2009 Mayıs Anneleri

aysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn kuzucum napıyo, şimdi nasıl cnm gece yormuş seni...

selaaaaam

dr geliyoruz annmedeyim

kızım aşılarını oldu bu ay 700 gr almışız kilomuz 7680 bezde vardı ama şiş degildi 80de ona verdim işte..

boyumuz 67 olmuş 2 cm de boy atmışız saglıgımız da yerinde çok şükür daha ne istewyim:))

huysuzlandı defne agladı aşıdan sonra ateşimizde çıkmaz inş. geçmişe bakım

aysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn kızz kafam bulandı bu ek besin olayından yaa tutucam kağanı vercem ağzına 2 kasık musakka olcak o olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar acil yardım...
dağhana nerdeyse 4 kaşık muhallebi hazırladım yedi ama ağlıyo yine istiyoo ne yapıyım???(sütlü muzlu)

burcucum hoşbulduk canım.sibelcim diyet listeni banada yollarmısın.bende gittim diyatisyene ama bu liste bana daha 1 gr bile verdirmedi.((((offf o kadarda yürüyorumm ev işi o bu derken kan ter ,içinde kalıyorum yok yok yapıştı bu kilolar

efferim kuzuma kız 700 gr azmı maş.kızıma , kağan 10 günde anca 100 gr aldı, acill başlamam lazım ek besine... inş. ateşi çıkmazda raht atlatırsınız cnm

Ferda ver bacım ya ne olucak bir sey olmaz artık büyüdüler.

Yoğurt detayları için cok tesekkürler kızlar.

Bora yı koydum kanguruya markete kasaba gittik geldik.Hava aldık biraz.Ya bu cocukcdışarda bir melek oluyor.Benı bile sallamıyor bakınmaktan.Ama pusette değil kanguruda olucak.Anaya işkence tam gaz.

aysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn kuzucum napıyo, şimdi nasıl cnm gece yormuş seni...
burcu kafayı yedım bugun yaa acayıp huzursuz offf hıc bı ıs yapamadım
aysuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn kızz kafam bulandı bu ek besin olayından yaa tutucam kağanı vercem ağzına 2 kasık musakka olcak o olcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm en kolayı oyle olur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benımkı yedıklerımızın suyunuda verıyor sofrada
burcu cnm valla benım duzenlı verdıgım tek sey anne sutu , sabah ve gece muhallebısı bence sende muhallebı ver gercı benımkı dun gece ve bu sabahkınıde yemedı bıberonu ısırmakla mesguldu dun yyaptıgım yogurduda yemedı ama bana kafayı yedırdı ayy cok zor bu ek besın gercekten dırek yemege gecırmek lazım
veee yıne kalktı .ha bıde bıkac gundur gunduzlerı hep anakucagında uyurdu uyanır uyanmaz atıyor sımdıde atıyordu zor yetıstım valla

bigudi54+, bocek_82+, burcuuu+, dırımkızı+, erzen+, incihan+, knk kızlar sizler nasılsın bebişler nasıl

deme kuzuya öle gühan cnmmmm ne yapsın belkim kardeş istiyooo bi akranı birini bul bak bakalım oynuyormu onla....öle ise o akranı bırakma hiççç:lepi:

bigudi54+, bocek_82+, burcuuu+, dırımkızı+, erzen+, incihan+, knk kızlar sizler nasılsın bebişler nasıl

iyiyim ilgin cnm yaaa kuzularından öksürükten baska sıkıntıları yok

bende pek padsaklıyım bugün ......hiçbişeye dokunmadım çocuklara etli sebze yaptım o kadar ........uykum varrr...........

bu arada bana bi çağrı atarmısın numaranı kaydedeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…