2009 Mayıs Anneleri

kimse diyetimi sormuyor..tabi insanin adı cikmaya görsün gene bozucam saniyorsunuz p özellikle gülhan hanimcim :) ama bozmadimmmmmm :lepi: cok aciktim dün ama bozmadim ne yedigimi ilgili basliga yazarim :) bugunde tam gaz devammm gitsin kilolar pitir pitirr :lepi:

bocek_82+, knk, mutahhara, seherim+, sibiko+, kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah geçmişi okumadım

kızlar biz kasımda düğüne gidecektik ya durunun uçak biletini iptal ettirdik hava değişiminde hasta olmasın diye annem bakacak kızıma

Banucum merhaba ıyıyım canımya sen nasılsın.evetya hepsı Öyle kuzucukların sanırım neyse allah daha bÜyÜk dert vermsın.banucum aradım senı yemekteymıŞssın):) afıyet olsun canımmm

oyyy yemeden nasıl duruyosunuz ya hele tatlı bıseyler yemeden ben nerdeyse kafamı sokacam cukulata kavanozunamafoldumben
yakında 100 kılo devasal bısey gorursenız o ben olucam :roflol::roflol::roflol:

sen bakma bana bozma bacım dıyetını bakalım once kımın kıloları gıdecek :lepi:

slm cnm nasılsın??
:)))
nurten masallah defneye baya abla olmuş bu zilli :lepi:
valla öle abla oldu kızım bide elini yüzünü elliyo görseydin rahat bırakmadı duruyu..
ya sibelim sen kime küstün?? anlamadım ya üzme beni??:çok üzgünüm:
cnm sagolsasın bakalım azcık saçlar uzasa kıza benzeyecek herkes erkek zannediyp sinir oluyorummm
cnm hakkaten pazar sakin başlamış hızlı bitmiş saglık olsun.. daghanada maş. inş. böyle dvm eder uyuma saatleri uzar..
cnm ya bende tubaya katılıyorum enerji fazlalıgı olabilirmi?? herşeyide denedin bu çocuga dayak istiyo annesi popoya 1-2 vursankaydirigubbakcemile3 allah yardımcın olsun ya bide piskologu dene tatlım..
cnm çok geçmiş olsun inş. ateşlenmezler.. bizimde bu ay aşımız var:1no2:
meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.

mutlu olmak için en büyük sebeb degilmi zaten oglun??

Hey Allahım ya, iyi aman cnm iyi eşin bakmış bizimkisi bakım uyutma işlerine bulaşmaz pek, hep benim görevim sanıyo bilemiyorum ama bence küçükte olsa baba şevkatine ihtiyaçları var, evelsi gün atıştık bu yüzden , dün baktım almış kucağına oynuylar öpüşüylar fln düzelebilirmi acaba dedim kendi kendime

Cnmmmm zor senin içinde, Allat tüm çalışan annelere sabır versin inş.

Cnm tam kağan mırlıyo yazdım gönderdim kağan ağlamaya başladı yanına gittim emdi şimdi yere saldım şimdi bakabildim foruma, bu arada shw tv deki şu ilkyardımında başını kaçırdım of küçük bebek kısmını sesini duydum sadece... bende kağanda iyiyiz şükür ama gece uyanmaya başladı, pışlıyorum yine dalıyo huyu değişiyo sanırım... neyse cnm sen nasılsın yağız nasıl, yeni resimlerinize baktım demin faceden çk büyümüş maş.
meraba arkadaşlar yeni bir güne başladık ama ben artık yeni güne mutlu başlamak istiyorum.çok sıkıldım bu hayattan.sadece oğlum için yaşıyorum.

Niye böyle umutsuz konuşuyosun cnm ya bişimi oldu

kız kağanın eli dursa ayağı durmuyo oda dursa kıçı durmuyo kaldırıp duruyo bütün gün aerobic halinde çocuk daha harcayacak ne enerjisi varda gece uyanıyo beynim sulandı, faceye bi video o daha eklicem kağanın kapı süsü ile kudururkenki hali bakıp gülersiniz artık kaydirigubbakcemile3

lojmandayım cnm, dahili hat var bizdede ayrıntılı olarak özelden yazayım
a.s.

kağanda öyle oluyo sanırım, uykusunun arasında ağlamaya başlıyo gözler kapalı sallanınca sızıyo kuzucum belkide durununda öyledir cnm bi dikkat et bakalım
a.s.

delirüzgarcım hepimiz yaşıyoruz bazen senin yaşadıklarını kendimize fazla vakit ayıramamaktan kaynaklanıyor canım emin ol biraz büyüsün oğluşun daha farklı hissedeceksin

sorma cnm tırnakları çok uzundu annesi kesememiyormuş oyüzden takmış bende çok kızdım uyuyunca hemen kestim kuzumun tırnaklarını:lepi::lepi:

inan seni görünce yazacaktım bişiler ama sen önce çıktın?? isveç dietimi tatlım?? o çok zor ya ben onu yapamam sabahları kahve içemem ve haşlanmış balık yiyemem asla belki fırın poşetinde pişerse yerim(((
nası gidiyo bende başladım ciicm bugun :lepi:
sagol tatlım iyiyim şükür
iyi yapmışsın zaten rahatta edemezdin mama olayı zorlu oluyo yabancı yerde(

ooo ben o kavonozu görmeyeli kaç ay oldu mafoldumbenmafoldumben

senin gitmeycegi kesin de kızım ne cikolatasi hala yaaa unut onlari hamilelik + emzirme dönemi..kaç ay oluyor..nerdeyse 15 ay ..doya doya yedik içtik yeter artik güzelleşme vakti geldiiii kaydirigubbakcemile2

Cnm mrb, kız niye iptal ettirdiniz gerek yok, vallahi biz o kadar çok dolandıkki hava değişimi çarpsaydı kağanı çarpardı... bak sayayım, marmaristen eskişehir, ordan gebze, gebzeden ist. , ist.dan tekirdağ, ordan keşan, kesandan yine ist. ve ordan yine marmaris, :)))

:)))) aranıza katılsammı napsam ben ya

Benide hep erkek sanıyolarmış küçükken annem kulağıma küpe takmış sonunda nazar boncuklu bi daha kimse erkek sanmamış :)))

ya kızlar msn açamıyorum bayagıdır
kişi listeniz şu anda kullanılabilir değil lütfen daha sonra tekrar deneyin bu çıkıyor ne yapıcam??
gerçi çokta anlamıyom pcden yardım çok gıcıkkk

isvec diyeti idi canim :)))) sabah 6dan 10'a kadar öyleydi 10'dan sonra isvicre diyeti oldu anam beni sıktı ya..midemin gurultusundan iş yapamadim dün beyaz peynir yedim sonra..kendime geldim bugunde lapa günüüüü kafama göre takilcam en güzel diyet böyle oluyor..listeler kasiyor beni artik yaşlandim şimdilik süper gidiyor sabahtan beri tartilmamak için zor tutuyorum kendimi haftaya p.tesi tartilcam inşaAllah

şimdide sauna eşofmanlarimi giyip temizlik yapcam sonrada bisiklet ceviricem sporsuz diyet bi işe yaramiyor :) amma konustum gene

wawww senin gibi güzel olacaksa varsın erkek sansınlar bende küpe takarım 1 yaşına gelince bak hoşuma gittikaydirigubbakcemile3

ya kızlar msn açamıyorum bayagıdır
kişi listeniz şu anda kullanılabilir değil lütfen daha sonra tekrar deneyin bu çıkıyor ne yapıcam??
gerçi çokta anlamıyom pcden yardım çok gıcıkkk

Cnm bende çooooooooook uzun zamandır açamıyorum ama benimki pcden kaynaklı sanırım iyi hatırlattın bi ara eşime sölim düzeltsin şunu ya unutmusum bile msn olduğunu

burcu canım düğüne gidiyoruz ve nasıl bir yer hiç bilmiyorum eltimlerin evi falan çok kalabalık olursa diye tedirgin olduk birde ilk defa göreceğim akrabalarını eşimin çocukla havamı atamam dedim şaka bir yana bir günlüğüne gidiyoruz zaten tatlım :))))))))))))))

wawww senin gibi güzel olacaksa varsın erkek sansınlar bende küpe takarım 1 yaşına gelince bak hoşuma gittikaydirigubbakcemile3

Canımsınnn :))) kızın fıstık gibi cnm diyorum sana aynı annesine çekmiş maş. kuzuma :)))Şeniz

katil kiz..beraber daha güzel veriliyor..bak kaç kişi diyette..sonrada tek basina daha zor olur..sen süt veriyorsun..ona göre ekmek yeme,tatli cok yeme..sebze meyveyi bolbol yeki sütünde azalma olmasin..sen en önemlisi bolbol yürüyüş yap..günde 1-2 saat

bencede kasmaya gerek yok biz bu kiloları 9 ayda aldık vermeside uzun sürecek tabikide ama nihayetınde gidecek inş.
vede güzel gidiyorsun tatlım ne yaşlanması ya bıkmışsın oda çok normal:))
eşefman güzel fikir bende yürüyüşe başlasam iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…