ben hazır muhallebı werıorum canım yourtta tutmayınca doktum bugun ucuncu denemem maylnıo 10da bellı olck sonucccc
benım oglan hergun huy deiştırıo kızlar ya kucakta sıkılan cocuk ıkı gundur kucaktan ınmıyoo kollarım agrıyo yafs kucaklıcam dıe((((((((((
teşekkür ederim cnm...ama ben yoğurt sıvı da olsa yedirdim zararı yoktur dimiifisfisfis
Kızlaaar cevap yazacak halim yok çoooooook hastayım belki bi ara okurum amanııııııııııın üstümden dozer geçmiş gibi sanki yaaakannehir
o ne demek canım paylaşımda bulunmak ,için burdayız zatennoooh maşallah götürsünleeerrr... seninkiler bi alem birsen ya...büyümüşte küçülmüşler sanki.... gerçi 6.ayı bitirdikten sonra bencede abartmamak kaydı ile yediklerimizi tattırmakta zarar olmaz gibi geliyo bana...
ya yoğurt benimde hafif sıvı gibi oluyo ama ben yinede yediriyorum... sizler napıyosunuz tutmayınca dökmek mi gerekiyo???
anladım cnm bu arada çok soru sormuş gibi olucam ama senin nezdinde herkese sormuş olıym...muhallebiyi klasik şekilde pirinç unu süt ve şekerlemi yapıosunuz yoksa şu hazır tahıllı meyveli filan hazır muhallebilerden mi??
Kızlaaar cevap yazacak halim yok çoooooook hastayım belki bi ara okurum amanııııııııııın üstümden dozer geçmiş gibi sanki yaaakannehir
o ne demek canım paylaşımda bulunmak ,için burdayız zatenn
ben hazır veriyorum ama dr umun verdiği kağıtta muhallebinin tarifi var pirinç unuyla yapılıyor bu bitince kendim yappıcam artık
yoğurt olayına gelince benimki tutuyor masallah ama içine azıcık şeke koyuyorum mayalarken iki parmağımın arasına alıp serpecek kadar hem tadı güzel oluyor hem mayalanmasına yardım ediorr
geçmiş olsun canımmm
düzelir siribron arada sırada oluyor böyle Ahsende yapıyoo
dişleri için dr a götür jel verebiliryoğurt bende hazır sütten ypıyorum tutuyooo
kızlar oğlum hasta oldu yaa( burnu tıkalı diye sprey kullanıyorduk. ateş olmayınca başka ilaç vermedi doktor. ama çok kusmaya başladı ve ekşi ekşi kokuyor (( akşam muhallebisini de yemedi,mamayı da. azcık yediğini de öğlenki meyvelerle beraber kustu. o kadar çok kustuki,banyo yaptırmak zorunda kaldım ( midesi bomboş uyudu kaldı kuzum. offf ((
kızlarrr babymix sütaşın yoğurdu ......6 ay dan sonra bebeklere veriliyoo ben onu yediriyorum valla olmuyo mama ile ....çöpe atmaktan sıkıldımmmmm
geçmiş olsun canım Allah Alllah bişeyi yoktu kuzunun noldu bu çocuklara yaaakızlar oğlum hasta oldu yaa( burnu tıkalı diye sprey kullanıyorduk. ateş olmayınca başka ilaç vermedi doktor. ama çok kusmaya başladı ve ekşi ekşi kokuyor (( akşam muhallebisini de yemedi,mamayı da. azcık yediğini de öğlenki meyvelerle beraber kustu. o kadar çok kustuki,banyo yaptırmak zorunda kaldım ( midesi bomboş uyudu kaldı kuzum. offf ((
kızlarrr babymix sütaşın yoğurdu ......6 ay dan sonra bebeklere veriliyoo ben onu yediriyorum valla olmuyo mama ile ....çöpe atmaktan sıkıldımmmmm
esen anlatsana nasıl mayalaıyosun neyın ıcıne mayalıyosun nekadar maya koyuyoswun ne kadar sut koyuyosun
ben su kavanoz mamalarının kavanozlarına mayalamaya calısıom yarısı kadar sut 1 2 caykasıgı hazır yourt koyup hafıf karsıtırıyorum sonra agzını sıkıca kapatıp havluya sarıyorumm ama cık olmuyo
sağol cnm iyiyiz sen anıslsın?günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar
günaydın hanımlarrr
bugün işgünükızımdan ayrılıcam yine ama yarın tatil:)))
ben şimdi kahvaltı yaparım kızımın meyvesini yediririm giyinirim ancak bidaha giremem bensiz çok kaynatmayın
bu arada eşimde hastalanmış bu erkeklerin hastalığı da hiç çekilmiyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?