi de ertesi sabah ağladı epey sanırım çiş yaktı o kadar bezini de bağladık biz antibiyotik verdi mikrop olursa falan diye onu kullanıyoruz kendi druma da danıştım tamam dedi
ameliyathane zsoğukmuş çok üşümüş burnuna sürekli deniz suyu damlat dedi drumuz
aklıma gelenler bunlar salı günü oldu yüzüstü bile durabilir dedi ama ben dönmesine hep engel oldum bugün bıraktım kendi haline eskisi gibi hareketleri 2 günde geçiyor anlayacağın
şimdi pansumanını yapacağız ilk kez evde
ben tavsiye ederim bu eninde sonunda olacak kendini bilmiyorken olması en iyisi
:roflol::roflol::roflol:gittiiiiiiii gittiiiiiiiiii ciftligim gittiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben senağlama senağlama telekom el koyduuuuu üüüüüüü senağlama senağlama
duş,meyve,ıhlamur ne bulursam deniyorum cnmgünaydin kizlar a.s.
ay bu kıza bi haller oldu..7-8 gibi uyaniyor..bi daha bu saatler uyuyor..yedir,içir,altini değiş,oyna derken benimde uykum kaciyor iyice..kahvaltisini yaptirdim uyudu şimdi :) anasida tek gözü kapali duruyor :))) bugun yumurtya basladik..kahvaltisina koydum.. uyansinda meyvesini yiyip pazara cikicaz..tabi ben cikana kadar kesn sebze saatide gelior onu yer öyle cikariz kaydirigubbakcemile3
bu ay cok az kilo aldi5 haftada 600gr almiş kuzum yani 1 ayda 500gr..doktoru zaten 500e tamamla demişti..ama benim canım cok sıkıldı..zaten emeklemeye baslayinca hepten kilo aldirmak zorlaşcak..oyuzden bu ay iyi kilo aldirmam lazim :S 8290gr 67cm olmus..boyada gitmemiş cok fazla..püff yani..
burcucum hoşgeldin tatlim :) gelir gelmez kötü bi süprizle karşilaşmişin..en kötüsü o olsun diyelimkaaninda maşaAllahi var boncuk olmus hepten :)
ay kac gündür okuyorum yazamiyorum..ne diyecegimide unuttum :)
birsencim geçmiş olsun tatlim..uzun süre oldu gercekten..antibiotik cabuk gecirir..keske bukadar beklemeseydiniz..tabi nerden bilicektiniz bu kadar sürecegini :S inşaAllah cabucak atlatir kuzum..
esencim aysecim sardi sizi ciftlik olayi he :) hele biraz daha ilerleyin ozaman görürsünüz :)
beyazcim aman hasta olma yahu gene..sicak dus al sıksık..
nurtencim hadi gözün aydin..regl olmussun :) pamuk gibi olmussuncadilik gitmiş hedefinede ulaşmişinnn 60kg olmussun..hadi darisi 2.hedefe :)
cerencim ojeli fistik hayirli olsun tatlim netiniz :) artik sıksık aramiza katilirsin :) gerci bizde pek ugrayamaz olduk..anca okuyorum..çünkü düzen oturtmaya calişiyorum su ara..
artik tüm ögünleri bitirdim kizlar..kahvalti,meyve,sebze,yogurt,muhallebi ve gece-sabah mamasi..şimdi bunlarin saatlerini oturtmaya calişiyorum..
ay midem kaziniyor bi khvalti yapayim yahu :) muckss
gunaydın kızlarrrrr..
kacgundur gıremıorum bebk tebrıklertı vardı ıkı gun gezdık oglanla pek mızıklık yapmadı gezmede allahtann...veee eşim bana surprız yapmıs dızustu pc almışşşdelikafadulden
cok sastım dun tam cıktım ewden oglanla kargo geldı kapıya bıde baktıydım laptop:1shok:cok sastım cokkewdekı pc den dert yanınca ben surprız yapmış benımkı cokkk sewındımhihoyyytsewıorum bu adamı ben yaaaaa:asigim:
artık kanı gıbı calışan pc ye elweda cektımmm ohh be hızlı net gıbısı yokmusss..şimdi yagızı sallıyom salıncakta bı yandanda yazıomm ne guselmiş...
,bızde 9 da kalktıkk şimdi gerı uyucak benımkı 1 saat kestırme uykusuuu mızıklanıo sıpaaa
BURCU dondunmu marmarıseeee nasıl gectı yolculukkkkzemuszemus
geçmiş olsun cnmgünaydın herkeze ya of moralim çok bozuk kuzum hasta oldu o kadar dikkat ettiğim halde burnu akıyor çok kötü öksürüyor içim acıyor ya neyse şurubunu verdim sabah kahvaltısını da ıhlamurla hazırladım başka ne yapmam gerek kızlar yavrum iyileşşsin biran önce ya kuzularımız hasta olmasın.
meleğim cnm herkes hastaa ....bence basta doktora götür ben götürmedim şimdi burnundan sğmüğünü çekiyoruz...antibiyotik ve sprey veriyorum....
günaydın kızlar basım sersem gibii gece artık çok sık kalkar oldular birini uyut tam uykuya geçiyorumm ötekiii sabah 6 da kalktımm sonra uyudummm daha kaldırmamış eşim beniii
Günaydınlar Kızlar,opuyorumnanaktan
Uzun zamandır giremiyorum.İşe başladım perşembe.Ama ne başlama o kadar yoğunki anlatamam.kafamçokkarıştı 6 aydır olmadığım için user silinmiş maillerime ulaşamadım.İşyeri laptobun ıt de ve işyerindede o yüzden nete giremiyorum.Akşamda gelince üstünü çıkar yağızı doyur uyut derken bi bakıyorum saat 1 olmuş.mirmirmirmir Çok zormuş hakikaten inşallah altından kalkabilirim.Dünde günüm vardı misafirler falan çok yoruldum.Bugünde gidip kendime bişeyler alıcam.Giyecek kıyafeti kalmadı.Pazara gitmem lazım.
Neyse kızlar kocişide kaldırayımda kahvaltı yapalım.Çok iş var çokkkkkkkk.:sinifsinif:
Hepinizi çok öpüyorum Şeniz ve çok özledim birkaç güne işyerindeki bilgisayarım olucak ozaman gün içinde sürekli sitede olucam.
ay canım görmedim iyiyim sen nasılsınnesen sibiko naıslsınız kılzar?
farmville geri dönmüşalkisalkisalkis
günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3 ayy dün nasıl yorulmuşum yaa!! hem temizlik, hem pasta börek,hem melih kaan! üstüne akşam evde tam 10 tane anne-baba ve 7 tane çocuk ağırladımkafamçokkarıştı gittiklerinde tabakları bile ortada bırakıp oğlumun altını,üstünü değiştim,besledim,uyutum ve yattımsabah 11 filandı kaltığımda,bayağı dinlenmişim:lepi: ama hala tabakları makinaya dizmedim:kedi: buralara bakim az. bu pazarı tembellik günü ilan ettimzemuszemus buralardayımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?