2009 Mayıs Anneleri

canim ya..işin zor..bundan kimsenin şüphesi yok :S ama kabullenmek lazim..bazen ben bile tek cocukla bunaliyorum..sonra diyorum "tuba bu işi biri gelip yapmicak,sen yapicaksin..şimdi yapmassan 2 saat sonra dahada sıkışcaksin ve gene yapicaksin" :) sürekli nasihat veriyorum kendime

canim bide su kilo durumunu söylemişsin..dügünde felan filan..birsencim istedigin kadar az ye..diyet gibi olmuyor maalesef..ben bi sabah bi aksam yerim normalde..ama işte kalorili şeyler yiyince gitmiyor..belki kilo almiyorsun ama vermiyorsun da..ee vermen gerektigini de bilince cok sıkıyor insani..yedikçe sıkılıyorsun,sıkıldıkça yiyorsun..bunlari kendi adima söylüyorum..ben öyleyim..öyleydim daha dogrusu..3.günüm bugun kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum..üşendigim herşeyide cok rahat yapiyorum..vs vs..sporda zaten mutluluk hormonunu arttiriyor..yani nacizane tavsiyem bu..belki senin sıkıntının bunlarla hicbir alakasi yoktur..ben sadece benimkine benzettiğim için bunlari söyledim canim

ohh sende kafileye katildin sonunda şişkocuk :) zayiflamadan rahat rahat dalgami geceyim hadi hayirli olsun hayatim..inşaAllah tüm fazlaliklarindan kurtulursun..lütfen bogazna dikkat et..ki işe yarasin bu program destekcin olarak arkandayim

canim ya..birak kendi karar versin herşeye..nihayetinde kendi yasayacak..sende sıkma canini..

burcucum valla zor iş oluyor o ya..serrada bazen öyle yapiyor..hatta dün yapti daha..cildirasi geliyor insanin..biliyorsunki onunda uykusu var ama cadilar uyumuyorlar ya :))

resimlerede bayildimmm :) maşaAllah oglusumaaa :) videoyu daha izlemedim..izlerim birazdan

günaydin canim..bizde seni özledik tatlim..işlerini hallette gel tez zamanda inşaAllah

yesinler senin oglusunuuu :) maşaAllah subhanAllah :) bizde de yok baby tv..alsakmi yaf :) gerçi o birazda anne babayla ve cocukla alakadar bişi..benim kuzenimde birden konustu..ve okadar düzgün konusurduki administration bile diyordu ben dedirtiyordum tevfik dedirtiyordum bide bütün zor kelimeleri söyletiyordum,söylüyordu cadi :)

günaydın herkese nasılsınız kızlar

günaydin tatlim..cok sukur..sen nasilsin durucuk nasil?

canimcim cok sert basladigimi söylemişsin :) ama inan sert degil..he isvec diyeti için söylüyorsan evet sert :) ama zaten o öglene kadar sürdü sonra isvicre diyeti oldu diyorum ya p ben normal zamanda da düzenli beslenmem..sabah ve aksam yerim..ögle yemegi anlayişim pek yoktur..oyuzden öyle saglik beslenmeler,3+3 yemeler felan bana uymuyor :) tabi şimdi mecburen ögle yemegi yiyorum..anneciginede maşaAllah..ama ben zeytinyagli yemeklerle yapamam valla :) bilincaltim onlari yemekten saymiyor ben daha cok protein agirlikli diyet yapiyorum..zaten bu kacinci diyetim :) denemediğim çeşit yoktur :) bana en uygunu,şu ana kadar sonuca ulaştirmiş olan tek diyet cesidi bu :)

dorugun uyku düzenine gelince..bence cok normal..serraninda pek farki yok..20-21 gibi gece uykusuna geciyor..gece 12 gibi bazen uyurken bazen uyanik mama yediriyorum..sonra 6 da uyaniyor..8-9 gibi 1 saat felan uyuyor..sonra kahvalti saati geliyor..meyvesi felan derken 11.30-12.00 gibi uyuyor..ortalama 1 saat uyuyor..sonra bidaha ikindi vakti 17 gibi uyuyor..işte o hiç belli olmuyor..bazen 15dak oluyor..bazen 1 saat..yani hemen hemen ayni gibi :)

günaydin canim..geçmiş olsun arkadasina a.s.

günaydin kizlarrr a.s.

bugun süperim valla :) dün aksam yarim saat spor yaptim yerde..bu sabahta yarim saat yaptim..artik sabah-aksam böyle gidicem..bide yürüyüş katsam şu işe süper olcak :) diyet raporumu ilgili basliga yazarim artik :)

serros hanimda dün bi tuhafti..sanirim hasta oluyor kuzum burnu tikali gibi..öksürtüyor onu..ay bide gözü kanlanmiş dün.bktim bugunde duruyor :S ay inşaAllah hasta olmaz kuzum yaa

gece mama vereyim dedim 12de..ay bi uyandi..1.30a kadar salladim..nasil uykum vardi anlatamam..cildircaktim valla..o saatte nasil bi enerjisi oluyor bu cocuklarin yaa..nerdeyse kolbasti oynayacak..

şimdi gideyim biraz iş güç yapayim :) sonrada ögle yemegimi yiyeyim serros uyanmadan :)

öptüm sizi tizlarrr a.s.

günaydin canim :) seni face'de eklemedim ben galiba..tam adin neydi canim?

Gunaydıııııııın....

Cok şukur sorunsuz bır akşam gecırdık.Sancısızdı Bora.Haftasonu cok kotu olunca esım dun babamı aramış.Gulhan bu aralar kendını iyi hıssetmıyor bı sure bızde kalın baba demış.Bu akşam gelıyor edıyle büdü bakalım.Kayınpederımde dun iki defa aradı benı cok sorgun görmuş gözlerım parlamıyormuş dıkkat et kendıne dıyor.Koçışte gunde bes kere arıyor.Ben bu depresyondan hıç cıkmıyayım barı.Saka bı yana herkesi korkuttum galıba.

Biraz sonra gecmışe bakıcam bı duş alıp geleyım.

Bazı sahışlar dıet karbon terapilerı pesınde.Eh gec olsunda guç olmasın artık.Böyle seyler ayıptır ama 500 gr cığım da benı terk ettı.....

Filizcım gecmış olsun umarı tez atlatır Doruk.Ve evet halı cok tehlıkeli benımde evım halı kaplıydı hamıleyken yatak odalarından cıkardım.Hem tozu cok oluyor hemde alerjı yapabiliyor.

Bu arada Dorugun uykusu çok guzel ama biraz erken gece uykusuna gecmiyormu daha gec uyutmayı denedın mı belki sabah 6 kalkısını bırakır.

Hoş kelın merhemı olsa kafasına surerdi ama.Doruk uyumlu olduğu için söyluyorum.

Selamlar,

Ferda o agrilardan bende de var canim, özellikle sabah kalktigimda yataktan dogrulamiyorum, bir süre kendime gelmem gerekiyor oglumu kucagima alabilmem icin. Gün icinde de oluyor zaman zaman...

Tuba Isvicre diyetine gectin demek. Bu hafta sonunda, kilo almana neden olmasin sakinkaydirigubbakcemile3 Saka bir yana, raporlarini bekliyorum, belki bende ilham alir baslarim aybasina böylece. Sürekli Dorugu bahane edip duruyor bilincaltimlmaz: Bu arada dikkat et, hasta olmasin kuzucugun Annesi, insanin ici gidiyor, caresiz kaliyorsun ya...:çok üzgünüm:

Nurten, sabah yazacaktim gözden kacirmisim. Eger bebekte sakatlik riski yüksekse, bence kararlarini kari-koca versinler canim. Cok büyük bir yükümlülük sakat bir cocuk dünyaya getirmek. Öte yandan doktorlar umut var diyorlarsa, insan herseye ragmen dogurur bence.

Bu arada Doruk kac gündür azar azar günde 1 kere kaka yapiyordu, birazda ondan sancisi vardi. Öglene dogru bir kaka yapti, heryeri batmis bir vaziyette. Kivamida pek iyi degildi, yarin bir doktora götürmem sart oldu artik. Birde cisini yaparken kendini biraz titretiyor, sizde de böyle oluyor mu kizlar?
Banyo yaptirdim, bir rahatlamis, gözünü uykudan alamiyor, emip emip yatiyor. Umarim gece cektirmez bana...

Ferda o ağrıların kralı var bende canım.Kucak bebeklerı olğugundan kaynaklanıyor ve benım gezıyor vucudumda.Önce bileklerdeydı sonra kollar ve omuz şimdide sırtıma geldi.Benımde dr gitmem lazım ama bıktım bir ay sonra duzelmezse gıdıcem.Ama spordan sonra bıraz hafıfledı sankı

Birsom yaaa valla sen böle dedikçe bende çok daralıyorum.Senin tabi 2 kat fazla sorumluluk allah yardımcın olsun.Geçecek tatlım şu bebeleri 1 yaşına bi getirsek bize karada ölüm yok.

Nurtencim hiç bilmiyorum valla ama kızamıkçık testi ilk yapılan testler içinde hemen ne çabuk tespit etmişler şaşırdım valla.Halada bu kadar detay vermene rağmen aldırcam demesi çok ilginç o bu pimpiriklilikle doğan çocuğada bakamaz.Kaç haftalık olmuş bu arada?

Esencim sütün için üzülme tatlım ya dönemseldir muhtemelen üzüldükçe dahada gidiyor benden tecrübeyle sabit.

Pınarım kuzum nolmuş gelinim öle zilli aynı nişanlısı gibi ayakta durucak hep.Bunlar kendilerini 1 yaşında falan sanıyorlar sanırım :) bıraksak yürüyecekler...

Semoşum oğlanın bişeyi olmamasına çok sevindim.Bebek tüyleri demekki.

Burcucum doktorum banada bastırma demişti ama bu ay desteksiz sert yere koyun oturmayı öğrensin arada da bastırın dedi.Kağanıma maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah çok güzel yerim ben onu boncuk gözlerine kurbn olsunlar.Bu tipi görünce sabah sabah ne kadar kızsanda sakinleşirsin hemen.

Ayşecim ne güzel telaşlar valla kendi evine yeni bişeyler almak dekore etmek kolay gelsin.Arkadaşınada geçmiş olsun en kısa zamanda yeni bir melek versin rabbim.

Esracım kolay gelsin sana ev taşıyormuşsun tez zamanda işlerini bitirirsin inşallah.

Bir akıllı bıdık daha Recebimde çokkk tatlı çıkmış.

Filizcim çok çok geçmiş olsun doruk hastalanmış kıyamam.

Gülhan helal valla sana kilolar uçtu gitti manken gibi oldun diyebiliriz :)

Bizde de herşey aynı koşuşturmaca,halen akşam uykusuna geçişte kabuslar yaşıyoruz.

Hiç iyi değilim vallahi bigün düşecem kalıcam diye korkuyorum.

Neyse ben işe dalayım çokkkkkk nasıl olsa ancak biter.Öpüyorum hepinizi

Sagol canim. Sorma ben cok rahatsizim bu halilardan, bir an önce kurtulmak istiyorum evden artik.

Hava kararinca mutlaka uyumak istiyor Doruk. Daha gecte denedim, siniri 20.00...Eger 21:00'lara 22:00'lara kalirsa, gece cok uyaniyor ve sabah yine ayni saatte kalkiyor. Acigini gündüz kapatiyor. Bende cok müdahale etmiyorum artik, cocuk bir düzen kurmus, bozmayayim diyorum ama cokta yoruluyorum...

Sibel kapris yapiyor olmasin oglun? Ise basladigin icin, seni daha cok görmek, seninle daha fazla vakit gecirmek istiyor olabilir...
Gecen hafta degil ondan önceki hafta, 4 gün evdeydi benim esim. Doruk doyana kadar oynadi, gezdik falan. Babasina cok düskün bu arada. Pazartesi ise basladi, camdan bakiyorduk, babasini arabaya binerken görünce, bir icini cekti görmeliydin. Tüm gün canimi yedi bitirdi, aksam ikide bir bagira cagira uyandi uykusundan. Bu 4 günlük sürede esim Dorugu kucaginda sallaya sallaya uyutmustu, bende zaaf gösterip izin verdim. Uyuma düzeni bozuldu, konfora alisti ya...Ancak düzeldi ama daha tam degil...Ufacik bir degisim bile, bebeklerin huyunu suyunu degistiriyor...

merhaba kızlarr !!
geçmişi okuyordum alıntı yaptım ama pc kilitlenince hepsi gittiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
o yuzden bugunluk beni mazur görünnn :kedi::kedi:

ya bu kız beni deli edicek yakında ne emmk istiyor nede yemek istiyor yahuuu kötükedihüsokötükedihüso
resmen iki yanağını sıkıp zorla ağzına tıkıyorum kaç gündür en sevdiği yoğurt u bile istemiyor artık o şekilde yemeyi alışkanlık etti ya kendi isteğiyle bir türlü o dudakları aralamıyor bide üstüne çeneyi kilitliyor çok yoruluyorum ben buna yedirirken napcam bilmiyorumm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

sabah 9 da uyandı bende sepetinden yanıma aldım üstümüzede uyku setini örttüm kendi kendine yanımda oynuyordu o arada bende uykuya dalmışımm bu cadı yüzüstü dönmüşş ve geri geri emekliyerek yatağın ortasına gelmiş tabi yorganda üstünde kalmışş alttan bi çığlık sesleri bi gözümü açtım yanımda yokk nasıl korktumm yorganı bi açtım gazel altında çıkmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama o hali çokk komikti Alalhtan uyku setide çok hafif bişidi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm dahiliden aradılar birine ben yetişemedim kağanı emziriyodum ikincisindede alo alo dedim ama hat düştü dıt dıt dıt fln çalmaya başladı kusura bakma dicektim neyse sen değilmişsin zaten
cnm anladım dun yazmıstım ya esım sızın santralın nosunuda bılırsek arayabılırız dedi sen esınden yada santraldan sorup ogrenınce ozelden yazarsın konusuruz cnm

azcıkk kilolu arkadaşlar rejim olayına hızlı geçiş yaptılar maşAllahhh hadi bakalımmm müjdeli zayıflama haberleriniz bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3

pınar burcu aysun maşAllah kuzulara yaw nasılda güzel çıkmışlar Şeniz

gülhancım hadi inş boranın başlangıç gecesi olur umarım hem böyle düzenli uyur kuzucuk ...Şeniz

çalışan anneler sibel tülay esen banu gülşah cım Allah sizede kolaylık versin Şeniz

nurtencim gerçekten çok ciddi bir konu bu bence siz fikrinizi söylediyseniz gerisine karışmayın ..Allah doğru yolu gösteriri inş onada a.s.

ayşecim Allah kolaylık versin zordur ev taşımak ama insanın kendi evi olunca severek yapar :lepi:

tutkunnummmm fazla arayı açma özletme kendini bacım Şeniz

filiz cnm 7 çok erken gerçekten çocuk tabi doğal olarak 6 da uyanır bencede biraz daha gec uyutmaya çalış yerimseniben

Ayyy anacım içim rahat etmedi aklımda kalanları yazdum kalmayanlarda ŞenizŞenizŞeniz

Yok Hülya, gec yatirsam daha beter. Gece sürekli uyaniyor, sabah yine saatini sasirmiyor ve gündüz sürekli uyumak istiyor. Annemlere gitmistik yazin, orada Annem tecrübeli ya, ben bu isi cözerim diye ise giristi 22.00'lara kadar uyanik tutuyordu. Bizim Doruk sabah 06:00 diyince yine dikiyordu beni ayaga. Sasirmiyor saati, gün dogarken kalkiyor, gün batarken yatiyor...Belki biraz büyüdügünde degisir düzeni. Bu arada 19:00'yi standart saat verdim, bazen 20.00'de hatta 20:30 da yattigida oluyor ama nadiren.

Bu arada cok israr edince daha cok mizmiz oluyor bu sipalar, tecrübeyle sabittir canim. Benimkide emmiyordu, ben kafayi siyiriyordum, birgün kendisi ne zaman isteyecek diye bekledim, 5 saat sonra nihayet acikma sinyalleri verdi. Sürekli oyun istedikleri icin, aciktiklarini gec farkediyorlar.

Ve Delirüzgar sana yazmisti ama mesajlar bol miktarda cikinca, fazlalari sileyim derken, sana yazdigimda ucmus. Kisaca esin blöf yapiyor, sakin ona uyup gitme derim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…