anladım cnm ben bugün başladım santafer kullanıyorum kabız yapmaz inşallah günde kaç damla kullanıyosun eczacı yazmamışda üstüne,ben altı damla verdim.böcek 2 aylıktılar verdi doktorumuz hala kullanıyoruz ferrosanol verdi kabız yaptı ferrium kullanıyoruz bayadır
anladım cnm ben bugün başladım santafer kullanıyorum kabız yapmaz inşallah günde kaç damla kullanıyosun eczacı yazmamışda üstüne,ben altı damla verdim.
Kızlar geçmişi okuyamadım ben hastayım hala, kağanda inat gibi hep ilgi bekliyo zoooooooooor uyuyo kolay uyanıyoooo... babamızda nöbetçi yalnızız bugün şimdi yine uyuttum, ayağımda sallarken oda gözünü kapasın diye gözümü kapıyorum sonra uyudumu diye bakmak için açıyorum o da oyun sandı o da kapatıp açıyo gülüyo fln :)))
bende şıpır şıpır terliyorum evimin hali perişaaaaaaan ben perişaaaaaan kimse yok işime karışan diye bi sarkı vardıya onun gibiyiz
bide özlemcim senin dediğin gibi kağanı bastırttırdım ayağının üstüne deneme amaçlı ay nasıl kahkahalar atıyo kuzum ya hakikaten bişi yapmış sanıyolar kendilerini :)))
Bide kızlar ben hiç bişi için zorlamıyorum kaganı döndürmüyorum oturtmuyorum vs... herşeyi kendi istediği zmn kendi keşfedince yapıyo hatamı yapıyom acaba sizler yapsın diye zorluyomusunuz merak ettim, mesela kendi kendine elimden tutup oturuyo ama ona bunu ben öğretmedim kendi buldu, siz öğretiyomusunuz
konu sorumlusuna yada modatöre söyleyecen o konuyu kitliyor
CANIM KİLİTLEMEK DEĞİL DE KONUYU KAPATAMIYOR MU YANİ ORTADAN YOK EDEMİYOR MUYUZ?
inciii tlf nosu bekliyomm
ceren cnm neden aktif değilsin nan hamişkende çalışıyodunuz ama geliyodunuz
zati hülya ve semra garusuu tarla peşindee
Evet birsencim haklısın ama ben hala yarım gün çalışıyorum. oyüzdende pek vaktim olmuyor.12 de çıkıyorum işten.bu 1-2 gündür tam gün işteyim ama maaş günümüz o yüzden biraz yoğunuz .mesaide bitmek üzere bir bakınayım dedim. girmesemde kafamı işe veremiyorum valla bu kk bende tiryakilik yaptı çalışamıyorum evde bile aklım sizlerde kalıyor acaba ne yazışıyorlar diye üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?