2009 Mayıs Anneleri

kızalr merhaba sabahtan beri anca girabildim.nasılsınız? iydiri herkez umarım.burcu canım geçmiş olsun. banucum evet çok güzeldi cumartesi keşke biraz daha otursaydık canım lafımı olur güle güle kullansınlar.

böcek 2 aylıktılar verdi doktorumuz hala kullanıyoruz ferrosanol verdi kabız yaptı ferrium kullanıyoruz bayadır
anladım cnm ben bugün başladım santafer kullanıyorum kabız yapmaz inşallah günde kaç damla kullanıyosun eczacı yazmamışda üstüne,ben altı damla verdim.

çok cnm zorlamıyorum hiç kendi buluyor hep en iyisi buhihoyyyt

bi puan verdiğimiz kişye bir daha neden veremiyoruz
yada üzerinden ne kadar zaman geçmesi gerek bilen var mı?

iyi kşamlar hanımlar
ben çıkıyorum
kuzum kalktı çamaşırları toplayayım
eşim gelir birazdan yemek yeriz
bia karabaya uğrayıp annemlere gidicez
bu akşam rahatım annem bakar zeynebe bende dinlenirim biraz

kızlar primadan şikayet etmiştim yapışkanları açık çıkıyor diye doğal olarak tek tarafı yapışmıyor bir paketette 8 tane çıkmıştı .....bazısınında lastikleri atmış

mail yazdım bana döndüler tel.nomu verdim annemde olduğumdan anneminkini verdim ben dışarıdayken
aramışlar o dediğiniz üründen 3 tane yollarmısınız kargosu bize ait demişler adres ve kargo tlf bırakmışlar .....ama benim evde kaldı numunelerim....anneme getirdiğim pakettede çıktı valizin gözüne koymuştıum biz yokken halam almış kullanmış..kadın ....bide bana dırım adi bezmi kullanıyorsun bi tarafı yapışmıyor dedi...:))

aynı sorun pınardada vardı onada diyecem yazsın

inciii tlf nosu bekliyomm

ceren cnm neden aktif değilsin nan hamişkende çalışıyodunuz ama geliyodunuz

zati hülya ve semra garusuu tarla peşindee

inciii tlf nosu bekliyomm

ceren cnm neden aktif değilsin nan hamişkende çalışıyodunuz ama geliyodunuz

zati hülya ve semra garusuu tarla peşindee

Evet birsencim haklısın ama ben hala yarım gün çalışıyorum. oyüzdende pek vaktim olmuyor.12 de çıkıyorum işten.bu 1-2 gündür tam gün işteyim ama maaş günümüz o yüzden biraz yoğunuz .mesaide bitmek üzere bir bakınayım dedim. girmesemde kafamı işe veremiyorum valla bu kk bende tiryakilik yaptı çalışamıyorum evde bile aklım sizlerde kalıyor acaba ne yazışıyorlar diye üffff

biz öle bağımlılık yaparızz işteeee

ayşee ömerin resimlerinde bir kutu ile oynuyor farkettinmi işte o dediğim aspiratör cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…