2009 Mayıs Anneleri

Ya çiftliğimi düzenlemem lazım. Dünden beri ne hediye geldiyse aldım yığdım öyle. Zor geliyo bu saatte. Azcık bakayımda yatayım bari a.s.

uyku sorununu hıc sorma ya delırmek uzereyım oglum erken yatıyor gece 4 kere kalkıyor sabahda 6 da ayakta
kızım daha da beter 1 haftadır 3 olmadan yatmıyor sıyırcam kafayı

Ya çiftliğimi düzenlemem lazım. Dünden beri ne hediye geldiyse aldım yığdım öyle. Zor geliyo bu saatte. Azcık bakayımda yatayım bari a.s.

hastalık yaptı bu cıftlık sanırım herkesde ya zor olmuyor hem ev hem cocuk hemde cıftlık işlerı:)))
ıyı geceler bacım

Kız böğürtlen ektim 2 saatlik 11 buçukta çıkacaklar onları tplıcam :)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uyku sorununu hıc sorma ya delırmek uzereyım oglum erken yatıyor gece 4 kere kalkıyor sabahda 6 da ayakta
kızım daha da beter 1 haftadır 3 olmadan yatmıyor sıyırcam kafayı

biri yatıyo biri kalkıyo desene, sen ne ara uyuyosun

gelemedim bugün pek. yeni evimin işleriyle uğraşıyoum bende. yatak dolabı, balkona pimapen filan yapılacak. akşamda misafirim vardı. şimdi de yatıyorum( kociş kızıyo sonra,artık erken yatıcam,onla beraber! bensiz uyuyamıyormuş! :)) yalana bak:mymeka:

sagol canım benım fıtıl koydum sabah aşı yapılırken bıde sımdı fıtıl verıp yatırıyorum ınsallah gecede ateşlnmezler[I[/I]

Dikkat et kandırabilir seni:jeyyar::jeyyar:

canım benım ısın zor vallahı kolay gelsın Allah yardımcın olsun ama bır yerleş cok daha guzel olcak hersey

pınarcım masallah defnosa yuruyecekk herhalde yakında
bızım drumuza sormustum gecen hafta yanlıs bısey bastırmayın dedı yurutecte kesınlıkle kullanmayın demıstı ama sen druna sor ıstersen yınede
burcumm demek yalnızsın bu gece neyse yarın tum gun bırlıktesın demekkı ben o yuzden nobetlrı sevıyorum

Yok cnm ya maalesef öyle olmuyo, 24 saatlik sayılmıyo diyeymiş, yani 24 saat olunca ertesi gün boş ama sabah 9 gece ertesi sabah 6 gibi bi olay bu nöbetçi subaylığı tam 24 saat dolmuyo ondan tatil değil maalesef...
Kız bide kağan basmıyo, daha doğrusu ben 1-2 sefer fln denedim basmadı, herkes bastırıyo forumda, sorunmu var acaba niye basamadı anlamadm

Son düzenleme:

anladım cnm neyse oyle olsun:teselli:
burcum sorun yoktur kafana takma hersey ıcın bellı bır aralık var ılla bellı zamanda olacak dıye bısey yokkı benımkı daha sırtustu yatarken yuzustune donemıyor 6 ay bıttı ama dr normal dıyor

Kızlar faceye video ekledim kağanın kudurma videosunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bırsennn bacım nasılsın duzeldınmı bıraz
topla kendını bacım sen nelerın ustesınden gelıyon arada olur boyle normaldır cok yoruluyorsun kolaymı canım

semra lan maşallah tosunlara senin kız bilem geçmiş bizi

offf yatağa giriyom biri ağlıyo şimdi odadayım

tekrar öksürük musallat oldu yarın doktora gidecem bende alerji var acaba onlardadamı var onu soracam..alerjik yapılar çok hasta olurrrr..lütfen benim gibi olmasınlarr
kocam bugün bana diyoki ....bugün ilkkez bacaklarım titredi işyerinde diyor
çok yoruluyor ...çokkk.....kafayı yiyecem yaaaaa

bırsennn bacım nasılsın duzeldınmı bıraz
topla kendını bacım sen nelerın ustesınden gelıyon arada olur boyle normaldır cok yoruluyorsun kolaymı canım

bacım yokk yokkk sinirim bozuk..inan uykum var uyuyamıyorum yaaaa
sinirim gittii iyice....

oturma odasına gidiyoz ....yerde oyuncaklar ,çocukların mendili ,eşimin üstüne kusmular tişörtü çıkarmış kanapeye bırakmış...çocuğun bezini değiştirmiş yere koymuş pis olanı
fitil atmış çöpü yerde....biberon yerde...düşünn yaaaaaaa orayı topla içeri gel makinayı boşalt...pisleri koy.........mutfak zebil duruyoo.........

içimden birsen sabret geçecek demek geliyor ama polyanacılıkta istemiyor beynimsenağlama senağlamasenağlama senağlama

bırsencım takma kafana bugunlerde gececek allah saglık versınde hersey hallolur ıs dedıgın nekı yorma kendını yavas yavas elınden geldıgı kadarını yap ben tek cocukla senın yaptıgın ısı yapamıyorum
cnm kendıne dıkkat etmelısın senın ılgıne ıhtıyacı olan 2 tane tosbıkın var unutmaa.s.

sagol canım benımkıler kılolu dogdu ama yanı ıkız bebeklere gore kılolu ondandır canım
canım alerjısı olabılır benımd eoglumda var yanında toz falan hıc olmuycak tuylu bırsey olmuycak heemen oksuruyor
bugun benımkılerıde grıp tekrar başladı hafıf gecırıyorlar suan ama hastalar yanı bacım her turlu yaramzlıklarına katlanabılıyorumda hastalıkları cok zor gercekten

valla dogru dıyorsun bacım benım yardımcım oldugu halde ancak cocuklara bakabılıyoruz ışler hep aksıyor ınankı
sen nasılsın canım oglusunu op benım ıcın

kızlar ben cıkıyorum yarın yogun bır gun olucak onca agda ıcın kuafore gıdıcem sonrada zayıflama programım yarın başıyor bakalım neler yapıcaz yarın akşam gorusuruz opun kuzuları ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…