2009 Mayıs Anneleri

cnm haklısın kendi düzenlerini bozunca gercekten tamamen ipler kopuyor ..(
gazelde 7.30 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanırdı bende azcık geç yatırıyımda gec uyansın dedim tabi senmisin bunu diyen artık 12 olmadan ve sallamadan asla uyumuyor ((

açlığa gelince ya ben bunu 10 saatte aç bıraksam eminimki açlık için kesinlikle ağlamaz bu çocuk (

tubacım bu arada seni atlamışım yani serroşu cnm aman dikkat et kuzum hasta olmasın yaa (

ayyy ancak uyuttum benimkini ,yatağımı düzelttim sabahtan beri ancak fırsat bulup,bişeyler yedim ve geldim,pc açık ama bakamıyorumki,,
Filizcim,Gülhancım demek sizdede var ağrılar..bebeklerden tabii sürekli kucakta olunca böyle oluyorr..
Hülyacım senin işin cidden zor,dayımın kızı vardı o da senin gibi tek sorunu yemiyodu bebeği şimdi 4.sınıfa gidiyo ve inanırmısın hala öyle inşallah seninki öyle olmaz cnm,belki gelip geçici bişeydir,ısrar etme bakalım elbet acıkacak!!!
ohh ayaklarımı uzattım dinlenmek güzel şey bee..
bu arada kızlar şimdi öğrendim tv den kuru bakliyatlar kelebeklenmesin diye içine kabuklu sarımsak atılacakmış bir iki diş bilginiz olsun..:))kaydirigubbakcemile2

ayyy ancak uyuttum benimkini ,yatağımı düzelttim sabahtan beri ancak fırsat bulup,bişeyler yedim ve geldim,pc açık ama bakamıyorumki,,
Filizcim,Gülhancım demek sizdede var ağrılar..bebeklerden tabii sürekli kucakta olunca böyle oluyorr..
Hülyacım senin işin cidden zor,dayımın kızı vardı o da senin gibi tek sorunu yemiyodu bebeği şimdi 4.sınıfa gidiyo ve inanırmısın hala öyle inşallah seninki öyle olmaz cnm,belki gelip geçici bişeydir,ısrar etme bakalım elbet acıkacak!!!
ohh ayaklarımı uzattım dinlenmek güzel şey bee..
bu arada kızlar şimdi öğrendim tv den kuru bakliyatlar kelebeklenmesin diye içine kabuklu sarımsak atılacakmış bir iki diş bilginiz olsun..:))kaydirigubbakcemile2

hülyacım şimdi kitapta okuyorum,diş çıkaran bebeklerde yemeyi reddederlermiş başak mesela kulaklarını çekiştirip,ağazlarında bişey varmış gibi çenelerini oynatırmlarmı,şu anda dağhan ikkisinide yapıyo..huzursuzluk uykusuzluk hepsi dişler yüzünden gece uyanmaları bile ondan,diyoki kitapta gece uyandığında acıkmış olabileceğini düşünüp her seferinde beslemeyin onu yeniden eski düzenine döndürebilirsiniz,diş kaşınmaları ve ağrıları uyku arasındada hissedilebilrmiş ve ondan uyanırlarmış..bilginize..

Bilgi icin sagol Ferdacigim, atayim bende sarimsak bakliyatlarima ilk firsatta.

Bu arada cikmadi gitti su disler ya. Perisan olduk hepimiz:sinifsinif:

Ferdacım çok saol cnm ama Gazel de yememe dışında hiç bir belirti yok..
dayının kızı gibide olmaz inş ya yemeyen çocuk gerçekten cok zor (

Belkide canım ya anlam veremiyorumki diş sıkıntısımı benimi özlüyooo :sinifsinif:

Saol tatlım allah yardımcın olsun yememe sorunuda çok kötü düzelir inşallah en kısa zamanda.

Bilgi için saol tatlım sanırım benimkinin diş sıkıntısı var memeyle damaklarını kaşıyor gece meme ağzından düşüncede ağlıyor.Çabuk çıksada kurtulsak.

benim de aynı durum akıyo sütlerim çok kusuyo ama yine de acıkabiliyo ben emziriyorum sonra da sağıyorum ama benimkinin kilosu da az
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kız ne bilim herkes basıyo fln yazıyo ondan aklım karıştı benimde :))):uhm:
yok yok daha erken şöyle 6 ayı bi bitsin
Sabahın köründe kağan...

maşallah paşama kıyamam çok tatlı yaaa
sağol canım
buda recepimin dun gece kıtap okurkenkı halııııkaydirigubbakcemile3
oh oğluşuma benim okuyacak büyük adam olacak şimdiden belli :) o üşümüyo mu yaaaa
kesinlikle katılıyorum Gülşahcım sana
kıyamam geçmiş olsun biraz erken uyanıyo uyumuyo mu sonra
belimin ağrısından duramıyorum vallahi gece eşim kalkıp veriyo çocuğu kucağıma
kıyamam ayşe serra'ya inşallah geçer önemli bi şey değildir
ohh ne güzeeeellll
için rahat etsin tahlil yaptır bence inşallah sorun çıkmaz ben yaptırmıştım kolay bi şey aklında kalıp seni huzursuz edeceğine öğren bi sorun varsa da tedavisine başlanır
aman ya dikkat et kendineeee
ay o çok kötü oluyo düzen bozulunca toparlamak çok zor
benim oğlum bi gece uykusunda acıktığını biliyo onda bile uyanmıyo bıraksam Deniz de aç kalır 1 gün falan
çok iyi anlıyorum seni
sağol paylaşım için bize de drumuz epey kabarmış dedi yakındır bekliyoruz
yuppi oğlum tam iki saat uyudu ohh bee!!zemuszemusopuyorumnanaktan
hadi gözün aydın :)

keşkeeeeee :)))ama o da zor olcak emerken ısırırsa falan

herkese hayırlı akşamlar kızllar okuldan geldim daha yemek yiyemedim
bugün Ahsen hiç durmamış habire annemi ısırmış Allahtan dişleri yok hehe
annemde yemek yapamamış tabi iş başa düştü(
ay yaaa bu grip olayı çok ürkütüyor beni Ahsen olmasa o kadar önemsemem Allah korusun yavrularımızı ve öğrencilerimi tabi
geçmişi okuyamadım ne var ne yok herkes iyi inşallah ben bir yemek yapayım da geleyim

nurtencim bu arada yengenin durumu çok kötü Allah doğru karar vermesi için ona yardım etsin ne diyeyim
zor bir durum imtihan onun için bu durum inşallah kazanırrr

Kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım kağan çok ağlıyo ya ,elleri ağzında hep emzik emmeyen çocuk emziği verdik ağzına damaklarıyla sıkıp duruyo zaten bi kaç gündürde gece uykularımız çk fena, acaba dişmi çıkarıyo kızlar ya

Ellerimi yıkayıp damaklarına sürdüm biraz sustu ne bileyim ya off yarın dr a götüreyim minnoşumu rahatlatıcı jel fln verir belki oda bende rahatlarız... bide kızlar bugün arkadan ayaklarına düz set yaptım elimle o şekil emekledi çk tatlı oluyolar ya, şimdi yine ağlıyo birazda babasının kucağına verdim hplatıyo, gazı fln varmıdır acaba diye zinco verdim...

ben geldim kızlar. oğluşum uyudu, yavrum o kadar uykusu gelmişki emziği ağzına koydum,arkamı döndüm uyumuş gitmiş bilekaydirigubbakcemile3
eşim de evi aldığımız komşu ile birlikte yeni eve temizlik yapmaya gitti.kaydirigubbakcemile3 yani pvc lerin üzerindeki markaları çıkaracaklar, yerdeki inşaat artıklarını filan atacaklar. sıfır bina olunca pislik çokakannehir aman temizlesinler,bende bi temizlikçi tutup ince işini yaptırırım. mis gibi taşınırıma.s

gene sakinmiş buralar bugün?CADIARZU

burcuuu napan bacum?

kahretsin bi dünya şey yazdım başka sayfaya atlayınca gitti..

kısaca aklımda kalanlar

gülhancım süper gidiyosun ama bence seni bora bebek eritiyo bak ne dicem bi hast.bi bayana denk geldim bebegi 9aylık dogdugundan beri sıkıntılı gazlı falan 6ayıda aglayarak geçirince bi dr sünnet istiyo diyip sünnet bile etmiş ama bebek hala sorunlu en son araştırmaya gidiyolar ve bebekte kalça çıkıklıgı tespit ediliyo nasıl gözden kaçtıysa?? sen iyi baktırdınmı kalça olayına?? inan sabah aklıma geldi bu olay yazayım şu kıza dedim ama anca fırsatım oldu..

tubacım süper gidiyosun ama tartıya çıkmakta acele etme bence ben diyete başlıyorum die ilan ettigimde temmuz 20idi ve3 ayın sonunda giden kilo malesef 4,5 kilo buda güzel bunada şükür tabiki....

filize bişiler yazmıştım sibelede,burcuyada,esenede,bengiyede,hülyayada ama üşeniyorum şimdi bi daha yazamam onlara öpücüklerrrkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…