iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum
bugün çok darallardayım öptüm sizi
herkese iyi akşamalr kızlar..
tülaycığım ,pınarcığım beni sormuşsunuz ,sıkıldım işte daralıyorum bazen ...adet oluyorum ağrım var
çocuklar gece uyumuyolar aliş tam düzeldi tekrardan öksürmeye başadı ...o kadar dikkat ediyorum
öksürüken uyanıyor,ee ağlıyor ağlayınca ,ömer kalkıyor........birini besle uyut öteki uyumaz
bu gece 2.30 ali kalktı...hadi yedridim içirdim .....ömer mır mır etti onuda besledim
uyuttum ...yatırdım...hemen kalkayım diye ,çocukların odada yatmıştım eşim uykusuz kalmasın diye
ayrıca......onlar yatınca bende yatağıma gittim.........uyumusum gözümü bi açtım eşim yatakta ömeri sallıyor ...uyumuyor velet...sen yat dedim ben sallayım ...ayakta uyuyor yatağında kalkıyor.........
eşimde uyumadııı..........sabah 5.15 gece yattım...eşim 6 kalktı gitti
ben 9 kalktım 6 saat uyuduk.......bu sabah kahvaltı ettirdim alt değiştir 12 de kendim kahvaltı ettim
wv süpür ...çamaşı as..kuruyanı katla,kaldır,çocuklara meyve yedir...yemezler......
inanın gücüm yoktu mücadele etmeye.....acayip hareketlendier yorulunca bas bas bağrıyolar ikisi aynı anda katıla katıla hangisini sallayım.....
sabah battaniye yıkadım hala asamadım....banyo yaptırdım onlara ....çorba yaptım.....alişi uyuttum ömer ayağımda inanın bornozu çıkaramadım........
kendime bakamaz oldum.......düğünde bana sen hala kiloyu veremedinmi ...hamilemisin diyenler oluyor
tmm takmıyorum ama bu dönemlerde aklıma gelince sinir oluyorum ...bu kadar iş yapıyorum ,,,ağzıma lokma girmiyor ben hala aynıyım...........pöfffffffff .......bağrarak ağlamak geliyor bazen içimden
Çok iyi düşünmüşsün cnm
Kuuduruklar kızım :)) kağanda oyun halısında durmuy
Sağol Pınarcım hava aldık cok iyi geldı valla.Kesın götürucem canım faydası olacağına inanıyorum.Boranın okul hayatı fazla erken baslıycak ama bu uygulama cok guzel geldı bana.
Desteklı oturtmuyormusun canım sen Defneyı.Bora da hep basıcak ve yorulmuyor cocuk tutsam duracak öylece.
Diete baslayan sahışlar olmuş.Eh gec olsunda guç olmasın.Ayıptır söylemesı ama 63 kılocuğum......
valla çok haklısın pınarcım bende dört gözle kendi kendine oturacağı günü bekliyorum,hep hareket istiyorlar,insan yoruluyor,sırtım belim nasıl ağrıyor bir bilsen..
kızlar gonca (marliyn) nerelerde bilen varmı merak ettim
tülaycığım ,pınarcığım beni sormuşsunuz ,sıkıldım işte daralıyorum bazen ...adet oluyorum ağrım var
çocuklar gece uyumuyolar aliş tam düzeldi tekrardan öksürmeye başadı ...o kadar dikkat ediyorum
öksürüken uyanıyor,ee ağlıyor ağlayınca ,ömer kalkıyor........birini besle uyut öteki uyumaz
bu gece 2.30 ali kalktı...hadi yedridim içirdim .....ömer mır mır etti onuda besledim
uyuttum ...yatırdım...hemen kalkayım diye ,çocukların odada yatmıştım eşim uykusuz kalmasın diye
ayrıca......onlar yatınca bende yatağıma gittim.........uyumusum gözümü bi açtım eşim yatakta ömeri sallıyor ...uyumuyor velet...sen yat dedim ben sallayım ...ayakta uyuyor yatağında kalkıyor.........
eşimde uyumadııı..........sabah 5.15 gece yattım...eşim 6 kalktı gitti
ben 9 kalktım 6 saat uyuduk.......bu sabah kahvaltı ettirdim alt değiştir 12 de kendim kahvaltı ettim
wv süpür ...çamaşı as..kuruyanı katla,kaldır,çocuklara meyve yedir...yemezler......
inanın gücüm yoktu mücadele etmeye.....acayip hareketlendier yorulunca bas bas bağrıyolar ikisi aynı anda katıla katıla hangisini sallayım.....
sabah battaniye yıkadım hala asamadım....banyo yaptırdım onlara ....çorba yaptım.....alişi uyuttum ömer ayağımda inanın bornozu çıkaramadım........
kendime bakamaz oldum.......düğünde bana sen hala kiloyu veremedinmi ...hamilemisin diyenler oluyor
tmm takmıyorum ama bu dönemlerde aklıma gelince sinir oluyorum ...bu kadar iş yapıyorum ,,,ağzıma lokma girmiyor ben hala aynıyım...........pöfffffffff .......bağrarak ağlamak geliyor bazen içimden
ya kızlar abimin eşi hamile biliyonuz bunun testlerde kızamık riski yüksek çıkmış eger kızamık çıkarırsa ssakat dogabilrmiş bizim salak
3 aylık hamile ve çocugu aldıragım ben sakat çocuk doguramam boşanmayada razıyım diyormuş buugün anneme gelmişler kardeşim duymuş ya bu kızamık riski nedir bilmiyorum sakatlık riski nedir bilen varsa anlatsın çok sinirliyim hamile diye ona yumuşamıştık ama böyle bişi yaparsa onun suratına bile bakmam
selam kızlar nasılsınızz
ben okuldan geldim moralim sıfır sütüm azalmaya başladı acaba dönemsel mi yoksa gidiyor mu ya çok korkuyorum hayırlısı inşallah gitmez
ben şimdi çıkmalıyım ütü yapıcam
Ay kızlar ya çok sevinçliyim. Defnoş'um günler sonra biberonuyla muhallebisini içti. Evdeyken kaşıkla sorun değil ama dışarıda çok zor oluyordu. Bide mamasını hiç yemiyordu. İnşallah yarın mamayıda biberonla alırsa süper olucak hihoyyyt Sanki biberonla daha önce hiç içmemiş gibi bi garip içti önce. SOnra normale döndü :teytey:
ya kızlar abimin eşi hamile biliyonuz bunun testlerde kızamık riski yüksek çıkmış eger kızamık çıkarırsa ssakat dogabilrmiş bizim salak
3 aylık hamile ve çocugu aldıragım ben sakat çocuk doguramam boşanmayada razıyım diyormuş buugün anneme gelmişler kardeşim duymuş ya bu kızamık riski nedir bilmiyorum sakatlık riski nedir bilen varsa anlatsın çok sinirliyim hamile diye ona yumuşamıştık ama böyle bişi yaparsa onun suratına bile bakmam
a.s.a.s.burcu cnm görmemişim tatlım sağol yorumun için mucuks :)
selam kızlar nasılsınızz
ben okuldan geldim moralim sıfır sütüm azalmaya başladı acaba dönemsel mi yoksa gidiyor mu ya çok korkuyorum hayırlısı inşallah gitmez
ben şimdi çıkmalıyım ütü yapıcam
Aynen ya ben boşuna kurtlu kurabiye demiyorum kaydirigubbakcemile3
Olsun canım erken başlasın alışır en azından. Ona da sana da değişiklik olur a.s.
Destekli oturtuyorum da ondan da sıkılıyo tatlım. Bi süre sonra atıyo kendini. En çok ayakta durmaya bayılıyo. Baksana şundaki keyfe kaydirigubbakcemile3
Aynen canım. Bide spor yapıyorum ya iyice şaftım kaydı kafamçokkarıştı
Benimde bugün aklıma geldi canım ya şimdi kontörüm yok yarın alayımda bi mesaj atayım CADIARZU
Çok haklısın canım ya. Valla ne desek boş. Biz bitanesiyle zor baş ederken sende iki tane. Ama az daha sabır canım. Büyüyecekler. Herşey yoluna girecek a.s.
Aaaa geçmiş olsun canım ya. Hiçbi fikrim yok ama bişeycik olmaz inşallah :Saruboceq:
Selam canım. Dönemseldir canım ya sen sıkıntı yaptıkça daha beter olur. Sıkma canını. Düzelir yine a.s.
Ay kızlar ya çok sevinçliyim. Defnoş'um günler sonra biberonuyla muhallebisini içti. Evdeyken kaşıkla sorun değil ama dışarıda çok zor oluyordu. Bide mamasını hiç yemiyordu. İnşallah yarın mamayıda biberonla alırsa süper olucak hihoyyyt Sanki biberonla daha önce hiç içmemiş gibi bi garip içti önce. SOnra normale döndü :teytey:
burcu bacım ardım dr sordum tuylerı ben onları gordum muane ederken önemsız onla dökulur dedı ıcım rahatladı
ooo aferın defnoşa benımkılerde artık bıberonla ıcmıyorlar sadece gece uykuda kandırarrak verıyorum zaten gunduz hıc mama ıcmez oldular gece ıkı kere oda zorla
canım defnoş ne guzel duruyor oyle ayakta maşallah kuzuma
bu arada benım kuzuların kılolarını sormusun kılo bolumune yazdım canım bakıp eklersın a.s.
Ay maşallah kuzuma, biz daha bastırtmadık pınar bir iki sefer deneme amaçlı yaptık bilmiyorum dğrumu yanlışmı yapıyruz, sen dr una sordunmu, aysunda dr bastırmayın dedi yazmıştı ordanda aklımda kaldı
afferiiiiiiiiiiim prensese, bu bi başlangıç olsun inş.
burcu bacım ardım dr sordum tuylerı ben onları gordum muane ederken önemsız onla dökulur dedı ıcım rahatladı
Heh iyi o zaman bebeklik tüyü gibi bişi heralde, kağanında kulağının üstünde vardı döküldüler, kız kağan hergün dahada zor uyuyo ya, 8çeyrekten 9 çeyreğe kadar salladım anca öyle uyudu, bide eeskiden söylenirdi uyumadan önce bende ninnimi taklt ediyo fln derdim artık söylenmeler kızgınlığa ve sinire bağrınmaya döndü ya, avaz avaz bağırdı bugün uyuturken gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyodu sıpa ya
Pınar masalah ya ne guzel duruyor.Bora da cok sevıyor ama bizim için biraz erken gibi geliyor.
Oh biberonda almış.Dısarıda kasık zor oluyor valla böyle cok rahat.
Kızlar eşim nöbetçi ya çok sıkıcı pöff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?