2009 Mayıs Anneleri

ben hazır muhallebı werıorum canım yourtta tutmayınca doktum bugun ucuncu denemem maylnıo 10da bellı olck sonucccc
benım oglan hergun huy deiştırıo kızlar ya kucakta sıkılan cocuk ıkı gundur kucaktan ınmıyoo kollarım agrıyo yafs kucaklıcam dıe ((((((((((

teşekkür ederim cnm...ama ben yoğurt sıvı da olsa yedirdim zararı yoktur dimiifisfisfis

Kızlaaar cevap yazacak halim yok çoooooook hastayım belki bi ara okurum amanııııııııııın üstümden dozer geçmiş gibi sanki yaaakannehir

o ne demek canım paylaşımda bulunmak ,için burdayız zatenn
ben hazır veriyorum ama dr umun verdiği kağıtta muhallebinin tarifi var pirinç unuyla yapılıyor bu bitince kendim yappıcam artık
yoğurt olayına gelince benimki tutuyor masallah ama içine azıcık şeke koyuyorum mayalarken iki parmağımın arasına alıp serpecek kadar hem tadı güzel oluyor hem mayalanmasına yardım ediorr
Kızlaaar cevap yazacak halim yok çoooooook hastayım belki bi ara okurum amanııııııııııın üstümden dozer geçmiş gibi sanki yaaakannehir

geçmiş olsun canımmm

hımm bende deniycem şekeri inş...doğru şeker mayalanmaya yardımcıdır..fermantasyon muydu neydi şöle okul bilgilerinden.... fisfisfisfisfisfis

benım ucuncu yourt denemesıde fıyasko kızlarrrrrrrrr:uhm:neyı yanlıs yapıom anlayamadım ya.....benım sutte yourtta hazır ondanmı tutmuyo acaba yafs:umursamaz:
off ya bende deneyım sekeriiiii
oğlan bu aksam canıma okudu:sinifsinif:kucaktan ınmedı kuzum ya.kakası duselmişti babasını dınleyıp o kAN damlasından vermiştim sonuc gene kabızzzmafoldumbenbıde ne bulsa agzına sokup damaklarını kasır gıbı yapıo dişlenıomu anlamadın onuda kucaıma alınca omzuma kafasını yaslayıp acıyo asgzını damaklarını omzuma surtuyoo ondanmı huzursuz damakları ksınıyomu diş mi gelıyoo off ya cozmek ne zorr bu bebişleri...ıkı elımlecarsafta saşlayarak uyuttum ne salıoncaga oturdu ne mındere yattı noluyo yagıza anlamıorum kızlar yabenneyaptımki

slm kizlar;
ben hattis85 nickimi degistirdim cici oldum:ecrin_bebek:

bende ogluma artik kahvalti vermek istiyorum..tam 5 aylik.cici bebe yok bulundugum yerde..artik siparis vercem bakalim..o zamana kadar bebek ekmegi kullanicam ..yemek sularindan tattiricam 6 aydan sonra..benim oglana mama ile mayaladim yogurdu yemedi,artik hazir olan yogurtlardan ona da veriyorum..6.aydan sonra meyveli yogurtlar...sebze purelerini kendim yapmicam artikkk....oglum ilk seferde yedii ,sonra birakti sevmediii....artik tum yiyecekleri icecekleri hazir orrganik kavanoz yemekleri olduu...-

sadece su icmeme sorunumuz kaldi nasil yapicam yaaa offffffff,dökuyo püskürtüyo.-tatlicadiarzu-
herkese ii aksamlar..

düzelir siribron arada sırada oluyor böyle Ahsende yapıyoo
dişleri için dr a götür jel verebiliryoğurt bende hazır sütten ypıyorum tutuyooo

kızlar oğlum hasta oldu yaa( burnu tıkalı diye sprey kullanıyorduk. ateş olmayınca başka ilaç vermedi doktor. ama çok kusmaya başladı ve ekşi ekşi kokuyor(( akşam muhallebisini de yemedi,mamayı da. azcık yediğini de öğlenki meyvelerle beraber kustu. o kadar çok kustuki,banyo yaptırmak zorunda kaldım( midesi bomboş uyudu kaldı kuzum. offf((

kızlarrr babymix sütaşın yoğurdu ......6 ay dan sonra bebeklere veriliyoo ben onu yediriyorum valla olmuyo mama ile ....çöpe atmaktan sıkıldımmmmm

düzelir siribron arada sırada oluyor böyle Ahsende yapıyoo
dişleri için dr a götür jel verebiliryoğurt bende hazır sütten ypıyorum tutuyooo

yarın gıtcz< esenım ya ay tam duzeldı derken zırtt baska bişi cıkıyooooo yourt konusunda ben becerıksızım ozaman ya offffff ya ınat ettım ama yarın gene denıcem:jeyyar:

gecmişolsun canım yaaaaa tek tek dokuluyo kuzularrrrmafoldumben

kızlarrr babymix sütaşın yoğurdu ......6 ay dan sonra bebeklere veriliyoo ben onu yediriyorum valla olmuyo mama ile ....çöpe atmaktan sıkıldımmmmm

ah bı 6aylıkolsak bırsooo bende wercemde daha 5 bıle bıtmedıııııkafamçokkarıştı

[ geçmiş olsun canım Allah Alllah bişeyi yoktu kuzunun noldu bu çocuklara yaaa

duymuştum bunu mayalayabildiğim yere kadar mayalarım zor durumda kalırsam dışarda falan olursam yada günlük süt bulamazsam bende yediricem

esen anlatsana nasıl mayalaıyosun neyın ıcıne mayalıyosun nekadar maya koyuyoswun ne kadar sut koyuyosun
ben su kavanoz mamalarının kavanozlarına mayalamaya calısıom yarısı kadar sut 1 2 caykasıgı hazır yourt koyup hafıf karsıtırıyorum sonra agzını sıkıca kapatıp havluya sarıyorumm ama cık olmuyo

günaydın hanımlarrr
bugün işgünü kızımdan ayrılıcam yine ama yarın tatil:)))
ben şimdi kahvaltı yaparım kızımın meyvesini yediririm giyinirim ancak bidaha giremem bensiz çok kaynatmayın
bu arada eşimde hastalanmış bu erkeklerin hastalığı da hiç çekilmiyor yaa

canım yaaa görmemişim ben biraz daha fazla mayalıyorum artarsa kendim yiyiyorum
bir kavanozun içine yapıyorum bir su bardağı kadar sütü ısıtıyorum ılıktan biraz sıcak olacak sonra birazcık kavanoza koyuyorum içine dolu dolu bir tatlı kaşığı yoğurt koyup iyice karıştırıyorum artan sütü de içine koyuyorum bir tutam şeker koyup ağzını kapatıyorum ve önce havluya sarıyrum sonrada bir battaniyenin altına koyuyorum
gece 12 gibi mayalıyorum sabah namazında alıp buzdolabına koyuyorum ikindi de yediriyorum
inşallah bu defa tutar

günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar
sağol cnm iyiyiz sen anıslsın?

oyyyy Allah kolaylık versin cnm sanaakannehir

kızlar çok ütüm var onları yapayım akaşam için yemek yapayım
tekrar uğraraım
akşama anneme gidicem
yarın okulum var
zeynebe annem bakacak
offff
neyse kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…