2009 Mayıs Anneleri

dünürrr bizde sana doyamıyozz ama misafirlerini biz doyurmayacaz dimii :)))))))))))))

taam be gidiyorum!:dilcikar:

gül böreklerini yaptım. şimdi yunan tatlısı yapıcam. yarın profiterol ve damla çikolatalı kurabiye yapacam. bi tane daha tuzlu bişi yapmam lazım ama ne???CADIARZU
fikir veren yok mu??
(hem bu sayede biraz daha vakit geçiririz burda:lepi:)

kızz sen onları hangi ara yaptın beee :)))))))

bence sen bunların yanına bi patates salatası yappp ohh mis gibi gider valla :)

Kolay gelsin cnm , kız yunan tatlısı ne olaki.....:uhm:

kızz sen onları hangi ara yaptın beee :)))))))

bence sen bunların yanına bi patates salatası yappp ohh mis gibi gider valla :)

düüünnkaydirigubbakcemile3 börekleri dün yapıp deepfreeze'e attım. yarın mikrodalga'da ısıtıcam. başka da bişi ypmadım ki zaten:roflol: yunan tatlısını da eğer kalkabilirsem şimdi yapıcam:hulya:

Bide patates salatası yada kıııııııııııısııııııııııııııııııır yap çok severim :)))

Kolay gelsin cnm , kız yunan tatlısı ne olaki.....:uhm:

Bide patates salatası yada kıııııııııııısııııııııııııııııııır yap çok severim :)))

çok düzel bi tatlııı!! un yok içinde,galeta unuyla yapılıyor:)) kremşantili.
ya salata tarzı bişi düşündüm de,akşam oturmasına gelicekler. karnı tok olur hepsinin. ondan vazgeçtim. başka bişi düşünmeliyim.CADIARZU

dimek gazelllll asi bi kız olacak şimdiden eylemlerde
bize yolla anne sütünü kaydirigubbakcemile3

cerennn cnm bilimmm ayşe olduğunu kızzzzzz

bende çorbayı rondadan geçirdim ama patateslerden kaldı keşke kabak gibi rendeleyip atsaydım beee......neyse çocuklarınkini ayırdım bizimkine baharat koydum tıuz koydum bi taşım kaynatacam çokkk fena ağırlık bastı üstüme uykum var...

evde bişeycik yoktu....buzlukta dolmam vardı onu pişirdim inş.olmuştur bide alişle ömer çorbası var hehe.....

çocukların yoğurtlarını yedirdim..biz geç kalıyoz ya saat 11,30 kadar kahvatı bitiyo 2 de meyve 5 de çorba....

7 de yoğurt ben kaçarrrrrrrrr kociş geldi

kızlar,yarın akşama yoğuuun bir misafir grubum var benimde. tahminen 22 kişi olucazkafamçokkarıştı ama bakın bana hala nette çene yapıyorumzemuszemus

saolun kızlarrrrr ŞenizŞeniz
eşim işte konusmuyoz hala hıh o gele kadar bana bende gıtmem ona ınadım ınat..oglanın yanıgına pansuman yaptım tekrar o kızarıklık bıle yok geçmişşşşdelikafadulden
ben gene kremleyıp sardım..limonun buyuk faydası oldu sanırım..benım yanık hafıf kızarık ama acı yok ıyıyım şükürrrrr.....
HULYA bu zuzular bıyeırden mutlaka arıza cıkartıyo anladım ben..benımkı ve bıkac bebek uyku sorunu senınkı yemek sorunu dıgerlerı mızmızlıkkk..vs....gecer inşallah gazelll kızımda uslanır annesı yemek yer gusel guselllcokacimcoook
AYSE kız hamarat hatun 22 kişimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:kolay gele bacım......Şeniz
he bıde su mama sandalyesı ne bacım markası bende bı bakem....

burcummm ben kiloya takılmadım bacımmm memeyi emmiyorrr cadı ona takılıyımm

Sütün varken emmemesi gerçekten üzücü, kız sağıp versen emmeyince, alışırmı acaba sağdığınımı ister hep

Tarifini istiyom bacım yapıcam :)))

Aaaa çk sevindim aslıcım ya onu düşünüyodum bende demin iz kalmaz inş. çcukta diyodum neyse sevindim cnm :))) kız limonu nasıl sürdün sen suyunumu kendinimi aklımda bulunsuna.s.

merhaba kızlar arada işyerinde girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor sizleri çok özledim ya benim kızımn kilosu çok az gerçi dr iyi diyor ama of çok kafama takılıyor kızlar akşamları yoğurda başladık yatmadnda muhallebi veriyorum yoğurdu nekadr veriyorsunuz, buakşam 1 kaşık verdim azmı acaba gerçi yaoğurda başlayalı 3 gün oldu

burcu cnm kendısını suyunu sur farketmez yanan yere sıktım ben suyunukendısınıde ole beklettım yarım lımonu kesıp benımkı su bıle toplamadı cnm işe yarıo sanırım bende ılk denedım....ananem solemişti banadaaaa....sukur gectı burcu ız faln kalmz dedıydı dr zatennnn.

a.s.Şenizopuyorumnanaktan teşekkürler cnmm bide boyutu srmuşsun diğer forumda 600 e 450 yüklüyrum ben

Cnm baslamadık biz henüz
a.s.

a.s.Şenizopuyorumnanaktan teşekkürler cnmm bide boyutu srmuşsun diğer forumda 600 e 450 yüklüyrum ben

efet cnm benımkıler hep mıŞenizŞeniznık cıkıyo nresımlerım...bıde ole denıyım cnm...:)))
benım oğluş uyandı teytelerı we oıyun ıstıyooooooooooooo ben kcar cok optum hepınızı....ıyıkı warsınızzzzzzzzzzzzzzzz:kedi:Şeniz

canım ben babymix in dortlu yogurtlarından yedırıyorum 4 gundur 5-6 kasık falan yıyo ama yese daha da yedırırım bı zararı olmaz dıye dusunuyorum kaydirigubbakcemile5

ŞenizŞeniz

Tülaycımmm simit kuru kuru gitmez diye sana çay aldım cnm :))) gönderdim gelmişmiiiiiiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…