2009 Mayıs Anneleri

iyi akşamlar bacılar
yorgunlukdan ölmek uzereyım evın odalarını degıstıryoruz bebeklerın odası soguk oluyordu benım yatak odamda evın en sıcak odası bızde bebişler kısın sıcak yatsın dıye ıkı odayı yr degıştırdık ıkı gundur canımız cıktı resmen o kadar cok dagıldıkı ev gardolaplar boşaltı onların tekrardan yerleşmsı yatak odasının mobılyası bazanın altındakı eşyalar aman yarabbım öldum bıde bnım oglum sagolsun sabah en fazla 6 ya kadar uyuyor gecede 4-5 kere kalkıyor nazlı ona gore daha ıyı ama oda gece cok gec yatıyor bıde uykusuzluk ıyıce yordu benı bır ıkı gun daha gıremem sanırım dagınıklıgı toplamam lazım
hepınızı ve kuzualrı opuyoruzzzz kendınıze ıyı bakınn

geçmiş olsun cnm
senin yakışıklı erkenden adam olmuş desene
böylesi daha iyi aslında büyüdükçe çok korkuyorlarŞeniz
gittiiiiiiii gittiiiiiiiiii ciftligim gittiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben senağlama senağlama telekom el koyduuuuu üüüüüüü senağlama senağlama
:roflol::roflol::roflol:
duş,meyve,ıhlamur ne bulursam deniyorum cnm
evet az almış kuzun ya aynı benimki gibi
bakalım bu ay kaç alıcak:çok üzgünüm:

güle güle kullan tatlım
ne eşler var
tebrik etmek lazıma.s.

günaydın herkeze ya of moralim çok bozuk kuzum hasta oldu o kadar dikkat ettiğim halde burnu akıyor çok kötü öksürüyor içim acıyor ya neyse şurubunu verdim sabah kahvaltısını da ıhlamurla hazırladım başka ne yapmam gerek kızlar yavrum iyileşşsin biran önce ya kuzularımız hasta olmasın.

meleğim cnm herkes hastaa ....bence basta doktora götür ben götürmedim şimdi burnundan sğmüğünü çekiyoruz...antibiyotik ve sprey veriyorum....

günaydın kızlar basım sersem gibii gece artık çok sık kalkar oldular birini uyut tam uykuya geçiyorumm ötekiii sabah 6 da kalktımm sonra uyudummm daha kaldırmamış eşim beniii

Günaydınlar Kızlar,opuyorumnanaktan

Uzun zamandır giremiyorum.İşe başladım perşembe.Ama ne başlama o kadar yoğunki anlatamam.kafamçokkarıştı 6 aydır olmadığım için user silinmiş maillerime ulaşamadım.İşyeri laptobun ıt de ve işyerindede o yüzden nete giremiyorum.Akşamda gelince üstünü çıkar yağızı doyur uyut derken bi bakıyorum saat 1 olmuş.mirmirmirmir Çok zormuş hakikaten inşallah altından kalkabilirim.Dünde günüm vardı misafirler falan çok yoruldum.Bugünde gidip kendime bişeyler alıcam.Giyecek kıyafeti kalmadı.Pazara gitmem lazım.

Neyse kızlar kocişide kaldırayımda kahvaltı yapalım.Çok iş var çokkkkkkkk.:sinifsinif:

Hepinizi çok öpüyorum Şeniz ve çok özledim birkaç güne işyerindeki bilgisayarım olucak ozaman gün içinde sürekli sitede olucam.

geçmiş olsun cnm
benim kız da hasta valla kelin ilacı olsa başına sürermiş
ben çözümünü bulamdım hala:çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm ne güzel eşin yardımcı oluyor
benim ki ellemiyor 3 tane bile olsa pek ellemez sanırım

zor cnm ya hem çalış hemde anne ol
Allah kolaylık versin cnm

farmville geri dönmüşalkisalkisalkis

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile3 ayy dün nasıl yorulmuşum yaa!! hem temizlik, hem pasta börek,hem melih kaan! üstüne akşam evde tam 10 tane anne-baba ve 7 tane çocuk ağırladımkafamçokkarıştı gittiklerinde tabakları bile ortada bırakıp oğlumun altını,üstünü değiştim,besledim,uyutum ve yattım sabah 11 filandı kaltığımda,bayağı dinlenmişim:lepi: ama hala tabakları makinaya dizmedim:kedi: buralara bakim az. bu pazarı tembellik günü ilan ettimzemuszemus buralardayımopuyorumnanaktan

sağolun arkadaşlar oğlum annemde temizlik yapıcam diye gönderdim çok şükür bitti şimdi anneme gidicem bakalım ne halde yavrucum.hepimizin yavrularına allah acil şifa versin.

esen sibiko naıslsınız kılzar?
ay canım görmedim iyiyim sen nasılsınn

oy baya yorulmuşsunnn

sibel çalışmak çok zor yaaaa Allah yardımcımız olsunn

kızlar perşembe günü cicibebe bisküvü geldi ev ücretsiz deneme paketiymiş
doğum yaptığım hastaneden yollamışlar
içinde bir iki şey daha vardı

bende deneyeyim dedi
kaşıkla pek sevmiyor zeynep hala
bende 90 cc mama yaptım içine 2 tane bisküvi koydum yedi
ara atıyoum şimdi içine
bazen daha yoğun kıvamlı yapıyorum genelde akşamları yatarken
sizde kullanıyormusunuz
merak ettim
4.aydan itibaren kullanılıyormuş
lifliymiş falan filan

valla özlemciğim ben bi ara kullandım ama doktorum önermedi şekerli diye

ben dün bebek ekmeği aldım cici bebenin ve bugün onlar için yapılan tarhanayı pişirdikkk

içine annem benden habersiz 2 diş sarımsak atmış

bir dilim ekmek alişe bir dilim ekmek ömere doğaradım ezdik yediler valla hem pütürlü olduğudan çiğnemeye çalıştılar ....artık pütürlü yemeleri lazım....6 ayımızı doldrumamıza 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…