olmaz cnm olmaz merak etme umudunu yitirme olumlu düşün!Ferdacım çok saol cnm ama Gazel de yememe dışında hiç bir belirti yok..
dayının kızı gibide olmaz inş ya yemeyen çocuk gerçekten cok zor(
Bilgi icin sagol Ferdacigim, atayim bende sarimsak bakliyatlarima ilk firsatta.
Bu arada cikmadi gitti su disler ya. Perisan olduk hepimiz:sinifsinif:
Sibel kapris yapiyor olmasin oglun? Ise basladigin icin, seni daha cok görmek, seninle daha fazla vakit gecirmek istiyor olabilir...
Gecen hafta degil ondan önceki hafta, 4 gün evdeydi benim esim. Doruk doyana kadar oynadi, gezdik falan. Babasina cok düskün bu arada. Pazartesi ise basladi, camdan bakiyorduk, babasini arabaya binerken görünce, bir icini cekti görmeliydin. Tüm gün canimi yedi bitirdi, aksam ikide bir bagira cagira uyandi uykusundan. Bu 4 günlük sürede esim Dorugu kucaginda sallaya sallaya uyutmustu, bende zaaf gösterip izin verdim. Uyuma düzeni bozuldu, konfora alisti ya...Ancak düzeldi ama daha tam degil...Ufacik bir degisim bile, bebeklerin huyunu suyunu degistiriyor...
azcıkk kilolu arkadaşlar rejim olayına hızlı geçiş yaptılar maşAllahhh hadi bakalımmm müjdeli zayıflama haberleriniz bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3
pınar burcu aysun maşAllah kuzulara yaw nasılda güzel çıkmışlar Şeniz
gülhancım hadi inş boranın başlangıç gecesi olur umarım hem böyle düzenli uyur kuzucuk ...Şeniz
çalışan anneler sibel tülay esen banu gülşah cım Allah sizede kolaylık versin Şeniz
nurtencim gerçekten çok ciddi bir konu bu bence siz fikrinizi söylediyseniz gerisine karışmayın ..Allah doğru yolu gösteriri inş onada a.s.
ayşecim Allah kolaylık versin zordur ev taşımak ama insanın kendi evi olunca severek yapar :lepi:
tutkunnummmm fazla arayı açma özletme kendini bacım Şeniz
filiz cnm 7 çok erken gerçekten çocuk tabi doğal olarak 6 da uyanır bencede biraz daha gec uyutmaya çalış yerimseniben
Ayyy anacım içim rahat etmedi aklımda kalanları yazdum kalmayanlarda ŞenizŞenizŞeniz
hülyacım şimdi kitapta okuyorum,diş çıkaran bebeklerde yemeyi reddederlermiş başak mesela kulaklarını çekiştirip,ağazlarında bişey varmış gibi çenelerini oynatırmlarmı,şu anda dağhan ikkisinide yapıyo..huzursuzluk uykusuzluk hepsi dişler yüzünden gece uyanmaları bile ondan,diyoki kitapta gece uyandığında acıkmış olabileceğini düşünüp her seferinde beslemeyin onu yeniden eski düzenine döndürebilirsiniz,diş kaşınmaları ve ağrıları uyku arasındada hissedilebilrmiş ve ondan uyanırlarmış..bilginize..
benim de aynı durum akıyo sütlerim çok kusuyo ama yine de acıkabiliyo ben emziriyorum sonra da sağıyorum ama benimkinin kilosu da azCnm mümkün değil ya çünkü bizi görsen yer gök süt, gece 2 saat emesin üstüm sırılsıklam oluyo, birini emerken çgu zaman diğeri akıyo, banydan sonra şıp şıp her yer süt... göğüs pedi olmadan dısarı çıkamıyrum... zaten gündüz her emmeden sonra kusuyo kagan, yetmese kusmaz heralde gibi geliyo...:uhm:
yok yok daha erken şöyle 6 ayı bi bitsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kız ne bilim herkes basıyo fln yazıyo ondan aklım karıştı benimde :))):uhm:
maşallah paşama kıyamam çok tatlı yaaa
sağol canımgunaydınn hanımlarr nasılsnızzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
burcum dun de dedıgım gıbı arada boyle gecıcı degısıklıkler oluyor duzelır ıns opuyorumnanaktan
bengicim gunaydınn kolay gelsın sanaŞeniz
esracım hosgeldın sanada kolay gelsın ozletme kendınıhihoyyyt
oh oğluşuma benim okuyacak büyük adam olacak şimdiden belli :) o üşümüyo mu yaaaa
kesinlikle katılıyorum Gülşahcım sanacanım gunaydın şu süt mevzusunu atlayamadım benımde senın gıbıydı hatta butun tşörtlerım gögüs kısımları süt lekesı gıyılmez halde hazır sütün bolken kağan emdıkten sonra sağ kalanını senın sütün bol olup o ememıyo olabılır benımkıde ıkı cekıyo yorulup bırakıyodu sağdıgın sütüde bıberonla verırsın gecelerı hem doyar hem bıberona alısır yavastan sonra almıyolar bıberona alışmadıkları ıcın zorlanmayasınkaydirigubbakcemile5
sonra o bolluk bırden gidiyor buzluga stok yap şimdiden
kıyamam geçmiş olsun biraz erken uyanıyo uyumuyo mu sonraGünaydin Kizlar,
Okuduklarimdan aklimdan kaldigi kadariyla:
Burcu, simdilik oyun halisini cok seviyor Doruk ve hala oynamaktan ve oyuncaklarini kesfetmekten bikmadi. Ben birde evdeki oyuncaklarinida astim, kalabalik görünüyor ya, albenisi var galiba...
Tuba, diyetin hayirli olsun, yalniz cok sert baslamissin, bence daha hafif, uzun süreli ve etkili bir diyet yapsaydin daha iyi olurdu. Annem tempolu yürüyüs, ekmek ve pirinci yasamindan cikartip, zeytinyagli yemeklere yogunlasarak ve bol taze meyve tüketerek 2 ayda 6 kilo vermisti ve pek diyet yaptiginida hissetmemisti.
Gülhan, bencede Bora'da enerji fazlaligi var galiba ve üstünede gaz sancisi eklenince, aksilesiyordur canim. Umarim 6.ay dönüm noktaniz olurda, rahatlarsin biraz...
Pinar hosgeldin canim. Masallah epeyce büyümüs Defnos. Fitness'inde hayirli olsun, umarim istedigin sonuca ulasirsin...
Bana gelince, cok huzursuzum iki gündür. Oglum hasta oldu ve cok aksi, istahsiz ve sürekli basinda nöbet tutturuyor. Galiba üsüttük haftasonu gezimizde. Burnu tikaliydi Pazartesi kalktiginda, damla verdim, bu seferde akmaya basladi ve tüm gün hapsurdu durdu. Üstünü olabildigince kalin giydiriyorum, bu seferde terliyor. Evimizde hali kaplama ve antika bir ev sahibimiz var ve degistirmemize izin vermiyor tabanlari. Sürekli toz almama ragmen, tozumuz hic eksik olmuyor, evi degistirmemiz lazim, haril haril ev ariyoruz bu aralar. Uyku sorunu varmis cogu bebisde. Bizde de basladi gibi ama hastalikla ilgili oldugunu düsünüyorum. Huzursuz ya, sürekli bölünüyor uykulari. Ya Doruk aralarda degissede, aksam 19:00 gibi uyuyor ve yine aralarda farklar olsa da 06:00'da kalkiyor. Bazen geceleride uyaniyor. Gündüz 2 saat falan uyuyor araliklarla. Sizce normal mi?
belimin ağrısından duramıyorum vallahi gece eşim kalkıp veriyo çocuğu kucağımaherkese günaydın kızlar,bizde 8 de uyandık oğlumla,şimdi ikinci uykumuzdayız bu kez ayağımda,omzumda taşımaya halim yok vall,kopuyo omuzlarım sırtım,sizde yokmu bu ağrılar kızlar yaa bi bendemi var doktora da gittim iki kez olur diyo ama dayanamıyorum...
aysun,burcu,pınar bebişler süper valla,hepside birbirinden güzel bu veletlerin yaa...
banucum günaydın cnm..
knk geçmiş olsun umarım sorun çıkmaz cnm..
bende dıgıturk alıcam valla sırf baby tv için bizimkide çok seviyo tv yi..ama korkuyorum ..
kıyamam ayşe serra'ya inşallah geçer önemli bi şey değildirgünaydin kizlarrr a.s.
bugun süperim valla :) dün aksam yarim saat spor yaptim yerde..bu sabahta yarim saat yaptim..artik sabah-aksam böyle gidicem..bide yürüyüş katsam şu işe süper olcak :) diyet raporumu ilgili basliga yazarim artik :)
serros hanimda dün bi tuhafti..sanirim hasta oluyor kuzumburnu tikali gibi..öksürtüyor onu..ay bide gözü kanlanmiş dün.bktim bugunde duruyor :S ay inşaAllah hasta olmaz kuzum yaa
gece mama vereyim dedim 12de..ay bi uyandi..1.30a kadar salladim..nasil uykum vardi anlatamam..cildircaktim valla..o saatte nasil bi enerjisi oluyor bu cocuklarin yaa..nerdeyse kolbasti oynayacak..
şimdi gideyim biraz iş güç yapayim :) sonrada ögle yemegimi yiyeyim serros uyanmadan :)
öptüm sizi tizlarrr a.s.
ohh ne güzeeeellllGunaydıııııııın....
Cok şukur sorunsuz bır akşam gecırdık.Sancısızdı Bora.Haftasonu cok kotu olunca esım dun babamı aramış.Gulhan bu aralar kendını iyi hıssetmıyor bı sure bızde kalın baba demış.Bu akşam gelıyor edıyle büdü bakalım.Kayınpederımde dun iki defa aradı benı cok sorgun görmuş gözlerım parlamıyormuş dıkkat et kendıne dıyor.Koçışte gunde bes kere arıyor.Ben bu depresyondan hıç cıkmıyayım barı.Saka bı yana herkesi korkuttum galıba.
Biraz sonra gecmışe bakıcam bı duş alıp geleyım.
Bazı sahışlar dıet karbon terapilerı pesınde.Eh gec olsunda guç olmasın artık.Böyle seyler ayıptır ama 500 gr cığım da benı terk ettı.....
için rahat etsin tahlil yaptır bence inşallah sorun çıkmaz ben yaptırmıştım kolay bi şey aklında kalıp seni huzursuz edeceğine öğren bi sorun varsa da tedavisine başlanırSelamlar,
Ferda o agrilardan bende de var canim, özellikle sabah kalktigimda yataktan dogrulamiyorum, bir süre kendime gelmem gerekiyor oglumu kucagima alabilmem icin. Gün icinde de oluyor zaman zaman...
Tuba Isvicre diyetine gectin demek. Bu hafta sonunda, kilo almana neden olmasin sakinkaydirigubbakcemile3 Saka bir yana, raporlarini bekliyorum, belki bende ilham alir baslarim aybasina böylece. Sürekli Dorugu bahane edip duruyor bilincaltimlmaz: Bu arada dikkat et, hasta olmasin kuzucugun Annesi, insanin ici gidiyor, caresiz kaliyorsun ya...:çok üzgünüm:
Nurten, sabah yazacaktim gözden kacirmisim. Eger bebekte sakatlik riski yüksekse, bence kararlarini kari-koca versinler canim. Cok büyük bir yükümlülük sakat bir cocuk dünyaya getirmek. Öte yandan doktorlar umut var diyorlarsa, insan herseye ragmen dogurur bence.
Bu arada Doruk kac gündür azar azar günde 1 kere kaka yapiyordu, birazda ondan sancisi vardi. Öglene dogru bir kaka yapti, heryeri batmis bir vaziyette. Kivamida pek iyi degildi, yarin bir doktora götürmem sart oldu artik. Birde cisini yaparken kendini biraz titretiyor, sizde de böyle oluyor mu kizlar?
Banyo yaptirdim, bir rahatlamis, gözünü uykudan alamiyor, emip emip yatiyor. Umarim gece cektirmez bana...
aman ya dikkat et kendineeeeBizde de herşey aynı koşuşturmaca,halen akşam uykusuna geçişte kabuslar yaşıyoruz.
Hiç iyi değilim vallahi bigün düşecem kalıcam diye korkuyorum.
Neyse ben işe dalayım çokkkkkk nasıl olsa ancak biter.Öpüyorum hepinizi
ay o çok kötü oluyo düzen bozulunca toparlamak çok zorSibel kapris yapiyor olmasin oglun? Ise basladigin icin, seni daha cok görmek, seninle daha fazla vakit gecirmek istiyor olabilir...
Gecen hafta degil ondan önceki hafta, 4 gün evdeydi benim esim. Doruk doyana kadar oynadi, gezdik falan. Babasina cok düskün bu arada. Pazartesi ise basladi, camdan bakiyorduk, babasini arabaya binerken görünce, bir icini cekti görmeliydin. Tüm gün canimi yedi bitirdi, aksam ikide bir bagira cagira uyandi uykusundan. Bu 4 günlük sürede esim Dorugu kucaginda sallaya sallaya uyutmustu, bende zaaf gösterip izin verdim. Uyuma düzeni bozuldu, konfora alisti ya...Ancak düzeldi ama daha tam degil...Ufacik bir degisim bile, bebeklerin huyunu suyunu degistiriyor...
benim oğlum bi gece uykusunda acıktığını biliyo onda bile uyanmıyo bıraksam Deniz de aç kalır 1 gün falanmerhaba kızlarr !!
geçmişi okuyordum alıntı yaptım ama pc kilitlenince hepsi gittiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
o yuzden bugunluk beni mazur görünnn :kedi::kedi:
ya bu kız beni deli edicek yakında ne emmk istiyor nede yemek istiyor yahuuu kötükedihüsokötükedihüso
resmen iki yanağını sıkıp zorla ağzına tıkıyorum kaç gündür en sevdiği yoğurt u bile istemiyor artık o şekilde yemeyi alışkanlık etti ya kendi isteğiyle bir türlü o dudakları aralamıyor bide üstüne çeneyi kilitliyor çok yoruluyorum ben buna yedirirken napcam bilmiyorumm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sabah 9 da uyandı bende sepetinden yanıma aldım üstümüzede uyku setini örttüm kendi kendine yanımda oynuyordu o arada bende uykuya dalmışımm bu cadı yüzüstü dönmüşş ve geri geri emekliyerek yatağın ortasına gelmiş tabi yorganda üstünde kalmışş alttan bi çığlık sesleri bi gözümü açtım yanımda yokk nasıl korktumm yorganı bi açtım gazel altında çıkmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama o hali çokk komikti Alalhtan uyku setide çok hafif bişidi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok iyi anlıyorum senicnm haklısın kendi düzenlerini bozunca gercekten tamamen ipler kopuyor ..(
gazelde 7.30 8 gibi uyuyup sabah 6 da uyanırdı bende azcık geç yatırıyımda gec uyansın dedim tabi senmisin bunu diyen artık 12 olmadan ve sallamadan asla uyumuyor((
açlığa gelince ya ben bunu 10 saatte aç bıraksam eminimki açlık için kesinlikle ağlamaz bu çocuk(
tubacım bu arada seni atlamışım yani serroşu cnm aman dikkat et kuzum hasta olmasın yaa(
sağol paylaşım için bize de drumuz epey kabarmış dedi yakındır bekliyoruzhülyacım şimdi kitapta okuyorum,diş çıkaran bebeklerde yemeyi reddederlermiş başak mesela kulaklarını çekiştirip,ağazlarında bişey varmış gibi çenelerini oynatırmlarmı,şu anda dağhan ikkisinide yapıyo..huzursuzluk uykusuzluk hepsi dişler yüzünden gece uyanmaları bile ondan,diyoki kitapta gece uyandığında acıkmış olabileceğini düşünüp her seferinde beslemeyin onu yeniden eski düzenine döndürebilirsiniz,diş kaşınmaları ve ağrıları uyku arasındada hissedilebilrmiş ve ondan uyanırlarmış..bilginize..
hadi gözün aydın :)yuppi oğlum tam iki saat uyudu ohh bee!!zemuszemusopuyorumnanaktan
Belkide canım ya anlam veremiyorumki diş sıkıntısımı benimi özlüyooo :sinifsinif:
Saol tatlım allah yardımcın olsun yememe sorunuda çok kötü düzelir inşallah en kısa zamanda.
Bilgi için saol tatlım sanırım benimkinin diş sıkıntısı var memeyle damaklarını kaşıyor gece meme ağzından düşüncede ağlıyor.Çabuk çıksada kurtulsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?