gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:
bu sabah cok kotu basladım gune...olede dewam edıo moral sıfırrrrrrrr
sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya..babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............
allahtan hafıfmiş kızlar yanık bıle yok dedı dr hafıf bı kızarıklık oda gecer pansumandan sora dedi:Saruboceq:ama sanırım ben bacamı fena yaktım benneyaptımkineyse yagızda bişi yok allahtan..
sozun ozu kızlar ben eşime fena sınır oluom buaralarrr..ya cocuga soylensem bıle mesela ''off yagız noldu annem gene ''desem bıle adam alınıo yaaa kafayı yıcem yaniii,hiç soylenmıcem yanı kı bu soylenmekse....mafoldumbenkonusmuyoz şimdi..tamam bu konuda bıraz daha dıkkatlı olabılırdım benım hatam ama bu sekılde tepkı wermesı cok gucume gıttı....ustelık regl olcam ve gergınım.....boyle işte kızlarrr kotu baslayan bı gun ve hiç bişi yapasım yok ınanınnnnnn
sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya.agla gala tabı aklım cıktı bişi olcak dıyee o agladıkca ben agladımmm.....babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............kendıme kızdım bıyandan sucladım daha dıkkatlı olmalıydımmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahtan hafıfmiş kızlar yanık bıle yok dedı dr hafıf bı kızarıklık oda gecer pansumandan sora dedi:Saruboceq:ama sanırım ben bacamı fena yaktım benneyaptımkineyse yagızda bişi yok allahtan..
sozun ozu kızlar ben eşime fena sınır oluom buaralarrr..ya cocuga soylensem bıle mesela ''off yagız noldu annem gene ''desem bıle adam alınıo yaaa kafayı yıcem yaniii,hiç soylenmıcem yanı kı bu soylenmekse....mafoldumbenkonusmuyoz şimdi..tamam bu konuda bıraz daha dıkkatlı olabılırdım benım hatam ama bu sekılde tepkı wermesı cok gucume gıttı....ustelık regl olcam ve gergınım.....boyle işte kızlarrr kotu baslayan bı gun ve hiç bişi yapasım yok ınanınnnnnn
canım benim yok,mama ve ek gıda da alıyor. bende çok şaşırdım hiç mi acıkmadı diye. ama sabah dokuzda çığlık çığlığa uyandı açlıktankaydirigubbakcemile3 hemen emzirdim,bütün gece kalkmayınca sütler dolmuştu. uzun zamandır ilk defa birini emerken diğerinden süt aktı kuzumuzemuszemus akşam 7'de muhallebi yemişti. 10 buçuk gibi de 150 cc mama yedi öyle uyudu. karnı güzel doymuştu yani. ama böyle devam edeceğini sanmıyorum. 1 gecelik jest yaptı oğluşum banaopuyorumnanaktantünaydın kızlarr,,
Öncelikle Ayşecim oğluşuna kocaman maşallah demek istiyorum..Ne güzel deliksiz uyumuşsundur.Emziriyodun dimi sen?İi acıkmadı sabaha kadar..
Gülhancım kolay gelsin sanada cnm,öptüm tombiş oğluşunu..
Birsencim bizde öyle evde hep yerlerdeyiz tabiibende oğluşla beraber,ne yaptın köşe takımı işini?
Siribron cnm çok geçmiş olsun,çok üzüldüm ikinizede ama olur sıkma canını,eşinde biraz daha anlayışlı olmalı bence..bende size söylemedim ama sırası gelmişken söyliyim bari geçen yerde otururken DAğhanı dizlerimin arasından yere düşürdüm attı kendini yani,ama nasıl üzüldüm nasıl ağlıyorum Anıl anıl bişey oldu diye bağrıp duruyorum,bişey yok atamam diyo ama eşim yok..ben ağlıyorum Dağhanda ağlıyo ama Allahtan bişey olmadı..doktorada gerek yok dedi anıl o kadar sert düşmedi dedi sen korktun dedi.Oluyo yani ne yapalım sonuçta bizde insanız dimi ama!!
seherim geçmiş olsun Allahım şifa versin cnm
iyiyiz cnm sen nasılsın?selamm kızlarr nasılsınız??
sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya.agla gala tabı aklım cıktı bişi olcak dıyee o agladıkca ben agladımmm.....babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............kendıme kızdım bıyandan sucladım daha dıkkatlı olmalıydımmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar artık çocuklar anakucağında yatmıyolar ...yerde battaniye karşılıklı oynuyolar yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?