ceren cnm benim ömerimde öleydi valla ki hala yemek yeme konusuda kararlı yemiyor
aksam 5 de yoğurt yeditaa gece 12 yidi zorla bir kase muahllebi yedi biberon maması içmiyor kaşıkla veriyoz yemiyor....doktoru yemez burnu tıkalı ve hasta bebekler ilk olarak iştahtan kesilir dedi sanırım dişde çıkaracaaksınız dedi....ishal var uykusuzluk mızmızlık var....
bizimkide üst solunum yolları fena oldu biz burun aspiretörü aldık burnundan sümüğünü çektik .çektikce rahatladı .....çektikce kusması azaldıı.........tabi burun spreyi önce açtı burnunu öksürük şurubu verdi ama hala öksürük var azalıyor işte zamanla....
allah kolaylık versin herkesde oluyor hastane kaynıyordu
geçmiş olsun cnma.s.günaydın kızlar. bu gece kuzumla beraber oturma odasında yattım,sürekli kontrol edeyim,üstünü filan açmasın diye. ama ben perişan oldum yavskafamçokkarıştı
çok iştahsız zaten birkaç gündür, bugünde fena ishal olmuş aylardan sonra!mafoldumben silmeyle temizleyemedim, yıkadım ancak çıktı. gece herşeyi kusup öyle yatmıştı, kuzumun karnı gurulduyordu,o kadar yani!!
gece kaldırıp emzirdim. sabahta 7'de emmişti, saat 11 oldu daha gık yok. yine zorla emzirdim azcık. uyudu. ek gıdayı napacam zaten hiç bilmiyorum. çok sevdiği muhallebiyi bile yemedi akşammafoldumben
ilk kez duydum Birsen bende bakayım şun benimkide sümükşü oldu geçmedi halakaydirigubbakcemile3cerennn cnm otribebe diye bişey eczanedeki o armut gibi olan şey değil bunun uc kısmında sünger var
bide serum hortumu gibi bişey var ağızlık var ucunu burnunu diğer ucta ağızna alıyorsun
ağızınla çekiyorsun...valla ömer burnunu elletmiyodu dönüyodu onu görünce şimdi duruyor
anlıyoki rahatlayacak
Selam KIZLAR,
Geçmişin hepsini okuyamadım.Kusura bakmayın bi ara bakaım artık.Ama hasta bebişler ve anneler var.Hepinize cok gecmış olsun.Tez zamanda iyileşin inşallah.
Biz bir haftadan beri geziyoruz.Bora yabancılara alışsın diye.Valla gece 12 lerde eve giriyoruz.Ama hala ilk önce gittiği yerde ağlıyor.Sonra cok olmasada alışıyor işte.
Birsom benı sormuşsun kız attınmı tel nomu sen benım.Sağol arkadasım.Bu akşam 4 te dr götürücez Bora ya 2. idrar tahlılıde kotu cıktı.Bu hafta oluyor sunnet.Ama cok stres yaptım ya.Zaten huysuz naparız bilmem artık.
Borayı yıkamam lazım işlerimi bitireyim akşam burdayım.
kızlar birşey sorucam daha önce açtığımız konuyu kapatma ya da sildirme gibi bi hakkımız var mı?bilen var mı acaba?yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?