kızlar ben annemdeyim. çok fena grip oldum günlerdir
kızımada bulaşacak valla..
pınarcım hoşgeldin cnm...
sağol cnm mutlaka deniycemcokacimcoookcokacimcoookcanım sana yazayım tarifi
1 su bar.bulgur 1 su bar.yeşil mercimek 2 adet spğan sıvıyağ tuz suü
mercimeği haşlat daha sonra soğanı kavur içine bulguru mercimeği at aha sonra biraz kavrulsunlar sonra tuzunu ve suyunu ekle.normal pilav gibi pişiriliyor canım istersen domates yeşil biberde ekleyebilirsin ben sade yapıyorum.afiyet olsun.
kızlar ben kaçtım hava kapalı yağmur yağadan gidip kuzucumu alayım. iyi akşamlar
Kızlar Merhaba,
Yoğun bir günün ardından çok şükür 10 dk sonra mesai bitiyor okudum sürekli ama yazamadım.
Ayşecim hayırlı olsun eviniz güle güle oturun tatlım.
Fulyacım hastaymışsın geçmiş olsun.
Pınarıma ve Semroşuma zayıflama yolunda başarılar darısı en kısa zamanda benimde başıma olsun diyeyim.
Çalışan annelere allah kolaylık versin.
Evde olanlarada bebişlerle allah kuvvet versin diyeyim.
Valla çok geçmişe dalamadım hatırladıklarım bu kadar onun dışında unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.
Bizde cumartesi oğlumu kontrole götürdük.Gelişimi gayet iyi dedi doktor teyzemiz ama 400 gr aldığımız için idrar tahlili verdik.Çok hareketli bir bebek ve boya gidiyor muhtemelen ama yinede bi bakalım dedi.Egzama çıktı ayrıca bir krem verdi sabah akşam sürücez ayrıca özel bir nemlendirici.Mustelanın banyodan sonra ıslak cilde bakım yapıcaz cildi çok kuruymuş.Tahlil içinde çiş yapacak diye tam 4,5 saat bekledik.Komediydi ama başka zaman 10 kere yapan çocuk çiş yapmadı hastanede.Karma aşımızı olduk.Ateşimizde çıkmadı çok şükür.Mamamızı değiştirdi.Milupa aptamil aldık.Bebelacta 120 cc ancak yiyen çocuk şimdi 150-180 cc yiyor.Kahvaltıya başladık.Kahvaltı mamasına 150 cc biberon maması koyup içine 1 çay kaşığı kadar yumurta sarısı ve yarım kibrit kutusu kadar tuzu alınmış tam yağlı peynir koyuyoruz.Afiyetle yiyor.Pekmezi kahvaltıya karıştırmayacağız sütün içinde özelliğini yitiriyormuş.Meyvesine ekliyoruz 1 tatlı kaşığı.Kavanoz meyvelerini yemiycez artık taze meyve verilecek pütüre alışması için.Çorbasınada kuzu yada koyun kıyması koyulacak 1 köfte büyüklüğünde 4 kez çekilmiş.Çorbayıda azda olsa yemiş bugün.Yoğurdu günlük pastörize sütten mayalamaya başladım taş gibi tuttu.
Böle işte kızlar aslında ek gıdalar sayfasına yazmam lazım ama fırstaım olmayabilir diye buraya yazayım dedim şimdi çıkıyorum hepinize iyi akşmlar evden bakıcam.Öpüldünüz.
baktım ama bişey anlamadım:uhm:
bu bana facebookta da gelmişti bu daha açıklayıcı olur herhalde
ŞU AN WELT İSİMLİ BİR ALMAN GAZETESİ BİR ANKET BAŞLATMIŞ DURUMDA. ANKET KÜRT DEVLETİ KURULMASINI İSTERMİSİNİZ DİYE BİR SORUYU İÇERİYOR. FAKAT KÜRT SİTELERİNİN YOĞUN ÇABALARIYLA ANKETDEKİ EVET OYLARI %37 ŞU AN. HAYIR OYLARI İSE %63 LERDE. GRUBUNUZ ÜYELERİNE MESAJ GÖNDEREREK ANKETE KATILIMLARI VE (NEİN - HAYIR) OYU VERMELERİNİ SAĞLAYABİLİRMİSİNİZ.
Ankete aşağıdaki linkten katılıp Nein ( Hayır) seçeneğini işaretleyerek ABSTİMMEN yazan yere tıklayarak oyunuzu kullanabilir birlik ve beraberliğimizi hedef alanlara bir cevap verebiliriz.
http://www.welt.de/politik/ausland/...oesung-der-kurdischen-Frage.html#vote_3433847
ama şuanda %83 olmuşalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?