2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar. bu gece kuzumla beraber oturma odasında yattım,sürekli kontrol edeyim,üstünü filan açmasın diye. ama ben perişan oldum yavskafamçokkarıştı

çok iştahsız zaten birkaç gündür, bugünde fena ishal olmuş aylardan sonra!mafoldumben silmeyle temizleyemedim, yıkadım ancak çıktı. gece herşeyi kusup öyle yatmıştı, kuzumun karnı gurulduyordu,o kadar yani!!
gece kaldırıp emzirdim. sabahta 7'de emmişti, saat 11 oldu daha gık yok. yine zorla emzirdim azcık. uyudu. ek gıdayı napacam zaten hiç bilmiyorum. çok sevdiği muhallebiyi bile yemedi akşammafoldumben

kimseler yokk valla herkes şu facede tarla işine sardı

basıda tuba ve hülya alıyoo

pınarın pc olmadı sanırım
sibo işte
incihan yo bayadır çocuğu sünnetmi ettiriyo incinin tlf kimde varsa verebilirmii
ankakuşuda kaçakkkk ama facede oynuyooo vallaa

ceren cnm benim ömerimde öleydi valla ki hala yemek yeme konusuda kararlı yemiyor
aksam 5 de yoğurt yeditaa gece 12 yidi zorla bir kase muahllebi yedi biberon maması içmiyor kaşıkla veriyoz yemiyor....doktoru yemez burnu tıkalı ve hasta bebekler ilk olarak iştahtan kesilir dedi sanırım dişde çıkaracaaksınız dedi....ishal var uykusuzluk mızmızlık var....

bizimkide üst solunum yolları fena oldu biz burun aspiretörü aldık burnundan sümüğünü çektik .çektikce rahatladı .....çektikce kusması azaldıı.........tabi burun spreyi önce açtı burnunu öksürük şurubu verdi ama hala öksürük var azalıyor işte zamanla....

allah kolaylık versin herkesde oluyor hastane kaynıyordu

birsen sorma yaa,hasta etmedim etmedim derken,oldu sonunda( bizim buralar çok soğuk. evin ısısı 16 dereceye kadar düştü. ama çok dikkat ediyordum. oturduğumuz oda da soba da yakıyordum. ama oldu işte( şu burun aspiratörü dediğin şey ne ki?? şu eczanelerde filan satılan küçük bişey var, pompa gibi şekli armuta benziyor. o mu?? bende alsam yaa??
şurup filan vermedi bize doktor. ateş olmayınca vermiyorum dedi. öksürük de az zaten ama burun tıkalı,iştah yok. işte bide ishal başladı bugünmafoldumben diş de çıkaracak olabilir. ben hissediyorum bişiler damakta ama 1 ayı bulur diyorlar. bir ay böyle çekeceksek kuzum aldığı kiloları hep geri verir(

cerennn cnm otribebe diye bişey eczanedeki o armut gibi olan şey değil bunun uc kısmında sünger var

bide serum hortumu gibi bişey var ağızlık var ucunu burnunu diğer ucta ağızna alıyorsun
ağızınla çekiyorsun...valla ömer burnunu elletmiyodu dönüyodu onu görünce şimdi duruyor
anlıyoki rahatlayacak

Selam KIZLAR,

Geçmişin hepsini okuyamadım.Kusura bakmayın bi ara bakaım artık.Ama hasta bebişler ve anneler var.Hepinize cok gecmış olsun.Tez zamanda iyileşin inşallah.
Biz bir haftadan beri geziyoruz.Bora yabancılara alışsın diye.Valla gece 12 lerde eve giriyoruz.Ama hala ilk önce gittiği yerde ağlıyor.Sonra cok olmasada alışıyor işte.
Birsom benı sormuşsun kız attınmı tel nomu sen benım.Sağol arkadasım.Bu akşam 4 te dr götürücez Bora ya 2. idrar tahlılıde kotu cıktı.Bu hafta oluyor sunnet.Ama cok stres yaptım ya.Zaten huysuz naparız bilmem artık.
Borayı yıkamam lazım işlerimi bitireyim akşam burdayım.

geçmiş olsun cnma.s.
ilk kez duydum Birsen bende bakayım şun benimkide sümükşü oldu geçmedi halakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun tatalım
hadi bakalım sünnet olsun da erkenden adam olsun paşa

ütü bitiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kuzumda bana bakıp güldü durdu
demiştir ne yapıyo annem
ben gömlekleri savurdukça güldü durdu
uyudu kaldı şimdi
yerleştireyim bnde bunları
katlanacakarı katlayayaım
sonra da yemek ohhhhhhhhh
inş bitecek:dance::dance::dance:

Kızlar geçmişi okuyamadım ben hastayım hala, kağanda inat gibi hep ilgi bekliyo zoooooooooor uyuyo kolay uyanıyoooo... babamızda nöbetçi yalnızız bugün şimdi yine uyuttum, ayağımda sallarken oda gözünü kapasın diye gözümü kapıyorum sonra uyudumu diye bakmak için açıyorum o da oyun sandı o da kapatıp açıyo gülüyo fln :)))
bende şıpır şıpır terliyorum evimin hali perişaaaaaaan ben perişaaaaaan kimse yok işime karışan diye bi sarkı vardıya onun gibiyiz
bide özlemcim senin dediğin gibi kağanı bastırttırdım ayağının üstüne deneme amaçlı ay nasıl kahkahalar atıyo kuzum ya hakikaten bişi yapmış sanıyolar kendilerini :)))
Bide kızlar ben hiç bişi için zorlamıyorum kaganı döndürmüyorum oturtmuyorum vs... herşeyi kendi istediği zmn kendi keşfedince yapıyo hatamı yapıyom acaba sizler yapsın diye zorluyomusunuz merak ettim, mesela kendi kendine elimden tutup oturuyo ama ona bunu ben öğretmedim kendi buldu, siz öğretiyomusunuz

burcu canım bende zorlamıyorum kuzumu. kendisi öğreniyor. böylece problem çözme yeteneği gelişiyor,sen iyisini yapıyorsun zorlama sıpamı:)) beyin hücreleri gelişiyor ve keşfetmenin zevkine varıyorlar:lepi:

incim cnm tlf na kaydetmişim ama sadece adını yazmışım bi baktım tel no yok özeldeki msjlarıda sildim tlf aldım diye ...uygun zamanda tlf yazarsan sevinirim cnm

burcu cnm ben çocukları hiçbişey yapmaları için zorlamadım kendileri döndü
kedileri oıturmaya çaluşıyo.....hatamı yapıyorum dersen bilemeyecen ama neden hata olsunki

benim ömer çok fena oldu kızlar yaaa yarmazlık yapıyorrr ve artıııııııı yemek yemek istemiyorrr offfffffff

benim laptopun L harfini koparmış velet ikiside laptopa deli oluyolar

abooo gitti L harfi:))) seninkilerin yanında daha benimki kuzu canım:)) ama aralarında 1,5 ay var nerdeyse. o zaman geleceğimi görür gibiyim:))

slm kızlar,sanıyorum genel olarak sorunlar hep aynı az uykular,kucak istemeler demekki bu ayların özelliğide bu.bişey sorucaktım sizlere bu ay doktorumuz kan damlası verdi bize sizde kullanıyormusunuz?

böcek 2 aylıktılar verdi doktorumuz hala kullanıyoruz ferrosanol verdi kabız yaptı ferrium kullanıyoruz bayadır

kızlar birşey sorucam daha önce açtığımız konuyu kapatma ya da sildirme gibi bi hakkımız var mı?bilen var mı acaba?yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar selam herkese biraz yoğundum giremedim cumartesi tülaylaydık süper bir gün geçirdik duruyada yağmurada hediyeler almış ince arkadaşım benim

gızlar selam uzak kalıyorum sizden ya vakit olmuyor eşimle pc savşında bide o kazanıyor çok yorgunum ya heyyyyyyyyyyyyyyy çalışan anneler sizde benim gibimisiniz

kızalr merhaba sabahtan beri anca girabildim.nasılsınız? iydiri herkez umarım.burcu canım geçmiş olsun. banucum evet çok güzeldi cumartesi keşke biraz daha otursaydık canım lafımı olur güle güle kullansınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…