2009 Mayıs Anneleri

kızlar ya çok canım sıkkın yine!! ama bu sefer mevzu kaynanam değil okul idaresi!! size bahsetmiştim,ücretsiz izin dilekçemi ben 6 ekimde verdim. onlar gidip ayın 12'sinde verdiler milli eğitime. tabi bu sırada maaşlar yapıldığı için dün maaşım yattı ve eşim gidip maliye'ye 160 TL farkla geri ödedi. çok sinirlendik. bu sabahta müdür yardımcımla karşılaşmış yolda. bi çift laf söylemiş. senin yüzünden ödedik 160TL ödedik filan diye. Müdür yardımcım şimdi beni arıyor, eşin benim muhatabım değil, ne hakkı var bana hesap sormaya, o benim suçum değil de milli eğitimin yanlış bilgilendirmesiymiş bilmem ney de!!! bi araba laf etti. çıldırıyorumklava:klava:

günaydınlar artık evimdeyim çok mutluyummm
annemlerde uyumayan ömer eve gelirken takside uyudu ve ölede bütün gece devam etti
gece mama için kalktı...yedirdim uyudu....alişimde aynııı
yani durujm şuki...çocuklar evlerini istiyolar.....karar aldım zaten ....artık eşim gidince anneme söyleyecem 4 gün o gelsin....biz bir hafta kalıyoruz gidince çünki eşim p.tesi sabah çıkıyor perşembe gece geliyor eee o saatte eşya taşımak istemiyor o yüzden bigün fazladan gidiyor yada aynı şey c.tesiye yansıyor......

annem gelemezse mecburrrrr kayganayı çağracam yapacak bişey yokk....

ilgin,beyaz,tubiş,filiz,ceren,simal,f1r4r1,merhabalar

ilgin kızzz nası öle yapmışlar karşısı spor salonu olmuşş o kadar büyükkü daireler

gunaydın kızlar dun akşamdan berı rahatsızım sanırım durmdan tıtrıyorum usume hıssım var ama atesim falanda yok grıp degılım anlamadım neden oldum boyle dıye kendımı cok kotu hıssdıyorum
banucum sızın eve tasınayım ben en ıyısı spor yaparım hemen :)))

canım 185 metre kare bizim ev birsencim

saygısızlık olrak alhılanmazsan izninle çüşşşşşşşşşşşşşşşş diyebilirmiyimmlaelaelaelaelae:kedi:

ne o kız öleee .........sen her karesini kulanıuyonmu

benim ev senin evin yarısı bile değil 100 at 85 kalsın öle yaniiiidelikafaduldendelikafadulden

canım neden saygısızlık olsun ki herkareyi kullanmıyorum misafir odam kalabalık misafirim gelirse kullanılıyor geniş olunca ısıtmasıda zor oluyor

gel bacım başımın üzerinde yeriniz var dikkat et kendine ıhlamur falan iç sıcak tut ayaklarını falan tatlım

kızlar artık çocuklar anakucağında yatmıyolar ...yerde battaniye karşılıklı oynuyolar yaww

gel bacım başımın üzerinde yeriniz var dikkat et kendine ıhlamur falan iç sıcak tut ayaklarını falan tatlım

kısmtse ocak ayında antalyada olucam eşimin egıtım seminerlerı var sanırım 4 gunluk gelıcez bır otele bebişlerıde getırırım kar falan yagmazsa

benim ev 220 metre kare, o zaman buraya spor kompleksi kursunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş benim ev diyorum ama,benim değil ki:çok üzgünüm: ev sahibi hacı karınınsenağlama

benim ev 220 metre kare, o zaman buraya spor kompleksi kursunlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoş benim ev diyorum ama,benim değil ki:çok üzgünüm: ev sahibi hacı karınınsenağlama

demkkı mayıs annelerı olarak topluca oraya tasınabılırız
cocuklarda dogal spor yaptırı bıze mayıs annellerının kılo sorunu kalmaz :)))

Tunaydın Kızlar,

ıyimi herkes bakalım.Ben de spora gittim geldim.Öğleden sonra annem gelıcek.Akşamda dayımlar filan Boraya gecmiş olsuna gelicekler.Bir seylerde hazırlamak lazım annem gelsinde bakalım...

Semoş gecmış olsun cıcım vitamın desteği al toparlarsın inşallah.Ay bitsin su hastalıklar görüşelim artık ya.

Birso hoşgeldin evıne.Evet evlerini cok tanıyorlar.Bora da en cok evde hatta odasında mutlu.

kızlar bu arada bir sinirle gelince buraya yazmadım. bu gece şok oldum!! maşallah deyin önce,
Melih Kaan akşam 11'de uyumuştu. sabah 9' da uyandı:1shok: gece hiç uaynmadı:)):lepi:

sagl canım
senın gıdıp gelenıon cok olur sımdı yardımcın var hala demı canım yalnız basına cok zor
buluşmayı esra antaklyadan gelsın yapalım valla bende cok ozledım

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:
bu sabah cok kotu basladım gune...olede dewam edıo moral sıfırrrrrrrr
sabah oglan uyandı 9 da bende aç uynadım çay demledım bisküviyle atstırayım dedım....cayı koydum oglan oto koltuktaydı durmadı kucaıma aldım ne zaman bişiler yerken gorse durmuyo zaten..kucaımdayken bı yudum caydan alıım dedım kı hep içerim yanı ole sen elini vur bardaga ve cayı bıraz dok cogu benım ustume geldı ona sıcradı tabı canı yandııı bne soguk kanlı lımı korudum buz limonla pansuman yaptım..sonra bephanten surdum oraya.agla gala tabı aklım cıktı bişi olcak dıyee o agladıkca ben agladımmm.....babamız uyuyodu sese uyandı tabı eşim bu konularda genelde kızgın bı tavır sergıler bıraz garıp yani....olanı anlattım basladı sopylenmeye bıyandan dr agıtmek için de hazırlanıom ben....o soylendıkce sustum ama dayanamadım sora bende basladım solenmeye onlada feci kavga ettık.....cocugamı uzuleyım onamı laf yetıstereyım saskınlıımımı atayım bende sastım sabah sabah...mafoldumben
dr agıttık hemn ben ıkıgoz ıkı çesme..acilden gırışyaptık dr benı gorunce hemen cocuga baktı sorda bunun içinmi aglıyon bişi yok bunda cok hafıf bu mıllet caydanlık dokuyococuun ustune dedı..o sırada eşim kayıta gıtmiştı duymadı keske duysaydı............kendıme kızdım bıyandan sucladım daha dıkkatlı olmalıydımmmmmm offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahtan hafıfmiş kızlar yanık bıle yok dedı dr hafıf bı kızarıklık oda gecer pansumandan sora dedi:Saruboceq:ama sanırım ben bacamı fena yaktım benneyaptımkineyse yagızda bişi yok allahtan..
sozun ozu kızlar ben eşime fena sınır oluom buaralarrr..ya cocuga soylensem bıle mesela ''off yagız noldu annem gene ''desem bıle adam alınıo yaaa kafayı yıcem yaniii,hiç soylenmıcem yanı kı bu soylenmekse....mafoldumbenkonusmuyoz şimdi..tamam bu konuda bıraz daha dıkkatlı olabılırdım benım hatam ama bu sekılde tepkı wermesı cok gucume gıttı....ustelık regl olcam ve gergınım.....boyle işte kızlarrr kotu baslayan bı gun ve hiç bişi yapasım yok ınanınnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…