yaa birsencim gerçekten .çok tatlılar yaa facebooktan bi resimlerini gördümde hatta sağdaki Ömerdi sanırım karıştırıyorumda Dağhan'a benziyo,maşallah valla helal sana iki çocuğada gül gibi bakıyosun!!
selamm kızlarr nasılsınız??
Sağol Ferdacım işim zor valla misafir sayısı 16 ya cıktı bu cocukla nasıl halledeceksem.Şimdi şekerpare yaptım.Aslında cok severım mısafir ağırlamayı 50 kısı bile ağıriamak isterim ama bizim veletleri biliyorsun işte.
Aslımmm cok geçmiş olsun.Üzülme o kadar bak yokmuş bir seyı oğlunun.Eslere gelince benımkıde offff bile demıycekmışım hissedermiş cocuk.Nasıl demem offff kendisi gunun 3 saatı görüyor oğlunu ben 24 saat.
Ya benımkıde cocuk konusunda cok hassa deli oluyorum.Normal sebze meyva verilmeyecekmiş.Hersey organık olacakmış.Evde elinde dereceyle geziyor her yerin ısısını aynı ayar tutmak için.2 Saatte bir altını almam lazımmış.Her sabah atesı olculecekmış.Bı de bu sabah bana dıyor yeme uyuma ve çış yapma saatlerını bır kagıda yazalım bakalım duzenı hep aynımııııı.Ay cıldıracam ya
Ayse mudur yardımcınıza ben bile gıcık oldum elalemmi söylemiş eşin işte onun cebınden cıkıyor para...
abooo kız senin koçişte tammış hee:)))Sağol Ferdacım işim zor valla misafir sayısı 16 ya cıktı bu cocukla nasıl halledeceksem.Şimdi şekerpare yaptım.Aslında cok severım mısafir ağırlamayı 50 kısı bile ağıriamak isterim ama bizim veletleri biliyorsun işte.
Aslımmm cok geçmiş olsun.Üzülme o kadar bak yokmuş bir seyı oğlunun.Eslere gelince benımkıde offff bile demıycekmışım hissedermiş cocuk.Nasıl demem offff kendisi gunun 3 saatı görüyor oğlunu ben 24 saat.
Ya benımkıde cocuk konusunda cok hassa deli oluyorum.Normal sebze meyva verilmeyecekmiş.Hersey organık olacakmış.Evde elinde dereceyle geziyor her yerin ısısını aynı ayar tutmak için.2 Saatte bir altını almam lazımmış.Her sabah atesı olculecekmış.Bı de bu sabah bana dıyor yeme uyuma ve çış yapma saatlerını bır kagıda yazalım bakalım duzenı hep aynımııııı.Ay cıldıracam ya
Ayse mudur yardımcınıza ben bile gıcık oldum elalemmi söylemiş eşin işte onun cebınden cıkıyor para...
evet canım ben beğendim. tavsiye ederim. a.s.Ayşecim ordamısın bilmiyorum ama senin dediğin mama sandalyesine baktım cidden çok güzel ve fiyatıda uygun tavsiye edermisin?beğendinmi sen?
pöffffffffffffffff
selammmm kızlarrr sinirlerim tavan yapmış durumda bu kız yine sabahın 6 sından beri emmiyor yaaaa kötükedihüsokötükedihüso
birde ben hala regli olmadım sanırım bi tek ben kaldım 6 ay bitti yaaaa offffff senağlamasenağlama
siribron geçmiş olsun cnm şükürki kuzucuğa bişi olmamış eşinide siddetle kınıyorumklava: klava:
gülhan sanada allah sabır versin yaw seninkide bi tuhaf ozaman boraya bi bakıcı daha tutsun onun istediği özel şeyleri yapsın yani mama saati çiş saati uyku saatini yazmak için senin zaten akşama kadar yeterince sinirlerin alt üst oluyor bide böyle gereksiz şeylerle uğraşırsan işin iş valla :kaydirigubbakcemile3
düşünsene bir gün saat 2 ve 4 te kaka yaptı diyelim
ertesi gün sabah 9 ve akşam 6 da yaptı
eşin ne tepki verir çok merak ettim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sağıpta vermeyi denedinmi? aman be gazel gelinimde bulmuşta bunuyor!! bizim kuzu elinden gelse memeyi de yiycek ama süt yok, sende de süt taşıyor yavru mızmız ediyor!:mymeka:
Aslıcım çok geçmiş olsun çok şükür yağızıma bişey olmamış sanada geçmiş olsun,kocalar hep aynı canım ya bilmişlik taslamaya bayılırlar akıl vermek çok kolay.
Gülhancım kalabalık misafirin gelecekmiş allah kolaylık versin bebekle çok zor yaaa.Sizin babanızda bizimki gibi pimpirikli valla benimkide içime daral getiriyor.
Hülyacım gazelimde diş huysuzluğu yapıyor olmasın benimkide mama yemiyor bişeyler yedirecem diye maymun oluyorum.Aman hasta olmayada heves etme ne güzel işte böle.
kızlar,yarın akşama yoğuuun bir misafir grubum var benimde. tahminen 22 kişi olucazkafamçokkarıştı ama bakın bana hala nette çene yapıyorumzemuszemus
kıss hiç sorma yaaa birde bi inatcıı zorla ağzına verdiğim zaman öyle bir ısırıyor ki resmen çığlık atıyorum he bide dişleri olsa ne yapcam bilmem akannehirakannehir
boşver dünür gelenler kendileri hazırlar sen otur burda çene yapppp :mymeka::mymeka:
hülyacığım bu gazel kız ne istiyoo yaww
bizimkilerde bi dönem yemedier ama ek gıdada topandılar
seninki ek gıdayıda istemiyoo .....doktora danışsan cnm
ceren 22 kişiyi nasıl ağırlayacan cnm........benimde yeni gelin olan kuzenim balayından gelsin yemeğe alacam onu......cnm şöle lezzetli yemek istiyor yaww
çocuklara çorba yaptım mercimek,pirinç,bulgur,patates,kabak,havuç ama koca tencere oldu bizde içeriz diye yaptım heee soğanda var ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?