2009 Mayıs Anneleri

aaa cok guzel burcu bızm dr babytv yı onermıstı ama o paketler bıraz pahalı dıye actırmadık :1no2:

Lojmanın yerel yayını digitürklü cnm üyelik aidatı var cüzi miktar, ama filim fln kiralanmıyo yerel yayın olduğu için... kız bende onu merak ediyodum ben oyalansın diye izlettiriyorum valla hatamı yapıyorm acep dedim

esracım kolay gelsın tatlım kısa surede hersey duzene gırer ıns merak etme sen optum senı

Kız çıkmadı resim bendee
off bu sıte herkesde gozukmuyor ya degıstırdım cnm

anladım cnm ne guzel ya
valla bızm dr normal yayını onermedı hele reklamlar cok zararlıymıs kesınlıkle ızletmeyın dedi(benımkı suan reklamları ızlıyor maleseff )ama baby tv yı onerdı o kadar cok sey ogrenıyolarkı ınanamazsınız dedı 2 yasına geldıgınde kendı kızı bı cumle kurmus ben aklımda tutamadım o kadar guzel ve uzundu cnm

wawwwwwwwww :)) he he he devam o zaman, kağan altına yaptı bi alayım onu cnm görüşürüzz

canım gunaydın şu süt mevzusunu atlayamadım benımde senın gıbıydı hatta butun tşörtlerım gögüs kısımları süt lekesı gıyılmez halde hazır sütün bolken kağan emdıkten sonra sağ kalanını senın sütün bol olup o ememıyo olabılır benımkıde ıkı cekıyo yorulup bırakıyodu sağdıgın sütüde bıberonla verırsın gecelerı hem doyar hem bıberona alısır yavastan sonra almıyolar bıberona alışmadıkları ıcın zorlanmayasınkaydirigubbakcemile5

sonra o bolluk bırden gidiyor buzluga stok yap şimdiden

şöyle bı gecmıse baktımkı defnecık maşşalah dikiliyo bende bastırıyorum valla koltuk kenarından tutturup yatmak ıstemıyokı zaten sureklı basmak ıstıyor aybaşındada yürüteç alıcam gunde 10dk falan arayla oturtacam
valla ben doktorların her dedgını yapmıyorum cocukta basacak güç varsa engellıyemıyosunkı

bırsencım düzelmiştir morelın inşallah zor senın işin ıkı bebekle bıraz daha polyannacılıga devam et bebişlerın ıcın regl olmanda kotu etkılemıstır senı gecicek bu gunler sabret az daha

bende dun ılk defa regl oldum ya iş cıkısı eşimle e-bebek mağzasına gıttık kelebek ındırıme gırmıs dıye ınsanlar öle üçkağıtcı olmuşkı ınternetten gelen maıl 17 yemı ne düşmüş gıttık 27 etıket fıyatı aksamı degısmısler fıyatı hayret ettım neyse aldık ama pek memnun kalmadım bugun goturcem ıade etmeye bı falsosu yok oyuncagın cunku baska bısey bakarım kızıma

Günaydin Kizlar,

Okuduklarimdan aklimdan kaldigi kadariyla:

Burcu, simdilik oyun halisini cok seviyor Doruk ve hala oynamaktan ve oyuncaklarini kesfetmekten bikmadi. Ben birde evdeki oyuncaklarinida astim, kalabalik görünüyor ya, albenisi var galiba...

Tuba, diyetin hayirli olsun, yalniz cok sert baslamissin, bence daha hafif, uzun süreli ve etkili bir diyet yapsaydin daha iyi olurdu. Annem tempolu yürüyüs, ekmek ve pirinci yasamindan cikartip, zeytinyagli yemeklere yogunlasarak ve bol taze meyve tüketerek 2 ayda 6 kilo vermisti ve pek diyet yaptiginida hissetmemisti.

Gülhan, bencede Bora'da enerji fazlaligi var galiba ve üstünede gaz sancisi eklenince, aksilesiyordur canim. Umarim 6.ay dönüm noktaniz olurda, rahatlarsin biraz...

Pinar hosgeldin canim. Masallah epeyce büyümüs Defnos. Fitness'inde hayirli olsun, umarim istedigin sonuca ulasirsin...

Bana gelince, cok huzursuzum iki gündür. Oglum hasta oldu ve cok aksi, istahsiz ve sürekli basinda nöbet tutturuyor. Galiba üsüttük haftasonu gezimizde. Burnu tikaliydi Pazartesi kalktiginda, damla verdim, bu seferde akmaya basladi ve tüm gün hapsurdu durdu. Üstünü olabildigince kalin giydiriyorum, bu seferde terliyor. Evimizde hali kaplama ve antika bir ev sahibimiz var ve degistirmemize izin vermiyor tabanlari. Sürekli toz almama ragmen, tozumuz hic eksik olmuyor, evi degistirmemiz lazim, haril haril ev ariyoruz bu aralar. Uyku sorunu varmis cogu bebisde. Bizde de basladi gibi ama hastalikla ilgili oldugunu düsünüyorum. Huzursuz ya, sürekli bölünüyor uykulari. Ya Doruk aralarda degissede, aksam 19:00 gibi uyuyor ve yine aralarda farklar olsa da 06:00'da kalkiyor. Bazen geceleride uyaniyor. Gündüz 2 saat falan uyuyor araliklarla. Sizce normal mi?

gecmıs olsun tatlım ıyılesır ıns oglusun kısa zamanda

günaydın kızlar. ben bugün gene yokum(
arkadaşımın birisi düşük yapmıştı bugün toplanıp oraya gidicez.
hepinize öpücüklera.s.

not: burcu akşamki mesajını gördüm ama görmezlikten geliyorum bacımŞeniz
bizde adam beni kandırmıyo,ben onu kandırıyorum:roflol::roflol:

tesekkür teyzesi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm yok ben aramadım kımmıskı no cıkmadımı

cnm dahiliden aradılar birine ben yetişemedim kağanı emziriyodum ikincisindede alo alo dedim ama hat düştü dıt dıt dıt fln çalmaya başladı kusura bakma dicektim neyse sen değilmişsin zaten
günaydın herkese nasılsınız kızlar

Günaydın cnm, uykusuzum
Cnm kağan emiyo maş., bazen sadece ikinci gögsümü çok emmiyo ondan sağacak kadar çok artmıyo, arada çoook nadir olarak emmeye kalkmazsa göğsüm şişip sancıyo o zaman sağıyorum bendea.s.

Filiz cnm geçmiş olsun öncelikle, başta bende senin gibi hepsini asmıştım kendi oyuncaklarınıda snra ürktü çcuk o kadar kalabalık olunca 1 dk snra ağlamaya başladı, bende 2 oyuncak bazen 1 oyuncak asıyorum artık ondada 5dk bilemedin 10 dk duruyo çok durmuyo maalesef,, inş. seninkine tam ters etki yapar a.s.

aaa ne kötü bi durum ya Rabbim kimseye yaşatmasın inş.

herkese günaydın kızlar,bizde 8 de uyandık oğlumla,şimdi ikinci uykumuzdayız bu kez ayağımda,omzumda taşımaya halim yok vall,kopuyo omuzlarım sırtım,sizde yokmu bu ağrılar kızlar yaa bi bendemi var doktora da gittim iki kez olur diyo ama dayanamıyorum...
aysun,burcu,pınar bebişler süper valla,hepside birbirinden güzel bu veletlerin yaa...
banucum günaydın cnm..
knk geçmiş olsun umarım sorun çıkmaz cnm..
bende dıgıturk alıcam valla sırf baby tv için bizimkide çok seviyo tv yi..ama korkuyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…