valla dogru dıyorsun bacım benım yardımcım oldugu halde ancak cocuklara bakabılıyoruz ışler hep aksıyor ınankı
sen nasılsın canım oglusunu op benım ıcın
bırsencım takma kafana bugunlerde gececek allah saglık versınde hersey hallolur ıs dedıgın nekı yorma kendını yavas yavas elınden geldıgı kadarını yap ben tek cocukla senın yaptıgın ısı yapamıyorum
cnm kendıne dıkkat etmelısın senın ılgıne ıhtıyacı olan 2 tane tosbıkın var unutmaa.s.
zor bi durum dru riskleri söyleyecektir ona göre karar verirler o daha anneliğin ne olduğunu bilmediği için böyle yapıyor olmalıay karışmam kendi kararı olur ama araştırdım kızamık geçirirse ilk tremestrda bebek%80düşme ihtimali var ama 2.tre.sonra anne geçirse bile bebege geçme oranı düşükmüş!!
telde konuştumnasıl sinirli anlatamam ona karışıyormuşum gibi geldi ona sadece küçük çocuklardan uzak durması ve kimseyle uzun süreli temas etmememsini söyledim ki zaten temiz ve titizdir allahın izniyle bişi olmaz dedim zaten normal bi hammileleikte bile sakat dogma oranı yüksek bunun yaptıgı pire için yorgan yakmak daha kızamık geçirecegi bile belli degil aldırmaktan bahsediyo, geçirse hadi neyse ayyy abim nasıl katlanıyo bilmiyorum!!! doguramazmış bakamzmış bile bile yapmazmış,ne malum gayet saglıklı dogsada allah korusun binbir çeşit hastalık var onlarda korkusuna dogormasın ozaman.. annemde çok kızmış yapamaz öyle bişi drlar izin vermez diyor..
ayy kafanızı şişirdim çok sinirim bozuldu akşam akşam moral sıfır...
kız birsen gel senle kaçalım azcık biyerlere ne güzel olur offff offfffffff...............................................................................................
dra dün sordum basamıyor gibi bizimki dedim daha erken bastırma kesinlikle dedi bize de yürüteci yasakladıpınarcım masallah defnosa yuruyecekk herhalde yakında
bızım drumuza sormustum gecen hafta yanlıs bısey bastırmayın dedı yurutecte kesınlıkle kullanmayın demıstı ama sen druna sor ıstersen yınede
burcumm demek yalnızsın bu gece neyse yarın tum gun bırlıktesın demekkı ben o yuzden nobetlrı sevıyorum
sorun yoktur canım biz de aynı durumdayızYok cnm ya maalesef öyle olmuyo, 24 saatlik sayılmıyo diyeymiş, yani 24 saat olunca ertesi gün boş ama sabah 9 gece ertesi sabah 6 gibi bi olay bu nöbetçi subaylığı tam 24 saat dolmuyo ondan tatil değil maalesef...
Kız bide kağan basmıyo, daha doğrusu ben 1-2 sefer fln denedim basmadı, herkes bastırıyo forumda, sorunmu var acaba niye basamadı anlamadm
gördüm yaaa azıcık daha uzun yok mu yerim onu beeeeenKızlar faceye video ekledim kağanın kudurma videosunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun birsencim dayanmaya çalış az kaldı canım büyüyecekler yakında daha kolay olacaksemra lan maşallah tosunlara senin kız bilem geçmiş bizi
offf yatağa giriyom biri ağlıyo şimdi odadayım
tekrar öksürük musallat oldu yarın doktora gidecem bende alerji var acaba onlardadamı var onu soracam..alerjik yapılar çok hasta olurrrr..lütfen benim gibi olmasınlarr
kocam bugün bana diyoki ....bugün ilkkez bacaklarım titredi işyerinde diyor
çok yoruluyor ...çokkk.....kafayı yiyecem yaaaaa
geçecek bugünler biraz mutluluk oyunundan kimseye zarar gelmez canımbacım yokk yokkk sinirim bozuk..inan uykum var uyuyamıyorum yaaaa
sinirim gittii iyice....
oturma odasına gidiyoz ....yerde oyuncaklar ,çocukların mendili ,eşimin üstüne kusmular tişörtü çıkarmış kanapeye bırakmış...çocuğun bezini değiştirmiş yere koymuş pis olanı
fitil atmış çöpü yerde....biberon yerde...düşünn yaaaaaaa orayı topla içeri gel makinayı boşalt...pisleri koy.........mutfak zebil duruyoo.........
içimden birsen sabret geçecek demek geliyor ama polyanacılıkta istemiyor beynimsenağlama senağlamasenağlama senağlama
aç değiller değil miuyku sorununu hıc sorma ya delırmek uzereyım oglum erken yatıyor gece 4 kere kalkıyor sabahda 6 da ayakta
kızım daha da beter 1 haftadır 3 olmadan yatmıyor sıyırcam kafayı
güle güle oturun canımgelemedim bugün pek. yeni evimin işleriyle uğraşıyoum bende. yatak dolabı, balkona pimapen filan yapılacak. akşamda misafirim vardı. şimdi de yatıyorum( kociş kızıyo sonra,artık erken yatıcam,onla beraber! bensiz uyuyamıyormuş! :)) yalana bak:mymeka:
benim de ara ara oluyo sıkma canını geçicidirselam kızlar nasılsınızz
ben okuldan geldim moralim sıfır sütüm azalmaya başladı acaba dönemsel mi yoksa gidiyor mu ya çok korkuyorum hayırlısı inşallah gitmez
ben şimdi çıkmalıyım ütü yapıcam
pınarcım nasılsın nerelerdeydin kızının resimlerini de gördüm maşallah çok tatlı olmuş ya Allah nazarlardan korusunAy kızlar ya çok sevinçliyim. Defnoş'um günler sonra biberonuyla muhallebisini içti. Evdeyken kaşıkla sorun değil ama dışarıda çok zor oluyordu. Bide mamasını hiç yemiyordu. İnşallah yarın mamayıda biberonla alırsa süper olucak hihoyyyt Sanki biberonla daha önce hiç içmemiş gibi bi garip içti önce. SOnra normale döndü :teytey:
ben gözlerini kapatıyorum küçüklükten alıştı hemen uyuyuveriyo bi dene istersenHeh iyi o zaman bebeklik tüyü gibi bişi heralde, kağanında kulağının üstünde vardı döküldüler, kız kağan hergün dahada zor uyuyo ya, 8çeyrekten 9 çeyreğe kadar salladım anca öyle uyudu, bide eeskiden söylenirdi uyumadan önce bende ninnimi taklt ediyo fln derdim artık söylenmeler kızgınlığa ve sinire bağrınmaya döndü ya, avaz avaz bağırdı bugün uyuturken gözünden uyku akıyo ama uyuyamıyodu sıpa ya
canım iyi yapmışsın götürmemekle biz bursaya götürdük çok sorun çıkarmadı ama düzeni bozuldu 1 gün bile olsaburcu canım düğüne gidiyoruz ve nasıl bir yer hiç bilmiyorum eltimlerin evi falan çok kalabalık olursa diye tedirgin olduk birde ilk defa göreceğim akrabalarını eşimin çocukla havamı atamam dedim şaka bir yana bir günlüğüne gidiyoruz zaten tatlım :))))))))))))))
kıyamam ya aç değil değil miKızlar bu arada bi kaç gündür kağan yine gece 6-7 sefer uyanmaya başladı gaz sancısı var gibi geliyo, pışpışlıyorum kucağımda sallıyorum dalıyo yine...
gunaydın herkese
bugun kontrolumuz vardı sabah kalktık gıyınıcez benım kuzuların ıkısındede hapsırık bıraz burun hırıltısı ehh yanı dedım dr duydu hasta oldular bıde bugun 6. ay aşılarımız vardı 3 bacaktn bır agızdan eyvah dedım grıp oluyorlar aşıda kalır
neysekı gıttık dr baktı bıraz grıp enfeksıyonu var ama cok yenı henuz dedı aşılara engel degılmış aşılarımız olduk malesef bu aşılarbızde atei yapıyor dr fıtıl koydu sımdı geldık uyuyorlar ama devamlı mızırdanır halde
Günaydın kızlar, gece kaç sefer kalktım hatırlayamıyırum bile uyanıp kendi kendine konuşmaya başlıy beyimiz, her seferinde aldım kucağıma salladım zaman zaman dizimde salladım, son kalkısımız 45 dk önceydi emzirdim salladım uyumadı kerata, e evlat işte napalım uyumazsa uyumayacagız... kalktık üstümüzee bişiler giydik geldik içeri... yatakta durmaya cesaret bile edemedim çünkü gözümden uyku akıy ben kazara uyurumda oğluşta düşer yataktan diye korktum napalm geldik...
burcu ya az önce de yazdım aç olmasın oğluşun bizimki uyumadan iyice doymazsa çok kalkıyo gece normalde 1 kere kalkıyo
zor bi durum dru riskleri söyleyecektir ona göre karar verirler o daha anneliğin ne olduğunu bilmediği için böyle yapıyor olmalı
dra dün sordum basamıyor gibi bizimki dedim daha erken bastırma kesinlikle dedi bize de yürüteci yasakladı
sorun yoktur canım biz de aynı durumdayız
gördüm yaaa azıcık daha uzun yok mu yerim onu beeeeen
geçmiş olsun birsencim dayanmaya çalış az kaldı canım büyüyecekler yakında daha kolay olacak
geçecek bugünler biraz mutluluk oyunundan kimseye zarar gelmez canım
aç değiller değil mi
senin de işin çok zor ama sonunda çok rahat edeceksiniz sen de birsen de
güle güle oturun canım
benim de ara ara oluyo sıkma canını geçicidir
pınarcım nasılsın nerelerdeydin kızının resimlerini de gördüm maşallah çok tatlı olmuş ya Allah nazarlardan korusun
ben gözlerini kapatıyorum küçüklükten alıştı hemen uyuyuveriyo bi dene istersen
canım iyi yapmışsın götürmemekle biz bursaya götürdük çok sorun çıkarmadı ama düzeni bozuldu 1 gün bile olsa
kıyamam ya aç değil değil mi
inşallah ateşlenmemişlerdir kıyamam şu ateş çok korkutuyo beni
daha geriye gidemedim kızlar okula geç kalacağım hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum :)
gunaydınn hanımlarr nasılsnızzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
burcum dun de dedıgım gıbı arada boyle gecıcı degısıklıkler oluyor duzelır ıns opuyorumnanaktan
bengicim gunaydınn kolay gelsın sanaŞeniz
esracım hosgeldın sanada kolay gelsın ozletme kendınıhihoyyyt
kaganımın uyku mahmuru halını yerım bennnsırnaşık şeysırnaşık şey
kız burcu kalın gıydırmemıssınmı bıraz cnmm
sağol Aysuncum, valla herşey birbirine girdi Türkiz hastalanmasın diye annemde kalıyoruz akşam eve gidip ev topluyoruz bu arada yeni evde işçiler var annem onlarada yemek yapıyor öğlen ondan iyi oldu ama sizden uzağım merak ediyorum
Kağanım maşallah sana öpüyorum seni bol yanaktan uzak ya yanımda olsa sadece koklardık artık
Bu arada Pınar gelmiş kız maşallah kız görmeyeli büyümüş özledik sizizde
gidiyorum yine bi ara kaçamak yaparım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?