2009 Mayıs Anneleri

slm

esencim olur tatlım diyorum ya ne zaman müsait olursanız haber verin yeter..
gülşahçım kızları bana davet ettim ne zmandır konuşuyorduk kısmetse senide beklerim herkesi beklerim buyrun gelin

sibel senide bekliyorum konuşmuştuk fırsat olmadı..

pınarcım hh.g.cnm sporunda hayırlı olsun iyi yapmışsın başlamakla..

BU GÜN ARK. GELDİ KIZI VAR DURU ÇOK TATLI MAŞ. GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK BİRLİKTE ÖZLEMİŞİM..

bunlarda kızlarımız duru ve defne :)))

gunaydınlarrrrrrrrrr
bugun topiğimizi ben acayım esımı ıse gonderdım oglusumda uyudu ben bıraz keyf yapayım cayımıda ısıtayım yıne gelıım

nurtencıgım masallah defne ve duru cok tatlı cıkmıslar

gunaydınlarrrrrr acılısı aysun yapmış bende arkasından gıdeyım ee bebişler hareketlenınce kımse ugramaz olmus buralara dun aksam sızmışım yorgunluktan
bu sabah kızım yol ettı benı nasıl bakıyo zilli arkamdan ıyıce alıstı halasına ona gulucukler atıyo bana pas vermıyo cezalandırıyo benı dıyorum kendı kendıme,alışacaz 1 ay bı gecse :Saruboceq:

sagol canım
bacım aptamılın hangı mamasını aldım benımkılerde artık sma yemıyorlar belkıde bıberon ıstemıyorlar bılmıyorum bende bır mamayı degısıp bakayım yıycekmı

Canım devam maması aldım aptamilin 2.

Canım açıklaman çok iyi oldu tatlım saol kullandım oyumu

Beni çağıran yok belki bende gelicemmmmafoldumben

Maşallah fıstıklara,
Aman yok küstüm ben size :sinifsinif:

Günaydın canımmmmmmm

Günaydınnn bende sabah kuzumu bırakıp çıkarken kapıdan gel oğlum gezmeye gidelim diyorum kaçıp ananesinin boynuna sarılıyor :gitme:

O defneyi yerim beeeeen :))) nurten kız çok güzel olucak bu kız bak görürsün maşallahı var

Cnm böyle düşünme ya sen çocuğunun geleceği için çalışıyosun...

Sibelcim yağızın kilsu iyi bence bu yüzden bu ay az alsada üzülme sakın sonuıçta sağlıklı bi bebek maş., egzama olayına kafam takıldı daha çok inş. sorunsuz geçer, kahvaltıya geçmişsiniz hayırlı olsun biz daha başlayamadık bile artık haziran anneleri ilemi temmuz anneleri ilemi başlarız bilmiyorum bende bu ay başlatsın istiyodum aslında alışsın diye

oyladım kızlar teşekkürler :)))
opuyorumnanaktan
kızlar ben annemdeyim. çok fena grip oldum günlerdir
kızımada bulaşacak valla..

pınarcım hoşgeldin cnm...

Cnm kız dün aklımdaydın hastaymışsın demek geçmiş olsun bende görünmüyo bu kız rtalarda diyodumfisfisfis
evet burcucum çok lezzetli oluyor.gel yiyelim

Gelmemmiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))):jeyyar::jeyyar:

kızlar ben annemdeyim. çok fena grip oldum günlerdir
kızımada bulaşacak valla..

pınarcım hoşgeldin cnm...

Tşk ederim canım hoşbuldum a.s.

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et a.s.

Hoşbuldum canım a.s.

Başladım valla iyi gidiyo şimdilik bakalım. Ooo bak ben hiç duymadım o dediklerini. İnşallah işe yarra canım. Bi araştırayım bakayım a.s.

Ooohhh maşallah kuzuma mama değişince daha çok yemeye başladı demek CADIARZU Bizim cadı da almıyorya mamayı acaba değiştirsem yermiki ya CADIARZU

Aaaa egzama nerden çıktı be oğluşumda klava: En kısa sürede geçer inşallah kuzucum geçmiş olsun çok a.s.

Bizde sabah kahvaltı veriyoruz ama henüz peynir ve yumurta eklemedik. Heralde bu ay kontrolden sonra başlarız hihoyyyt

Oyladım a.s

Hoşbuldum canlarım a.s.

beni arayan oldumuuuuuuuuuuuuuu tlf yokk numaralarda yokkkkk

Telimi kaybettin kız Birso CADIARZU

Hoşbuldum canım a.s.

Oooo maşallah Defne hanım kocaman olmuş ya Allah nazarlardan saklasın a.s.

Günaydın canım yap bakalım keyfini a.s.

Günaydınnn bende sabah kuzumu bırakıp çıkarken kapıdan gel oğlum gezmeye gidelim diyorum kaçıp ananesinin boynuna sarılıyor :gitme:

Günaydın bacılar a.s. Sıkmayın canınızı ya. Neticede tüm gün onlarla birlikteler. Olacak o kadar. Bende çalışan bi anne kızıyım. Hiçkimse annemin yerini tutmadı. Naz yapıyolardır size a.s.

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Akşam 11 gibi gelebildik eve. Spordan çık, Defnoşu al, eve gel, duş al derken canım çıktı valla. Sabahta zor kalktım kaydirigubbakcemile3

8:30'da kalktık kızımla. Önce onun kahvaltısını yedirdim. Şimdide ben yedim. Tv izliyoruz birlikte. Ay iyi oldu bu bilgisayarın yapıldığı ya. Valla sıkıntıdan kendimi ev işlerine vuruyodum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Herkese Günaydın kızlar,
İki gündür bi türlü fırsat bulup giremedim,şimdi oğluşumu uyuttum azcık bakıyım dedim!
Umarım herşey yolundadır geçmişe pek bakamadım,neler oldu iki günde acaba?
Şu anda gözüme çarpan ilk şey Pınar gelmiş galiba,hoşgeldin Pınarcım!!Herşey yolundaymış sevindim..
Kızlar iki günün en önemli olayı oğlumun pazar günü gündüz deliksiz 3 saat uyuması oldu,bizi öyle bi şaşırttıki inanamadık yanına gidip gidip dinliyorduk eşimle ne oldu bu çocuğa diye..Gerçi biraz aksi bi zamanda yaptı bunuya neyse,tamda annemleri karşılamaya havaalanına gidecektik eşimle,Antalyadan SAmsuna aktarmalı geçtiler burda iki saat bekliceklerdi getirin Dağhanı görelim dediler saat 4 de orda olmamız gerekiyyordu Dağhan saat 3 de uyandı :)) apar topar hazırlanıp gittik,neyse ancak gelmişlerdi zaten,Dağhanı çok büyümüş buldular,bayıldılar,çok iyi oldu görüştüğümüz bende özlemişim annemi babamı iki saatte olsa gördüm ( sonra babam bişeyler yiyelim dedi viaport yakınya oraya gidelim dedik bizde,uçağın kalkmasına yarım saat kala kalktık ordan oğlumda uyudu ordayken,kalktık ama eşim yanlış bi hamleyle ben biliyorum diyerek yanlış yola girdi ve kendimizi tem otoyolunda bulduk :)) gülsemmi ağlasammı bilemiyorum,tabii en yakın çıkış samandıra,zaman yok,bizimki soğuk terler dökmeye başladı,babam olsun oğlum önemli değil hyetişemesekte desede,bizimki öyle bi gazlıyoki varya hayatta öyle hız görmedim ondan,neyse gittik samandıra kavşağında tekrar ankara yolu ve sabiha gökçen ben yetişemedik almazlar artık dedim biz burda bekliyoruz siz gidin nasılsa geri geleceksiniz dedim çünkü saat 7 ye on vardı uçak 07.05 te idi. bekledik bizimkiler gelmedi bide aradılar tamamdır geçtik merak etmeyin diyee...:))ayy en komedi ama..Düştük tekrar yollara bu seferde bizi bi süpriz bekliyordu.otobanda iki üç araba önümüzde yolu kestiler,kaza oldu zannettim bi baktık yollar adam doldu meğer yine ımf karşıtı eylem yapıyolarmış,,lastik filan yaktılar yarım saatte orda bekledik oğlum sıkıldı ama ben nasıl korkuyorum şimdi ortalık karışacak diye,Allahtan polis itfaiye derken yol açıldı da evimize geldik ,macera dolu bi pazar geçirdik yani kızlar...
Oluyor arada böyle terslikler demekki!!
Gülhancım umudum var bizimkiler düzelecek inşallah dünde DAğhan 1.30 saat uyudu oluyomuş demekki )
Neyse ben şu uyumuşken bi çay içiyim bişeyler atıştırıyım,pc açık yine görüşürüz kızlar...

maşallah bir geldin pir geldin bu hız yahu spor ev işi defne derken tum gun tam gaz

ıyı olmuş pcyı yaptırdıgın buralar ıyıce sessızlestı toparlanıyorus yavastan ne guzel:lepi:

kızlar az once wc ye gıttım bı goremkı hastalanmışım:lepi::lepi::lepi:

bıraz karnım agrıyo ama eskısı gıbı sancımaz ınsallah ee anne olduk okadar geçsin bu agrı demı ama:Saruboceq:

Günaydın canım a.s. Evet geldik sonunda. Düzeldi çok şükür bilgisayarım. Sende amma atraksiyonlu bi pazar geçirmişsin valla. Benimde kayınvalidem ve kayınbiraderim orda kalmışlar pazar günü. Aradılar korktuk bizde. Neyseki hem annenler yetişmiş hemde siz atlatmışsınız hayırlısıyla. Öpüyorum seni a.s.

maşallah bir geldin pir geldin bu hız yahu spor ev işi defne derken tum gun tam gaz

ıyı olmuş pcyı yaptırdıgın buralar ıyıce sessızlestı toparlanıyorus yavastan ne guzel:lepi:

kızlar az once wc ye gıttım bı goremkı hastalanmışım:lepi::lepi::lepi:

bıraz karnım agrıyo ama eskısı gıbı sancımaz ınsallah ee anne olduk okadar geçsin bu agrı demı ama:Saruboceq:

Valla öyle bacım. Fena yoğunum bu aralar kaydirigubbakcemile3 Neyse iyi oluyo böyle ya. Fazlaca yoruluyorum ama kafam dağılıyor, vakit geçiyor en azından. Hemde forma giriyorum :lepi:

Toparlanırız kış geliyo zaten. Herkes evde olur. Yeniden birleşiriz merak etme a.s.

Reglide olmuşsun hadi gözün aydın. İnşallah olmaz sancıların a.s.

Bende kızımı yıkadım. Uyuttum şimdi. O uyurken kahvaltı tepsimi toplayayım. Ayaklarını ellerini çırpıcak diye banyoyu sırılsıklam etti zilli. Orayı toparlayıp çamaşırlarını asayım. Geliyorum a.s.

Günaydın Kızlar,

Geçmişi detaylı okuyamadım.Pınar hoşgeldin cıcım.Spora baslanmış hadı katıl kervana sende...

Ferda bu ne hız kızım ben yoruldum valla.Dağhan ada masallah.Düzelıcekmı dersın ya

Ve tüm gece gaz sancısından uyumadı Bora ama nasıl cığlık cığlığa anlatamam.Gece acıle gittik.Kan idrar tahlılleri tekrar yapıldı bakalım bu akşam gidicez doktora.6 AYLIK NERDEYSE KIZLAR YA HALA HUYSUZ HALA GAZLI.Napıcam ne edicem psıkoloğa mı gidicem hıçççççç bilmiyorum.Ağlamaktan yuzum gözün sisti.
Kımsede durmuyor dun annem vardı hep ağladın akşam kayınpederim geldi bir tas corba bile koyamadım.
Sanırım ben deliriyorum.Yerde 5 dakıka durmuyor.

gunaydın cnm alısırsınn ınsallah zor olur baslarda ama yapacak bısey yok
annenın yerını kımse tutamaz cnm sen merak etme

gülhancım günaydın canım.ya nesi varki bu boranın.canım inş.bu ayını doldurunca düzelir.genelde 6.ayda düzelir derkler ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…